limma
|
Po dolgem času se oglašam... IZVIRNO SPOROČILO: mml pa po novem, noče več prve nočne runde zaspati brez dude in po tem je treba 5 minut čepeti zraven postelje in mu tiščati dudo v usta, ker mu sicer takoj pade ven in je spet alarm... Tudi mi imamo podoben "problem", le da traja ves dan Krčki so se malo umirili, ampak se je navadila biti na rokah in se sploh ne zna več sama zamotit niti za 2 minuti, kaj šele uspavat...niti čez dan in še manj ponoči Seveda nimam srca, da bi jo pustila jokat, tako kot soseda od majre, če se ne motim, ampak vseeno... ne morem je ves čas nosit Tako ji pojem, kažem igračke, ji kaj pripovedujem in ko je zaspana, jo božam v zibelki, ji prigovarjam in včasih zaspi za 5 minut, se zbudi in bi spet šla na roke. Ko jo vzamem iz zibke, na rokah takoj zaspi, potem jo odložim in zgodbica se ponovi... Ima katera kak konstruktiven in dojenčku prijazen navset? mala pikica - tudi midva probava dat Nežo spat še budno, ampak zadnje čase se ne obnese najbolje... mml - a pomaga čepenje ob postelji in držanje dude, tako da vaju Matic ne vidi? Tudi na to sem že pomislila, ker če me neža zagleda, se smeji, če je sita in dobre volje, ali joče, če bi vrada šla na roke... IZVIRNO SPOROČILO: mml Konec svobode...pa še Matic bo lačen...je jedel ob 8.30, tako da ima vso pravico... Če sem prav zračunala, skoraj 5 ur in pol zdržal brez hranjenja. Kako vama to uspe? Pa sem jaz mislila, da imam polnomastno mleko Neža še vedno je najmanj 8 krat, tudi večkrat, včasih vmes še malo zapsi in dojenje traja eno uro... potem pa še kupček, sem že kar malo utrujena. nana, mala pikica in ostale, ki čistite okna, likate,... in si imate čas nalakirati nohte (dobra si, nana), vesela sem za vas, ne vem pa, kdaj bom jaz na vašem mestu... Prav na hitro bom prebrala za nazaj, zdaj spi in moram malo počistiti stanovanje, da se nam ne zaredijo kakšne živalice Aja, naročili smo baby vac ga pa še nismo spobarali, ampak očitno je super, če si tudi ti, nana, ki si sprva dvomila, tako navdušena Super, da Klemen ni jokal! Bom kar poslala, da ne padem iz sistema
|