Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:46:21
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ajtak jaz nisem kriva če so ostale podhranjene, očitno je kriza pri njih s hrano . Me je kr strah če bo kdaj mal bolj pihalo.. sej jih bo suhice vse odneslo, midve sva pa mal obtežene Scuba, zato se pa jaz tebe "držim" ... grem na srečanje, če si ti zraven, drugač ne Sej se mi je zdelo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:50:44
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ajtak jaz nisem kriva če so ostale podhranjene, očitno je kriza pri njih s hrano . Me je kr strah če bo kdaj mal bolj pihalo.. sej jih bo suhice vse odneslo, midve sva pa mal obtežene Scuba, zato se pa jaz tebe "držim" ... grem na srečanje, če si ti zraven, drugač ne Sej se mi je zdelo Ma super sta-res komaj čakam da se spoznamo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:53:42
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ajtak jaz nisem kriva če so ostale podhranjene, očitno je kriza pri njih s hrano . Me je kr strah če bo kdaj mal bolj pihalo.. sej jih bo suhice vse odneslo, midve sva pa mal obtežene Scuba, zato se pa jaz tebe "držim" ... grem na srečanje, če si ti zraven, drugač ne Sej se mi je zdelo Ma super sta-res komaj čakam da se spoznamo , dons vam spet dogaja! Jaz pa nabijam strani, a ne Gruska
< Sporočilo je popravil ajtak -- 17.3.2008 20:54:32 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:56:23
|
|
|
|
gruška
|
Ja, ja, Ajtak a nabijaš strani ... bomo kmal na 200 ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:59:22
|
|
|
|
gruška
|
NINOČKA - KU KU ... KAKO STA SINČKA?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 21:02:25
|
|
|
|
naraščaj
|
hoj, sam na hitr sem vas prišla pozdravt, ker sem ful utrujena (nč kaj ne spimo ponoč, čez dan pa tut ne ) in grem kr spat dokler še spi sem ji že vmes mogla letet dat dudo vas jutr probam kaj prerat, saj sva dans ble ful velik zunaj, ker je bil tak lep sončen dan in mi ni ratal nč prit gor. nočko vsem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 21:27:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj hoj, sam na hitr sem vas prišla pozdravt, ker sem ful utrujena (nč kaj ne spimo ponoč, čez dan pa tut ne ) in grem kr spat dokler še spi sem ji že vmes mogla letet dat dudo vas jutr probam kaj prerat, saj sva dans ble ful velik zunaj, ker je bil tak lep sončen dan in mi ni ratal nč prit gor. nočko vsem Naraščaj -pri nas je isto
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 21:53:26
|
|
|
|
gruška
|
Ja kje pa ste dons vse? A ste skrite?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 22:40:57
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Super slikice Sej sploh ni važno, al so težka al lahka kategorija , te novembrske levinje so vse fajn in najlepše daleč naokrog, komaj čakam, da vas tud jaz spoznam . To si pa lepo povedala ... Taja dobro taščo boš imela ... (Debeluška bo spet komentirala ) Gruška, to pa Debeluški sigurno ne bo ušlo.... Nočko, grem v mižule...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 22:59:16
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak vanja ni problema, bom! Sam mors najprej ti v celje Kr vprasi Grusko , jooly in Scubo kako to gre Ja sam se mi zdi da je KR prej na vrsti ....se bomo že nekako zmenli ane. Drugač sem pa tud jst med težkokategorniki, prekašam Scubo in Ajtak . No zdej grem pa v mižule..... Nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 23:45:58
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Za srečanje, slike so superrr, joj kolk vam zavidam na današnjem srečanju Tolk mi je žal, k nisem prišla , še mojga ni blo treba nikamor peljat (kolk sem žleht)! Gruška in Nicolina, kolk si pa vidve "laskata", a sta si že kar mal všeč (šala pa brez zamere) Ninočka, čim prej se pozdravite, pa en za vas! Tjaš, vse najboljše ! Kje pa ste vse, saj še ni polnoč ! Zdaj grem pa spat:
