|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
17.3.2008 18:57:24   
Inigo
še en glukozni pozdravček od mene user posted image

sem bla danes v laboratoriju. so mi dali pit tisto... blo je... hm.. sladko! ampak fuj sladko. pol pa čez eno uro vzamejo kri in to je to. naslednji teden mam pregled v sredo, upam da bodo že rezultati. ma, pomoje sm zdrava ko riba! user posted image vsaj počutim se tko.

imam samo malo bolečin v križu... pa še to samo tut in tam. pa mine.

komaj pa že čakam sredo, ko gremo na 4D UZ... da še enkrat vidimo, če mamo res lulčka al ne al kako... user posted image se malo sprašujem kako bom sprejela, če bomo spet zvedeli, da je punca... user posted image najbrž ne bom verjela v nikakršno medicino več. in bom zihr kaj je šele 4.7. user posted image

danes sva z dragim naročila novo spalnico user posted image že komaj čakam, da pride. ampak dobavni rok je 30 do 45 dni... pol pa da še pridejo zmontirat - ko majo slulčajno čas... v sredini maja mogoče user posted image pa jogije sva šla gledat. madonca, okol tega je pa prava znanost. sicer se še nisva čisto odločila, ampak ne bova kupovala fedr, ampak neko peno... user posted image meni je važno, da se fajn prilega in se gor fajn spi. moj dragi pa komplicira, saj hoče vse najboljše za naju. in enak jogi bova kupila tut najini pikici. no, pikcu! user posted image

bomo gledale danes big brotherja?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
17.3.2008 19:41:07   
sasula
ROMY, 21 tednov +4kg in sem štartalo dokaj nizko 52kg.

Mah važno je kako se počutiš, mene vsi sekirajo, da sem se premalo zredila. Meni osebno se zdi pa čisto prav.
Pa ne gre zato, da ne jem . JEm isto kor prej , le bolj redno, zajtrk je obvezen , malica v službi + sadje doma še kosilo in večerja. Sladic ne je, ker mi niti ne grejo in jih tudi ne kupim. Veliko raje bi napadla majonezo in kakšen pršut, pa se po pravici držim stran od tega, ker ni priporočljivo. ČE me zamika sladko, jem sadje, jogurt, corn fleks in mi je čisto ok. Nutelo pa ne kupim,, ker sem jo januarja jedla čisto vsak dan za zajtrk.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
17.3.2008 19:42:32   
tims
Glugluglu, tole z jogurtom bo kar držalo user posted image . Če nočeš dat na tampon, lahko namažeš jogurt kar na uložek. Meni je moja G. predlagala navaden ego jogurt. Sicer je ogabno ko si tisto pacaš user posted image , ampak pa pomaga, jest sem si ponavadi to naredila zvečer predno sem šla spat, potem pa zjutraj direkt pod tuš.

Flower, jest upam, da ne bo tako user posted image . Pol res nisem nič naredila. Se bom potrudila, da bom bolj pridna.

Mene pa una glukozna zadeva čaka naslednji teden. Fuuuuuj, že tko ne maram preveč sladkih stvari, pol pa še tist pit. Še dober da je to treba samo enkrat pit. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
17.3.2008 20:07:51   
glugluglu
tims, če pa to z jogurtom drži je pa res bolj zdravo - naravno, kot pa kakšen Canesten, ki ima baje lahko v prvih 3 mesec.  nos. vpliv. Bomo poskusili enkrat ko bo treba, sicer imam zdaj toliko krem Canesten doma, da jih ne bom porabila, predno jim bo rok trajanja potekel. Nekaj od lanskega leta od norm. pregleda in nekaj od sedaj - od nosečnosti.

Glede modrcev: jaz sem prešla iz 75A (komaj A) na 85 C. Kar fino, samo kaj ko vem, da potem meni to ful splahne.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.3.2008 20:17:48   
24julij
ojla te stvari z jogurtom k jih pocnete meni je ginekologinja rekla da se da u lekarni dobit neke svecke ki so na isti princip samo da ni tolk packarije z tamponi pa jogurtom,pa ce rabite se pejte u lekarno pozanimat,ce bi tisto mogoce pomagal

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.3.2008 20:21:26   
neboglasnica
glugluglu, vesela sem za vaju, da je vse ok.

Punce, samo pozdravit sem vas hotela, sem tako utrujena, da grem vodoravno.

lepo pančkite!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 21:32:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.3.2008 21:39:14   
Muklla
Najprej en lep pozdravček vsem trebuščkom. Nekaj me zanima. Nekatere pišete, da ste morale spit glukozo, ko ste dale kri. A to čaka vse ali so kake finte? V petek, v 22. t, imam pregled, pa moram dat kri, sam mi G tega ni nič omenila. Že, ko pomislim na tisto cukrano vodo, me mine. Pa kri dat pr men je tudi velik projekt. Tak mi je bad, da mi tudi žile ne najdejo in pol sem skor vedno po obeh rokah popikana user posted image .

