|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
15.3.2008 11:43:56   
l.daisy
hm, a veš kakšni so, če pride do tega... jim ne gre pa ne gre od rok... če ti dajo nadomestnega nima veze... dobra  volja... ni nujno, da ti ga dajo... kar se pa tiče popravila... mislim, da v garanciji piše, da če v 45 dneh ne morejo odpravit napake, da ti morajo dati nov aparat... se pravi 45 dni od dneva prejema servisnega zahtevka... pa če sta ga skenslala zaradi vajinih razlogov, potem tisti čas ne šteje... je pa še fora, če ti v celi garanciji večkrat popravljajo eno in isto napako, se sešteva čas popravil...
to sem jaz naštudirala z enim telefonom, je bil v enem letu 8x na servisu, nikoli manj kot en teden, zamenjali so vse, razen ohišja, pa mi niso dali novega... user posted image  
aja, pa še to: na tisto, kar ti popravi, ti od danes začne tečt nova garancija...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
15.3.2008 11:52:00   
*Mojca*
l.daisy hvala user posted image

Glede tega da sva ga skenslala je bilo tako, da je dal datum dopoldne, naju ni bilo, naslednji datum pa šele 1 teden kasneje. A se to pol podaljša za 1 teden ali en dan? Tudi istega stroja ne bom vzela ampak kar denar. Ker v garanciji piše, da lahko dobiš ali nov stroj ali denar. Gre pa za Ariston user posted image ...drugič vzamem Bosch ali pa Candy

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
15.3.2008 12:17:03   
l.daisy
nimam pojma, kako to štejejo... mene so takrat za telefon ornk natuser posted image , ker nisem vedela, za kaj gre... pomojem odvisno od tega, kaj piše v garanciji... če piše od dneva prejema servisnega zahtevka, potem se šteje od takrat, ko sta ga poklicala.... če pa piše od dneva prejetja izdelka v popravilo, potem pa dejansko od takrat, ko je/bo prišel... mislim, da je tako...

aja, moja mami prisega na bekota... user posted image   prej je tudi imela vse možne firme, pa so šli vsi v maloro oz. so bila popravila dražja od vrednosti stroja (med garancijo pa kot zanalašč noben ni crknil)...  ta pa pravi, da pere sto na uro, pa takrat je imel tri leta garancije, ko še niso teh podaljšanih garancij imeli... v končni fazi je čisto vseeno, katere firme je, važno da dela...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
15.3.2008 12:21:32   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
So me pa šokirale cene glede posteljine...okrog 130 eur. Toliko kot postelja user posted image

Midva sva bila tudi kar precej presenečena nad cenami. Poseljico bova sicer dobila od sorodnikov, pa vseeno - nisva mislila dat celega milijona za posteljnino. Pa saj potrebuješ itak samo 2 kompletka, eden je na posteljici, medtem pa se drugi lahko opere.
No, sva bila v Ikei in sva kupila enega za 10 EUR in enega za 13 EUR. Pa sta ful luštkana. Pol sva pa vzela še kovtrček, povštrček (za čez kako leto) in 2 rjuhi. Pa še tisto reč za okol posteljice, tisto mehko zaščito, ne vem kako se ji reče. No vse skupaj je bilo 50 EUR. To pa je nekaj drugega kot 130 eur, ne? Men se zdi da se ful splača, pa take luškane vzorčke imajo ...
No, pa lepo soboto in nedeljo, čeprav ni sončka ...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
15.3.2008 12:50:52   
*Mojca*
jaoooo pa prejšnjo nedeljo sem bila v ikei user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
15.3.2008 12:57:12   
cv3rklic4
Sej po moje še ni hude panike - če poznaš koga, ki bo šel do tvojega pdp kaj v ikeo, potem mu sigurno lahko naročiš. Poglej po internetu, pa izberi. Midva sva tudi najprej mislila, da bova naročila prijateljem, ki so šli gor, potem pa sva se odločila, da greva še midva malo na izlet. Samo moraš vedet, da je tako, da naši kovtrčki ponavadi ne pašejo v ikeino posteljnino, ker so malo drugačnih mer. No, če pa še nimaš nič, potem pa boš verjetno itak vse vzela v ikei, ne? Kakšno posteljico - dimenzije pa sta dobila? Ker Ikea dela samo za 120x60 - tudi tiste zaščite za okol posteljice so temu prilagojene.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
15.3.2008 13:05:12   
*Mojca*
to z Ikeo in merami vem da je sranje. Moj bratec ima posteljo 140x200 in mami mu je hotela kupit v Ikei posteljnino in valda je nimajo. Imajo samo za navadne postelje (90x200) ali pa zakonske (180x200). Teh naših mer sploh nimajo.

