l.daisy
|
didlinaa, kaja, nya, baje je tega izcedka s trajanjem nosečnosti vedno več... vsaj po defaultu bi moralo biti tako... alea, pišuka, kakšna depresija? ti povej tej depresiji, da pri tebi ni čisto nič dobrodošla, pa ji pokaži vrata... polly, čestitke za vozek... beyba, ah, kaj bi zgubljala besede glede te sestre, že prvič, ko sem bila na posvetovalnici, me je hotela prepričat, da so meni že določali krvno skupino (ker sem imela pred časom "propadlo nosečnost" - test sem imela +, čez 3 dni sem začela krvavet, sumili so na IMN, pa je bila vrednost ßHcg le še 3, tako da to niti niso obravnavali kot nosečnost...)... ampak na vsak način me je hotela prepričat, da so mi definitivno določili krvno skupino, ko so preverjali ßHcg... plus tega me je takrat nap , da če ne bom prej lulala, da mi ne bo vzela krvi ... o njej bi res lahko napisala cel roman... saj pravim... drugače mi ni bilo panike, ampak takole mi pa res dvigne pritisk, da reče nekaj, potem pa ni tako... zdej bom pa 7x prišla v kranj, ker ima ona gužvo... pa vprašala sem jo, kdaj lahko pridem, da ne bo imela gužve... dddd...