mml
|
Dan, me je zjutraj skoraj kap, ko sem pogledala skozi okno in je bilo vse belo. No še dobro, da sem bolj lene sorte in nisem menjala guma na avtu . Smo imeli pa tudi pri nas bolj bedno noč, ker sva poskusila s premikanjem ure, pri Manci se je lepo obneslo in je brez problemov prej zaspala, Matic pa sicer ni ne vem kako kompliciral pri večernem spanju, se je pa zato zbudil že ob 1.45, no z dudanjem je po tem še malo spal, in seveda je sledilo naslednje bujenje in hrana ob 6., Manca se je pa potem zbudila malo pred 7. in jaz sem že pol noči in celo jutro tečna ... Ima pa Manca novo foro...vsem, ki jih zanima in tudi tistim, ki jih ne, razlaga, da je Matic fantek in ima lulčka, ona je pa punčka in ima luliko, no potem seveda pove še kaj imata oči in mami mala pikica nam je patronažna rekla, naj poskusim nežno potegnit dol kožico 1x na dan, najboljše pri kopanju in malo očistit...ne vlečem nič na silo in nisem prepričana, da zadosti potegnem, so pa teorije glede tega res ful različne...no bomo videli kako in kaj...Pa seveda za super seznam. Upam, da bo UZ kolkov OK in se bo Gašper znebil širokega povijanja klepetka dobro opravite danes na UZ kolkov, Matic ga ima 7. aprila, do takrat (in po mojem tudi še po tem) pa široko povijanje... katee super, da se je vnetje umirilo, zdaj pa pazi nase in ne pretiravaj martinca mislim na oba in upam, da bosta kmalu doma in bo Patrik pridno jedel in se redil sani vidve z Manjo sta pa res pravi potepuhinji . Jaz sem bila včeraj z Manco in Maticem kar zunaj pred blokom, ko sem pripeljala Manco iz varstva in je bilo še prav toplo, sicer je že začelo malo pihati, ampak ni bilo panike. Matic je na 3/4 spal, tako da sem lahko lovila in animirala Manco, pa sploh je bilo super, ker os bili zunaj še drugi otroci, tako da so se skupaj igrali... aurora jaz dajem Maticu 1 kapljico Oleovita D3, kar je 400 IE, toliko kolikor je potrebno dodajati, pri AD3 je v eni kapljici samo 60 IE vitamina D3, zato je potrebno dajati 7 kapljic luncaTape A L'oeil, je v Cityparku v 1. nadstropju, nasproti Okaidija...imajo kar simpatična oblačila tudi za fantičke in ne samo za punčke , cene so pa primerljive s H&M, samo številke so pa manjše, precej podobne kot pri Okaidiju. Jaz sem kupila že kar nekaj stvari za Manco in so čisto OK, sploh hlače. Tako da jaz kar pogosto zavijem tja . No sedaj se že 14 dni spravljam v šoping, pa sem vsak dan posebaj prelena in se mi ne da...potrebujem namreč kakšno prehodno jakno za Matica in Manco