Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 16:32:06
|
|
|
|
Dajica
|
Ojla hojla! Srecanje je uspelo in sem bila prav pozitivno presenecena, ker sem nas pricakovala v majhnem stevilu, no, na koncu nas je bilo 7+ nasi soncki. Se je pa kasneje pridruzila se martita, nje pa zal ni na slikici. Pa se ena novembrka se nam je pridruzila. Ni se nikoli pisala na teh straneh, bere nas pa kolikor toliko redno. Lepo, da sem vas spoznala, vse ste prav lustne, sej to sem tudi predvidevala po vasem pisanju sodec! Slikice v albumu, geslo: ljubljana
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:24:17
|
|
|
|
gruška
|
Ciao punce, spet smo se imeli luštno na srečanju , končno sem spoznala Dajico in Mamo11, pa itak, kot da ju poznam že od nekdaj ........... Pa še Pridružena se nam je pridružila (novembrka, ki nas bere, piše pa nikoli ne, ker nima niti svojga nicka ... pa se je predstavila kar kot pridružena ) ... U glavnem Pridružena, tudi tebe je bilo lepo spoznati, kot si verjetno prebrala, Ninočka odstopa mesto za plavanje ... če sta z Maticem za, se nam lahko pridružita ... Če bosta hodila, mi prosim pošlji ZS s tvojo kontaktno tel. št.! Ajtak, lepo da si prišla v Lj., Martita, lepo da smo se po dolgem času spet videli, zate Scuba bi bilo pa že čudno, če te ne bi bilo na srečanje ........ Ninočka - POZDRAVITA SE (se bom pozanimala, če lahko enkrat prideta na plavanje... ) Ko bom dala slikce v album, sporočim .... Uživajte!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:27:48
|
|
|
|
ajtak
|
Se strinjam, da je blo prou fajn!! Evo se podnapisi... ajtak, Dajica, gruška, Scubadiver in Mama11 Ter seveda nasi soncki bom probala, pol me pa popravte Tjaš, Kaja, Taja,Lana in Tamara, a je kul al sem se kej zmotla??
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.3.2008 20:25:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:29:44
|
|
|
|
gruška
|
Ajtak, sedi 5 .....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:46:26
|
|
|
|
gruška
|
Evo, še moje fotke so v albumu... geslo tko kot pri Dajici: ljubljana ... saj nas že poznate, pa je vseeno v opisu pod sliko napisano katera je katera ......
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:51:13
|
|
|
|
scubadiver
|
Se čist strinjam, res je blo luštno. Dajica, Mama11 in Pridružena zelo lepo vas je bilo spoznati, Ajtak, Gruška, martita vas je blo pa lepo videt .. Midve sva šli potem še v Muller-ja pa v čistilnico, pa po kruh pa na pumpo in je bla ura skoraj 4 ko sva prišli domov. Me je klicala prijateljica da bi prišla okol petih do mene da bi naredili odtis Laninih rokic in nogic, jaz sem mela pa štalo v stanovanju. Tko da sem šla na hitro pospravljat. Pred 10 minutami me je pa klicala da je ne bo, ker je njen desc po službi zaspal in še kr spi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 18:57:52
|
|
|
|
ajtak
|
Pisuka Scuba zdej si pa brezveze pospravlala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:00:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Pisuka Scuba zdej si pa brezveze pospravlala Scuba, maš vsaj pospravljeno
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:06:56
|
|
|
|
scubadiver
|
hehe ja sej se ne pritožujem, vsaj za silo je pospravljeno
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:15:28
|
|
|
|
gruška
|
A ste vidle, da imajo v Leclercu v akciji igralni center za SAMO 15,90€ ? Če ga slučajno še katera nima ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:22:18
|
|
|
|
ajtak
|
Aja, nas Tjas ma danes 4 mesece in seveda casti
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:22:24
|
|
|
|
Oranža
|
Ojla punce Kooooolk ste faaaaaajneeeee , nama je prav hudo k nisva mogla zraven , ampak sej se kmal spet kej dobimo a ne. Pridružena dobrodošla pa kej še napiš, da bomo še ostale te spoznale Ajtak a boš v Kr tud prišla na srečanje? Jst sem v glavnem dopoldan letala po opravkih, popoldan sem pospravljala, ker ju3 dobim obiske iz službe, zdej me pa čaka še peka. Pa nekaj malega moram do konca še pospravit. v glavnem se tipkamo kasneje...... Tjaš vse naj naj naj za 4 mesece
< Sporočilo je popravil vanja.v -- 17.3.2008 19:24:47 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:27:30
