tims
|
Tim....... krasno ime . Jaz bolj ko gledam našega Tima, bolj ugotavljam, da ima pravo ime. Še vedno mi je to eno najlepših imen. Zdaj zbiramo za punčko, pa nismo nič kaj navdušeni nad nobenim . No, tudi meni je všeč Lara, pa mojmu ne. Pa mi je všeč Zoja, pa mojmu ne. Pa je mojmu všeč Nina, pa je meni tako tako. Tim pa tako ali tako ves čas govori, da bo sestrica, o imenih se pa sploh noče pogovarjat . Je pa grozno ko pomislim, da zbiraš za celo življenje ime bitjecu in je od tebe odvisno, kakšno bo to. Glukoza... meni je tudi bilo rečeno, da po tistem ko jo bom popila, bom morala biti pri miru eno uro. Jo je pa tudi imela stara mama in mi jo je mogoče zarad tega treba pit. Kile.... Do sedaj sem se zredila +8kg. Pa se dober počutim, torej? Ja, se bomo že pol obremenjevale z njimi. Bomo pa zraven vozičkov tekle, ne pa se sprehajale . Glede spanja ponoči in obletavanja črnih misli... Ja tudi meni se to dogaja . In potem se dvignem, spijem malo vode, se uležem in poskušam misliti na kaj drugega (kakšne cunje si bom kupila, ko bom rodila, pa kako bi blo fino, če bi joškice ostale take kot so). Skratka, poskušam misliti na vse kaj drugega, samo da se znebim teh črnih misli. Lex, daj kar pošlji nam tisto pravo al kaj že, pa se bomo še mal učile, predno bomo zaspale. Pol ti bomo pa lahko me še mal pomagale. . Dobra si. Oz. ste vse, ki se spravite še za knjige. Jaz edino še kakšen roman preberem, učit se pa ne grem več, se bom kmal mogla s Timom Lep zasnežen dan vsem.
|