Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ooo aleksandra silvija, kako??? pa kako sodelavkina hčerkica? ninny, sej ni treba povedat 1,5 kg se ful lepo sliši... vidiš sem popravila, da se ne vidi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:44:14
|
|
|
|
l.daisy
|
pravilno zakaj bi pa morali vedet?
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:44:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no ti si še ta prav čas prebrala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:47:24
|
|
|
|
l.daisy
|
kaj prebala ? jaz nič ne vem, se ne spomnim... amnezija... prisežem...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
hormončki delujejo kao kako pa drugače?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 18:55:29
|
|
|
|
l.daisy
|
hormončki... pa iq tudi vztrajno pada... bom vesela, če bo na koncu nosečnosti vsaj za številko čevljev kar v redu... mi nagajata... sta se oba obrnila s hrbtom proti trebuhu in brcata nekam noter, pa jih ne čutim toliko in takoj premišljujem o neumnostih... depresija se je zgleda preselila od alee name... ti? baj d vej, jaz se tudi spomnim napovedi... ampak se čisto lahko zgodi, da jo pozabim, če hočeš...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 19:36:45
|
|
|
|
alea01
|
Evo in sem končala z delom in sem čist hin. Pekla cel popoldan pecivo za svakinjo, ker jutri časti, vmes še rezance naredila.... Moje dete je čedalje bolj živahno. Skoz, ampak res skoz brca. Od kje mu energije . Ponoči je pa itak žurka.Ne pusti mi drugače spat kot sam na hrbtu. Ta lump me že zdaj ima pod komando, kaj šele bo Aja, sem tudi danes bila pridna in nisem čisto nič sladkega pojedla . no ja, noč je še dolga
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 19:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
baj d vej, jaz se tudi spomnim napovedi... ampak se čisto lahko zgodi, da jo pozabim, če hočeš... nič narobe, če se spomniš samo ne tukaj pisat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 19:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
alea - veš to je neke vrste odvisnost - sladkarije - in je bolje, če si ful želiš, da nekaj sladkega poješ, kot pa da si živčna zaradi tega Mam pa eno vprašanje? A katera ve, s čim se odtranjujej madeže z usnja? Da se pripravim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 20:40:44
|
|
|
|
polly80
|
alea,se strinjam z nyo,spolh pa si taka suhica,da te kaka kilca več nič ne sme motit,to gre vse dol po porodu..le privošči si kaj skadkega,jaz bi znorela brez sladkarij..bomo kilce že potem krotile
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 22:25:20
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla! Sem bolj pozna, ampak nisem bla že dva dni tu, pa sem imela kar nekaj za prebrat. Čeprav moram reč, da zadnje dneve nekam malo čvekamo, občutno manj kot nekoč. Hm, kaj je vzrok? Sicer pa čestitke vsem za uspešne preglede, rezultate, nakupe, primopredaje, podaljšane bolniške ter vse ostale lepe novice. Za tiste, ki vas pa kar koli muči, pa - en velik objem. Stvari se bodo uredile, zagotovo! Pridne bodite, lep vikend.....
