hariba
|
Jaz sem pa zdaj goveje meso rezala, sem ga kupila od bratranca, je bio vzreje, da kravo v klavnico, pol pa meso ven vzame in razproda. Je bilo zelo ugodno, pa za en čas bom imela zalogo za juho in golaže, to pri nas ful gre v promet, zrezki pa malo majn. Moj je šel z Zojo in Laro na sprehod ta čas, moram še izkoristit na pc, pa dokler sta mulca še vzunaj s svojimi prijatelji. Potem moram pa starejšega spraševat biologijo. V ponedeljek namreč pišejo. sabri joj res si v nezavidljivem položaju. lahko ti napišem kako so problem rešili pri naših sosedih, kjer je bila tastara obupen diktator, no saj še ej ampak malce bolj v blagi obliki. Fora je sicer precej podla, vendar kadar ne gre na noben lep način, ostanejo res samo še malo grši. Je tastara bila obupna, vse kar je tamlada naredila je bilo nič vredno, je vpila, ko so okna menjavali na delavce, ko je zet ven metal na vrtu neko zdivjano na pol posušeno grmovje, je kričala, da uničuje njeno imetje , da se jo je k nam čulo na spodnj del ulice, svojega vhoda ni pustila, niti lastne kopalnice in kuhinje so mogli hodit dol se kopat in jest. Tastara je kuhala in mladi očitala, da mora namesto nje, če ej pa ona kaj po svoje skuhala, se stara dotaknit ni htela, ker ni bilo po njenih receptih, ko je zetu prkipelo je stari rekel, da bo dal zgornje njihoov nadstropje v najem, seveda ni vrjela. Je dal na intenet in ko so v dopoldanskem času prišlia 2 gledat in se aznimat za zgornje nadstropje, se ej stara vdala v usodo in takon že imajo svojo kuhijno, za vhod so tuid že pridobili dovoljnje na občini in je že v gradnji. Mi je pa čisto mimmo kaj bodo sosedje za vhod rekli, kaj pa to njih briga. tejkag O ste pa hitro žar sezono odprli, si mi kar lušte naredila, no mi je še nismo. Morda jo bomo pa na zojin rojstni dan. valika Kako je z larino ritko? zajtrk Jaz Zojo še zmeraj zjutraj podojim, tudi pred vrtcem. V vrtcu je malce zajtrka zmeraj pojedla, veliko ni, doma pa ga ne, okrog 9.30 dobi sadje narezano na koščke, grisine, jogurt, ali pa kakšno žemljico. Zdaj spet lahko kruh požira. Kašice ji dajem za večerjo, ampak ima mnogo raje kruh, šmorn ali palačinke in čežano. Od linotov je le čokolino, gris pa le , če ji gor posujem kakav.
|