|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
14.3.2008 18:42:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ooo aleksandra silvija, kako???
pa kako sodelavkina hčerkica?

ninny, sej ni treba povedat user posted image
1,5 kg se ful lepo sliši...

vidiš sem popravila, da se ne vidiuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
14.3.2008 18:44:14   
l.daisy
pravilno user posted image
zakaj bi pa morali vedet?user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
14.3.2008 18:44:45   
Anonimen
no ti si še ta prav čas prebralauser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
14.3.2008 18:47:24   
l.daisy
kaj prebala user posted image ?
jaz nič ne vem, se ne spomnim... amnezija... prisežem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
14.3.2008 18:49:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image hormončki delujejo kaouser posted image

kako pa drugače?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
14.3.2008 18:55:29   
l.daisy
hormončki... pa iq tudi vztrajno pada... bom vesela, če bo na koncu nosečnosti vsaj za številko čevljev user posted image user posted image

kar v redu... user posted image user posted image mi nagajata... sta se oba obrnila s hrbtom proti trebuhu in brcata nekam noter, pa jih ne čutim toliko in takoj premišljujem o neumnostih... depresija se je zgleda preselila od alee name... user posted image

ti?
baj d vej, jaz se tudi spomnim napovedi... user posted image ampak se čisto lahko zgodi, da jo pozabim, če hočeš... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
14.3.2008 19:36:45   
alea01
Evo in sem končala z delom in sem čist hin. Pekla cel popoldan pecivo za svakinjo, ker jutri časti, vmes še rezance naredila....user posted image

Moje dete je čedalje bolj živahno. Skoz, ampak res skoz brca. Od kje mu energijeuser posted image . Ponoči je pa itak žurka.Ne pusti mi drugače spat kot sam na hrbtu. Ta lump me že zdaj ima pod komando, kaj šele bouser posted image user posted image
Aja, sem tudi danes bila pridna in nisem čisto nič sladkega pojedlauser posted image user posted image  . no ja, noč je še dolgauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
14.3.2008 19:50:38   
Anonimen
baj d vej, jaz se tudi spomnim napovedi... ampak se čisto lahko zgodi, da jo pozabim, če hočeš...

nič narobe, če se spomniš samo ne tukaj pisatuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
14.3.2008 19:51:31   
Anonimen
 alea - veš to je neke vrste odvisnost - sladkarije - in je bolje, če si ful želiš, da nekaj sladkega poješ, kot pa da si živčna zaradi tega

Mam pa eno vprašanje? A katera ve, s čim se odtranjujej madeže z usnja? Da se pripravimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
14.3.2008 20:40:44   
polly80
alea,se strinjam z nyo,spolh pa si taka suhica,da te kaka kilca več nič ne sme motit,to gre vse dol po porodu..le privošči si kaj skadkega,jaz bi znorela brez sladkarij..bomo kilce že potem krotileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
14.3.2008 22:25:20   
tteeaa
Ojla!

Sem bolj pozna, ampak nisem bla že dva dni tu, pa sem imela kar nekaj za prebrat. Čeprav moram reč, da zadnje dneve nekam malo čvekamo, občutno manj kot nekoč. Hm, kaj je vzrok?user posted image user posted image

Sicer pa čestitke vsem za uspešne preglede, rezultate, nakupe, primopredaje, podaljšane bolniške ter vse ostale lepe novice. Za tiste, ki vas pa kar koli muči, pauser posted image  - en velik objem. Stvari se bodo uredile, zagotovo!

Pridne bodite, lep vikend.....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
14.3.2008 22:27:32   
tteeaa
sladkarije.........prvih pet mesecev jih videt nisem mogla, zdaj bi pa pojedla, vse kar vsaj malo diši po sladkemuser posted image user posted image user posted image . Bom vse za nazaj not spravlauser posted image .

Sladoled je pri meni dnevno na meniju, danes sem si pa spekla še cel pekač peciva in imam občutek, da ne bo ravno dolgo ostalouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
15.3.2008 7:23:42   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspanke!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  so kuhane. Postrezite siuser posted image

Spet ena neprespana noč. Tamali tolk brca oz.se kotali v trebuščku, da me skoz zbuja, pa še milijonkrat treba na WC in....... Eh, saj bo.user posted image

Danes sem sama doma ves danuser posted image . Moj je na izobraževanju. Le kaj naj počnem?user posted image

Saj se nisem čist odpovedala sladkarijam, sam omejila sem jih. Brez sladkarij pa res ne gre- sploh pa ne v nosečnostiuser posted image

Princeske lepo se imejte, lepo soboto vam želimuser posted image , jaz bom pa itak od dolgčasa skakala po RR

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
15.3.2008 7:28:07   
Anonimen
Pa še od mene dobro jutro. Sobota je dan za spanje....kao.user posted image  
Jaz pa že od 6-ih pokonci.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
15.3.2008 7:37:16   
l.daisy
dobro jutro... že srkam vajini user posted image mmmmm, ful sta dobri...
danes sem tudi jaz spala slabo... sem še ob dveh zjutraj brala stare teme...  zdaj pa gledam vsa zalimana, ampak ni več miru za spat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
15.3.2008 7:38:52   
Anonimen
Še  ena ponočnakinja.user posted image  Le kaj bomo ko bodo user posted image ? Da ne bomo tako zmatrane, da jih slišale ne bomo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
15.3.2008 7:40:14   
Anonimen
No, evo, zdej pa moram it. Sem varuška danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
15.3.2008 7:44:15   
aleksandra silvija
Dobro jutro, hvala za kavo.
kaj pa je bilo danes ponoči? Tudi pri nas nismo prav veliko spali.
Naš 3-letnik je najprej v sobi jokal kot dež, potem je prišel spat k nama, s espet zbudi, jokal, ni hotel na WC, čez nekaj časa sem bila pa mokrauser posted image  in on in postelja,...user posted image
Pa se ni polulal ponoči že od poletjauser posted image .

