|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska - 2.del
16.3.2008 8:30:16   
helenav
jutrooooooooooo lepo jutro po tako lepiiiiii noči.....tokrat  PRVIČ sem samo enkrat vstala za hitit joško in to je bilo to..brez kašnih vmesnih user posted image user posted image čajčkov.... kolk sem se naspala  user posted image

sandra malo si pomešala...pri naši melaverde stanujejo doma pikice in pokiceuser posted image user posted image user posted image

cuma končno sise kaj javla....nič te ni slišat, ne videt...ja Klara zdej dober teden, skoraj dva, ki pridno papca, dvaobroka ziher...tretji je pa po njeni volji....user posted image

Spet bi bilo lepo vreme za sprehod..mi pa gremo v brkine na  kosilo...user posted image non go vojauser posted image user posted image ( tejčica beri: se mi ne dauser posted image user posted image user posted image ) najmanj 50 nas bo...in vsi bodo okrog Klare, in ona bo tečkana....ko bo ura spanjabo tečkana še mama in pol bo sitkan še tata in nas bo spakiral v avto in bomo šli domovuser posted image user posted image user posted image yes yes....tak je moj planuser posted image ....da se rešim vsiljive žlahte in izkoristim sprehod v miru.

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.3.2008 10:56:45   
helenav
ma kaj ste pri mašiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.3.2008 12:15:50   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra malo si pomešala...pri naši melaverde stanujejo doma pikice in pokiceuser posted image user posted image user posted image

user posted image no, upam da bo rvedela, da je njej namenjen postuser posted image

cumaaaaa pa kje se ti skrivaš!!!!! večkrat se spomnem na vas! te bom kak dan poklicala (če lahkouser posted image ) da se kej dobimo!
helena ti ki si tuki bolj "domača" user posted image a bi probala organizirat kako srečanje, da se spoznamo med sabo, pa kak lep sonček da skupaj izkoristimo! (sam-saj veš, js imam zjutraj avto šele naslednji teden- od 24.-30. 3.

a v Izoli imate lepo vreme? tuki pa je oblačno, sonček vsake toliko mal pokuka, pa piha veteruser posted image tako da bo že 2. dan brez sprehodauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.3.2008 16:00:30   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Melaverde, če z delom P nisi zadovoljna, menjaj. Naj ti ne bo nerodno. Konec koncev gre za tvojega otroka, predvsem pa moraš P kot strokovnjaku zaupat. Če te pa motijo sestre, pa bodi bolj ojštra. Zahtevaj tisto, za kar misliš da je prav in si do tega upravičena. Naj zavija z očmi kolikor hoče. Ne oziraj se na to.

ma prav nezadovoljna nisem, ker je to drugič ki sem jih v bistvu klicala zaradi visoke vročine (pa me vseeno ni sprejela) user posted image  jaz se samo bojim, da ne bo kaj hujšega in jaz ne bom vedla, ona pa bo rekla počaki še en dan user posted image  user posted image

Značilno za 6. bolezen je tudi to,  da prizadane tek (otrokovo ješčost).

Hvala za informacijo!! Val že cel teden ne je ničesar ! Sanjalo se mi ni, ali je izgubil apetit ali pa ga boli grlo user posted image  Se pa bojim, da si delajo tudi okus in poskuša izbirat ker za jogurt ali kašico, ga nič ne moti user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.3.2008 16:11:25   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image no, upam da bo rvedela, da je njej namenjen postuser posted image

ni panike sandra85 vse nam pride prej ali slej vse prav !! user posted image user posted image

helena ti ki si tuki bolj "domača" user posted image a bi probala organizirat kako srečanje, da se spoznamo med sabo, pa kak lep sonček da skupaj izkoristimo! (sam-saj veš, js imam zjutraj avto šele naslednji teden- od 24.-30. 3.

tukaj se vsake toliko kaj organizira, samo bolj ažurna moraš bit user posted image user posted image
za sprehode pa, prideš  Izolo in nas najdeš...take gruče vozičkarc ni nikjer...user posted image

a v Izoli imate lepo vreme? tuki pa je oblačno, sonček vsake toliko mal pokuka, pa piha veteruser posted image tako da bo že 2. dan brez sprehodauser posted image

ma celo pri nas je bilo sonce, ampak ne vem če je toplo... ampak nič bat vetra če ste zdravi user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.3.2008 16:13:43   
melaverde
NEKTARINA,

user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.3.2008 16:58:48   
sandra85
melaverde se vam bova z sinčkom večkrat pridružila spomladi (ko bom imela avto) in bom itak vozičkala vsak dan (ko bo lepo vreme seveda)
če pa pride kera kak dan v lucijo-portorož, nej javi, da se ji prodružimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 382
16.3.2008 17:05:53   
melaverde

melaverde se vam bova z sinčkom večkrat pridružila spomladi (ko bom imela avto) in bom itak vozičkala vsak dan (ko bo lepo vreme seveda)
če pa pride kera kak dan v lucijo-portorož, nej javi, da se ji prodružimuser posted image

