dar10
|
Uuuu, zgodnje je vstajanje mamic. Ampak, sej če lahko ponoči spiš, je to čist ok. A? Po moje moraš zamenjat bioritem in gre? A? Miošolinček, se strinjam s tabo, da če ne smučaš, je zima lahko čist bedna. Jaz sicer obožujem smučanje, ampak, ker sm , je pač to letos odpadlo... Tako, da sm mirno čakala svojga, ko je smučal....jaz pa brala pa spala Kar se pa tiče razumljivih partnerjev, po moje je obvezno prilagajanje, ti mu kar povej, da je on imel sneg, da ti rabiš morje.... In mal mu naloži kako je zdrava morska klima in d vitamin... pa mogoče popusti... Midva nameravava it v juniju na morje, po porodu bomo pa vidl... Kako izkušnjo imaš? Te čist razumem zakaj ne želiš več v Kranj. Ne vem, kako zdravniško osebje ne razume, da splav za mamico ni samo poseg, ampak, da pri tem izgubiš svojga otročka. še na bankah so včasih bl človeški. Ne, sej res ni vredno izgubljat besed. Ampak tale ulcerozni kolitis je pa zoprna reč. Pa te boli? Gajka, tud jest se strinjam s tabo... Mečkači na cestah, so velik bl nevarni kot ostali. In takih ne ovira samo sneg, take ovira že dež in potem vsi v koloni za njim 60, omejitev je pa 100km/h. Vse že neki čutite otročičke?? Jest še ne čutim metuljčkov... Je pa res, da se včasih, ko ležim na hrbtu, spodnji del trebuha mal napne, kar mal otrdi, pa ne vem al je to ok? Občutek imam, kot da bi se malo bitje naguzilo. Je to v 19 t sploh mogoče????? LP
|