Pridne bote, pa mirkajte se!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.3.2008 22:13:52   
Inigo
muklla - ne ne, to ne čaka vseh. čisto odvisno od tebe in pa tudi od tvoje G. če imaš v družini potencial za sladkorno, potem ti bo dala napotnico, da greš na to preiskavo in to po 24. tednu. po dopolnjenem. toraj v 25. tednu. poteka tako, da moraš prit zjutraj na tešče, ti dajo 2dcl take goste sladke stvari za spit in potem se vrneš natančno čez 1 uro in ti vzamejo kri. to je to!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
17.3.2008 22:47:18   
Blacky30
Dobro, da vas nisem brala že zjutraj, ker drugač zdaj v službi ne bi več imela monitorja, bi skozenj pojedla oni tiramisu in sendvič.user posted image

Ja, vidim, da se imate lepo. Moj pikec je pa spet bolan, tokrat imamo menda že 4. virozo zapovrstjo. Le kdaj bo tega konec?? Groza!

HD, a v savno lahko hodimo v user posted image ? Men se zdi, da ne. Vem samo, da mi je g. rekel, da ne smem v bazene z vročo vodo oz. whirlpoole, pa mislim, da enako velja za savne.user posted image  No, če se OK počutiš, je že vredu.

Muklla, mene moj g. ni poslal na diabetični test v prvi user posted image , pa tudi tokrat je ni omenjal, ker mi sestra vsakič preveri hemoglobin in vodo in je rekla, da bi se tam videlo, da je kaj narobe, pa tudi pri velikosti ploda, če bi prehitro rastel. Pa ima moja babica hujšo obliko sladkorne, da si mora dajat injekcije. Eni g. pa pošljejo vse user posted image  kar preventivno. Tak da ni nujno, da boš morala iti. Kri pa ti bodo sedaj vzeli zaradi toksoplazmoze, ker ti jo v celi user posted image  vzamejo trikrat, v vsakem trimesečju enkrat. Meni jo je nazadnje vzela, ko sem imela morfologijo, tak da dobim sedaj že rezultat na naslednjem pregledu. Upam, da bo vse OK.

Grem spat počasi, fajn se imejte in lahko noč vsem user posted image  in user posted image !

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
17.3.2008 22:52:34   
Inigo
ja, to je res zelo različno. kako se G pač zdi. jst mam že itak veliko potencial za sladkorno, ker jo majo vsi po fotrovi strani. in fotr jo je mel. pa pol brat in pol sestra... samo jst ne! sam jst sm se odločla, da je ne bom mela user posted image

grem tut jst ajat!

lahko noč, punce!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.3.2008 8:11:54   
neboglasnica
Dobro jutro, a vas je zasnežilo??? No, najprej user posted image user posted image user posted image , saj veste, kava, kakav, čaj... No, pri nas smo brez vode. Kako je to hudo, če se še umiti ne moreš. Bljak! Še dobro, da ne grem v službo. Spet nisem spala celo noč, še ob 04.15 sem pila vodo, očitno jo je potem zmanjkalo. Pa ne zaradi mene!

Glede glukoze: prej sem imela enega privat ginekologa, ki mi tega testa nikoli ni dal delat, čeprav sta bili moji punci kar krepki: 4110 prva in druga 4250 g. Tale nova G pa me je dala, ampak jaz moram počakat eno uro in NIČ se sprehajat. Maldone so me privezali, hecam se: zabičali so mi, dane smem nikamor, da drugače premikanje dvigne raven sladkorja v krvi. Kaj pa jaz vem? Meni je bilo to prvič in sem ubogala.

Mimogrede: ali ima še kakšna kakšne pomisleke kdaj včasih, če bo vs ev redu? Z bebico namreč. Tele neprespane noči so prava mora, kaj vse mi hodi po glavi....user posted image tale mi nagaja in mi neumne misli prinaša, namesto da bi mi spanec.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.3.2008 8:16:20   
karamela6
Dobro jutro drage nosečke!

Najprej eno dozo česarkoli ste že navajene zjutraj. Kavice, kakava, čaja, soka, vode ... jaz si grem posočit pomaranče in korenček. Sem včeraj eno pomarančo za spremembo pojedla namesto sočila, pa sem jo komaj dol spravila. So že tako suhe, da ni za žvečit!

