karamela6
|
Dobro jutro drage nosečke! Najprej eno dozo česarkoli ste že navajene zjutraj. Kavice, kakava, čaja, soka, vode ... jaz si grem posočit pomaranče in korenček. Sem včeraj eno pomarančo za spremembo pojedla namesto sočila, pa sem jo komaj dol spravila. So že tako suhe, da ni za žvečit! Ne me vprašat, kaj se je danes zgodilo, da sem tako zgodaj pokonci. Pa sem že skoraj pol ure!!! To je dosežek leta! Kr sama od sebe sem se zbudila, pa še včeraj do polnoči gledala en film na laptopu. Svašta! Torej, danes imam v planu napisat še eno seminarsko, it v štacuno, da napolnim hladilnik (to bova šla skupaj z dragim, ker mi je pretežko vse tisto spet nosit, potem pa planiram spečt par stvari za v skrinjo, ker se mi zadnje čase bolj malo kuha, npr. kakšno pito krompirušo, bureke, svaljke, slivove cmoke, kakšne pizza žepke, rogljičke ... mi potem te zadeve pridejo prav tudi, če dobim nenapovedane goste ali pa za malico, ki so jo nosi s sabo v službo. Tako, danes očitno polna elana. Se prav fajn počutim, v primerjavi z včeraj! Jupiiiii! Aja, pa moj kuža je full smešen, ko ga vprašam: Max, kje je Lara? Glej tuki je! (pa pokažem na svoj trebuh). On pa skače naokoli in išče Laro, pa diha in se razburja, da kaj ga farbam, če nikogar ni! se beremo....byeeeeeeeeee
|