Anonimen
|
OJLA! na brzino.... ker lara spi, se je vmes že nekaj jokcala, sem jo pobožala in dremlje naprej... sma bila pri P, in je seveda rekla, da dobro da sma prišle in dobro da nisma šle na kontrolo hemoglobina, ker bi izvid bil itak nerealen...sedaj moram prekinit z dodajanjem železa (jaz sem ji ga pa dajala), ko bo pa bolj normalno kakala, pa spet dajat in potem končno kontrola železa.... ufff.... sem se že naveličala teh sirupov. lara pa se itak dere zraven kot zverina, ko ji ga dajam. sedaj se že dere brez veze, samo če jo položim dol, ker misli, da jo bom spet šopala s tem sirupom aja, pa ker ji spet lezejo smrklji iz noska, ima spet malo spremenjena ušeska (tako je rekla) ampak za AB pa še ni ... aischa - joj, takim dedcem bi jaz najraje petardo v rit in na luno . sem jaz tudi včasih imela malo težav z mojim, ampak sem ga postavila pred dejstvo mu spakirala potovalko (no nametala sem mu - nisem zlagala ) in mu rekla, da lahko kar odide, da to da je eva na svetu, še ne pomeni, da je to garancija da ostaneva skupaj, in da se bo potrebno še naprej trudit. pa upala sem, da se bo spametoval, seveda. ampak če pa se ne bi, bi ga pa napodila, bi bila pa sama... pa ko praviš, da se ti srce para zaradi anje, oooooo vem kako je to, se je meni isto... ampak tako pa tudi ne bi imela čist nič od njega . pa tudi anja ne bo imela nič od očkota, če bo kar naprej po gostilnah in še povrhu prihajal domov nažgan... joj, želim vama oz vam, da se uštimate in da tvojega končno sreča pamet... če pa ne, pa mu postavi ultimat, ali pa mu kdaj zakleni vrata. jaz sem to enkrat naredila - me ni nič brigalo kje bo spal. ej, če ne more priti ob normalni uri domov, ali pa me poklicati, da bo kasnejši, ker se je dobil s kolegi, ok - potem bom pa tudi jaz nesramna. ja, take smo včasih imeli. ampak moram potrkati, da je sedaj pa super..... thumbelina - ja, saj vem, da nisi bila jezna na mene. saj sem jaz tudi napisala, da se mi ta slovenija res že počasi gravža - cuzajo malega človeka, pa še na otrocih bi radi služili ... grrrrrrrrr.... jaz sem tisto leto, ko so začeli noreti s temi obretmi nekaj denarja dvignila iz banke in vložila v sklade, ki pa lepo rastejo (in za evo in tudi naše dnarce, koliko smo pač imeli našparano), sedaj čez leto ne rabim to javljat za davek, ampak bom na koncu, ko bom prodala morala plačat davek denar za otroke - jaz pač tisto, kar dobita ob rojstnih dnevih ali božič ali kak drug praznik naložim v banko - no, tašča je pač taka, da vedno da denar in mi reče, ti ji kupi kar rabi. ampak nikoli nisem kupovala, ampak vedno dala na banko ali v sklade. aja, sem še pozabila napisat, thumbelina - res žalostno, da imata jerca in matevž tako babico in dedka sem pa danes bila v šparu in kupila lari tricikel - pa sem pozneje poštudirala, da bo to kar za rojstni dan - tako da darilo je že. potem pa še pri mojih organiziramo en piknik - upam samo, da bo lepo vreme... sem jo pa v šparu najprej poskusno dala not, in se mi je potem pri blagajni tako skregala, ker sem jo dvignila ven , no, se je potem hitro umirila, tako da sem lahko v miru plačala. potem pa smo se cel čas morale furat po balkonu in je ful uživala . najbolj smešna je bila ko je z eno roko držala volan, z drugo pa tisto palico odzad (ker jo je namreč tudi eva vozila) - in se je na začetku tudi nekaj kregala - češ, da ji eva ne bi slučajno tega vzela
|