|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
17.3.2008 10:02:13   
smotka lonib
bolančki!
čimprejšne okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image

moram nehat, ker je Zala tečka.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.3.2008 10:20:41   
zoom zoom
Mi imamo tudi danes kontrolo pri dr. ob 13h in močno upam, da bo rekel, da je starejši že za v vrtrec in da je tamala zdrava in ji ni šrišlo na ušeas. Ker sta oba že tako naveličana eden drugega, da je joj.

Mojčca: upam, da je oče uspešno prestal operacijo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.3.2008 10:20:45   
taška30
Naš bolanček še spi, pa lahko še kaj napišem.
Ja, naše otroške dodatke moram vrnitv 90 dneh, hvala bogu, ker tale mesec imamo stroške na stroške, da ne omenjam da si moram kupitše nekaj garderobe za službo, pa še en sedež za Manco, ker bo Julija dobila njenega. Trenutno je v mojem avtu še vedno v lupinici, saj je še kar Ok glede na njenih 7,6 kil.user posted image  Pa šemoj ima konc meseca 30 let in to so spet stroški z njegove strani, pa tudi iz moje za darilo.

Aischa, tvojega bi pa jaz kar čez koleno dala. Ti pa le pridi sem pojamrat, ne se zapirat vase, ker se boš še slabše počutila.
Ja, pri nas je tako, da se zaenkrat niti ne pritožujem. Sicer opravim večino gosp. dela jaz, ampak sedaj ko sem na porodniški mi je to logično, ker imam pač dopoldne čas. Je pa tudi res, da se ne pretegnem preveč. Cunje operem, obesim in zložim (likam NE), posodo iz pomivalca in noter, pa hrana. Pa oskrba Julije. Po glavnih ulicah pospravimo skupaj (predvsem igrače) preden se grejo otroci kopat.
Oken moj ni še nikoli pomil, pa kopalnice tudi ne, ven ga vleče predvsem to, da kuha več kot jaz, ni mu problem prit iz službe in za vse skuhat. Brez pripomb. Med vikendom pa itak. Pa Mancino kopanje ima na čez. Pa Julijino večerjo. Pa večkrat mu poturim previjanje Julije,  ko je fejst posračkana.user posted image
Drugače pa, Lilka, user posted image  preobrazba gre lahko tudi v kontra smer. Mene je moj navadil, da je lepše ležat na kavču po kosilu, kot pa spucat kuhinjo v nulo. Vse počaka. Včasih sem bila bolj redoljubna, zdaj sem pa bolj na izi. In me marskikaj sploh ne moti več.

Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.3.2008 10:35:13   
zoom zoom
TAška, a je potem tvoj mlajši od tebe (3 leta?). Luštn. Te je pa fino "razvadil".

Sicer je bil pa moj vvčasih ful priden, kar se pospravljanja tiče, nikoli mu nisem rekla, ker se je kar sam pripravil, ampak potem pa kar naenkrat (v bistvu sedaj par mesecev) je pa katastrofa, tako da ne vem al zaradi službe, ker več ai manj dela ponoči ali pa tu tiči kakšen drug razlog. Pojma nimam,. Jaz že itak nisem ne vem kakšen ljubitelj pospravljanja, sem pa rada v čistem in zato pospravljam. Mi gre ful na živce če je vse razkopano in včasih sploh ni bilo problema, ker je bilo en dva tri pospravljeno, ker sva bila 2 (pa še manjše stanovanje smo imeli). Zdej se mi pa res zdi  neumno , da bi poelg 2 otrok in kuhanja še vse sama pospravljala.

Pri nas je trenutno sonček, ampak bomo še 2 urci noter, potem pa bom videla, kaj bo dr. rekel.

Lp

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.3.2008 10:35:52   
zoom zoom
Aja taška, upam, da z Julijo ni nič hujšega.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.3.2008 11:03:13   
taška30
Ja, Zoom zoom, imam mlajšega.user posted image  Tri leta, pa en mesec.

No, naša Julija je pa zdej odspala 2 urci in očitno nekaj uspešno 'skuhala', ker spat sem jo dala z 39°, zdej ima pa 38,0°. Ampak bova vseeno šli do zdravnika, naj pogleda ta ušesa, da bom bolj mirna.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.3.2008 11:05:47   
ALESSA
Punce pozdravljene!