Ne me vprašat, kaj se je danes zgodilo, da sem tako zgodaj pokonci. Pa sem že skoraj pol ure!!! To je dosežek leta! Kr sama od sebe sem se zbudila, pa še včeraj do polnoči gledala en film na laptopu. Svašta!
Torej, danes imam v planu napisat še eno seminarsko, it v štacuno, da napolnim hladilnik (to bova šla skupaj z dragim, ker mi je pretežko vse tisto spet nosit, potem pa planiram spečt par stvari za v skrinjo, ker se mi zadnje čase bolj malo kuha, npr. kakšno pito krompirušo, bureke, svaljke, slivove cmoke, kakšne pizza žepke, rogljičke ... mi potem te zadeve pridejo prav tudi, če dobim nenapovedane goste ali pa za user posted image malico, ki so jo nosi s sabo v službo. Tako, danes očitno polna elana. Se prav fajn počutim, v primerjavi z včeraj! Jupiiiii!

Aja, pa moj kuža je full smešen, ko ga vprašam: Max, kje je Lara? Glej tuki je! (pa pokažem na svoj trebuh). On pa skače naokoli in išče Laro, pa diha in se razburja, da kaj ga farbam, če nikogar ni! user posted image user posted image user posted image

se beremo....byeeeeeeeeee

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   Julijke II. - 2008
18.3.2008 8:57:53   
dzanika
Joj, to ni več normalno! Včeraj smo na sončku sedeli v kratkih rokavih, danes pa se zbudim, pogledam ven in SNEG! Pa rečte če je to normalno. Blacky, sploh se ne čudim da je tvoj pikec spet bolan ker tole vreme je za znort. user posted image Čeprav se mi pa resnično smili. Se mi zdi da je kr skos bolan. user posted image za tvojega pikeca.
Drugače pa meni tudi ginekologinja ni se nic omenila tega glukoznega testa tko da bomo vidli. Sem pa prejšnjič na morfologiji tudi morala dati kri tko da naslednjič že dobim izvide, za katere tudi upam da so ok.

< Sporočilo je popravil dzanika -- 18.3.2008 8:58:26 >

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.3.2008 9:03:23   
klarazan
JUTRO čvekice,
vidim, da se menite o kilogramih, tudi jaz jih imam že cca.+13kguser posted image , pa si ne morem čist nič pomagat, stradala v nosečnost pa ne bom!, bom rajši pol, ko bom nehala dojit eno ločevalno skoz dala pa bo, modrčki, jaz nosim že unga za dojit, ker so mi zize zrasle za dol padituser posted image , prej sem mela od 80 do 85C, včasih tudi B, zdaj pa imam že 90E, kam jih bom dala pa po porodu, ko se bodo napomnile z mlekom pa sam bog ve, glede vnetja pa zaenkrat ne duha, ne sluha.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.3.2008 9:13:34   
ilatic
Dobro jutro punce in hvala za kavico. Pri nam je bilo noro zaradi vremena. Sem se odpravila v luužbo ob pol sedmih in ko sem na glavni cesti zagledala kolono vozil (od Lašč do LJ), premikajočo se 10 na uro sem se obrnila in za eno uro odšla še domov. Ob pol devetih sem se komaj prsankala  do službe!
Neboglasnica glede teh noči - brez komentarja. Današnja noč je bila tudi zame obup (mož je v nočni in sem sama). Nikakor nisem mogla zaspati in same črne misli, non stop jih odganjam in si na silo predstavljam morje, moje bebike itd, da vsaj za kake pol ure zaspim, potem pa se zopet kr iznenada zbudim kot da me je nekaj pičilo. Obup!!! Ne vem kaj se dogaja samo sploh nočem razmišljati o tem. Baje je zdravilo za to. da preusmeriš misli in pač jaz to počnem. Če ti je preveč hudo in rabiš nasvet mi piši na ZS.

Karamela čestitke za zgodnje vstajanje! Čeprav je prav danes dan za ležanje. joj kaj bi dala, da bi lahko danes ostala doma in se stisnila k svojemu dragemu in zahrkala še kakšno uro ali dve. Bi bila kot prirojena, ker sem res zmatrana po taki slabi noči.

A ste gledale BB. Kr neki tiste smti. Men je ob gledanju postalo slabo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.3.2008 9:14:28   
klarazan
Aja, pa čist sem pozabla,
Inigo, ja Jaka je ful lepo ime, pa smo ga pred letom dni dali že našemu papagaju, tak, da to odpade,
Lex, Tin  je bil tud na mojem seznamu, pa ga moj še slišat noče, drugač pa so kandidati tudi VID, NEJC, TIM IN DAVID, to so imena, ki so všeč tudi tamalim dvema, ko ma vprašam mojga kaj on misli, pa dobim odgovor:"saj je še čas, ti bom že povedu, ko se mi bo zdel"., Ja user posted image , a je tolk težko,neki predlagat, jaz bi se rada zuser posted image že po imanu pogovarjala.

