|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
15.3.2008 20:05:10   
zvezda71
A vse gledate viktorje? user posted image naš user posted image začel je jest kot velik, seveda imam jaz kulturno umetniški program zraven, mogoče me drugo leto najamejo za Viktorjeuser posted image . Danes je jedel pol jabolka, pol banane, 1 korenček in 4 žlice kašice s 4žiti od anature DM zalito z malo vode. Pojedel je cca 200ml kako je bilo okrog pa v user posted image nosu, ušesih skratka povsod boljše da si niti ne predstavljateuser posted image .
Čau grem gledat Viktorje sta mi Slon in Sadež všeč.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.3.2008 21:04:29   
ana b
No Zvezdica pa ostanem sama, za z joško hodit v šolo med malico user posted image . Bravo user posted image  Nace.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.3.2008 21:18:21   
sandra85
lemavrica user posted image user posted image user posted image

zvezda
super za Naceta user posted image
Enej ima dneve, ko res pridno papca (na obrok tudi več kot 200ml kašice) ima pa tut dneve ko noče prav nič razen zizo

prejle je pojedel surovo naribano jabolko (cca 80ml) sem mu pa dala tako da sem naredila najprej finto kako js jem in pri vsaki žlički sem mogla to naredit in zraven delat NJAMMMM KE FINO, MMMMMM    on se mi je smejal in pridno odpiral usta in tako je pojedel vseuser posted image

zdaj spančka in še čakam 1. rundo joka user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.3.2008 21:20:20   
Rožica*
Hojla, ne vem zakaj na spletu ni kataloga.
Sem dobila v nabiralnik.
Concord trimax 139,90€

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2501122

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 15.3.2008 21:26:13 >

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.3.2008 21:32:06   
guppy
ana b, če se boš igrala tako, da je s svojimi prsti, mu daj nekaj RES okusnega, da se mu ne bi takoj na zaetku še okus uprl...

sandra, surov korenček vedno primešam k jabolku in pride fuul fajn kašica od vsega, taka sočna, mljaskava...

aljab, hvala za razlago o koščičastem sadju!!

Nekaj vam moram pokazat... sam da ne bo katero kap... mene je skor..
se vrnem, ko naložim slikico...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.3.2008 21:40:26   
guppy
Ready?

Naša Maja
user posted image

Naš Marko
user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.3.2008 21:55:27   
CUKRČEK
uuu, Guppy, kolk sta fletna. PA Marko ti bo že kmalu ušeluser posted image Pri nas je tudi Aljaž ful močćnejši od Klare. On bi tudi kar hodil. Sicer se sam še ne postavlja, samo če ga pa za roke dvigneš pa sploh ne "naredi rite" ampak se direkt na noge postavi.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.3.2008 21:55:32   
ana b
Guppy: Ti imaš pa huda gimnastičarja doma. user posted image user posted image  Še malo pa ti bosta pobegnila
Seveda dobiva same okusne stvari, danes jabolko.
No in edini način, da ne nosi svojih prstov v usta je: pomočiš jih v hrano!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.3.2008 21:55:48   
annie
Olala Guppy user posted image ...pridem na RR in vidim takšne lepe slikice user posted image user posted image user posted image Tvoja dva pa nista kar tako...ni kaj, resnično za pohvalit user posted image user posted image . Joj, kje je še to, da bo moj takšen korenjak user posted image

No, mi smo vredu...smo danes imeli polno obiskov, za Nika skoraj preveč...mu je že bilo na koncu malo tečno, ker bi si ga vsi samo po rokah podajali user posted image in mu lih ni pasalo. Tako, da je pred urco od utrujenosti kar zadremal brez večerje (zize user posted image ). No nam GH gre tudi bolj počasi. Do sedaj je jedel jabolko, banano in hruško. Od zelenjave pa  še samo korenček, ki ga je malce zaprl in  sem mu ga samo 2x dala user posted image , jutri pa bo dobil bučko in me res zanima, če mu bo všeč. Ana b želim vam, da boste tole z uvajanjem GH čimprej uredili user posted image . Nič grem še malo pod tv, pol pa spat...lahko noč.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.3.2008 21:58:51   
sandra85
guppy ma Marko je res fulll močenuser posted image user posted image user posted image
Enej se že postavi tako kot Maja, kot Marko pa še neuser posted image
to te je kr presenetil, ali ti že več časa kaže počasi napredke? tako kot tisto, ki se ti je v posteljici dvigniluser posted image si pričakovala da bo kmalu, ali je bil res šok?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.3.2008 21:59:00   
CUKRČEK
Kako prilepiš slike direkt gor??

