|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
17.3.2008 20:09:09   
ljubljana
Lusa krasni deklici imaš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
17.3.2008 20:11:47   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Kaj je to BB?
Pri nas v Lj-Bežigrad je to kratica za Bežigrajske babnice. Iz Kluba Bežigrajskih mamic.

ljubljana Big Brother user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
17.3.2008 20:15:42   
vaney
čer.

midva sva se danes tudi cel dan potepala. popokala sva še kolegico s 3-mesečnikom in smo šli v Kočevje na obisk k 1-mesečnici. Smo naredili ogromen krog čez kočevje, pa na kavo, malo po trgovinah, na kosilo (1x naše in 2x za user posted image ), imeli smo se fajn. je pa kar precej posla, da zrihtaš vse tri user posted image , nam ni bilo dolgčas.
Anže že pančka, samo do kdaj bo, to je pa že drugo vprašanjeuser posted image

moj rojstni dan 2. 1. 1984

obrigit, jaz sem tudi dobila solzne oči ob tvoji zgodbi, zelo lepouser posted image

jaz sem utrujena, grem še jest, potem pa počasi spat.

lahko noč

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
17.3.2008 20:25:13   
ursalara
Sunny mi cistimo noska tudi preventivno veckrat na dan z fizeolosko seveda!
Mala pikica lepo si uredila seznam carica si!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
17.3.2008 21:30:59   
Intruder24
Pozdravljene čveke,

jaz vas sicer berem, ponavadi, ko se hranimo...nimam pa časa odpisat. Saj imamo potem šraufe, pa petje, pa caratanje...v glavnem Vid čez dan zelo malo spi, ponoči pa kar ve da je noč in spi ene 6 ur skupaj...tako da spimo od polnoči do 6, potem pa še za tri ure...sem kar med naspanimi zadnje čase. Smo na AM, in so se nam pred 14 dnevi začeli šraufi...danes sem mu naredila prekuhano vodo z janežem in kumino in zmešala z AM in sedaj spiuser posted image ...vsak dan je imel ob tem času šraufe, danes pa spi in sedaj ne vem al zato ker sva bla cel dan zunaj al zaradi janeža in kumine...bom poročala kako bo naslednje dni, ker bom zdaj tako hranla če se bo dalo.  Kar se tiče odvajanja imava midva vsaki drugi dan konkretno porcijo user posted image da se moram kar namučit...

Široko ga povijam za čez noč, popoldne sem ga odvijala zaradi šraufov, da je bilo bolje.

Za seznam moj RD je 1.9.1978
Vid pa je bil na prvem pregledu težki 3900g in velik 54cm,naslednji pregled pa je 25.3. takrat sporočim naslednje mere...se že veselim, da vidim kako moj ježek napredujeuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.3.2008 21:37:24   
Intruder24
aja...mala pikica vse pohvale za seznam..res lepo!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.3.2008 21:55:13   
karmyka
OBRIGIT ja res ni pošteno sam če pa drugače pogledaš se pa res neki zasluži mislima nov avto kupit tak da bo denar zelo prav prišel gre pa na Kosovo prej je pa tudi bil v Afganistanu potem ko pa pride nazaj si bo pa začel rihtat za premestitev v Cerklje tam mu vsaj nebo treba več na misije.user posted image user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.3.2008 22:01:59   
nana35
mala pikica,jaz ne bom nič vlekla kožice dol na Klemenovem pimpeku,edino ko mi bo tako rečeno od moje pediatrinje,saj nekdo nas mora razsvetliti,tiste,ki tega še ne vemo,kajne?!Sem pa tudi slišala,da naj je ne bi.
Saj vem,da je neprijetno,če kožica ne gre preko in ga morajo obrezat,hvala bogu,da je tudi druga pot.