Ah, kako te razumem...sama sem bila kar nekaj časa brez avta, ampak tukaj pri nas mi ni do sprehoda user posted image . Jaz bi ful rada prišla kakšen dan dol na vaš konec ampak se nikakor ne odločim, ker mi je do nedavnega (beri nov sedež) Val ful jokal v avtu in si ne upam tako daleč user posted image ...bo treba sprobat !!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 383
16.3.2008 17:33:26   
helenav
evo nas nazaj...končnoooooo

Klara je bila ful  pridna...spalani nič....vmes je bil poskus umirjanja v vozičku in štafeta okrog gostilne.pa ni ratalo....je p azato mrknila na poti domov in sedaj spet spi....

me boli prav glava od vse te žlahte...user posted image user posted image

sandra kot je rekla mela...pri nas ne rabi srečanja....med tednom je itak vsaj ena ( majrim..he he) po Izoli....med 10h in 12 ni šans da sama pohajašpo Izoli...pa nas niti burja ne prežene,niti megla..včasih tudi dež ne

Neposredna povezava do sporočila: 384
16.3.2008 17:47:18   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Ah, kako te razumem...sama sem bila kar nekaj časa brez avta, ampak tukaj pri nas mi ni do sprehoda user posted image . Jaz bi ful rada prišla kakšen dan dol na vaš konec ampak se nikakor ne odločim, ker mi je do nedavnega (beri nov sedež) Val ful jokal v avtu in si ne upam tako daleč user posted image ...bo treba sprobat !!

no sprobaj pa se pripeljita do lucije user posted image

helena super da ste že domauser posted image te razumem, js tut ne maram velikih srečnaj da pol vsi okrog eneja skačejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
16.3.2008 18:59:37   
n€na

jaz sem skoraj vsaki dan po Luciji. Parkiram pri Merkatorju in grem do bernardina in nazaj, ali pa do ploščadi in nazaj pa potem v bon caffe na caffe in imamo tam malicouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.3.2008 19:05:44   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jaz sem skoraj vsaki dan po Luciji. Parkiram pri Merkatorju in grem do bernardina in nazaj, ali pa do ploščadi in nazaj pa potem v bon caffe na caffe in imamo tam malicouser posted image

a res? js bi tako rada šla na tak dolg sprehod, pa se nobenemu ne da user posted image
lahko bi se zmenile za kak dan? pa še helena mi je obljubila, da se boma videle po dolgem časuuser posted image
ob keri uri pa greš po navadi?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.3.2008 19:56:40   
nektarina
Mela... hvalauser posted image

Tudi za sliko čeveljčkov.. ma kje dobim Geoxe v KP. Jaz vem samo ta tisto  trgovino  pri Triglavski...  jih prodajajo še kje?
V TS sem pogledala vsepovsod in ni številk.  Edino v Cicibanu imajo ene  mokasinčke  ki koštajo 41 eurova.. tako da...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.3.2008 19:59:28   
melaverde
bom predlagala izolankam, da za en dan spremenimo lokacijo šetanja user posted image
čeprav bo težka, kavo pijemo samo še v Barieri user posted image
smo pa dokaj zgodnje, jaz grem ponavadi že ob 9h od doma...tudi prej, da mi v avtu raje spi kot pa joče user posted image

helenav, kaj ste praznovali?? včeraj si kupila jakno??

thaiss, dej ki mi je dolgčas...po moje te že spominjam na nekoga...user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.3.2008 20:01:42   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Mela... hvalauser posted image

Tudi za sliko čeveljčkov.. ma kje dobim Geoxe v KP. Jaz vem samo ta tisto  trgovino  pri Triglavski...  jih prodajajo še kje?
V TS sem pogledala vsepovsod in ni številk.  Edino v Cicibanu imajo ene  mokasinčke  ki koštajo 41 eurova.. tako da...

ciao slavljenka,

kako si praznovala?? kam te je peljal dragi ??

Meni so rekli, da so Geox najcenejši v Torri user posted image  te čevlje sem vidla, mislim da jih imajo tudi v KP (al se motim thaiss ???) meni barva ni všeč... user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.3.2008 20:12:54   
helenav
o meliss  zadnjič nisem kupila nič....ker niso imeli nič....za prekrit mojo rituser posted image user posted image ..vse je kratko...bo treba shujšat....user posted image .
Praznovala je moja žlahta, mi smo bili povabljeni na kosilo...mama pa ga je jedla šele popoti domov..pizza al tagliouser posted image ...celokosilo sem prešetala, da bi Klara zaspala, a na koncu se je po eno urnem sprehodu lepo pokakala in to je bilo to...skrbi ona za mojo linijo...

ajoooj..zdej sem slišala en komad od Oliverja Dragojeviča...sem se naježla ko kura......jaz bi šla kam plesat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
16.3.2008 20:14:39   
sandra85

bom predlagala izolankam, da za en dan spremenimo lokacijo šetanja user posted image
čeprav bo težka, kavo pijemo samo še v Barieri user posted image
smo pa dokaj zgodnje, jaz grem ponavadi že ob 9h od doma...tudi prej, da mi v avtu raje spi kot pa joče user posted image

user posted image user posted image user posted image v bon caffeju imajo takooooo dobro kavo-res! nej nena26 pove

Neposredna povezava do sporočila: 392
16.3.2008 20:16:25   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

ajoooj..zdej sem slišala en komad od Oliverja Dragojeviča...sem se naježla ko kura......jaz bi šla kam plesat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi se zadovolila s tem, da bi ga poslušala user posted image  ma ne na CDju....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 393
16.3.2008 20:32:53   
nektarina

ciao slavljenka,

kako si praznovala?? kam te je peljal dragi ??