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.3.2008 22:02:16   
sandra85
rožica lep voziček, si mi dala idejo (ker si še ogledujem vozičke, pa se še nisem odločila) čeprav ima ta mal "čudna" kolesauser posted image ampak ni slab

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.3.2008 22:02:17   
annie
T
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Kako prilepiš slike direkt gor??

Tole mene tudi zanima user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.3.2008 22:03:20   
sandra85
slike moraš najprej naložit v album (na RR) in pol daš copy paste -ampak samo v explorerju, v mozzili ne gre

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.3.2008 22:07:03   
sandra85
neki me zanima:
tuki ob strani je skozi reklama za linostar plenice
a jih je že kera probala?
ker piše da so najvišjega kakovostnega razreda, pa če so res boljše od pampersk, bi probala

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
15.3.2008 22:13:00   
CUKRČEK
user posted image

aaaaaaaaaaaa, pa mi je ratalouser posted image

Evo našo mladino

user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 15.3.2008 22:16:04 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.3.2008 22:16:09   
sandra85
CUKRČEK user posted image user posted image user posted image končno imamo to čast, da ju vidimouser posted image  user posted image user posted image user posted image LUŠKANA!!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.3.2008 22:17:59   
LINA31
Sva že iz kinauser posted image user posted image . Prav luštno je blo, pa full sem se najdela v Macu...ha ha.
Žan spi...je bil priden...sestrica moja ga je uspavala.

Kocka je padla in v soboto grem na koncert, srček ga pa bo čuvaluser posted image user posted image .

Guppy....tvoja dva M &M sta prava cara. LEPO!user posted image
Mi zaenkrat lepo sedimo in ko ga dam med noge, se lepo obrne na vse štiriuser posted image . Sem ap pri Žanu opazila, da v sedečem položaju eno nogico bolj pokrči proti sebi, kot drugouser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.3.2008 22:19:32   
guppy
Aaaaaaaa cukrček, ful lepo!!!!

Hvala punce! Sanda, ne, res nisem pričakovala, da se bo dvignil, to je bilo prvič!! Danes se je pa še na noge sam potegnil gor!!! Svašta!

Slikice daš direktno gor tako kot so napisale punce - prilimaš v album, potem pa copy paste. Jaz sicer to storim malo drugače, dam slikice nekam na internet in potem copy-paste... princip je pa isti.

Lupčki za vaše user posted image  od nas

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
15.3.2008 22:30:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Aaaaaaaa cukrček, ful lepo!!!!

Hvala punce! Sanda, ne, res nisem pričakovala, da se bo dvignil, to je bilo prvič!! Danes se je pa še na noge sam potegnil gor!!! Svašta!

res al kaj
user posted image ma priden!!! kmalu bo hodil ta mali navihančekuser posted image saj zdaj že lahko nogice držijo svojo težo, a ne?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.3.2008 22:46:00   
CUKRČEK
Evo mene....danes mi j edolgčas pa po rač. brskam. Moža namreč ni doma, otroci že spijo , meni pa ni do spanja.

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

neki me zanima:
tuki ob strani je skozi reklama za linostar plenice
a jih je že kera probala?
ker piše da so najvišjega kakovostnega razreda, pa če so res boljše od pampersk, bi probala

Jaz sem jih poskusila, pa so mi čisto vsako noč premočile. Za čez dan so še bile, za čez noč pa absolutno ne. Jaz trenutno uporabljam šparove ali pa DM-ove pa mi niloki ne premočijo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.3.2008 23:21:10   
sandra85
pol niso vreduuser posted image
zakaj pol piše da so najvišje kakovosti...sem mislila, da so izumili pleničke ki so boljše od pamperskuser posted image ž
pol pa jih ne bom probala-verjetno ostajajo pamperske še vedno na vrhu

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.3.2008 23:50:50   
nana 27
Guppy, huda akrobata user posted image  Markotu se zelo mudi user posted image  Cukrček, imaš lep parček user posted image  Ana, mogoče Matija potrebuje samo še en teden ali dva pa se mu bo samo od sebe odprlo.  Tole je pa naša Maja. Sem šla slikico nalimat po vaših navodilih user posted image  user posted image   

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.3.2008 23:54:35   
sandra85
oooooooooooooooo nana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena čast nas je doletela-da končno vidmo tvojo Majo!!!!!
sladka je, za jo popapcatuser posted image
moram ti povedat, da sta si z Miho zelooo podobna (če primerja to sliko in tvoj avatar)

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.3.2008 23:58:47   
guppy
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?