|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
16.3.2008 7:50:12   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

pol niso vreduuser posted image
zakaj pol piše da so najvišje kakovosti...sem mislila, da so izumili pleničke ki so boljše od pamperskuser posted image ž
pol pa jih ne bom probala-verjetno ostajajo pamperske še vedno na vrhu

No, saj če smo pošteni, so tudi Pampers samo firma in daleč od kvalitete. Edino mogoče neke, ki so za zahod narejene..te ki jih pa v merkatorju kupimo so pa slabe.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.3.2008 7:52:46   
ana b
Nana: a pri vas otročke klonirateuser posted image user posted image user posted image . Pa ne bom več komentirala Matičevega spanja, ker se je celo noč zbujal user posted image user posted image

No sedaj spi spanje pravičnega, jaz pa hin....

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.3.2008 8:21:40   
helenav
jutrooooo

najprej z avse nove fotke:

user posted image

user posted image

rožica* aha..hvala..ampak mi bomo kupili ultimaxa..ne trimaxa...tnx vseeno....

anab  držim pesti, da tudi vi kamlu pridete v deželo trdih drekcev in lepih pack....user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.3.2008 8:25:48   
LINA31
Dobro jutro,
nana27...res sta si Maja in Miha full podobna. A ni to zanimivo...pol pa, ko odrastejo pa podobnosti full zginejo.user posted image
Žan je danes zjutraj takole sedel...sem samo malo stran pogledala in se je prekucnil in udaril v glavico. Joj je bil jokuser posted image user posted image . Sem še jaz skoraj jokala, se moram navadit, da bo imel tudi buškeuser posted image user posted image .
Nana...nisem jaz pisala, da kuham na pari, ampak ti lahko povem, da sem to posodo videli na Brdo v Lesnini. Je pa od MFW...FULLLL DRAGA, ampak pravijo da se splača.

anab...jaz pa nočem preveč hvaliti Žana, ampak od ar mu dajem omed peto in sedmo kašo za jest in potem ob prvi budnici še flašo (ali moje na črpano mleko ali pa AM) full bolje spimo. Očitno je le bil lačen, samo je med dojenjem prehitro zaspal nazaj. Upam, da sem našla vzrok.user posted image user posted image

cukrček...tudi tvoja dva sta prava modela. Full sta velika. SUPERuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.3.2008 8:38:25   
aljab
Kaki lepi otročki!!!!!!!! Res lepo videt tudi Klaro, Aljaža in Majo!!user posted image user posted image

Moja Janina pa bo očitno bolj govorila kot pa hodila. Saj tud ona že sedi kar vredu, pa skoz bi stala ampak takih vragolij pa ne počne.user posted image user posted image .....najbolje ji gre vreščanje. No pa končno je pogruntala kako se čofne z roko v banji. Čofne in me gleda in se smeji. Kopalnica pa cela mokra. Bi lahko še mal počakali s tem.user posted image Sploh ji gre zlo fajn razbijanje in metanje lončkov po celem stanovanju.user posted image

Jaz sem pa brala eno knjigo (Lepotica s pomarančami) in naju je z možekom mal zamorila...no razmišljala sva kdo bi skrbel za najino pikico, če se nama kaj zgodi. Ste že kdaj razmišljale kaj takega? Bi ble tašče, mame ali bratje, sestre?
No posledično sem danes sanjala, da mi je J. bivši ugrabil.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi dogaja.user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
16.3.2008 9:01:31   
LINA31
Na google skupino sem naložila zadnja nemška testiranja avtosedežev...če katero zanimauser posted image .

aljab...tudi jaz sem o tem razmišljala pred kratkim. Pa full sem razmišljala kaj, če se meni kej zgodi, kako se bi moja fanta znašla...prav groza- kakšne misli, ampak včasih mi vse to roji po glavi. Je pa res, da sem jaz full realist in full gledam v prihodnost...tipična kozoroginjauser posted image user posted image .
Nevem no....full bi blo fajn, da bi skrbeli moji oz. moja sestra. Žan jo ima FULLL rad, ima smisel za otroke, ampak je malo mlada, saj jaz bi tako rekla. Z mojim se o tem nisem pogovarjala, ker on je večn optimist (vodnar) in ne vidi tovrstnih možnih scenarijev.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.3.2008 9:24:50   
surya
Jaz bi se vam spet pridružila, če smem user posted image . Očetu sem knjigovodstvo delala, pa ni bilo časa za RR. Sem samo parkrat na vmes malo prebrala in par zs poslala. Ste pa tok fajne ratale zadnje čase user posted image user posted image user posted image .

Sandra, naše mere za 6. mesecev:
70cm
8200g

Sem si danes malo vaše slikce pogledala. Kakšni cukrčki user posted image . Sploh ne morem verjet, kakšne vragolijo nekateri že počno. Naš je bolj med lenimi. Obrača se iz hrbta na trebuh, potem pa kar tako ostane, ful rad kravce pase. Se pa rotira levo, desno in malo plazi. Samostojno še ne sedi.

