|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
18.3.2008 11:07:16   
neboglasnica
Ojla, kako se meni danes spi....

Ravnokar sva šla z možem gledat, kaj bova dala po tleh v otroških sobah. Jaz sem res tega parketa naveličana... Ko sem ga odložila v službi, sem mislila še za otroške sobe pogledat. Ampak sem rajši prišla domov, malce prečekirat kaj klepetate in bom šla malce vodoravno, pod kožo gledat. Še eno vprašanje: ima katera doma kotno omaro oz. kaj mislite da je bolje: kotna ali klasična omara. Glede prostornine, mislim.

Hvala in ne stopite se v tem vremenu..

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 11:08:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.3.2008 11:20:02   
Inigo
hruška - mogoče pa imaš vnete sečne poti?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.3.2008 11:40:34   
glugluglu
neboglasnica hvala za spodbude glede naju z malim. Ja, jaz kar vem kakšne so te nočne more, te čisto razumem.
Glede omare: kotna malo več prostora zavzame, ampak, če ima notri dobro narejen izkoristek prostora, potem se bolj splača, ker lahko več stvari spraviš v omaro.

Tudi pri meni so pri glukozi rekli, da se eno uro po pitju nič ne smem premikati, če ne upoštevaš tega, niso pravi rezultati.

Blacky, Želim ti, da se ti pikec hitro pozdravi. Tudi  naš mali - starejši je bolan in danes sva po tem snegu že k zdravniku letala.

Vprašanje: Ali katera jemlje omega3 kapsule? Baje naj bi to bilo dobro za razvoj otrokovih možganov v zadnjem trimesečju nosečnosti, mi je svetovala prijateljica nosečka avgustovka. Jaz bom prej sicer ginekologinjo vprašala. Sem jih pa že kupila od Natural Wealth.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.3.2008 11:41:20   
tims
Tim....... krasno ime user posted image user posted image user posted image . Jaz bolj ko gledam našega Tima, bolj ugotavljam, da ima pravo ime. Še vedno mi je to eno najlepših imen.user posted image Zdaj zbiramo za punčko, pa nismo nič kaj navdušeni nad nobenim user posted image . No, tudi meni je všeč Lara, pa mojmu ne. Pa mi je všeč Zoja, pa mojmu ne. Pa je mojmu všeč Nina, pa je meni tako tako. Tim pa tako ali tako ves čas govori, da bo sestrica, o imenih se pa sploh noče pogovarjat user posted image . Je pa grozno ko pomislim, da zbiraš za celo življenje ime bitjecu in je od tebe odvisno, kakšno bo to.

Glukoza... meni je tudi bilo rečeno, da po tistem ko jo bom popila, bom morala biti pri miru eno uro. Jo je pa tudi imela stara mama in mi jo je mogoče zarad tega treba pit.

Kile.... Do sedaj sem se zredila +8kg. Pa se dober počutim, torej? Ja, se bomo že pol obremenjevale z njimi. Bomo pa zraven vozičkov tekle, ne pa se sprehajale user posted image user posted image user posted image .

Glede spanja ponoči in obletavanja črnih misli... Ja tudi meni se to dogajauser posted image . In potem se dvignem, spijem malo vode, se uležem in poskušam misliti na kaj drugega (kakšne cunje si bom kupila, ko bom rodila, pa kako bi blo fino, če bi joškice ostale take kot so). Skratka, poskušam misliti na vse kaj drugega, samo da se znebim teh črnih misli.

Lex, daj kar pošlji nam tisto pravo al kaj že, pa se bomo še mal učile, predno bomo zaspale. Pol ti bomo pa lahko me še mal pomagale.user posted image user posted image user posted image . Dobra si. Oz. ste vse, ki se spravite še za knjige. Jaz edino še kakšen roman preberem, učit se pa ne grem več, se bom kmal mogla s Timom user posted image

Lep zasnežen dan vsem. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.3.2008 12:12:09   
neboglasnica
Že nazaj... Porkaš, sem hotela malce zadremati, ampak ne, ne morem. Le kdaj bom nadoknadila vse te minus ure spanja????

Drugače pa se mi danes čisto nič ne da. Najboljše, da svojo lenobo pripišem vremenu, kaj.

Omega 3, nikoli slišala, da bi jih priporočali v nosečnosti. Verjetno škoditi ne more. Jaz rajši tiste vitamine iz sladkarij počrpam, hi hi.