Se po dolgem, dolgem času spet javljam. Moram vam povedat, da sta juniorka in Nelson OK. Mi je juniorka danes poslala SMS. Parkrat sva se dobili na kavi in je ful vredu punca. Sem kar malo žalostna, da je šla. Pa mali Nelson je ful luškan in je pravi frajer. Pa samo, da je družinica skupaj in, da so OK.

služba: v petek 21. bi mogla iti delat pa bom šla na bolniško, ker nisem dobila vrtca za Anela, da bi ga pa dala v privat varstvo pa tudi ne poznam nobene. Starega dopusta mi šefica ni dala, da bi ga sedaj takoj po porodniški lahko izkoristla, je rekla, da mogoče enkrat junija pa še to ni ziher. Sem pa poslala na ministrstvo za delo email in sem dobila odgovor, da vsak delodajalec mora dat dopust delavcu in si mora sam organizirat delo tako, da nemoteno teče naprej kljub temu, da nima dovolj ljudi. To je v mojem primeru, ker mi je šefica dala za izgovor, da nima dovolj ljudi.  Najraje bi jo zad...a. Si pa tak že iščem novo službo in na enem razgovoru sem že tudi bila. Sedaj čakam na odgovor. So mi pa dali veliko upanje, ker je direktor bil ful zadovoljen z mojim razgovorom (predstavitvijo). Upam, da bo res kaj iz tega. Držite pesti!!!!!!!!

zobki: Anel ima 4 zobke, sedaj pa mu grejo naenkrat ven zgornje in spodnje
2-ke.

roj. dan: še 1. mesec pa bo upihnil prvo svečko (14.04). Se že ful pripravljam, da bo ja vse OK.
Neli bo pa upihnila 06.04. tretjo svečko in smo ji že tudi naročili tortico.
Joj, kako čas beži. Prehitro.

morje: verjetno bomo šli v Omiš. Še je vse v zraku, zaradi moje službe.

Se čujemo!

LP, Alessa

Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.3.2008 11:08:41   
ALESSA
Aja pa še to sem pozabila napisat. Anel se že en mesec plazi šo vseh 4-ih!!!!!!
Pa skozi bi samo hodil. Samo, da je na nogah.

Zdaj pa res grem. Moram it malega pogledat, če že bedi al še spi. Zaenkrat je še vse tiho. Bom vidla.

By

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.3.2008 11:17:45   
thumbelina
Hej. Naša dečva dones goduje in sva šla Z Matevžem kupit darilo zanjo (magnetne črke in tablo, ker že ful velik črk pozna in rada piše in vadi). No pa v DM sva pustila 50 €.
Zdaj pa čakam da se zbudi, poje kosilo in potem greva ven. Sicer malo piha ampak je sonce in komaj čakam da greva ven. MOje krehanje 100% bolš odkar jemljem un sirup.

POmivalc nam je crknu. Zdaj sploh noče več zalaufat, čakamo serviserja.
POpoldne gremo na trotico, vsi 4. Potem proti večeru pa še moji pridejo voščit, naša si seveda želi tudi drugo babico (moževo mamo), ampak je že včeraj poklicala da dol pa res ne bo hodila, da ji bo kr po pošti kartico poslala. Naša bo spet razočarana in pol si moram jaz izmišljat ene tupe izgovore, kao da ima avto pokvarjen, da ni punčka preveč prizadeta, k jo ima pa tooook rada. Ehh drek pa ta žlahta.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.3.2008 11:21:52   
hariba
alessa Lepo, da si se spet javila po dolgem času.
zoja je pa danes spet v vrtcu, čeprav je eš antibiotikih, ampak druge možnosti enostavno nimava. Taščo je pa moj domov odpeljal. Jo bo pa v sredo mogel očitno ponovno pripeljat ali kaj bova naredila, ker imam jaz v sredo, četrtek in petek popoldan neko dodatno izobraževanje, on pa tuid službene obveznosti. Bom vprašala tisto mojo sosedo še, ki jo je ež čuvala in dela od 6-14h, če bi jo lahko imela še kaki 2 uri po vrtcu.