Pa smo preoblačili posteljo

Potem sem imela še sama neko moro, sem v sanjah jokala, hlipala,...user posted image

Aha, mogoče pa sem imela moro, ker sva se včeraj zvečer z user posted image  sprla-sem malouser posted image  bolj občutljiva kot običajno in potem,.... on pa tudi ni bil ravno razpoložen,..user posted image

No, pa saj bo,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
15.3.2008 8:02:16   
l.daisy
a je kakšna luna danes? tole je obup... ampak dober trening za junij... user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
15.3.2008 8:07:33   
aleksandra silvija
ampak dober trening za junij...
user posted image user posted image user posted image
Bedenje ponoči res.
Ampak tisti prvi meseci , tedni tako hitro minejo.

Je prišla na obisk kolegica, ki je rodila lani junija. PA saj RES ne moreš verjet, kakšen fantek je že to.

Pajacki so preteklost, velikega vozička sploh ne potrebuje več-najbolje se ji obnese navadni športni mali voziček-marela,.....

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
15.3.2008 8:14:11   
l.daisy
jap.. čas leti... mene  vsi čudno gledajo, ko rečem, da imam še dobra dva meseca do roka... saj kakšen dan se vleče, ampak gledano v celoti, je šlo pa zeloooo hitro mimo... 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.3.2008 8:26:54   
Anonimen
Dobro jutro vsem skupaj, hvala za kavo. JAz sem pa kr dobr spala, k sm šla šele ob pol polnoči - priznam sem gledala big brotherja - mi je dolgčas, k je moj na smučanju, k sm spet sama, od srede do jutri.

Sej je blo brez veze, sam sm gledala do konca, k sm vedla, da je ena fora s to hišo.

NO, fajn se imejte, jaz šibam delat za tri urce.

ČAo, čao

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.3.2008 9:12:34   
*Mojca*
Jutro bejbe!
Končno malo več časa za RR. Jaz ne vem kam letijo dnevi. Pridem domov, pa je že čas za spat. Jaoooo.

Spim uredu, ponoči lulam ene 4krat, ampak se sploh ne zbudim  user posted image fuzbal v trebuhu je pa itak standard.

Uglavnem, včeraj nama je mami kupila posteljico user posted image user posted image Taka lepa plava (ampak ne zato ker bo fantek, ampak zato ker so tudi stene v otroški sobici rumene in plave user posted image ). So me pa šokirale cene glede posteljine...okrog 130 eur. Toliko kot postelja user posted image

nya tudi jaz sem gledala big brotherja včeraj. Jaoooo kako mi je Osenarca antipatična. Pa tudi folk noter ni big ve kaj. Po mojem ima klošar dobre možnosti (vsem se bo zasmilil blablabla....)

alea01 kako se lahko upreš svojim kulinaričnim orgijam in drugim sladkarijam? Nasvet prosim, ker mene je začela dajat neka sladka mrzlca in mi gre zadnji teden samo nutella in čokolada po glavi user posted image

Nič, zdaj pa grem malo brat za podiplomca...in se javim kaj čez dan. Pridne bodite.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.3.2008 10:41:38   
alea01

alea01 kako se lahko upreš svojim kulinaričnim orgijam in drugim sladkarijam? Nasvet prosim, ker mene je začela dajat neka sladka mrzlca in mi gre zadnji teden samo nutella in čokolada po glavi user posted image

vprašaj me čez dva dniuser posted image user posted image . Včeraj zvečer sem že nutello napadlauser posted image .
Še dobro da svojega peciva, ki ga spečem ne jemuser posted image .

A je bila kaka fora s stanovanjem pri big brotherju?

*Mojca*user posted image user posted image user posted image  za posteljico. Midva pa še zmeraj do mizarja nisva šlauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.3.2008 11:27:59   
*Mojca*
Fora je bila da so prišli na smetišče, pa noter je malo prostora, vse je staro, kopalnico imajo zunaj, wc pod milim nebom, nimajo tople vode. Je pa full majhno, tako da se je meni zdelo da mora bit še en fancy del. No uglavnem, tisti ki bo kao izpadel se bo vselil v ta fancy del in odločal koga vzame s sabo...podobna fora je bila tudi v Italiji.

Totalno sem jezna glede pralnega stroja, ker je serviser rekel da pride včeraj, potem da pride danes in ga še kar ni. Ampak dobra plat medalje je ta, da se naslednjo nedeljo izteže 45 dnevni rok v katerem mora biti popravljen drugače mi morajo dat nov stroj ali pa money money. Glede tega imam eno vprašanje. Če ti dajo v času popravila nadomestni stroj, se to šteje enako? Pa če sva enkrat skenslala serviserja, ker naju ni bilo doma, se ta 45dnevni rok podaljša ali ne?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?