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 7:40:38
|
|
|
|
BrinaS
|
Dobro jutro in ena kavica za vse. za vcerajsnje srecanje. Super ste. Upam, da vas nisem vceraj prevec zamorila s tem bronhiolitisom , sem hotla samo dobro, ker so res polne cakalnice viroz. No, Maks je bil vceraj se pri svoji pediatrinji. Navzven je super, saturacija (97) tudi ok, pljuca pa mu se malo pokajo, tako da je dobil inhalacije ventolina. Ninocka, upam da ste ok Tjas, vse najboljse
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 8:22:10
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, Brina hvala za kavico. Seveda nisi zamorila. jaz sem z veseljem prebrala tisto o bronhiolitisu predvsem zato, ker o teh stvareh (na srečo) nimam pojma. MI smo spali ok. Zbudila se je Lana ob pol petih, in spala potem še do sedmih. Zdele me je pa šokiral tale sneg.. Od kje je pa ta pršu? A je bil napovedan sneg al je to kr neki? Vanja mene sam v oprsje prekašaš, drugam pa ne Sem se pa jaz odločila da z včerajšnjim dnem začnem hujšat, pa sem se danes že premislila, glede na to, da gremo v četrtek na dopust. Sem prestavila začetek po praznikih
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 8:31:17
|
|
|
|
BrinaS
|
Ja tale vreme ga kr neki sracka. Se vremenarji mu ne morejo vec sledit Scuba, kam pa greste na dopust, ce lahko vprasam?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 8:38:52
|
|
|
|
ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS No, Maks je bil vceraj se pri svoji pediatrinji. Navzven je super, saturacija (97) tudi ok, pljuca pa mu se malo pokajo, tako da je dobil inhalacije ventolina. Evan je bil vceraj tudi pri in je cist ista slika kot pri vas - pokanje in saturacija 97. Dobili ventolin na 4 ure. Drugace sta pa Evan in bronhioliotis taboljs kolega, ker smo ga meli vsaj ze 10x, ce ne veckrat, 2 leti nazaj (pri njegovih nepolnih 7 mesecih) ob tem casu sva bla pa 10 dni v bolnici zarad tega. Prisli iz bolnice, bli 1 teden zdravi in se ekrat fasali bronhiolitis. Zdaj ga res ze dolg casa ni mel (se mi zdi da ga je mel lani enkrat zgodaj poleti), zdej pa spet Bubi pa se zmeraj kaslja, ceprav je blo danes ponoci ze malo bolje in je kasljal manj, pa samo 2x smo se dojili (iz petka na soboto smo se na 1/2 ure). Cez dan je se kar OK, samo spi pa nic. Ze tko ma cist podrt ritem, pol pa ko koncno zapi, se pa zbudi zaradi kaslja. Obadva zdej dobivata vlazne inhalacije, pa upam da se cimprej v red spravmo. Moj je se trenutno doma, pol gre pa sluzbeno v ZG Vreme pa tko glupo Jah no, a gre kera v tem prekrasnem vremenu kaj ven? Berem vas pa bolj povrsno, ker z obema malima nimam casa. Se opravicujem, ce sem kaj pomembnega spustila.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 8:44:01
|
|
|
|
scubadiver
|
BrinaS nimamo pojma kam gremo Plan so bili Kornati - potapljanje, pa je napoved slaba tko da verjetno ne bo nič iz tega. Čeprav jaz verjetno ne bi niti jemala opreme. No ja bi, če bi bila res lepa napoved pa da bi blo zunaj 20 stopinj in sonček. Potem bi jo vzela, pa bi sproti videla a bi tauhala al ne... Tko da po mojem bi šli mi trije nekam pri nas, pa še vedno nimam pojma kam. Sem gledala to kar mi je svetovala Tintin in se mi zdi fajn varianta. Zdej pa še čakamo napoved za zadar pa da pade odločitev . Skratka mal kompliciramo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:23:57
|
|
|
|
ajtak
|
