Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 20:05:10
|
|
|
|
zvezda71
|
A vse gledate viktorje? naš začel je jest kot velik, seveda imam jaz kulturno umetniški program zraven, mogoče me drugo leto najamejo za Viktorje . Danes je jedel pol jabolka, pol banane, 1 korenček in 4 žlice kašice s 4žiti od anature DM zalito z malo vode. Pojedel je cca 200ml kako je bilo okrog pa v nosu, ušesih skratka povsod boljše da si niti ne predstavljate . Čau grem gledat Viktorje sta mi Slon in Sadež všeč.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:04:29
|
|
|
|
ana b
|
No Zvezdica pa ostanem sama, za z joško hodit v šolo med malico . Bravo Nace.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:18:21
|
|
|
|
sandra85
|
lemavrica zvezda super za Naceta Enej ima dneve, ko res pridno papca (na obrok tudi več kot 200ml kašice) ima pa tut dneve ko noče prav nič razen zizo prejle je pojedel surovo naribano jabolko (cca 80ml) sem mu pa dala tako da sem naredila najprej finto kako js jem in pri vsaki žlički sem mogla to naredit in zraven delat NJAMMMM KE FINO, MMMMMM on se mi je smejal in pridno odpiral usta in tako je pojedel vse zdaj spančka in še čakam 1. rundo joka
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:20:20
|
|
|
|
Rožica*
|
Hojla, ne vem zakaj na spletu ni kataloga. Sem dobila v nabiralnik. Concord trimax 139,90€ http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2501122
< Sporočilo je popravil Rožica* -- 15.3.2008 21:26:13 >
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:32:06
|
|
|
|
guppy
|
ana b, če se boš igrala tako, da je s svojimi prsti, mu daj nekaj RES okusnega, da se mu ne bi takoj na zaetku še okus uprl... sandra, surov korenček vedno primešam k jabolku in pride fuul fajn kašica od vsega, taka sočna, mljaskava... aljab, hvala za razlago o koščičastem sadju!! Nekaj vam moram pokazat... sam da ne bo katero kap... mene je skor.. se vrnem, ko naložim slikico...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:40:26
|
|
|
|
guppy
|
Ready? Naša Maja Naš Marko
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:55:27
|
|
|
|
CUKRČEK
|
uuu, Guppy, kolk sta fletna. PA Marko ti bo že kmalu ušel Pri nas je tudi Aljaž ful močćnejši od Klare. On bi tudi kar hodil. Sicer se sam še ne postavlja, samo če ga pa za roke dvigneš pa sploh ne "naredi rite" ampak se direkt na noge postavi.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:55:32
|
|
|
|
ana b
|
Guppy: Ti imaš pa huda gimnastičarja doma. Še malo pa ti bosta pobegnila Seveda dobiva same okusne stvari, danes jabolko. No in edini način, da ne nosi svojih prstov v usta je: pomočiš jih v hrano!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:55:48
|
|
|
|
annie
|
Olala Guppy ...pridem na RR in vidim takšne lepe slikice Tvoja dva pa nista kar tako...ni kaj, resnično za pohvalit . Joj, kje je še to, da bo moj takšen korenjak No, mi smo vredu...smo danes imeli polno obiskov, za Nika skoraj preveč...mu je že bilo na koncu malo tečno, ker bi si ga vsi samo po rokah podajali in mu lih ni pasalo. Tako, da je pred urco od utrujenosti kar zadremal brez večerje (zize ). No nam GH gre tudi bolj počasi. Do sedaj je jedel jabolko, banano in hruško. Od zelenjave pa še samo korenček, ki ga je malce zaprl in sem mu ga samo 2x dala , jutri pa bo dobil bučko in me res zanima, če mu bo všeč. Ana b želim vam, da boste tole z uvajanjem GH čimprej uredili . Nič grem še malo pod tv, pol pa spat...lahko noč.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:58:51
|
|
|
|
sandra85
|
guppy ma Marko je res fulll močen Enej se že postavi tako kot Maja, kot Marko pa še ne to te je kr presenetil, ali ti že več časa kaže počasi napredke? tako kot tisto, ki se ti je v posteljici dvignil si pričakovala da bo kmalu, ali je bil res šok?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 21:59:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Kako prilepiš slike direkt gor??