Ima pa že od četrtka vročino. Trikrat je zrasla čez 38,5 tako, da sva jo zbijala s svečkami. Nima pa niti grla vnetega niti ušesk. Je verjetno samo kakšen virus. Jutri morava nazaj k P, če bo še danes imel kaj vročine. Mi pa zaradi vročine noče nič GH jest. Kolk sem že tega zmetala user posted image . Pa še pit noče popolnoma nič. Hladnega sploh ne. Če je čaj toplel, mu podturim mogoče eno žličko, več pa niti pod razno. Tako, da sva na zizi vsako uro, podnevi in ponoči...

Lina31, midva sva ista kombinacija: jaz kozorog, on vodnar user posted image .

Zbudil se je

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
16.3.2008 9:32:20   
ursikazala
Kakšne lušne slikiceuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa zdajle malo miru, tamala spančka še po jutranjem dojenju, ostali (mož in njegova dva otroka iz 1. zakona) pa so šli butarce nest v cerkev. Nismo sicer ravno nevemkako verni, da bi hodili k maši, ampak hčera njegova kao mora ful hodit zaradi mame svoje in njenih staršev... user posted image

Niki sem zadnjič dala krompir, pa ga tudi eno žlico ni pojedla. Tako da od zelenjave poje samo korenček zaenkrat. Bučko ji moram pa še dat, avokado sem tudi kupila, da poskusimo. Od kosmičev sva probali pa samo tiste riževe od Milupe, enkrat je jedla, potem pa ni bilo več variante, da jih spravi dol... Očitno imajo neke fore, da enkrat ja, drugič ne...
A keksolino že lahko jejo? No ja, sej počasi bodo itak vse že jedliuser posted image

Glede gibalnih veščin pa je naša tudi še bolj zadaj. Zdaj se obrne iz hrbta na bok, sedi tudi kar v redu, zelo rada se odriva z nogicami, ko jo imam preko rame pri podiranju kupčka... kravice pase, ampak se hitro prevali, ker se ji ne ljubi, hehe. Kar se tiče komuniciranja, je pa faca. Od petja, tatatata, do vriskov, krikov, glasnega smeha, you name it. Se ful narežimo.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.3.2008 9:40:41   
babyrok
Nana27 - jaz kuham na pari v zepter posodi. Imam jo ziher že kakšnih 8 let in je bla full draga, pa še danes se ni pocenila. Je pa super, ker lahko tudi pečenje pripravim brez olja oz. minimalno, če pač želim imeti okus po maščobi. Ko kuham na cedilki pustim, da zavre oz. da pride kazalec na termostatu do določene stopnje in grem na sprehod. Ko pridem je kuhano in hrana se ne razkuha tudi, če me ni 1 uro nazaj.

Danes smo fajn spali, ob 7.30 pojedli in zopet spali. Jaz sem se glih kar spravila kej pametnega nardit, Rokec pa še kar spančka.
Kaj bom odanes jedli še ne vem...

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.3.2008 9:48:51   
LINA31
user posted image surya....welcome back.

ursikazala...kakšne lepe slikce so do Nikeuser posted image .

Zdaj pa eno vprašanje: DOPUST!!!!!!user posted image  A je katera že bla na Mallorci? A imate kakšen predlog glede hotela????

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.3.2008 10:08:09   
nana 27
Maja je kar zrasla od pohval user posted image  Babyrok in Lina, hvala za informacije! Alja, ja mene tudi kar stisne, ko pomislim na te reči. Se poskušam čim manj s tem obremenjevat. Ti si pa na to temo še knjigo brala user posted image  Dobra si. Pa še takšne hude sanje user posted image  

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.3.2008 10:34:43   
guppy
Punce, ob gledanju slikic in vragolij ne pozabit, da sta naša dva rojena v začetku AVGUSTA, ne septembra... :)
suryaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
nana, za Majčiiiiiiiiiii user posted image user posted image  Naša Maja ji pošilja lupčkaaaaaa xxx

LINA, pozdrav tvojemu vodnarju od še ene trmaste vodnarke user posted image

DOPUST (1. maj) bomo preživeli pri mojih starih starših, tako da glede kakšnih posebnih destinacij ne morem komentirati, lahko pa zaželim SREČNO POOOOT!