Grem še malo letat po MON-u, pa pa

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.3.2008 12:31:50   
Inigo
ja tut jst sm slišala, da bi se naj pilo riblje olje oziroma omega3. ribje olje je čisto naravno... ampak ne vem najbolj, če bi ga lahko pila. tko, da si bom raje kakšen sirup ali pa tabletke kupila.

mogoče katera pije koprivin čaj? je baje odličen diuretik, toraj proti zatekanju. js ga zdele en teden pijem, nesladkanga. ampak ne zarad zatekanja. ker ne zatekam, ampak zato k mi je tok dobr user posted image pa se mi zdi, da se kr fajn počutim, ko mi strupe spira iz telesa. je dobr tut za ledvičke...

aja, glede glukoznega testa pa meni niso nič rekli, da neb smela migat vmes. jst sm pa tist spila in šla v center na špancir... user posted image kaj res, da ne bodo pol pravi rezultati??? user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.3.2008 12:55:40   
tims
Inigo, če ti niso nič rekli, potem se ne obremenjuj. Meni so naročili, da bom mogla tok časa počivat in naj si vzamem kaj za brat s seboj, da mi bo hitreje minilo. Če boš slučajno imela slabe rezultate, pa vpraši, če je kakšna povezava s tem, ko si hodila. Saj ti lahko potem ponovijo testuser posted image -. Boš pa sladkorno dobila od tistga k se boš tok nacejala s tisto brozgouser posted image user posted image user posted image . Hecam se...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
18.3.2008 12:57:54   
SM10
Danes sem si uzela cel dopoldan, da sem prebrala kar precej strani za nazaj.
Kar se tiče kg sem jaz najprej shujšala  iz 54 kg na 50 kg, zdaj jih pa imam že 57 kg. Moderček iz 75-80 odvisno od modela na 85 c.
Pri men se ni videlo še spola, je pa rekla, da zelo lepo napreduje, ker je imel že 530 g. Je pravi debelušček.
Ta teden se naročim še na 4D.
Žal je pa še vedno v medenični legi, tako, da brcike čutim zelo nizko. Sicer pa še ima nekaj časa, da se prav obrne.

Pa čestitke za rojstne dneve in opravljene diplome. Največje čestitke pa vsem vašim  user posted image  in user posted image  oz.user posted image , da lepo rastejo.

Zdaj pa mora iti kuhat.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
18.3.2008 13:02:42   
lex
neboglasnica a boš moje zapiske imela? ti jih dam, pa namesto mene lahko greš na strokovca, ker jaz VEDNO skor zaspim zraven njihuser posted image

tims - tole o izbiri imen se jaz popolnoma strinjam s tabo. Meni je tud Aleks nejlepše ime na svetu za fantka, in se mi zdi, da če bi bila karkoli drugega mu ne bi tako pasalo. No če bi izbirala šele potem ko bi ga videla bi bil Rok.
Alina pa itak ima najboljše ime zase - pomeni beatiful. Vita je pa že sedaj živa ko user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
18.3.2008 13:02:54   
Inigo
ja tims, maš čist prav. bom sladkorno fasala zarad tiste brozge... user posted image ma, pomoje ne bo nič kaj drgač... ali pač! bom pri pregledu omenila, da sem se ves čas sprehajala in da sm slišala, da se naj nebi... bomo videli kaj bo rekla G.

zdaj grem pa tudi jaz kuhat!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
18.3.2008 13:08:36   
lex
kaj boste kuhale? jaz bom verjetno kar lazanjo

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
   [Brisano sporočilo]
18.3.2008 13:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
18.3.2008 13:43:57   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

aja, glede glukoznega testa pa meni niso nič rekli, da neb smela migat vmes. jst sm pa tist spila in šla v center na špancir... user posted image kaj res, da ne bodo pol pravi rezultati??? user posted image

mene še do trafike po revijo niso pustil... user posted image lani...
letos grem pa z vsemi trači oborožena že tja...čez ene dva dni...jaooo
pa ni tolk zanič za spit...pr nas pravi, da če je presladko, lahko zraven limono ne vem...stisneš al kaj...men ni blo tolk ogabno...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
18.3.2008 13:44:07   
SM10
Tudi jaz sem bila včeraj v laboratoriju in sem mogla piti to brozgo. Ogabno, da mi je bilo  cel dopoldan slabo.

