mama11
|
Oj, Nicolina, moje sožalje za kolegico. Grozno, je že res, da ni večjega blagoslova kot je zdrav otrok, pa naj ga sračka podnevi in ponoči. Eni sodelavki se je podobno zgodilo julija - je bila že na porodniški, potem pa kar naenkrat ni več čutila gibanja . In seveda je potem morala še čez porod. Dovolj hudega, da se ti strga. Zato pa BrinaS, Ninočka, Debeluška, samo, da se vaši sončki dobro pocajtajo. Srečanje včeraj je bilo ful super, sem vesela, da sva tokrat lahko prišibali. Bova gotovo še kdaj, je pupi koristilo, se je danes ponoči zbujala na 3,5 ure... se vidi, da je bila blizu Lane . Pa da je končno mimo teh 5 dni od cepljenja (reakcija je bila ves ta čas tudi pri kakanju - 4x na dan, zeleno in sluzasto ) Ajtak hvala, ker si stopila v bran mojim kilam ; ampak v Gruškini in Martitini kategoriji pa nisem (in to za več kot enega dojenčka ). Včeraj mi je potem uspelo urediti vse za Tamarino osebno - fotka je ratala (Gruška, upravičeno hvališ ta fotostudio), na njej ima celo vrat . Za vse, ki vas zanima, osebno lahko naredijo posebej hitro, če se nekaj doplača (1,5 evra za mladoletne); v četrtek jo grem že dvignit na upravno enoto, kar pomeni, da za nas te praznike ne bo meja . Pa kaj je s tem vremenom. Včeraj 18 stopinj, danes zjutraj pa vstanem in zunaj snežni metež, da ne vidim 100 m daleč in že 20 cm nanešenega. Še dobro, da imam tri žehte za speglat, da mi ne bo dolgčas . Nič, grem kaj narest, dokler pupa še spi. Aja, Vanja, kje si pa naročila tale senčnik? Ali se ga da montirati na vse vozičke. Moja ful ne mara, da ji sonce sije na obraz; me že skrbi, kaj bo poleti...
|