< Sporočilo je popravil guppy -- 16.3.2008 10:35:12 >

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
16.3.2008 11:15:55   
babyrok
Suhe slive - odg. dr. Tanč s foruma Pediatrija

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588010,1588010#msg-1588010

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
16.3.2008 11:17:26   
nana 27
Lina, mi razmišljamo o dopustu, kje v bližini, ampak še nismo nič rezervirali. Poleti se bodo itak kobacali in še vedno vse dajali v usta. Se mi zdi najbolje, kje v borovem gozdičku pa napihnjen bazenček in voda iz morja, ki se preko dneva lepo ogreje in seveda mir ponoči (brez glasne glasbe). Mi bomo vsekakor iskali nekaj takega. Za Mallorco pa ne vem, ker še nikoli nisem bila v Španiji. Mogoče bi vprašanej postavila kar na RR in bi videla, kako je kaj tam.  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
16.3.2008 11:18:02   
babyrok
Napaka v linku - sem kar copy

slive Napisal: morje33 Datum: 15.03.2008 18:34

Spoštovani,

zanima me, če lahko 6 mes. otroku dam v ostalo sadje tudi suhe slive, ki jih čez noč namočim in potem zjutraj še povrem. Zelo mu pomaga pri prebavi, vendar sem zdaj slišala, da naj bi jih dajali šele po 9. mesecu starosti. Ali je to res in zakaj šele takrat?

Hvala za odg.

Tanja
OdgovoriCitiraj sporočilo

Re: slive Napisal: Tanč user posted image Datum: 16.03.2008 11:10

Pozdravljeni, Tanja,
lahko dodate suhe slive, le pri nabavi poglejte na tiste, ki so sušene po domače, brez kemičnih dodatkov.

lp
Tanč

Tanč vas ima rada.

Prišla bo pomlad. Zvončki so že pokukali na plan, trobentice rumenijo gričke, vijolice bodo omamno dišale.........................................................................................................
...............................................................................................................
In alergiki bodo kihali in jokali:-((((((((((((

In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISKALNIK JE ZAKON!!!

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
16.3.2008 11:49:45   
sandra85

CUKRČEK sej vem-v merkatorju, tušu,....prodajajo pamperske slabše kvalitete (made in poland) in so baje za južni trg. js jih kupujem v DM-u (made in germany) in sem zadovoljna
aljab mislim,da nas kr vse dajajo take čudne misli. zato pa je krst, a ne? sej uni ki je user posted image krstna botra, je dolžen (v primeru da se staršema kaj zgodi) skrbet do konca zanj. mi smo izbrali sestro od dragega.

LINA tut moj je vodnar user posted image user posted image user posted image pa moja sestra in tašča tudi user posted image pa naša guppyuser posted image (vodnarji so trmasti, ampak so pa tut dušice in jih je vredno imet rad!)

surya dobrodošla nazaj!!!!!! user posted image
babyrok hvala za link!!!!!! super! sem se že mal sekirala! a si mu ti zastavila vprašanje?user posted image

no naša noč-OBUP!!!!!
splo nevem kaj mu je!
1. hvala bogu (po 1 mesecu) ni bilo unega joka v roku 1 ure po uspavanju
2. celo noč je jamral
3. ob 1h se je zbudil in začel čebljat in vriskatuser posted image (sem ga ignorirala da bi nazaj zaspal in NE! to je trajalo dobre pol ure, pol pa je hotel jest)
4. ob 6h se je ponovilo isto kot ob 1h (čebljanje in čez pol ure  dojenje)
5. kljub temu, da je ponoči slabo spal, je bil že ob 8h30 buden in vriskal......

hvala bogu, me je dragi pustil spat in on porihtal Eneja in šel z njim v dnevno

če slabo spim, me pol ce dan glava boliuser posted image in seveda me zdaj boli ko user posted image
enej spi 1. rundo, js pa še vedno pijem kavico user posted image sem pa budna od 10h

no, enej je pojedel samo 90ml naribane jabolke, pol pa je hotel joško.

nevem kaj je zadnje dni (slabo spi, tečen je in slabo je GH)
enkrat sem na RR prebrala, da se user posted image začnejo za ušeska prijemat, ko rastejo zobkiuser posted image a je to resuser posted image (mislim, da je bodoča to pisala, ali celo surya) na temi novorojenček/dojenček

menu:
banana+jabolko z malo riža (to idejo sem dobila od frutka-ker ima rad ta frutek) bomo vidli, če bo tut moje pojedeluser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
16.3.2008 11:51:44   
sandra85
kaj pa toleuser posted image
js sem vsepovsod prebrala, da lahko rumenjak od 7. meseca 1/4 na teden

Re: PREHRANA DOJENČKA Napisal: jana13 Datum: 24.01.2008 23:03
Pozdravljeni,

Mene pa zanima kdaj lahko otrok začne uživati rumenjak in v kakšnih količinah
OdgovoriCitiraj sporočilo Re: PREHRANA DOJENČKA Napisal: Tanč user posted image Datum: 25.01.2008 10:44
Po prvem letu, začnemo s četrtinko.

lp
Tanč

Tanč vas ima rada.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
16.3.2008 12:00:43   
babyrok
a si mu ti zastavila vprašanje? SPOROČILO: sandra85

Ja, sem kar vprašala, ker je Rok full rad jedel zmiksane slive zraven drugega sadja in še kakcal je fajn po njih in sem se tud jest čist zasekirala, da ga kaj lomim.

