|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
16.3.2008 20:30:17   
zoom zoom
Thumbelina obresti mislim da napišeš, če zanšajo več kot 300€. Toliko pa verjetno nimata.

Smo pa danes mi vseeno pospravljali in sedaj stanovanje vsaj zgleda.No kaj bi se še dalo spucat (okna recimo), samo je tko tudi čist ok.

Sicer pa tamala2 že spita in upam, da čim dalj.

Lp

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.3.2008 20:45:45   
Anonimen
hojla!!!

otroški dodatek in obresti - JA MORAŠ VPISATI VSE!!!!!!!
jaz sem sedaj dobila odločbo oz popravljeno odločbo za celo leto nazaj, ker nisem vpisala tistih obresti od banke, ki jih nisem vpisala za napoved dohodnine, ker sem mislila, da se pač ne vpišejo, če jih nisem vpisala v dohodnino. in so izbrskali vse podatke, moje obresti na vezano vlogo, pa še od eve!!!!! (pa teh ni bilo več kot za 5.100 sit) - sem bila ful presenečena!!!!
pa še finta je v tem, da se tista številka na začetku ne ujemauser posted image
na izpisku od banke je koda 5300 - obresti na depozite. v vlogo pa vpišeš pod šifro 200 - dobiček iz kapitala, obresti in dividende -  pa še na prvi strani moraš v tisti tabeli pod III pri otroku napisai DA - da je imel dohodke ali prejemke

(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.3.2008 20:49:51   
thumbelina
Vaika dej nehej. Jaz imam otroški dodatek zdaj že dve leti, pa nisem nikol pisala. Pišuke, mi je kr vroče ratalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.3.2008 20:54:27   
Anonimen
ja, saj tebi mogoče ne bodo kontroliraliuser posted image . mogoče delajo štih probe.. ne vem... ker tudi jaz do sedaj nisem nikoli in to res nikoli vpiševala teh obresti... sedaj pa sem, ker je tudi meni gratalo vroče, ko sem dobila tako odločbo oz popravek - lahko bi mi celo ukinili otroškega , ker sem utajilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.3.2008 20:58:07   
thumbelina
Čaki čaki valika, pa kako lahko zahtevajo da ti prijaviš ta dohodek otroka, če je to itak tvoj del dohodka, ki ga pač ti razporejaš po svoje. Se pravi da ti upoštevajo določen del tvoje plače 2x ?! WTF
Jaz ne bom pisala in se tud hudo pritožila prek odvetnika. DRugo če bi otrok dobival preživnino. To je potem dohodek otroka. Če ni treba za dohodnino prijavljat potem ne vem zakaj hočejo oni, saj se itak to prijavljanje dohodkov za otr. dodatek nanaš na tvojo dohodninsko odločbo.... Ma res ne vem no. Jaz ne bom nič prijavljala, ker se mi zdi bedasto. NO way...

Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.3.2008 21:13:44   
Anonimen
thumbelina - jaz sem pač dobila tako odločbo oz popravek za nazaj in kot pravim, sem dobila take oči user posted image - in je meni tudi bedasto - ampak sem sedaj v novo vlogo pač vpisala vse....
če poštudiraš kako je s to obdavčitvijo - če imaš recimo na vezani vlogi svoj denar, ki je bil itak že enkrat obdavčen, pa bodo obresti presegle tisti limit (ne vem točno koliko je sedaj 500e ali koliko) - boš morala vpisti v dohodnino, ne glede na to, da si bila pridna in varčevala, še plačati boš morala davek na to. potem se pa jaz sprašujem, zakaj bi varčevala, bolj si priden, bolj te cuzajo in bolj si tepen. bolje je tistemu, ki živi na veliki nogi in zapravi vse, uživa life, pa še na koncu potegne kako socialno pomoč da pride čez mesec??????? joj, bolj razmišljam o tem včasih, bolj se mi gnusi ta naša slovenija........

Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.3.2008 21:20:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Se pravi da ti upoštevajo določen del tvoje plače 2x ?! WTF

saj ti ne upoštevajo 2x, upoštevajo prvič tvoje prejemke, drugič pa potem samo OBRESTI, ki jih še ni v tvojih prejemkih

Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.3.2008 21:30:14   
*piškotek*
No, da se še jaz malo javim:

Naš lump že spi, sicer se je že enkrat prebudil, upam pa da bo današnja noč bolj mirna kot je bila prejšnja. Sem vstajala na 1,5 do 2 uri, ker ima še kar malo zamašen nosek.

Drugače smo pa kar ok. Ta vikend smo bili sami trije (jih je v soboto peljal k njuni babici in mami), prejle jih je šel pa iskat. Je kar pasalo malo "miru" v hiši.

Hranjenje: pri nas je kar groza s to hrano, poje bolj malo. Zjutraj dobi ali čokolino ali pa kako sadje (hruška, jabolko, banana, kivi,... + skuta ali piškot), potem dobi kak piškot ali žemljico (samo to poje toliko da 2x ugrizne, potem pa drobi in mečka), za kosilo poje polovico globokega krožnika, potem poje sadno skutko od LM, zvečer pa kak gres (kuhan na 200 ml mleka, samo ga ponavadi pusti za vsaj 2 veliki žlici) ali pa mu naredim jogurt + notri nadrobljeno žemljico ali naribana piškota. To je to. Mleka pa ne pije več - ga enostavno noče.

Barvne stene: pri nas imamo vse stene bele, imamo pa zato recimo kuhinjo kombinirano z modro barvo, v dnevni živo rdeč kavč, nejc ima v sobi pistacijo zeleno in oranžno barvo omar in previjalno,... Tako smo kombinirali bolj s pohištvom in barvami kot pa s stenami.

Pospravljanje: pri nas smo tudi bolj tako tako s tem čiščenjem. Sesa moj - vedno - jaz sem samo prejšnji dan, ko je bil mali v vrtcu in sem hotla pomit po tleh in je bilo pač treba prej posesat - drugače pa likam, perem, in vse ostalo delam jaz. Sicer pa če imamo "večjo" čistilno akcijo pa tudi moj pomaga, brez problema. A ja, pa okna vedno pomije on (jaz jih še nisem).

Vsem ki praznujejo želim vse naj naj za zadnje obmesečnice. Vsem bolančkom pa da se hitro pozdravijo.

Tako, mislim da sem kar nekaj napisala, sedaj pa grem malo pred TV, potem pa spat.

Nočko

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.3.2008 21:55:05   
thumbelina
Ej valika, da nauš misla da sem kaj nate jezna...
Sem pa jezna na to pof u   k a n o državo. res. Sem že zdajle napisala en ogorčen mejl na ministrstvo za družino. Pa kaj se grejo. Poglejmo recimo teoretično:
1. Če jaz za otroka varčujem, prenašam iz svojega navadnega računa (svoje plače, ki jo moram že itak prikazati v vlogi za dodatek) neko vsoto na varčevalni račun in moram potem prijaviti obresti. 2. Če pa zaprem vse varčevalne račune in puščam denar (ki ga namenjam za prihodnost svojih otrok) na svojem in moževem transakcijskem računu in imam od tega tudi nekaj obresti, mi teh obresti ni potrebno pisati v vlogo za otroški dodatek?!
Sem prevrila in je treba napisat. Ehh drek.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.3.2008 21:57:35   
aischa
 zoom zoom tukaj si pa lahko roke podama.

Sva se pa zdej z mojim malo spičila oz. on ima surlo do tal in je šel kar spat, ko sem mu po njegovo začela "težit" s pospravljanjem Ampak imam res zadost, da moram zmeraj samo jaz pospravljat. Je on kao preveč utrujen, pa ga glava boli, bomo v nedeljo,... aja pa v službo hodi. Sami izgovori, na koncu pa nič.

moj je enak lenuh. zdaj zadnji čas pa je katastrofa, za nič mu ni še anje mi ne bi rad popazil raje tv gleda. jaz pa se naj ubijem z vsem delom ki je pri hiši in sedaj še zunaj na vrtu.
je zato pri nas full napeto stanje, pa ne da bi se gospod trudil malo popraviti stvari, raje gre v gostilno.
počasi imam tega že dovolj in mi bo film počil.

