sazi
|
Kako lep dan je danes. Sem prišla malo kasneje v službo, ker sem imela doma serviserja od Telekoma. Sicer je ugotovil, da ni okvare pri nas, je pa kjerkoli že zadevo zrihtal in je po pol ure telefon delal. Sicer ga pa tako malo uporabljava, da ga sploh nisva pogrešala - je pa internet delal ves čas. Jer.za - je fino brati, da gre zdravje na bolje in da je spanje super. Želim, da gre tako naprej. Za Zbilje sem pa razmišljala o vas, ampak ste bili tak bolni, pa še s taščo oin svakinjo sem bila, pa sta si verjetno želeli družbo Leva bolj zase - kdaj drugič pa zagotovo pokličem. Tinkatonka - tole s kavo je res kar huda zgodbica. Nam precej smešna, ampak si res ne bi želela biti na tvojem mestu. Pa super za Aneja in kahlico. No, ko smo ravno pri kahlicah - pri nas je pa problem, ker se sploh noče usesti na kahlico, kaj šele, da bi kaj probal narediti vanjo. Pa je gor ena račka narisana, s kateri včasih nameni kakšno, besedo, ko gre mimo, to je pa tudi vse. Pa rad "bere" knjigico "Matevžu je uspelo" - o zajčku ki je začel lualti in kakati na kahlico. Še kakšna ideja mogoče? Estrihi so končani. Zdaj se bo pa precej časa vse sušilo. Parket bomo polagali verjetno junija (približna trenuitna ocena), prej je treba pa še centralno do konca zrihtat (da bo tudi talno gretje malo sušilo estrihe), pa stopnice znivelirat, pa še ploščicepoložit, tako da bo tudi za vmesni čas kar nekaj dela - da o raznih preveritvah ne govorim (dimnik, plinovod in še kaj). Pa še eno strešno okno bomo vgradili, pa streho izolirali in poknaufali podstrešje.... Do parketa je še daaaaaaleč. Eviii, super, da je Dejan postal tako zgovoren. Lev tudi ves čas tako vneto čeblja. Včeraj sem pri varuški pobrala Leva in nečakinjo in oba odpeljala v Tacen. Ker noben od njiju cel dan ni nič spal, sem pričakovala, da bosta zaspala v avtu. Ja, pa kaj še. Ema sicer vedno zaspi v trenutku (po besedah dedija), ampak ni mogla, ker je Lev ves čas govoril. Potem je le zaspala, Lev pa mi je razlagal, da je Ema utrujena in da je zaspala, na moje vprašanje, če bo spal tudi on, pa je vneto odgovarjal, da neeee, in da noče. No, sem potem zapeljala skoraj do Vodic in nazaj proti Tacnu, da je še njega zmanjkalo. Tako sem potem pri starših v miru pojedla kosilo, zunaj smo se malo izmenjevali pri dežuranju zaspancev, potem sta se pa tudi otroka zbudila spočita in zadovoljna in smo po še njunem kosilcu odšli do Save, kjer je potekalo ocenjevanje in spuščanje ladjic na Savi - kot vsako leto na Gregorijevo. Je bilo prav lušno. Srečanje, jaz sem načeloma Za, sem pa mislila, da se bomo vseeno dobile na en lep sončen dan z otročki - mi pa tudi večerni čvek čisto paše. Grem ravno danes na enega - s kolegicami s faksa - se tudi že menimo 3 mesece. Lep dan vsem
|