Tamala posteljica pa je 120x60, tako da ne bi smelo biti problema. Če ne bom pa še malo pri nas pogledala, ker 10eur ali več je pa res too much...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3682
15.3.2008 13:07:37   
anaj22
ojla user posted image
jest sm kupla pojstelnino v odeji (Šk.Loka) pa sem dala 55€.
jest sm tud celo soboto sam moj cev dam dela, se morm prprav mafine pečt dabiva jutr obiske, pa je pr nas tako turobno vreme si mi nč ne da

Neposredna povezava do sporočila: 3683
15.3.2008 13:22:47   
*Mojca*
potem je še upanje da ne bo treba v Padovo user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
15.3.2008 14:33:26   
aleksandra silvija

Ja, posteljnina zna biti precej draga.
Sem imela namen kupiti prihajajočemu user posted image  novo posteljnino-z obodom za posteljico. In ravno tisti, ki mi je bil res všeč-svetlo moder, z medvedki in belim satenastim trakom je bil 130 EURuser posted image (BC). Hm, toliko za nekaj, kar pravzaprav ne potrebujem, pa ne dam!user posted image

Pravzaprav imam še od deklice en roza komplet, ki očitno ne bo uporaben, potem enega, ki je s kvaliteto bolj na psu. Imamo pa zato od fantka 2 čisto luštna kompetka z obodoma. Nista pa nova--ampak tako razmišljam, ker imam čisto preveč časa in sem že 3. mesec pravzaprav zaprta v hiši!

L. Daisy---hčerkica od sodelavke je prava mala borka. Bliža se 800 g user posted image user posted image user posted image .

Tako, nosečke. Uživajte, se tipkamao.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
15.3.2008 15:21:56   
Anonimen
Samo da vas malo pozdravim. Danes smo bolj leteči, smo ravno prišli iz Kranja, ob štirih pa gremo k eni moji prijateljici na obisk.
Jaz sem v redu, danes je mal boljš s kostmi in me ne bolijo tako kot so me prejšna dva dni, katera sem bolj preležala.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3686
15.3.2008 17:29:23   
RMRM
Ojla! V Toysu dobiš komplet posteljnino (kovterček, povšter, brez rjuhe) z baldahinom in mehko zaščito( ne vem kako se točno reče) že od 50 € naprej, pa so ful luštne. Samo posteljnina pa mislim da je bila 12 €. V glavnem bistveno ceneje kot pri nas. Pa imajo različne barve ( žive barve, ali pa svetle). Upam da sem kateri pomagala.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
16.3.2008 8:00:49   
aleksandra silvija
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -izbirajte med kavo, čaji, limonado,...user posted image

Včeraj zvečer pša niste nič čvekale? No, vsaj za prebrat nisem imela prav veliko.user posted image

Pri nas smo že kar nekaj časa budni. Fantek redno vstaja od 5-ih do 5.30user posted image , potem smo pa gledali formulouser posted image , kar vsi.

Aha. 2 dni nazaj sva se sprla z user posted image .  Včeraj je pa rekel, da gre v trgovino in domov privlekel likalno postajo in novega sušilca-imeli smo starega 7 let  in lahko si nastavil samo 2 različni temperaturi in čas. Potem pa je bilo perilo ali mokro ali preveč suho in seveda zmečkano.

No, 7 let nazaj bi se poskušal "odkupiti" na kakšen bolj romantičen načinuser posted image . Sva se pošteno nasmejala tudi na ta račun.

Ninny-kako kaj tvoje kosti?

Punce, pa uživajte v nedelji in sončku-pri nas je trenutno prav lep dan.

Baj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
16.3.2008 8:01:32   
anaj22
Dobro jutro
sm vam skuhala user posted image
pa lepo nedeljo vam želim
user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
16.3.2008 8:14:44   
lunca14
Dobro jutro,hvala za kavico,jo bom malo kasneje....
aleksandra.....jaz bi tud tazga moža,ko se midva pičiva,potem sledi le en doberuser posted image ..posodiš.....plisss....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
16.3.2008 8:17:56   
Anonimen
Dobro jutro vsem
user posted image  

Sem vam še jaz pristavila eno kavo.