|
|
|
|
ajtak
|
vanja ni problema, bom! Sam mors najprej ti v celje Kr vprasi Grusko , jooly in Scubo kako to gre
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:48:27
|
|
|
|
Laubica
|
Tjaš vse naj naj naj za 4 mesece Čestitke tudi od mene Kak vas je fajn videt-komaj čakam da pridete v MB-Gruška kako si pa ti suhaaaaaaaaa-srečnica sem ti fauš saj Dajica nič ne zaostaja za tabo ,jaz se pa lahko drugim pridružim Punce moje drage -jaz sem pa ta večjega danes zjutraj pospremla -je šel v šolo v naravi v Čatež za 5 dni in ga že pogrešam in da sem se malo potolažla sem si mogla kupit novo Nokijo 5310-kak je lepaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:54:42
|
|
|
|
ajtak
|
Laubica, ne smes Mami 11 delat krivice pa jo v isti kos z nama s Scubo dajat, me smo extra kategorija , a ne scuba .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 19:59:30
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Laubica, ne smes Mami 11 delat krivice pa jo v isti kos z nama s Scubo dajat, me smo extra kategorija , a ne scuba . Se globoko opravičujem-jaz sem samo extra suho Gruško najbolj videla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:01:53
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Laubica, ne smes Mami 11 delat krivice pa jo v isti kos z nama s Scubo dajat, me smo extra kategorija , a ne scuba . Se globoko opravičujem-jaz sem samo extra suho Gruško najbolj videla Laubica, a veš zakaj Martite ne vidiš na sliki? Zato ker je tok suha, da se je sploh ne vidi ... ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:04:09
|
|
|
|
nicolina
|
Super slikice Sej sploh ni važno, al so težka al lahka kategorija , te novembrske levinje so vse fajn in najlepše daleč naokrog, komaj čakam, da vas tud jaz spoznam . Tjaš, čestitke za 4 mesece . Mi smo bli tud skoraj cel dan odzunaj, smo se prejle skopali, zdej pa že spi. Jaz grem pa mal BB gledat, se pol še kaj javim...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:04:32
|
|
|
|
sonchek
|
no vidim da ste se spet imele ful fajn v dobri družbi..tudi mi dve se pridruživa, takoj ko bo lepo vreme na kakem sončku... naša že spi..sej kaj ne bo, če pa ob šestih zjutraj že rogovili..hihiii ..jaz grem pa tudi počasi pred tv..pol pa spat... lep večer še naprej.. nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:05:48
|
|
|
|
sonchek
|
..aja..tjaš VSE NAJBOLJŠE!!!! pa hvala za tortico...
< Sporočilo je popravil sonchek -- 17.3.2008 20:06:15 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:08:23
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Super slikice Sej sploh ni važno, al so težka al lahka kategorija , te novembrske levinje so vse fajn in najlepše daleč naokrog, komaj čakam, da vas tud jaz spoznam . To si pa lepo povedala ... Taja dobro taščo boš imela ... (Debeluška bo spet komentirala )
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:10:04
|
|
|
|
Laubica
|
Objave: 976 Član od: 6.10.2004 Kraj: BK Status: odsoten Super slikice Sej sploh ni važno, al so težka al lahka kategorija , te novembrske levinje so vse fajn in najlepše daleč naokrog, komaj čakam, da vas tud jaz spoznam . Saj tudi jaz to mislim Laubica, a veš zakaj Martite ne vidiš na sliki? Zato ker je tok suha, da se je sploh ne vidi ... Ti si prava faca
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:36:37
|
|
|
|
scubadiver
|
Ajtak jaz nisem kriva če so ostale podhranjene, očitno je kriza pri njih s hrano . Me je kr strah če bo kdaj mal bolj pihalo.. sej jih bo suhice vse odneslo, midve sva pa mal obtežene
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:38:42
|
|
|
|
Laubica
|
Skuba -saj jaz sem tudi -nič bat ampak pač zavidam tistim ki niso
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 17.3.2008 20:39:30
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ajtak jaz nisem kriva če so ostale podhranjene, očitno je kriza pri njih s hrano . Me je kr strah če bo kdaj mal bolj pihalo.. sej jih bo suhice vse odneslo, midve sva pa mal obtežene Scuba, zato se pa jaz tebe "držim" ... grem na srečanje, če si ti zraven, drugač ne
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?