|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
17.3.2008 12:42:00   
maja24
Moj pa še vedno upa da bo fantek prou bogi pa take plane je delov,sej drgač mu je čist vseeno a bo fantek al punčka v vsakem primeru bo zlo vesel.Ne sam tist k te zrajcajo pa ti pol to vzamejouser posted image user posted image user posted image ,no ja saj za imena mam več izbire ampak pomojem se bom kr za ime Ela odločila k mi je trenutno ful lep.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
17.3.2008 12:58:14   
ilatic
Maja24 pa ti je spol napovedala ena in ista G?

Eno vprašanje. Pod levo dojko me je pričelo srbeti in imam zdaj skoraj pol dojke rdeče in še vedno srbi. Mažem se z bepantenom. A bi morala do svoje zdravnice, kaj menite? Drugač imam dojke 3x povečane iz 80 a na 95 C. Noro

LP

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
17.3.2008 13:12:55   
CAC
Ilatic jaz mislim, da če je stvar rdeča, da kar pojdi, ker mogoče pomeni kakšno vnetje.
Pa boljše da te pogleda, pa reče, da ni nič hudega, kot pa da te srbi cel cajt.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
17.3.2008 13:16:53   
neboglasnica
No, mi nimamo teh težav z lulčkom da ali ne. Nočemo vedet, pa je. Vidim pa, da tudi ve (vsaj nekatere) ne boste izvedele do dneva D.

Kako me je dragi razveselil: dogovoril se je z mojstri za napeljavo talnega gretja, nato še z drugimi za tlake... No, tudi mi bomo v grobem končali do konca marca, jupi!!!user posted image . Od samega veselja sem si pozabila umiti jabolko, ki ga sedaj veselo glodam, čudežno celo namesto čokolade.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
17.3.2008 13:20:47   
neboglasnica
Ilatic, mogoče te je kaj pičilo. Ampak če se stvar ne umiri, pot pod noge! Rajši dvakrat zastonj kot enkrat premalo. Velja?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
17.3.2008 13:23:16   
ilatic
Hvala. Verejtno bom res šla, samo kaj ko sem človek ki ne mara hoditi k zdravniku, če ni nujno potrebno. bom pa počakala do srede, da vidim kaj bo.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1881
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 13:23:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
17.3.2008 13:24:16   
tims
Ilatic, ne heci se. Pejt se pokazat, te ne bo nič stalo. Pa sporoči kaj je bilo, prav?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
17.3.2008 13:26:17   
maja24
Ilatic ne ni bla ista G,na nuhalni sm mela Šajino,ampak dobr vrjetn se je zmotla sej pr nuhalni itak ni 100%.Je pa res da se lulček pa klitoris (11-14t)samo po tem razlikujeta kako je kir obrne oz pod kašnim kotom sta v tistem času.

Neposredna povezava do sporočila: 1884
17.3.2008 13:31:33   
*anamor*
Pozdravljene,

jaz tudi imam eno vprašanje za vas, koliko ste se že zredile. Jaz sem se že 12 kg in me je malo strah, da ni to preveč, ker že imam drugače malo več kil, no nisem glih suhica pa tudi nevem kako debela ne. Zdaj pa sem že kar, kljub temu, da se vseeno malo pazim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
17.3.2008 13:37:37   
neboglasnica
romy1612: tudi jaz nisem bila suha, tako da sem se zredila cca. 11 kg in se približujem trojni številki. Bom morala zdaj ko bom doma, malce paziti. Samo kaj, ko se pa tako težko uprem hrani, vsej, ne samo sladkarijam. Sicer pa, malce težje bo roditi, ampak še vedno so vsi ven prišli. A ne?

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
17.3.2008 13:38:28   
neboglasnica
Kaj pa zdaj to? Kot ste mi svetovale zadnjič, sem si naložila sliko za pod nickom, pisalo je uspešno, zakaj je pa zdaj ni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
17.3.2008 13:40:25   
neboglasnica
samo testiram

Neposredna povezava do sporočila: 1888
17.3.2008 13:41:06   
neboglasnica
o, zdaj pa bo user posted image jaz. Sicer je očitno ena druga slikaca, pa kaj! V glavnem, da je.