Kakor opisuješ Enejevo obnašanje ponoči, ti povem, da smo imeli isto mi nekaj časa nazaj in je kar trajalo več kot teden dni. Jok, jamranje - sicer je to počel v spanju in če nisem dost hitro dala dudo, ga je prebudilo. Zdaj se umirja in fajn spimo, mu pa dam v spanju 2x vodo piti in pomaga. Pa nimamo suhega zraka ampak očitno je po GH žejen.

Danes je pojedel 175g jabolka in banane - zdaj pa spet spančka.

Prej sem mu gledala v usta in vidim, da ima odspodaj čez enice in dvojke vse belo in oteklo. Ni čudno, da si tolk drgne z igračami in si moje prste tlači v usta. Bošček. Upam, da bodo kmalu zobki in bo vsaj za nekaj časa manj bolelo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
16.3.2008 12:02:38   
babyrok
kaj pa tole

mislim, da lahko prej začne beljak in rumenjak šele po 1 letu ampak nisem čist ziher

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
16.3.2008 12:16:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

kaj pa tole

mislim, da lahko prej začne beljak in rumenjak šele po 1 letu ampak nisem čist ziher

glih obratnouser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
16.3.2008 12:21:10   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

kaj pa tole

jaz imam zapisano v zvezku, ko sem si beležila, ko je bila patronažna, da rumenjak po 7 m, beljak pa po enem letu. Nevem nouser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
16.3.2008 12:30:13   
babyrok
ok. Bo držalo. Sem očitno malo zabrbljalauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
16.3.2008 14:08:19   
lemavrica
Ojla,

Vse ki ste nalepile slike, ful so luškani user posted image .

Guppy tvoja dva sta pa face, zde boš mogla a res pazit da ti ne bosta kar ušla.

Mi smo se danes zbudili ob 8.30 in ne nezaj zaspat, tako da sva šla v LJ, ker se morala v lekarno po Allernovo, user posted image  kok je pa to drago. 1 škaltla za dve navadnega Novalac-a. Če že ima alergijo na KM upam da bodo vsaj testi pokazali pozitivno in da dobimo recept, ker drugače bova samo še za hrano in plenice delala. Jaka je pa zadnje dni tečen za znoret, ves čas jamra in spušča viski C. Sem šla v trgovino in sem ušla ven ker je ves čas vriskal mene so pa ludje gledali ko 7 čudo. Še dobr da moja mami živi blizu Špara da sva šle pol na sprehod da je zaspal.

Sem gledala včeraj Viktorje, kar gledljivo, Slon in Sadež sta bila še kar znosna, glede na to da sta mi drugače zoprna. BFM so presenetili z tistim nastopom s Slaki, to je blo pa od glasbenih točk tud enino poslušljivo. Podeljevalci so bili katastrofa, jest bi jim omejila čas za govore. Nagrad pa nebi komentirala, zasluženih je bilo samo ene par, ostalo pa kr neki.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
16.3.2008 15:47:49   
aljab
...Zdaj sm pa prav slabe volje!
Smotana menstra...mam ful mal mleka. Mala bi sam pila vsaki dve uri. In potem so seveda prazne in ona kot golob zraven mmmmm,mmmm.

No pa sm zmešala rižolino...tisti ki ga maš ti Guppy....no da bi blo vse skupaj težje se ta stvar po nekaj minutah nazaj utekočini. Najhuje pa je to da mala atiju odpira usta na stežaj in lepo je, meni pa kkkkrrr nekii!!!!!!!

Da ne komentiram kosila, ko je blo v ušesih, za vratom, po rokah, v laseh,......jaz pa sm pasirala in skoz sito precejala, da ja ne bo njenemu veličanstvu kak delček na jezik prišel. Pa še ful je blo dobro. Ahhhhhh.

No mami seveda vse te kaše ki ostanejo poje. Danes odpiralne slive....in jaz grem 2 krat na dan na Wc, mala pa nič.user posted image

No mal sm se skašljala. Je že bolje. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.3.2008 17:04:26   
sandra85
alja, js zadnje dni tut zastojn kuhamuser posted image tolko se potrudim, naredim ful fino in po noče jestuser posted image
no, danes je pol pojedel 200ml polente z bučkami (pol nisem naredila jabolko+banana+riž kot sem zgoraj napisala, da bom)
pa tut on bolj pridno odpira usta pri atiju
no, Enej ima danes obroke na 2 ureuser posted image včeraj na 4, danes na 2....kr neki!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?