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.3.2008 9:18:13   
ilatic
Karamela a ti delaš krompirušo? Men je zanič. A katera zna naredit kljukušo?Njami.

Glede dojk - ko sem rodila drugo user posted image , sem slikala njeno glavico ko sem jo dojila. Verjemite mi, moja dojka, je bila še enkrat večja od njene glavice. Bogica. Slika je full dobra, škoda ker jo ne morem poskenirat!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.3.2008 9:33:52   
lex
klarazan jaz te popolnoma razumem. Tako je bilo pri nama ko sva za Aleksa izbirala ime. No in na koncu je itak bilo to kar sva od začetka govorilauser posted image . Tim je meni tud ful dobro.user posted image  

No nespečnice meni lahko daste nespečnost do četrtkauser posted image , ker sem včeraj zraven slovenskih zapiskov zaspala, namesto da bi se učilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa si vzamita ustavo pa jo začnite brat vama garantiram 100% spanjeuser posted image .

karamela jaz imam tud dans ful energije, sem že celo bajto pospravila. Učit poleg Aline se itak ne morem.

user posted image   user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.3.2008 9:49:13   
ksenci
jutro babike!

kg 8+, iz 75c na 85e - klarazan mislim isto kot ti, kam z njimi po porodu?user posted image
sneg? ne morem verjet, men pa so že tak lepo tulipančki cvetel pred hišo!user posted image
ampak mam pa le končno temo za diplomouser posted image , pa grem zdaj mal po netu iskat !

mejte se!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
18.3.2008 9:51:59   
ilatic
Lex kaj bi brez tebe. Hvala za indijančkeuser posted image , predvsem pa hvala za poučno teorijo ki si jo bom privoščila danes zvečer za uspavnakouser posted image . Hvala!! user posted image

Glede imena ne bi komentirala, ker moj dragi isto pravi "pa veš koliko časa še imamo" Obup

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 10:23:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 10:27:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1923
18.3.2008 10:40:24   
karamela6
ilatic, ja, krompirušo sem že večkrat naredila, pa mi je zelo všeč. Moj dragi jo pa sploh obožuje. Kljukuše pa nisem še delala, zato ti prilagam link treh različnih receptov, pa si izberi tistega, ki ti je najbolj "simpatičen".

Vidim, da bo punčk z imenom Lara letos ogromno. Pa kaj, meni je všeč in pika! Bi se mogla zaradi tega sekirat?

Kar se pa mojega obsega dojk tiče, je pa tako. Že prej sem bila zelo obdarjena (75C), zdaj pa sploh (80C). Upam, da se na koncu ne bodo še povečale, vsaj ne pretirano - s tem me namreč vsi strašijo.user posted image

Ne morem verjet, da je sneg zunaj. Grem zdaj na sprehod z Maxom. Kar s kapuco, ne da se mi še dežnika s sabo vlačit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1924
18.3.2008 10:56:47   
Inigo
klarazan - no, te pa Jaka res odpade... user posted image če pa predlagač tvoja imena, pa je meni najbolj všeč Tim. pa Vid tudi! user posted image

ko smo pa pri kilah, ne ... sm tut jst pri pridobivanju kar pridna. zdj jih mam +8kg. ampak te zdaj že skoraj mesec držim. malo kenslam večerje. oziroma jem tja do 19ih, pol pa ne več. če je res huda lakota pa mali ego stegnem.

jutri pa 3D!!! user posted image user posted image user posted image

mam pa tut jst "nočne more" okol najinega dojenčka. danes sem sanjala, da sem rodila deklico. ful je bla lepa. in skoraj črne lase je mela. in cela je bla pol v roza oblečena. ampak! jst bi mogla rodit fantka! jst mam fantka... in mam tolko dvomov zdaj glede spola... upam, da bo juri jasno kaj imamo. je pa res smešno to, da veno ko sanjam najinega otroka, je to punčka. mogoče bo pa naslednji bebek punčka user posted image

danes sem bla pa tak pridna na zajtrk. sm pojedla celo skledo korn fleksa. s skoraj pol litra mleka!

vreme... nimam komentarja. včeraj sm se namreč še sončila na balkonu...

še sreča, da ni treba it dans na faks. sam kaj bom pa počela... pa tut ne vem. mogoče se bom šla navidezno pripravljat na izpite in kolokvije. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?