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.3.2008 12:11:25   
ALESSA
thumbelina: kaj, pa to? Moževi starši in brat so od nas oddaljeni samo 15 km pa so videli Anela samo 2x v 11. mesecih. Možev brat ga pa sploh še ne pozna. To ti je sramota... Pa saj tudi pri Neli je bilo tako. Sploh nimamo nobenih stikov. Se mi pa mož smili, ker v sebi sigurno trpi, ker so le starši. Zdaj pa tudi mož ne želi več k njim. Ker pravi, da sedaj vidi koliko jim pomenita vnukica in vnuček. Je reko, da saj ne rabi noben njega prit gledat ampak vnuke. Pa kaj čmo, tako je življenje. Moja starša, sestra in njen fant pa so čisto nasprotje. Še dobro, da so moji taki kot so. Res, vse bi naredili za nas 4-i.

LP

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.3.2008 13:14:46   
tejkag
Helov user posted image .
Ste kar nekaj spet naklofale sem gor. Naša bejba spi,ati je kosilo skuhal,tako da sem bla jaz spet fraj no ne čisto,ker Lana takrat še ni spala. Moj user posted image tud rad kuha, poleti pa itak med vikendi (če je lepo vreme) peče zunaj na žaru. Sezono smo seveda že odprliuser posted image

jedilnik naše bejbe
-zjutraj okoli 7h ena skodelica keksolina (okoli 150 ml)
-po spanju spet keksolino
-okoli 12:30 kosilo
-ob 15h mlečni zdrob ali pa sadna kašica
-ob 17h spet kak lino
in večerja ponavadi kak gres
Pa seveda vmes kakšen priboljšek;piškot ali pa malo jabolke ali pa drugo sadje.

Aja še to moji so bili včeraj na smučanju in si je mama poškodovala koleno,dobila je longeto. Tako da je zdaj malo manj pomoči pri Lani,ker ima bergle in je seveda ne more nosit al pa hodit z njo na sprehode.user posted image
Ok šibam pomivat posodo.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.3.2008 14:06:29   
zalbi
hej!

alessa - uh, upam, da ti rata z novo službo, ker vem kako je - ker jst tut iščem.

1vetrnica - itak da sem ZA - Sabri - prideš tut ti na kavico? še katera????

taška30 - držim pesti za julijo da bo vse OK

zoom zoom - ja pa upam, da bo s tvojima malčkom tut vse ok.

Tko - zdej pa grem počas kosilo pripravit - ful je lepo zunaj - sva malo izkoristili.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.3.2008 14:10:49   
zoom zoom
Mi smo od zdravnika. Sta oba zdrava. Jutri gre starejši v vrtec, tako da bova s tamlo po dolgem času spet sami.

A kakpno srečanje bo  kaj ta teden?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.3.2008 14:15:15   
zoom zoom
Sem morala prej končat, ker je tamala starejšega cukala in ni spustila, pa je bilo dretje.

Sem si danes po dolgem čsu kupila en modrc, ker sem še zmeraj v modrcih za dojenje, ker me vsi ostali stari tiščijo in glej ga zlomka. Joški so se mi iz košarice B zmanjšali na A. Ga bom mogla it zamenjat, ker ga tam nisem probala. Sem tako jezna, povsod drugje sem priobila na obsegu, lih tam pa ko je lepo, da je malo več je šlo pa dol. Lih skor zazjokat.

Napišem še kaj kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.3.2008 14:48:47   
zoom zoom
Sem pod temo rodili smo že zasledila 1. aprilčka, ki je malo prekmalu pokukal na svet. A nismo me lansko leto takle čas čakale kdaj bomo rodile. Sploh ne morem verjet, da gre čas res tako hitro naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.3.2008 16:17:27   
Anonimen
OJLA!
na brzino.... ker lara spi, se je vmes že nekaj jokcala, sem jo pobožala in  dremlje naprej...
sma bila pri P, in je seveda rekla, da dobro da sma prišle in dobro da nisma šle na kontrolo hemoglobina, ker bi izvid bil itak nerealen...sedaj moram prekinit z dodajanjem železa (jaz sem ji ga pa dajala), ko bo pa bolj normalno kakala, pa spet dajat in potem končno kontrola železa.... ufff.... sem se že naveličala teh sirupov. lara pa se itak dere zraven kot zverina, ko ji ga dajam. sedaj se že dere brez veze, samo če jo položim dol, ker misli, da jo bom spet šopala s tem sirupomuser posted image
aja, pa ker ji spet lezejo smrklji iz noska, ima spet malo spremenjena ušeska (tako je rekla) ampak za AB pa še niuser posted image ...