Pri nas dežuje,pa sem mislila,da ne bo,ker je bilo vreme res lepo.Pa mi je kar všeč,če ponoči dežuje,moram priznat,samo da bi bilo jutri spet lepo vreme. Klemen že pančka dobre pol ure,jaz pa tukaj strašim.Tudi Klemen je danes delal balončke in kot sem že napisala,se kaj preveč ne slini,se pa zmeraj veliko smeji in je pravi dobrovoljček.user posted image

Sunny m.,jaz sčistim nosek z baby-vacom,če vidim ,da je potrebno.

Tia,Klara,Staša in Daša,vse naj...naj...

Nalin,tudi pri meni bi se marsikaj našlo za tvoj hobi!!

Intruder,tudi Klemen ve kdaj je noč,ker takrat obvezno spi dalje.

Zdaj pa lahko noč in načvekajte čim več,da bom imela kaj za čitat!!user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   Sončki januarčic 2oo8
17.3.2008 22:10:00   
karatina
Lep pozdrav vsem skupaj.

Mi že spimo, samo na hitro se javim in še moj roj. datum za seznam: 9.2.1978.

Nočko, nočko

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
17.3.2008 22:47:03   
sani1
No mislim, da sem še samo jaz budna... Grem zdej pa res spat... Lahko noč in lepe sanje  vsem...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
17.3.2008 23:15:16   
katee
Čer! Danes sem pa jaz zelo pozna.

Na pregledu je bilo vse OK, nimam več vnetja. Mi je pa rekla, da glede na to, da sem imela sedaj vnetje, zame mirena odpade, ker je vse preveč občutljivo in verjetno tudi mirene ne bi prenesla.

Glede kožice: meni je patronažna rekla, naj kar malo dol povlečem in očistim lulčka, bom pa sigurno še P vprašala.

Je bil pa mali danes popoldne tako siten. Sva bila na sprehodu in je pridno pančkal, potem sva šla pa domov, se nahranila in potem se je začelo. Ene 4 ure je jokcal, pa samo nosil bi se, bil je žejen, ker je spil 40 ml čaja, ampak joške ni hotel. Tudi zaspati ni hotel. Šele ob 21.30 mi je zaspal, revež je bil ves zmatran. Glede na to, da je bil celo popoldne pokonc, mora spet prespati celo noč.

Jaz grem pa tudi počas spat.

Želim vam lepo noč!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 23:16:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2687
18.3.2008 7:41:23   
Lunca1
Bom malo pogledala. Bom pogledala če imam kaj nepretečenega. Kam to nanašaš?

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 18.3.2008 7:45:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.3.2008 7:55:53   
nana35
Nalin,a torej veljajo tudi senčila za veke?!Po moje že,saj se potem spremenijo v prah.Teh bi se kar nekaj našlo,moram poiskat.Ko jih poiščem,ti pišem na ZS.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 18.3.2008 7:56:17 >

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.3.2008 7:57:55   
Lunca1
Saj res kakšen je sploh rok trajanja senc, pudrov v kamnu?user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 18.3.2008 7:58:51 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.3.2008 8:09:07   
TRIŠ
Lunca mogoče sva se pa le kdaj vidle.Delala sem v drogeriji Sitra v Radovljici.
mala pikica 11.08 je pa moj praznik imela jih bom 30user posted image
Glede lulčka
pa je bil Matic 32x na operaciji in sem se sprijaznila da bo šel Žan tudi.Očitno je to v genih ker je bil moj dragi tudi ko je bil majhenuser posted image
dašabina jaz tudi komaj čakam da se vidimo,sadikic sedaj ne bova sadile ker pada snegecuser posted image
Matic se vsem zahvaljuje za čestitke.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.3.2008 8:19:35   
klaja
Jutro!

Jaz pa sem danes tako lena, pa saj ni čudno, ko pa je tako vreme. Včeraj sem imela energije na pretek in sem cel dan nekaj delala (seveda ko sta moji pupi spali). Kar groza me je, ko pogledam skozi okno in vidim, da dežuje, vmes pa se najde še kakšna snežinka.