to je tudi razlog da nisem nič več na rr, enostavno ne sfolgam pa še vedno sem tako slabe volje da bi vas itak samo zagrenila.

anja se je danes začela po štirih kobacat, je prav prisrčna ko se tako trudi da bi nogice premaknila. drugače pa je še vedno najbolj zadovolna na dveh in da jo za eno rokico držiš, tako obhodima sedaj že čisto vse.
zelo rada pomaga tudi rožice saditi.

se vam bom poskušala še čim prej kaj oglasiti. moram spraviti svoje življenje spet v prave tire, pa če tudi to pomeni da bom mojega napodila. se mi kar srce para zaradi anje ampak tako res ne gre več naprej, drugače pa očitno nič ne bo ker se njemu sploh ne ljubi potruditi da bi bili srečna družina.

saj sem rekla da vam bom samo zatežila.
ah brezveze grem raje spat takrat vsaj ne razmišljam tolko.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.3.2008 22:14:33   
smotka lonib
aischa!
nisi nič zatežila. Kr olajšaj svojo dušo in se nam izpovej, ker ti bo vsaj malo odleglo. je pa hudič, če imaš takega dedca, da ti noče nič pomagati. Ultimat mu postavi. mogoče bo kaj učinkovalo.

zoom zoom, valika!
če sem prov prebrala, se gre za obtresti, ki jih moraš vpisati v obrazec za otroške dodatkeuser posted image .jest tega nisem vpisovala, ker imata Nejc in Vanja mogoče obresti (na pamet zdejle ne vem) 2 ali 3 EUR-e od prejšnega leta. jest jima že nekaj časa ne polagam več gor denarja (imata gor še od prej vsak 70 EUR) ampak jest varčujem preko naložbenega varovanja, pa jima bom takrat prispevala denar, ko ga bosta rabila (sploh v primeru, če se bosta odločila kej študirat). Seveda tudi za Zalo velja.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.3.2008 7:26:28   
thumbelina
jutro
user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.3.2008 7:52:34   
zoom zoom
Dobro jutro.

Noč kar ok.

Glede obresti, jih tudi jaz nisem nikamor vpisovala, pa še nikoli ni bili nič narobe. Jaz sem za otroški dodatek oddala v sredo in sem v sobboto že dobila odločbo. Bomo dobivali enako kot do sedaj. Me pa nekaj zanima. Sem tam na obrazcu napisala, da tamala ne hodi v vtrec, se pravi septembra jih potem pokličem, da je začela hodit ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.3.2008 8:26:38   
mojčca
Jutro. Noč je bila kar   redu, tako da smo se kar spočili. Za vikend se nisem oglašala, ker sem bila sama z Maticem in Manco in mi nista pustila viseti za računalnikom (moj je cel vikend delal pri hiši). Sva mislila v nedeljo iti v Planico, pa je bil napovedan dež, tako da sva potem ostala doma.

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Sem tam na obrazcu napisala, da tamala ne hodi v vtrec, se pravi septembra jih potem pokličem, da je začela hodit ali kako?

Oddati moraš novo vlogo, ker moraš napisati nove podatke o dohodkih (za leto 2007, ker si sedaj napisala za 2006).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.3.2008 8:37:32   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Oddati moraš novo vlogo, ker moraš napisati nove podatke o dohodkih (za leto 2007, ker si sedaj napisala za 2006).

A še to. Bi bilo potem bolje, če bi že kar sedaj napisala, da hodi v vrtec.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.3.2008 8:43:07   
mojčca
Ne, ker bi potem dobila manj dokladov. Če se otrok pazi doma, ne hodi v vrtec, so višji dokladi (mislim da okoli 10 EUR).

Punce, danes rabim še enkrat vaše pesti za očeta, ker se je malo čez osem začela operacija. Plisssssss.

Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.3.2008 8:43:28   
sabri
Dobro jutro, kavica dobra pa še eno tapravo bo treba. Včerajšnja debata o pospravljanju, jaz kar je sproti cunj delam sama, če je ornk generalka, potem pospraviva skupaj, kake stvari pa on ne dela, tak kot jaz ne. Je pa res, da je trega dostikrat kaj večkrat povedat, da potem naredi, ampak men to štima.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.3.2008 8:43:50   
1vetrnica
dobro jutro lejdiske,

upam, da ste imele lep vikend in ste pripravljene za nov tedenuser posted image user posted image user posted image

Naš  vikedn je bil pester, kot po navadi, malo po sprehodih, trgovinah, naravi, pri babici na kosilu, igranje in veliiiiiko cartanjauser posted image  Moja dva tavelika sta šla v službo in vrtec s tamalo se bove pa malo sprehodile, igrale, kuhale, muckale, skratka lepo bo.

Zdej pa sam še tuhtam, kam naj gremo na sprehod in kavico, a je kje sonček?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.3.2008 8:51:41   
lilka

Dobro jutro!user posted image

Mi smo vstajali celo nočuser posted image , zgleda da so zobki, pa sem ji dala zvečer malo calpola, samo zgleda premalo, jo je vseeno bolelo, sem dala tamali odmerek.....

Pa še jaz kašljam, pa glava me boli, pa smrkam, pa mož je tudi tak, sva šla že ob osmih spat, čisto uničena.....user posted image

otroški dodatek:jaz pa varčujem na Tinkinem računu, otroški dodatek mi vsak mesec preusmerijo na Tinkin račun, upam, da to ni treba vpisovati, joj kakšne finte imajo, tisti ko pa milijone obračajo pa jim nič ne dokažejouser posted image

barvne stene:mi imamo tudi oranžno kuhinjo, svetlo zeleno sedežno, rumeno zeleno spalnico, bordo redečo on sivo, kopalnico in predsobo in barvne stene enostavno nebi pasale, bi bilo prevč barvasto.

Mož je še danes doma, ima kontrolo in potem zaključi z bolniško in je do konca tedna popoldanski. Je pa babika jutranja in bom lahko šla jutri popoldne še v šoping, morem kupit neke malenkost iza Tinko, pa s setrično greva kupovat kar ji še manjka za novorojenčka, potem si grem v sredo naredit nohte, v četrtek k frizerju in vpetek v službo. Kar ne morem vrejet, da je že konec.....me že kar malo stiska. fajn se mi pa zdi, da bom jaz šla v službo, Tinka bo pa še malo doma in se potem še 14 dni v vrtec uvajala, tačas se bom jaz že tudi privadila in nam bo lažje šla jutranja rutina, kot pa da bi mogla na en dan vse, jaz v službo, tinko v vrtec.....tako da mislim, da nam bo šlo....user posted image

Aicha:te razumem, da imaš vsega dosti, jaz s tem nimam težav, sem moža že od začetka navajala, da mi more pomagat in da smo pri gospodinjskih opravili moški in ženske enakopravni in se nisem pustila in zdej res nimam težav, mož mi pri vsem pomaga. Punca ne se pustit, kar pogovori se in mu razloži, če ne pa popi....leta so še dolga, pa sej ne moremo skos samo ženske delat....user posted image
Četitam Anji za kobacanjeuser posted image

Jaz že ful razmišljam o zabavi za Tinkin 1. rjstni dan, bom naročila Fotoknjigo od rojstva do 1 leta, sem jo vsak mesec fotkala z napisom mesecev, pa bom vse skupaj v knjigo zmontirala, da e bo videlo kako je rastla....naslednji vikend gremo k prijateljici ima hčerak 1 leto, bom tam dobila kakšno idejo, ker hočem, da bi blo res nekaj posebnega.....user posted image

Takole zdej pa počasi grem, Tinka se bo zbudila, morem pripravit nekaj za njeno kosilo, za naju bo mož neke testenine potem skuhal, pa polikat morem ......

Želim vam lep sončen dan....user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.3.2008 8:53:33   
hariba
V naši ljubi državi, je žal tako, da lovijo majhne ribe, ker velikih niso sposobni, jim uidejo oziroma bi mogli ti na vodilni položajih, ki so zato pristojni ujeti tudi sebe.
Jaz lani 2 mesec niserm dobila otroškega dodatkai, kernisem vpisla 7130 sit zavarovalnine, ki jo je dobil Denis za zlomljeno roko in smo s tem padli 1 dohodkovni arzred višje.
zoom zoom zagotovo so oni našli tiste nevpisane obresti,ker delajo revizije vendar ste imeli srečo da niste presegli cenzusa za dohodkovni razred v katerem ste.

Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.3.2008 8:53:52   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

Zdej pa sam še tuhtam, kam naj gremo na sprehod in kavico, a je kje sonček?

Pri na sije sonček (par km ven iz Kranja, proti Golniku)  in je videti zunaj ful lepo. Ko se z Maticem lepo zrihtava, greva ven, jeeeeeeeee.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.3.2008 8:56:29   
zalbi
dobro jutro še od mene!

noč vredu.

1vetrnica - tukaj se sonček malo kaže....:) A se kej vidmo na kakem kofetku ta teden?

Midve pa greva danes v vrtec - jo grem vpisat - pa nujno moram po eno darilo za dvo letnika - pridejo danes na obisk eni kolegi, pa je imel v soboto RD. Pol popoldne pa moram še do brata...uh bo pestro spet danes...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.3.2008 9:14:10   
1vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

dobro jutro še od mene!

noč vredu.

1vetrnica - tukaj se sonček malo kaže....:) A se kej vidmo na kakem kofetku ta teden?

Midve pa greva danes v vrtec - jo grem vpisat - pa nujno moram po eno darilo za dvo letnika - pridejo danes na obisk eni kolegi, pa je imel v soboto RD. Pol popoldne pa moram še do brata...uh bo pestro spet danes...

ojla zalbi, lahko že jutri za kavico, bi katera?

pa fajn poštimita donsuser posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.3.2008 9:15:24   
taška30
Jutro,
eh ja, jaz imam pa doma enega bolančka. Po parih dneh polnega nosa, je včeraj Julija še zakuhala na 38,5, zvečer že na 39°. Tudi danes nič bolje, tako da greva k zdravniku, da pogleda ušesa.
Vročina: sem že 1x napisala, jaz je načeloma ne zbijam tja do 39, ker jo jemljem kot nekaj pozitivnega v boju proti bolezni. Naj se skuha, kar se ima za skuhat. Poleg tega vročina otroka malo 'upočasni', da ne nori naokoli, ampak je bolj na počasi, počiva, več spi...to mi je rekel tudi P. No, zvečer pred spanjem pa dam svečko, da se spočije. Seveda to velja za primere (kar moji dve sta) ko otrok v redu prenaša vročino - ni apatičen, nima vročinskih krčev.

Sem kar jezna ko berem tole o vaših obrestih, pa to ne moreš verjet na kaj se spravijo.user posted image  Thumbelina, povsem prav razmišljaš, prav da si jim pisala.
No, jaz za otroke nimam (še) nobenih računov odprtih, nekak se mi trenutno ne zdi smiselno, ker imava midva dovolj stroškov s krediti, vrtcem, stanovanje je treba še opremit do konca...raje v to vtaknem denar. Manci bomo sicer kmalu odprli račun, da bo naložila gor iz svojega šparovčka, kaj posebej pa ne dajem na stran.

No, uživajte na sončku, mi bomo doma, razen izlet do zdravnika bova imeli ob 13-ih, ko začne delat.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.3.2008 10:01:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

V naši ljubi državi, je žal tako, da lovijo majhne ribe, ker velikih niso sposobni, jim uidejo oziroma bi mogli ti na vodilni položajih, ki so zato pristojni ujeti tudi sebe.
Jaz lani 2 mesec niserm dobila otroškega dodatkai, kernisem vpisla 7130 sit zavarovalnine, ki jo je dobil Denis za zlomljeno roko in smo s tem padli 1 dohodkovni arzred višje.

A veš, da jest nikoli tega zneska nisem vpisala. je nejc že dvakrat dobil zavarovalnino, pa nisem nikoli vpisalauser posted image .

Mojčca!
malo pozno ampak pest pa le držim za tvojega očeta.user posted image user posted image user posted image

Naši Zali je pa začelo neki iz noska teči. zdej je bolj voda. upam, da ne bo kaj hujšega.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?