aischa - joj, takim dedcem bi jaz najraje petardo v rit in na lunouser posted image . sem jaz tudi včasih imela malo težav z mojim, ampak sem ga postavila pred dejstvo mu spakirala potovalko (no nametala sem mu - nisem zlagalauser posted image ) in  mu rekla, da lahko kar odide, da to da je eva na svetu, še ne pomeni, da je to garancija da ostaneva skupaj, in da se bo potrebno še naprej trudit.  pa upala sem, da se bo spametoval, seveda.  ampak če pa se ne bi, bi ga pa napodila, bi bila pa sama... pa ko praviš, da se ti srce para zaradi anje, oooooo vem kako je to, se je meni isto... ampak tako pa tudi ne bi imela čist nič od njegauser posted image . pa tudi anja ne bo imela nič od očkota, če bo kar naprej po gostilnah in še povrhu prihajal domov nažgan... joj, želim vama oz vam, da se uštimate in da tvojega končno sreča pamet... če pa ne, pa mu postavi ultimat, ali pa mu kdaj zakleni vrata. jaz sem to enkrat naredila - me ni nič brigalo kje bo spal. ej, če ne more priti ob normalni uri domov, ali pa me poklicati, da bo kasnejši, ker se je dobil s kolegi, ok - potem bom pa tudi jaz nesramna. ja, take smo včasih imeli. ampak moram potrkati, da je sedaj pa super.....

thumbelina - ja, saj vem, da nisi bila jezna na mene. saj sem jaz tudi napisala, da se mi ta slovenija res že počasi gravža - cuzajo malega človeka, pa še na otrocih bi radi služili ... grrrrrrrrr....
jaz sem tisto leto, ko so začeli noreti s temi obretmi nekaj denarja dvignila iz banke in vložila v sklade, ki pa lepo rastejo (in za evo in tudi naše dnarce, koliko smo pač imeli našparano), sedaj čez leto ne rabim to javljat za davek, ampak bom na koncu, ko bom prodala morala plačat davekuser posted image

denar za otroke - jaz pač tisto, kar dobita ob rojstnih dnevih ali božič ali kak drug praznik naložim v banko - no, tašča je pač taka, da vedno da denar in mi reče, ti ji kupi kar rabi. ampak nikoli nisem kupovala, ampak vedno dala na banko ali v sklade.

aja, sem še pozabila napisat, thumbelina - res žalostno, da imata jerca in matevž tako babico in dedkauser posted image user posted image

sem pa danes bila v šparu in kupila lari tricikel - pa sem pozneje poštudirala, da bo to kar za rojstni dan - tako da darilo je že. potem pa še pri mojih organiziramo en piknik - upam samo, da bo lepo vreme...
sem jo pa v šparu najprej poskusno dala not, in se mi je potem pri blagajni tako skregala, ker sem jo dvignila venuser posted image , no, se je potem hitro umirila, tako da sem lahko v miru plačala. potem pa smo se cel čas morale furat po balkonu in je ful uživalauser posted image . najbolj smešna je bila ko je z eno roko držala volan, z drugo pa tisto palico odzad  (ker jo je namreč tudi eva vozila) - in se je na začetku tudi nekaj kregala - češ, da ji eva ne bi slučajno tega vzelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.3.2008 16:21:41   
taška30
Takole je. Bili sva pri pediatru, en ušesek je rahlo roza, drugi nekaj vmes, je rekel, da še ni čisto za antibiotik, mi je pa vseeeno napisal recept za Hiconcil in rekel da, če se jutri zbudi z vročino nad 38°, naj začnem z AB, če pa pod 38° pa naj počakam, če bo mogoče samo minilo.
Sem vprašala glede Operila, pa je rekel, da je sicer nad 1 letom, ampak glede na to, da smo že blizu, naj kar dam 3 dni po 3x na dan, ker bomo s tem mogoče preprečili ušesa. A ste ve že kaj dajale operil?