V nedeljo smo se šli dogovarjat z župnikom za krst, tako da ga imamo 12. aprila in bom morala kar pohitet z vabili. Nama pa ni rekel nič, da bi se morala poročit, tašči pa zmeraj tečnari in jo sprašuje kdaj bo porokauser posted image . Je bila kar jezna, ko sma ji povedala, kako lepo sma skozi prišla.

Triš naš zajček ima svojo hišico zunaj in ni hišni, je kar pravi orjak. Sma pa rekla, da boma nabavla še tega hišnega oz. mini zajčka. Mi našega včasih spustimo na zelenico pred hišo in je Julija vsa navdušena, ko vidi kako skače. Pa Maticu vse lepo ob rojstem dnevu!!!

Anchikaa sem mislila, da spadaš pod Pesnico (sem sklepala po kraju), oprosti, da sem te malo preselila. No samo da ste tudi vi dobili ta denar, vsekakor prav pride in bi bilo škoda, če ne bi koristili tega. Nekaj pa občina lahko naredi za nataliteto, drugače si tako samo žepe polnijo! Torej si ti bolj iz zgornjega konca.
Si pa dobra, samo da je dolivanje olja uspelo. Jaz najinega avta niti tankat ne grem, ker še moj jamra, da ne zna zapret pokrova. Ko sem pa imela Yugeca pa ni bilo problema olja dolit.

Obrigit sem potočla kar nekaj solzic, ko sem prebrala, kako sta pričakali atija, samo da ste zdaj skupaj!

Moj bratranec tudi gre sedaj z majem na Kosovo (sicer dela pri policiji), ampak me kar zmrazi, ko pomislim, da se lahko kaj zgodi. Je pa že bil eno leto v Makedoniji. Se mi njegova družina kar smili, kaj češ denar pa le je.

Drugače pa Hana spi kakor ji je, včeraj je skoraj cel dan prespala zunaj, od 9. pa do 15., z vmesnim hranjenjem.

Nalin žal ne uporabljam ličil, tako da ti ne morem pomagat. Jaz bi prišla k tebi na učne ure, tudi ful rada ustvajam, samo zdaj mi primanjkuje časa.

Mala pikica si bila pridna, da si poiskala rojstne datume!

Lusa kako sta srčkani!

Kje pa je Martinca, da se nič ne javi?

Danes pa se mami lušta, da bi šla malo po trgovinah, bom videla kake volje bo ati prišel iz službe, da bi obe pazil. Sem včeraj videla en taki lepi komplet v Adessinem katalogu in bi ga rada imela za krst. Pa treba bo počasi začet nabavljat semena, saj sma se z mamo zmenli, da boma naslednji teden posejali in uredili vrt.

Lepo bodite!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.3.2008 8:22:03   
Anchikaa
Dobro jutro.
Sem že za računalnikom,saj naša mala mis še panka(mislim vsaj ker je vse tiho).Morem jo pohvalit res,ker ve kdaj je noč in da je takrat treba spat.Smo včeraj bli pri mojem stricu,je bla lepo pridna,in smo prišli ob 20h domov.Sva jo skopala ker je blo že potrebno po dveh dneh,potem je pojedla dobrih 150ml in sva jo dala spat.Začuda je takoj zaspala in spala do 7h danes zjutrajuser posted image user posted image .Sva se napapali in sem jo dala v kinderpet in zgleda da je nazaj zaspala. Res je pridna,tak da ko jo kaj šraufa kar preslišim tisti bogi jokec,ker se spomnim kak lepo aja ponoči.Aja,hvala za čestitke!!

Zdaj pa pijem kavico in še vam eno ponujam,da vas malo razvedrim,ker je tako bljek vreme zunajuser posted image .
Jaz pa nekoga pogrešam...martinca kje si???Al sem jo jaz kje spregledala?? Vsem ki danes praznujejo obmesečnice vse naj naj,le tako naprej.