Neposredna povezava do sporočila: 1889
17.3.2008 13:45:27   
lex
ilatic mene tud občasno srbi pod dojkami, samo jaz imam ful suho kožo in je to od tega

joj jaz imam vse prste pogrižene ker mis rastejo zobi pa nič drugega ne velja kot mamin prstuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1890
17.3.2008 13:49:48   
ilatic
Hvala, sem se že naročila (za jutri) in to zaradi tega, ker mi je tuki v službi že malo nerodno(ker se kr po dojki praskam, se probam takrat ko noben ne gleda, sam nikol ne veš) in pa zato ker je že kar velik temno rdeč flek in srbi in srbi. Jutri vam poročam.

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
17.3.2008 14:03:12   
Tinky
Evo me s pregleda.

Moj mali je z glavico že dol obrnjen in vse je ok. Naslednji pregled imam 14.4.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
17.3.2008 14:33:42   
neboglasnica
ilatic, pravilno.

Danes je prvi dan, ko sem doma. Kako je človek lahko umirjen: vse narediš, malce polenariš, sedaj sem se uredila in šibam po punci. Pa še tale krasen dan, vau.. Čeprav moram priznati, da pa celo življenje ne bi bila samo gospodinja, rabim več adrenalina. Saj paše kakšen dan, dva, potem pa dost.

Preživite lepo popoldne!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
17.3.2008 14:34:16   
*anamor*
Ja saj vem , da se ne smem sekirati glede kil. Malo si me potolažila neboglasnica. Hvala ti.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
17.3.2008 14:48:19   
ilatic
Romy glede kg se ne sekiraj, ker nisi edina. Lih dons sem jamrala, da je že višek kok mi gor kg lezejo. Jaz mam tud že cc +12.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 14:58:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
17.3.2008 15:45:58   
neboglasnica
Ne bo nič narobe, če je res samo navadno vnetje. Kaj pa če ni? Nočem strašiti, ampak kaj vse semprebrala na forumih. Pojdi se pokazat, menda pa ja dela en dan v tednu tudi popoldne.

Zdaj pa res grem na honorarni šiht, sem že čisto zasvojena z vami, grozna sem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
   [Brisano sporočilo]
17.3.2008 16:21:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1898
17.3.2008 17:50:17   
glugluglu
sporočam, da smo uspešno prestali ponovni UZ morf. in je z našim malim vse ok, user posted image , dr. Cerar pravi, da je pravi korenjak, no še posteljica je sedaj v bolj normalnem stanju, mojemu user posted image pa je žal, da ga ni vprašal, če sedaj že lahko user posted image user posted image user posted image . Dobro, da ni vprašal, ker bi jaz bila kot paradižnik ali še kaj drugega user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
17.3.2008 18:07:54   
glugluglu
aja drugače pa, ponoči nisem nič spala, zaradi živčnosti, v čakalnici mi je v eni uri trebuh otrdel ziher ene 10x v eni uri, pa še ko sem se prištimala na UZ je moral G. malo počakati, da je otrdelost minila, - vse od živcev. Od konca pregleda oz. ko je rekel, da je glavica in možgančki  ok pa nič več otrdevanja.

no po moji slabi noči pa se je ob 6.00 še Mark zbudil z vročino in lajajočim kašljem in sva šele jutri naročena k zdr., ker ima danes kao gužvo (če bo rekla, da ima bronhitis, potem bom kar huda, da me ni že danes vzela.., lahko pa je samo laringitis, ker je sedaj po inhalacijah in pitju čaja boljši).

flower, to za jogurt na tamponu pa prvič slišim, jaz bi ti rekla, da dokler ne greš k G. si daj samo canesten kremo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?