Meni so rekli, da so Geox najcenejši v Torri user posted image  te čevlje sem vidla, mislim da jih imajo tudi v KP (al se motim thaiss ???) meni barva ni všeč... user posted image

Ma kam me je hotel peljat???? Smo naredili en giretto po KOpru ( che tuga)  in potem šli  h tašči.  Sem pojedla tam kosilo in dobila darilo. Se je več ona spomnila,da imam rojstni dan  kot moj dragi. Je rekel,da je pozabil.  PA non stop mi nosijo čokolatine ( kaj ni zastopil zakajuser posted image   al  so moški taki,da se  delajo  šturlote).

Neposredna povezava do sporočila: 394
16.3.2008 20:42:54   
sandra85

Ma kam me je hotel peljat???? Smo naredili en giretto po KOpru ( che tuga)  in potem šli  h tašči.  Sem pojedla tam kosilo in dobila darilo. Se je več ona spomnila,da imam rojstni dan  kot moj dragi. Je rekel,da je pozabil.  PA non stop mi nosijo čokolatine ( kaj ni zastopil zakajuser posted image   al  so moški taki,da se  delajo  šturlote).

ni priden user posted image
user posted image
no je pa zato pridna tašča

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.3.2008 21:01:28   
nektarina

ni priden user posted image
user posted image
no je pa zato pridna tašča

He, he je že plačal  za to  user posted image .  Upam,da bo jutri nadoknadil.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 396
16.3.2008 21:07:07   
dskubin
nektarina - vse najboljše!

Odkril se je vzrok Ditine vročine in nejevolje - včeraj je vročina čudežno izginila in pojavile so se pikice - torej predvidevam, da je 6. bolezen. Nič hudega, samo da ja tamala spet boljše volje, ker to prejšnje dni ni blo podobno ničemur. Revčka, glih za RD je mogla skint to čudo. Torto smo počistli do zadnje drobtinice, zdej me čaka nova peka user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 397
16.3.2008 21:12:49   
thaiss

bom predlagala izolankam, da za en dan spremenimo lokacijo šetanja user posted image    sem za user posted image user posted image

thaiss, dej ki mi je dolgčas...po moje te že spominjam na nekoga...user posted image user posted image koga??

meliss katere geoxe imaš v mislih?? a te http://www.geox.biz/images/collezioni/B8136A-32-C0693.jpg
nektarina imajo jih v Torriju (preverjeno danes), cena 45€..men tudi barva ni všečuser posted image  So pa cene iste kot pri nas.
Je pa v Torriju nova trgovina s čevlji nemška http://www.deichmann.com , imaš kr na izbiro.Imajo linijo čevljev Elephanten za prve korake, ne moreš verjet kako so mehki, ko spužva..vsi cicibani, chiccoti... se lahko skrijejo. Evo, te sem danes gledala http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=66124 cena je  29€...no, meni niso lih najbolj všeč, zato jih nisem vzela
Pa v Pitterellotu imaš čevlje od Melania za 30€!

da ne pozabim, nektarina vse najboljše!!!
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 398
16.3.2008 21:19:33   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

meliss katere geoxe imaš v mislih?? a te http://www.geox.biz/images/collezioni/B8136A-32-C0693.jpg
nektarina imajo jih v Torriju (preverjeno danes), cena 45€..men tudi barva ni všečuser posted image  So pa cene iste kot pri nas. ma niso 42 eur ???
Je pa v Torriju nova trgovina s čevlji nemška http://www.deichmann.com , imaš kr na izbiro.Imajo linijo čevljev Elephanten za prve korake, ne moreš verjet kako so mehki, ko spužva..vsi cicibani, chiccoti... se lahko skrijejo. Evo, te sem danes gledala http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=66124 cena je  29€...no, meni niso lih najbolj všeč, zato jih nisem vzela
ma sej so lušne, v cicibanu ni tako lepih !! še v kaki barvi???

ma dobro, kaj tam se trgovine čez noč odpirajo?? v nedeljo je nisem vidla user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 399
16.3.2008 21:25:53   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Odkril se je vzrok Ditine vročine in nejevolje - včeraj je vročina čudežno izginila in pojavile so se pikice - torej predvidevam, da je 6. bolezen. Nič hudega, samo da ja tamala spet boljše volje, ker to prejšnje dni ni blo podobno ničemur. Revčka, glih za RD je mogla skint to čudo.

Pa smo na istem user posted image  A je Diti izgubila apetit??????

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?