Manca pa tudi kreha ko stari kadilc, zjutraj še ni tolk, nima pa vročine, ne nosa polnega, samo kašlja na suho. Je rekla, da ji je vzg. rekla, da kdor kašlja mora ostat domauser posted image . No, itak sem jo mislila jutri obdžat doma, tko da bo jutri pestro v troje po dolgem času, pa še ven ne bomo šle nič, juhej.user posted image  Pa še moj gre na en kongres in tam prespi do srede. Juhej na kvadrat.user posted image

Mejte se lepo, pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.3.2008 16:27:56   
Anonimen
lara še vedno spi, zato imam še malo časa...

operil P - ja, nam ga je celo zdravnik predpisal - sicer dežurni (to že ene 2 mesec nazaj), ampak je rekel, da večer pred spanjem pa lahko, da bo lažje spala...

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.3.2008 16:29:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Sem si danes po dolgem čsu kupila en modrc, ker sem še zmeraj v modrcih za dojenje, ker me vsi ostali stari tiščijo in glej ga zlomka. Joški so se mi iz košarice B zmanjšali na A. Ga bom mogla it zamenjat, ker ga tam nisem probala. Sem tako jezna, povsod drugje sem priobila na obsegu, lih tam pa ko je lepo, da je malo več je šlo pa dol. Lih skor zazjokat.

zoom-zoom - hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako kot da bi mene opisala - samo jaz se še nisem opogumila in šla novega modrca kupit....

Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.3.2008 16:29:49   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: valika

denar za otroke - jaz pač tisto, kar dobita ob rojstnih dnevih ali božič ali kak drug praznik naložim v banko -

Sem zdajle prav razmišljala, ampak nobena od naših še ni dobila niti centa denarja za katerokoli darilo. Vedno dobijo darilo (igrače, za oblečt, sladkarije, za risat...). Prav zanimivo. Edino Manca ima šparovček, pa ji kakšen obisk kaj noter vrže, ampak imamo bolj malo obiskov.user posted image
Nič čudnega da se potem utapljamo v igračah, pliškotov raje ne grem štetuser posted image , ziher jih je čez 50, od tega sva ji midva kupila mogoče 4.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.3.2008 16:34:36   
taška30
O modrcih in joškah pa rajš ne začnem. Sem prav razočarana.user posted image  Še dobr, da so izumili 'push up' modrce, da normalno zgledam v kakšni majčki.

Aja, pa nisem se še pohvalila. Grrrrr! Po 1 mesecu neprekinjene M in sedaj 12 dneh pavze, se je gospa user posted image  spet prikazala v vsej svoji veličini. Matr! Pa ravno sva se z mojim dobro ogrela za s***.user posted image  Tale Mirena je res zakon od kontracepcije.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.3.2008 17:01:31   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

zoom-zoom - hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako kot da bi mene opisala - samo jaz se še nisem opogumila in šla novega modrca kupit....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest bom mogla tud novega kupit ampak takega, da bojo joške že zraven, ker imam take kot ena najstnica. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.3.2008 17:03:20   
smotka lonib
Mojčca!
Kako je zdej z očetom? A je dobro prestal današnjo operacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.3.2008 17:06:27   
zoom zoom
No tko. Doma imam samo enega otroka, drugi je ostal pri babici, ker ni hotel domov. Ampak je bila tamala že tako sitna, da sva rajes spakirali en štuk višje, da doma "teži". Je danes spala v celem dnevu samo 20 minut v avtu , potem pa doma ni več hotela in zdej ne ve kaj bi in se dere.

Denar za otroke: pri nas velikokrat dobita za darila (novo leto, Rd), pa odvisno kdo da, če da moja mami ali stara mama, moram potem obvezno nekaj kupit, če pa kdo drug pa dam na račun. Imata oba odprt računa na pošti,da imam najbližje. Se je starejšemu že kar nekaj nabralo, tamala ima pa nekaj za vzorec, ampak še ni imela RD.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?