Nič grem malo posurfat,ko mam čas.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.3.2008 8:29:05   
Anchikaa
Klaja malo si me prehitela.Ja tu pri nas je ravno meja,tak da mi smo pod občino Šentilj, sosed pa Pesnica.Samo pošto mamo pa Jakobski Dol.Tu je še večji šmorn ko sem ga jaz mela v Kungoti.Tam smo bli od kar pomnim pod občino  Pesnica tut poštno številko smo meli Pesniško pol pa kar naenkrat vse pod Kungoto.Samo papirje rihtam v Pesnici, po možnosti te ko je največja gužvauser posted image .

Ja saj se mi je moj še cel včerajšnji dan smejal na ta račun ko sem ga klicala za olje.Je reko saj pa veš da je olje skoz v avtu,ja kot da si lahko zapomnim sto stvari.Jih tak mam preveč v glavi pol pa more ena skozi past.user posted image user posted image

Mala pikica fajn si porihtala seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

LP,
Anchikaa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.3.2008 9:08:32   
klepetka
dan

upam da mi bo tokrat uspelo  poslat post ,ker mi nagaja interenet že od včeraj.

Nisem še nič brala  zato vas sam opozdravim.Mi imamo danes UZ kolkov ,Lana je prehlajena ;kašlja.Upam da bo tale kašelj kmalu za nami.Noči so se kolikor toliko normalizirale,tako da se  spet samo dvakrat zbudi.

Jaz se pa vsak dan spomnim na sonček balonček in njeno Marušo ,če sta prišli iz bolnice in kaj sta odpravili glede refluksa.Upam da se bo kaj javila.Mi imamo pa drug teden v sredo kontrolo na PeK.

Aja ,pa sneg imamo in  še vedno pada.
zdaj vas grem pa za nazaj prebrat in kaj pokomentirat.

Lunca ,koliko časa je Luka kašljal in ali si mu dajala kakšen sirup?
aja ,nalin pri tebi asem videla podpis ,zato mi pošli naslov ,ker se bo nekaj tega najdlo

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.3.2008 9:40:36   
mala pikica
Mi smo pa danes bolj slabo spali. Je bil Gašper že ob 1.15 buden. Potem sva malo jedla, pa zaspala vmes, ob 2.30 sem ga dala nazaj v posteljico, potem pa je bila veselica dve uri, od hranjenja, previjanja, smejanja, jokanja,...
Po vrhu vsega pa imam spet vse mlečne vode zamašene, s tem da tokrat tako hudo boli, da sem ponoči kar user posted image Jaz ne vem, kaj delam narobe...

Mi imamo danes tudi UZ kolkov, upam, da bodo v redu in da ne bomo več rabili široko povijat.

Kaj še katero boli križ? Opažam, da me zaradi ležečega položaja pri dojenju vsako jutro tako boli križ kot da sem cela polomljena.

Zdaj pa grem počivat, me prsi preveč bolijo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.3.2008 9:42:11   
martinca
pozdravlejene!
sporočam vam da greva danes Patrikom v bolnico. razlog - premalo kilogramov! se mi je od zadnje posvetovalnice4.3. pa do danes zredil za samo 80 g. razlog za tako malo kg - ker noče jest. in se že takoj začne jokat kakor mu flašo v uste dam.
kaj več vas bo nana obveščala.

prosim da držite pestke za Patrika, da bo čimprej dobil voljo do hrane.
hvala vam že vnaprej

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.3.2008 9:42:28   
aurora6
Sej vem, da je bilo ogromno debate o ad3 in oleovit-u pa ne najdem kje je bila ta debata, pa me zanima a tiste, ki dajte svojim otročkom oleovit, dajete samo eno kapljico tko kot piše al kako? Pa a je katera že vprašala zdravnika če so oleovit v redu zamenjav a za ad3?
Moj datum rojstva 19.06.1977