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:02:16
|
|
|
|
sandra85
|
rožica lep voziček, si mi dala idejo (ker si še ogledujem vozičke, pa se še nisem odločila) čeprav ima ta mal "čudna" kolesa ampak ni slab
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:02:17
|
|
|
|
annie
|
TIZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Kako prilepiš slike direkt gor?? Tole mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:03:20
|
|
|
|
sandra85
|
slike moraš najprej naložit v album (na RR) in pol daš copy paste -ampak samo v explorerju, v mozzili ne gre
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:07:03
|
|
|
|
sandra85
|
neki me zanima: tuki ob strani je skozi reklama za linostar plenice a jih je že kera probala? ker piše da so najvišjega kakovostnega razreda, pa če so res boljše od pampersk, bi probala
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:13:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
aaaaaaaaaaaa, pa mi je ratalo Evo našo mladino
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 15.3.2008 22:16:04 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:16:09
|
|
|
|
sandra85
|
CUKRČEK končno imamo to čast, da ju vidimo LUŠKANA!!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:17:59
|
|
|
|
LINA31
|
Sva že iz kina . Prav luštno je blo, pa full sem se najdela v Macu...ha ha. Žan spi...je bil priden...sestrica moja ga je uspavala. Kocka je padla in v soboto grem na koncert, srček ga pa bo čuval . Guppy....tvoja dva M &M sta prava cara. LEPO! Mi zaenkrat lepo sedimo in ko ga dam med noge, se lepo obrne na vse štiri . Sem ap pri Žanu opazila, da v sedečem položaju eno nogico bolj pokrči proti sebi, kot drugo
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:19:32
|
|
|
|
guppy
|
Aaaaaaaa cukrček, ful lepo!!!! Hvala punce! Sanda, ne, res nisem pričakovala, da se bo dvignil, to je bilo prvič!! Danes se je pa še na noge sam potegnil gor!!! Svašta! Slikice daš direktno gor tako kot so napisale punce - prilimaš v album, potem pa copy paste. Jaz sicer to storim malo drugače, dam slikice nekam na internet in potem copy-paste... princip je pa isti. Lupčki za vaše od nas
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:30:07
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Aaaaaaaa cukrček, ful lepo!!!! Hvala punce! Sanda, ne, res nisem pričakovala, da se bo dvignil, to je bilo prvič!! Danes se je pa še na noge sam potegnil gor!!! Svašta! res al kaj ma priden!!! kmalu bo hodil ta mali navihanček saj zdaj že lahko nogice držijo svojo težo, a ne?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 22:46:00
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Evo mene....danes mi j edolgčas pa po rač. brskam. Moža namreč ni doma, otroci že spijo , meni pa ni do spanja. IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 neki me zanima: tuki ob strani je skozi reklama za linostar plenice a jih je že kera probala? ker piše da so najvišjega kakovostnega razreda, pa če so res boljše od pampersk, bi probala Jaz sem jih poskusila, pa so mi čisto vsako noč premočile. Za čez dan so še bile, za čez noč pa absolutno ne. Jaz trenutno uporabljam šparove ali pa DM-ove pa mi niloki ne premočijo.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 23:21:10
|
|
|
|
sandra85
|
pol niso vredu zakaj pol piše da so najvišje kakovosti...sem mislila, da so izumili pleničke ki so boljše od pampersk ž pol pa jih ne bom probala-verjetno ostajajo pamperske še vedno na vrhu
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 23:50:50
|
|
|
|
nana 27
|
Guppy, huda akrobata Markotu se zelo mudi Cukrček, imaš lep parček Ana, mogoče Matija potrebuje samo še en teden ali dva pa se mu bo samo od sebe odprlo. Tole je pa naša Maja. Sem šla slikico nalimat po vaših navodilih
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 23:54:35
|
|
|
|
sandra85
|
oooooooooooooooo nana še ena čast nas je doletela-da končno vidmo tvojo Majo!!!!! sladka je, za jo popapcat moram ti povedat, da sta si z Miho zelooo podobna (če primerja to sliko in tvoj avatar)
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.3.2008 23:58:47
|
|
|
|
guppy
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?