evo, najprej se Tjas lepo zahvaljuje za cestitke!! Potem vam moram povedat, da si je moj moz vceri na odbojki zvil prst in je sel danes vseeno v sluzbo , me kr mal skrbi ker dela za volanom pa se sneg je danes... a ga mate pr vas tud- sneg mislm?? Tjas mi je vceraj ko sva prsla iz lj ob 6h zaspal in spal ko top do 1h ponoc, so ga babje cveke zmatrale , no pol je pojedu in spal naprej do 5:30, spet jedu in spal do 7h, se zbudu pozdravu atija, zlezu k men v pojstlo in sva skupaj drnjohala do pol devetih . Tak da sem krasno naspana . Grem k mojmu sineku k bi se full pogovarjal pa se nima s kom
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:32:24
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, BrinaS hvala za kavico. No glavno da vam gre na bolje Ninočka zate in za tvoja ''bubija'' Mi smo pa dons čudno spali, se je zbudil že ob 3h , no se4j pol je spal do 8.30 ampak kr neki no.... Aja sneg, WTF!! Pa za praznike naj bi spet neki snežil, jao jao..... Jst sem pa zdele dobila varovalo za Qunija, ker bom mogla počas dat mojga ''bubuja'' v športni del , ker se mi že ful buta z glavo v košari - ni placa - pa sem mislila ga vsaj do maja imet v košari . Mi bo pa kolegica dala ortopedsko podlogo za v voziček tko da ne bo problem. Aja pa še Pepenny-ja sem naročila . Ful fajn zadeva. IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Vanja mene sam v oprsje prekašaš, drugam pa ne A jih češ kakšno malenkost? Drugač sva pa kar tam tam IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Skratka mal kompliciramo A ni to fajn No zdej pa grem.... se tipkamo....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:41:17
|
|
|
|
sonchek
|
dobro jutro... ..mi smo se fajn naspali danes....in zdej spet spimo..hihiii ..tudi mi imamo sneg in še vedno sneži.... vanja..tale senčnik zgleda prov fajn...kok si pa dala za njega, če ni skrivnost... No tok sam na hitr da vas pozdravim, zdej pa letim pod tuš... papa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:53:35
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Pri nas pa tud sneži, prava zimska idila: Vanja, sem mojmu pokazla tvoje slike, pa prav, da še mal počakva z novo sobo, da je ta stara (stara 5 let), čisto O.K., ne vem a bova do poroke čakala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:54:44
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-da hitro sina pohvalim 1. mu je ratalo 8ur skupaj spat od 18.30-2.30,no pol se je dalje pa spet na 2 uri zbujal -zdaj pa spi-trenutno
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 9:54:47
|
|
|
|
Tanayya29
|
pozdravček. končno sem vas prebrala . Samo na hitro vas pozdravim,ker moram malega previt,pa kasneje kaj napišem. Super slikice s srečanja,full ste luštne vse,pa otročki . Eno kavco sm vam skuhala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 10:03:47
|
|
|
|
nicolina
|
Dobro jutro, čeprav za mene no glih tako dobro. Sem tolk žalostna . Me je malo prej klicala kolegica, da najina kolegica danes zjutraj rojeva mrtvorojenega otroka. Je imela samo še 4 tedne do roka, pa ga nekako dva dni ni več čutla in so včeraj ugotovili, da mu več ne bije srček. Joj, kolk mi je hudo. Naj ga čuvajo. Lahko smo samo srečne, da imamo zdrave otroke, pa tud če ponoči ne spijo, so včasih tečkasti, ne jejo... samo da so zdravi in nas razveseljujejo vsak dan s svojim nasmehom.... Se pol še kaj javim....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 10:27:44
|
|
|
|
Tanayya29
|
nicolina naj ga angelčki čuvajo ,res res žalostno! rozika super za hčerine izvide,veš da smo imeli v vrtcu en tak primer,ko je punčka dobila bakterijski miningitis,jo še sedaj vozijo na kontrolo sluha. debeluška za EMMO. NINOČKA,Upam da bosta dečkota čimprej spet zdrava,za rubna in evana .
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 18.3.2008 10:36:00 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 18.3.2008 10:34:21
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Nicolina, naj ga angelčki čuvajo, zate in tvojo prijateljico pa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?