Žana04
|
Ciao, punce! Končno mir!!!! Ma kaj so tudi vaši trmasti, da glava boli... Naša Julija je najmlajša, a najbolj trmasta v familiji. Kaj bo še, če ne pokažemo pravočasno, kdo nosi hlače... Mama, seveda Ma res je grave. Jezi se, če ji ne daš kakšno stvar, če ji vzameš kaj, včasih samo, če greš mimo kakšne stvari, ki ji je padla v oči. Bogi Žan, danes je skoraj zgubil živce z njo, saj mu je povsod sledila in podirala njegove skulpture iz kock. Še dobro, da ji ne primaže kakšno, raje udari v tla, ko res ne more več. Že vidim, da bodo barufe čez par let... Thaiss, kje v Torrih pa se nahaja ta nova trgovina s čevlji (v katerem nadstropju)? Tudi mi moramo v kratkem v nabavo, čeprav se mi v Trst ne ljubi preveč. Mela, ma kaj res ne prideš do zdravnice? Mi ponavadi nimamo težav s tem. Vsaj prvo leto je sestra Ester ful previdna in takoj naroči. Sicer pa moraš biti zahtevna - enostavno reci, da želiš do zdravnice. Naj ti ne bo nerodno klicariti in težiti, gre za tvojega otroka. Jaz sem pri Žanu težila vsem, celo mimo zdravnice sem enkrat šla v bolnico. Zdaj ni več panike. OK, lepo se imejte. NOČ!
|