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.3.2008 9:45:31   
aurora6
sporočam vam da greva danes Patrikom v bolnico. razlog - premalo kilogramov! se mi je od zadnje posvetovalnice4.3. pa do danes zredil za samo 80 g. razlog za tako malo kg - ker noče jest. in se že takoj začne jokat kakor mu flašo v uste dam.
Poznam to martinca moja tudi skoz protestira, no zaenkrat mi uspe določeno količino v želodček spravit bomo vidli. Za vaju pa držim pesti, da se bo stanje čimprej normaliziralo.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.3.2008 10:06:08   
mml
Dan,

me je zjutraj skoraj kap, ko sem pogledala skozi okno in je bilo vse belo. No še dobro, da sem bolj lene sorte in nisem menjala guma na avtu user posted image .

Smo imeli pa tudi pri nas bolj bedno noč, ker sva poskusila s premikanjem ure, pri Manci se je lepo obneslo in je brez problemov prej zaspala, Matic pa sicer ni ne vem kako kompliciral pri večernem spanju, se je pa zato zbudil že ob 1.45, no z dudanjem je po tem še malo spal, in seveda je sledilo naslednje bujenje in hrana ob 6., Manca se je pa potem zbudila malo pred 7. in jaz sem že pol noči in celo jutro tečna user posted image ...

Ima pa Manca novo foro...vsem, ki jih zanima in tudi tistim, ki jih ne, razlaga, da je Matic fantek in ima lulčka, ona je pa punčka in ima luliko, no potem seveda pove še kaj imata oči in mami user posted image

mala pikica nam je patronažna rekla, naj poskusim nežno potegnit dol kožico 1x na dan, najboljše pri kopanju in malo očistit...ne vlečem nič na silo in nisem prepričana, da zadosti potegnem, so pa teorije glede tega res ful različne...no bomo videli kako in kaj...Pa seveda user posted image  za super seznam. Upam, da bo UZ kolkov OK in se bo Gašper znebil širokega povijanja

klepetka dobro opravite danes na UZ kolkov, Matic ga ima 7. aprila, do takrat (in po mojem tudi še po tem) pa široko povijanje...

katee super, da se je vnetje umirilo, zdaj pa pazi nase in ne pretiravaj user posted image

martinca mislim na oba in upam, da bosta kmalu doma in bo Patrik pridno jedel in se redil user posted image

sani vidve z Manjo sta pa res pravi potepuhinji user posted image . Jaz sem bila včeraj z Manco in Maticem kar zunaj pred blokom, ko sem pripeljala Manco iz varstva in je bilo še prav toplo, sicer je že začelo malo pihati, ampak ni bilo panike. Matic je na 3/4 spal, tako da sem lahko lovila in animirala Manco, pa sploh je bilo super, ker os bili zunaj še drugi otroci, tako da so se skupaj igrali...

aurora jaz dajem Maticu 1 kapljico Oleovita D3, kar je 400 IE, toliko kolikor je potrebno dodajati, pri AD3 je v eni kapljici samo 60 IE vitamina D3, zato je potrebno dajati 7 kapljic

luncaTape A L'oeil, je v Cityparku v 1. nadstropju, nasproti Okaidija...imajo kar simpatična oblačila tudi za fantičke in ne samo za punčke user posted image , cene so pa primerljive s H&M, samo številke so pa manjše, precej podobne kot pri Okaidiju. Jaz sem kupila že kar nekaj stvari za Manco in so čisto OK, sploh hlače. Tako da jaz kar pogosto zavijem tja user posted image . No sedaj se že 14 dni spravljam v šoping, pa sem vsak dan posebaj prelena in se mi ne da...potrebujem namreč kakšno prehodno jakno za Matica in Manco

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?

Z robčki in fiziološko raztopino. (0%)

S pumpico. (0%)

Z baby vac. (0%)

Število vseh glasov: 0

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!