Ko se midva skregava, ni ne user posted image , ker jaz nočem, ne strojčkov, ker on noče user posted image user posted image user posted image . Pri naju mora minit ene par urc, da se pomiriva, pol pa moj največkrat kaj skuha al pa speče.

< Sporočilo je popravil nya -- 16.3.2008 8:18:51 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
16.3.2008 9:23:18   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Jaz nisem imela nič časa za pisat včeraj. Sem bila tako utrujena zvečer, da sem kar padla v posteljo.user posted image

Jaz sem kupila posteljnino za 16€ že 1 mesec nazaj. Tako svetla plava s slončki, medvedki...sej ne vem več kaj je gor.user posted image user posted image  Takooo sem spet ratala pozabljiva zadnje dni, da je joj.user posted image

Tisto blazinico za okoli postelje pa že imam, od sestre, sem jo ravno včeraj dobila nazaj, ker je bila sposojena v familiji.user posted image  Je svetlo zelena s slončki, tak da paše na novo posteljnino in eno rabljeno, ki je iste barve kot ta blazinica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
16.3.2008 10:11:27   
*Mojca*
Jutro!

Meni je pa fotr z zamudo kupu 2 posteljnini za tamalo posteljico za roj.dan user posted image Komaj čakam da jih vidim.

Aja, pa serviser je poslal sms da pride jutri po stroj. Upam, da ga v enem tednu ne bo uspel popravit user posted image user posted image da dobim novega user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
16.3.2008 10:17:14   
l.daisy
dobro jutro... hvala za kavice, danes bi rabila eno direkt v žilo... skoraj nič nisem spala, za popuser posted image ... zdej pa zeham sto na uro... pa še ven gledam, je vse nekam turobno, oblačno, bljaaak....
zadnje čase prav nič ne klepetamo... ne vem, a se bojite, da bo dež? ker dež je napovedan, pa če me klepetamo, ali pa ne...user posted image

vidim, da tudi aleksandra silvija broji sitno user posted image user posted image
ful sem vesela za tisto dete, si pa ne predstavljam, kaj vse mora preživljati njena mamica... ampak enkrat bo vse ok, pa bo vse to pozabljeno... in držim pesti, da bo to čimprej... user posted image

aaaaaah, slona bi pojedla, tako zeham... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
16.3.2008 10:19:40   
Anonimen
Ninny-kako kaj tvoje kosti?

Zadnje dva dni je boljšuser posted image Danes je pa res tak turoben dan za lenarit, samo jaz ga bom izkoristila, da malo cunj operem, ker se mi jih je nabralo za cel koš.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
16.3.2008 10:30:06   
*Mojca*
ninny jaz bi tudi pralaaaaaa, imam še cel kup cunj, nimam pa stroja user posted image
Pa še 6 škatel baby cunjic za preprat...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
16.3.2008 11:10:33   
l.daisy
mojca, a ti si že prav toliko časa brez stroja, da že odštevaš dni do poteka roka za popravilo? pa nisi v tem času na roke prala? user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
16.3.2008 11:13:50   
manko
dan!!jaz sem malo pavzirala cez vikend,sem bla pa vceri v zg v turbo limchu in lahko bi kar ostala notr-me je hvala bogu moj dragi ven zvlekuuser posted image ojej kakšnih stvari vidiš-pa skor cist vse bi mela...grozna sem...a na koncu nisva nic vzela...drugič,ne?upam, da ste vse dobro in da naše bebice pridno rastejo iz dneva v dan..želim vam prekrasno nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
16.3.2008 11:16:23   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

mojca, a ti si že prav toliko časa brez stroja, da že odštevaš dni do poteka roka za popravilo? pa nisi v tem času na roke prala? user posted image

ne ne, smo umazani že 38 dni user posted image user posted image user posted image

Mami je vsak teden 2-3x v Lj in mi nosi domov oprat cunje, jaz pa samo likam...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
16.3.2008 12:07:13   
aleksandra silvija
sledi le en dober

Ja, user posted image  ampak pri nas je žal prepoveduser posted image -tako se morava kar znajt,....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?