Soncnica Sandra ***
|
Zdravo, zdravo! Najprej hvala Špelin za kavico in donat Tudi pri nas še vedno sneži, sicer že malce manj, ampak tale sneg še kar vztraja Ampak moram vam povedat, da ta teden spet dobro spim (očitno tisti teden ko moj lubi dela popoldan, tudi jaz spim precej bolje, ko pa je zjutraj, pa ni nič od spanja, ... kdo ve zakaj) Sem pa tudi jaz med tistimi, ki jim je zadnje čase skozi bolj vroče. Včasih me je skoz non stop zeblo, zdej pa samo gledam, kaj bom dala dol s sebe, da mi ne bo tako vroče. Čmrlika: kar se tiče vozička, ti samo vztrajaj. Pa če te kmalu ne bodo poklicali, jih kar ti pokliči pa vprašaj kaj je z vozekom in kdaj bo. Moramo biti kar mal sitne, pol se mogoče kam premakne, drugače pa kar čakajo in si mislijo, sej se nikamor ne nudi, časa je še dovolj,..... ne, ne, tile trgovci si ga včasih malce preveč "na izi vzamejo". Drugače pa tudi mene nekaj boli buši zadnje dni, ne vem zakaj. No sej donc grem popoldne v laboratorij, jutri zjutraj pa na GP pa bomo videli kako in kaj. Upam da ni kaj narobe! Ti in tvoj sonček pa kar še malce počakajta, tako kot je Špelin rekla, nismo ti še dale odpustnice Čmrlika: tudi meni na časa rata ful slabo. Zadnjič sem šla iz knjižnice in se mi je samo belo naredilo pred očmi pa ful mi je ratalo. Hvala bogu, da sem bila samo še par korakov od avta, da sem se lahko naslonila. Me je ena gospa iz sosednjega avta gledala kaj mi je. Po mojem ji ni bilo čisto jasno. Pol sem spila malce vode, ki jo imam vedno v torbici in avtu, malce sem se slekla, ker mi je ful vroče ratala.... in pol je bilo bolje. Ne vem od česa to pride. Aurora28: ful lep in velik buši . Ko ga primerjam z mojim, se mi zdi moj tako mali ****: me veseli, da si vsaj malce bolje in spet med nami Tisti obrazci so še tastari, jaz sem dobila že ta nove, na katerih je navedeno samo še 28 dni. Ja, da ti pa župan ni odgovoril pa ni nič presenetljivega. Tudi jaz sem mu enkrat poslala najprej mail, potem še pismo (šlo se je za mojo pripravništvo), ker je pred volitvami obljubljal, da to v naši občini ni problem, potem pa ne duha ne sluha o njenu, oziroma o odgovoru. Ja taka je tale naša ljuba država Kodrana: na CSD Šiška si lahko pogledaš kaj rabiš, je pa kar nekaj papirjev za izpolnit. No zdej pa grem mojemu lubiju pripravit nekaj za pod zob, ker gre potem v službo, tako da bom popoldan spet sama . No pa sej bo hitro šlo, grem pol mal kasneje v laboratorij pa k tašči na obisk. Se beremo kasneje....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|