lilka
|
Dobro jutro! Mi smo vstajali celo noč , zgleda da so zobki, pa sem ji dala zvečer malo calpola, samo zgleda premalo, jo je vseeno bolelo, sem dala tamali odmerek..... Pa še jaz kašljam, pa glava me boli, pa smrkam, pa mož je tudi tak, sva šla že ob osmih spat, čisto uničena..... otroški dodatek:jaz pa varčujem na Tinkinem računu, otroški dodatek mi vsak mesec preusmerijo na Tinkin račun, upam, da to ni treba vpisovati, joj kakšne finte imajo, tisti ko pa milijone obračajo pa jim nič ne dokažejo barvne stene:mi imamo tudi oranžno kuhinjo, svetlo zeleno sedežno, rumeno zeleno spalnico, bordo redečo on sivo, kopalnico in predsobo in barvne stene enostavno nebi pasale, bi bilo prevč barvasto. Mož je še danes doma, ima kontrolo in potem zaključi z bolniško in je do konca tedna popoldanski. Je pa babika jutranja in bom lahko šla jutri popoldne še v šoping, morem kupit neke malenkost iza Tinko, pa s setrično greva kupovat kar ji še manjka za novorojenčka, potem si grem v sredo naredit nohte, v četrtek k frizerju in vpetek v službo. Kar ne morem vrejet, da je že konec.....me že kar malo stiska. fajn se mi pa zdi, da bom jaz šla v službo, Tinka bo pa še malo doma in se potem še 14 dni v vrtec uvajala, tačas se bom jaz že tudi privadila in nam bo lažje šla jutranja rutina, kot pa da bi mogla na en dan vse, jaz v službo, tinko v vrtec.....tako da mislim, da nam bo šlo.... Aicha:te razumem, da imaš vsega dosti, jaz s tem nimam težav, sem moža že od začetka navajala, da mi more pomagat in da smo pri gospodinjskih opravili moški in ženske enakopravni in se nisem pustila in zdej res nimam težav, mož mi pri vsem pomaga. Punca ne se pustit, kar pogovori se in mu razloži, če ne pa popi....leta so še dolga, pa sej ne moremo skos samo ženske delat.... Četitam Anji za kobacanje Jaz že ful razmišljam o zabavi za Tinkin 1. rjstni dan, bom naročila Fotoknjigo od rojstva do 1 leta, sem jo vsak mesec fotkala z napisom mesecev, pa bom vse skupaj v knjigo zmontirala, da e bo videlo kako je rastla....naslednji vikend gremo k prijateljici ima hčerak 1 leto, bom tam dobila kakšno idejo, ker hočem, da bi blo res nekaj posebnega..... Takole zdej pa počasi grem, Tinka se bo zbudila, morem pripravit nekaj za njeno kosilo, za naju bo mož neke testenine potem skuhal, pa polikat morem ...... Želim vam lep sončen dan....