Jaz bom naredila mineštro za kosilo. Upam, da mi še fižol ne bo škodoval. Moram imeti dieto, tako, da nič mastnega, ocvrtega, skratka zelo malo maščob, sicer dobim bolečine v zgrnjem delu trebuha.V bolnici žal niso nič ugotovili, razen jetrni testi so kazali na neko vnetje, tako, da imam delno dieto, kot pri tistih , ki imajo napade žolča.

Neposredna povezava do sporočila: 1940
18.3.2008 13:47:32   
lex
sm10 če rabiš kaj od žolčne diete me lahko vprašaš, stročnice so pa žal nepriporočljive, upam, da ti ne bo kaj

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
18.3.2008 13:53:25   
zabica26
Glede modrcev user posted image jaz sem lani kupila dva od Triumpha in sem ju imela gor po moje glih 4x. Sem se tako slabo počutila, da sem bila raje kar v majčkah-tistih športnih, ki vse držijo na svojem mestu, pa še dojila sem z lahkoto in imela tiste blazinice stalno fiksirane, da nisem bila vsa mokra. user posted image In letos bom naredila enako. Modrci za dojenje sucks. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa ugotavljam, da bo teh stoinšenekaj dni hitro minilo. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
18.3.2008 13:54:37   
ksenci
prvi dan pisanja diplome za manouser posted image user posted image user posted image ! Enostavno se mi ne da več, ker se tud men takooo spi, pa grem zdaj h kolegici na kavico in mal poslušat 14. mesecev starega Tjaša. Pol grem pa spet za dva dni na vikend, ker je mojuser posted image službeno odsoten. Upam, da me kje ne bo sneg zametal!user posted image

se čujemo, pa,pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1943
18.3.2008 13:54:43   
lex
meni so najboljši tisti iz interspara

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
18.3.2008 14:01:08   
Inigo
jst pa sploh ne vem kk bom s temi modrčki za dojenje. že od nekdaj se mnavajena teh modrcev s kostjo in da so trdi, ma ne podloženi... tile za dojenje pa niso taki. ravno kontra. in sm zadnjič enega probala v H&M in se nism dobr počutla. mate kako idejo? al bom pa res kupila te majčke na tanke paseke s podporo za prsi... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
18.3.2008 14:03:54   
SM10
Lex hvala za prijaznost. Sicer sem našla na internetu kaj ni priporočljivo jest, bom pa vsakega nasveta zelo vesela.
Moja mineštra bo takšna, da bo več korenčeka in testenin, kot  fižola in slanine. Tudi pretiravala ne bom z količino. V bistvu mi tudi večja količina zaužite hrane na enkrat povzroča težave.
Res pa nimam več idej kaj naj kuham. Kot zakleto pa imam lušte po samih takšnih jedeh, ki jih ne smem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
18.3.2008 14:09:42   
lex
Inigo tud jaz sem bila pred Aleksom navajena samo teh s kostjo. Potem pa sem si kupila enega čisto navadnega Liscinega in mi je ful pasal. Menda ti s kostjo lahko poškodujejo ali zamišjo, al kaj jaz vem kaj mlečne vode. To pa ni glih najboljš.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
18.3.2008 14:13:26   
Inigo
ja šiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit... user posted image čisto možno! kje pa majo najbol pocen te modrce? da bi najprej res probala nosit enga... če mi bo odgovrajalo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
18.3.2008 14:15:35   
lex
jaz imam knjigo z recepti Tole in mi je ful pomagala. Če želiš ti jo tudi pošljem pa si jo skopiraš in mi jo pošlješ nazaj. Ker vem kako je. Recimo ne smeš pražene čebule - to je smrt. lahko pa daš čisto malo olja, čebulo in ko zadiši jo malo polij z vodo (pol deci) in dodaj meso (govedino, teletino, piščančje) ter si naredi omako za testenine. Pa paradižnik obvezno olupit. Jaz mislim, da sem uporabljala ta spasiran paradižnik ampak bolj malo sem ga dala not. Pa mleto pečenko sem delala, samo da sem jo v folijo zaila in se je bolj zdušila. Res pa je, da ne smeš pečenega mesa in čokolade pa jajc in tega se je meni ful luštalo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
18.3.2008 14:16:53   
lex
pa v intersparu poglej, meni so njihovi modrci čist OK, za dojenje so v Evroparku pri sp. perilu čisto spodaj, pri tleh (ko se itak ne moreš priklonituser posted image )

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?