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 14.3.2008 22:27:32
|
|
|
|
tteeaa
|
sladkarije.........prvih pet mesecev jih videt nisem mogla, zdaj bi pa pojedla, vse kar vsaj malo diši po sladkem . Bom vse za nazaj not spravla . Sladoled je pri meni dnevno na meniju, danes sem si pa spekla še cel pekač peciva in imam občutek, da ne bo ravno dolgo ostalo
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:23:42
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro zvezdice zaspanke! so kuhane. Postrezite si Spet ena neprespana noč. Tamali tolk brca oz.se kotali v trebuščku, da me skoz zbuja, pa še milijonkrat treba na WC in....... Eh, saj bo. Danes sem sama doma ves dan . Moj je na izobraževanju. Le kaj naj počnem? Saj se nisem čist odpovedala sladkarijam, sam omejila sem jih. Brez sladkarij pa res ne gre- sploh pa ne v nosečnosti Princeske lepo se imejte, lepo soboto vam želim , jaz bom pa itak od dolgčasa skakala po RR
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še od mene dobro jutro. Sobota je dan za spanje....kao. Jaz pa že od 6-ih pokonci.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:37:16
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro... že srkam vajini mmmmm, ful sta dobri... danes sem tudi jaz spala slabo... sem še ob dveh zjutraj brala stare teme... zdaj pa gledam vsa zalimana, ampak ni več miru za spat...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:38:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Še ena ponočnakinja. Le kaj bomo ko bodo ? Da ne bomo tako zmatrane, da jih slišale ne bomo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:40:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, evo, zdej pa moram it. Sem varuška danes.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 7:44:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro, hvala za kavo. kaj pa je bilo danes ponoči? Tudi pri nas nismo prav veliko spali. Naš 3-letnik je najprej v sobi jokal kot dež, potem je prišel spat k nama, s espet zbudi, jokal, ni hotel na WC, čez nekaj časa sem bila pa mokra in on in postelja,... Pa se ni polulal ponoči že od poletja . Pa smo preoblačili posteljo Potem sem imela še sama neko moro, sem v sanjah jokala, hlipala,... Aha, mogoče pa sem imela moro, ker sva se včeraj zvečer z sprla-sem malo bolj občutljiva kot običajno in potem,.... on pa tudi ni bil ravno razpoložen,.. No, pa saj bo,
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 8:02:16
|
|
|
|
l.daisy
|
a je kakšna luna danes? tole je obup... ampak dober trening za junij...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 8:07:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
ampak dober trening za junij... Bedenje ponoči res. Ampak tisti prvi meseci , tedni tako hitro minejo. Je prišla na obisk kolegica, ki je rodila lani junija. PA saj RES ne moreš verjet, kakšen fantek je že to. Pajacki so preteklost, velikega vozička sploh ne potrebuje več-najbolje se ji obnese navadni športni mali voziček-marela,.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 8:14:11
|
|
|
|
l.daisy
|
jap.. čas leti... mene vsi čudno gledajo, ko rečem, da imam še dobra dva meseca do roka... saj kakšen dan se vleče, ampak gledano v celoti, je šlo pa zeloooo hitro mimo...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 8:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem skupaj, hvala za kavo. JAz sem pa kr dobr spala, k sm šla šele ob pol polnoči - priznam sem gledala big brotherja - mi je dolgčas, k je moj na smučanju, k sm spet sama, od srede do jutri. Sej je blo brez veze, sam sm gledala do konca, k sm vedla, da je ena fora s to hišo. NO, fajn se imejte, jaz šibam delat za tri urce. ČAo, čao
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 9:12:34
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro bejbe! Končno malo več časa za RR. Jaz ne vem kam letijo dnevi. Pridem domov, pa je že čas za spat. Jaoooo. Spim uredu, ponoči lulam ene 4krat, ampak se sploh ne zbudim fuzbal v trebuhu je pa itak standard. Uglavnem, včeraj nama je mami kupila posteljico Taka lepa plava (ampak ne zato ker bo fantek, ampak zato ker so tudi stene v otroški sobici rumene in plave ). So me pa šokirale cene glede posteljine...okrog 130 eur. Toliko kot postelja nya tudi jaz sem gledala big brotherja včeraj. Jaoooo kako mi je Osenarca antipatična. Pa tudi folk noter ni big ve kaj. Po mojem ima klošar dobre možnosti (vsem se bo zasmilil blablabla....) alea01 kako se lahko upreš svojim kulinaričnim orgijam in drugim sladkarijam? Nasvet prosim, ker mene je začela dajat neka sladka mrzlca in mi gre zadnji teden samo nutella in čokolada po glavi Nič, zdaj pa grem malo brat za podiplomca...in se javim kaj čez dan. Pridne bodite.
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 10:41:38
|
|
|
|
alea01
|
alea01 kako se lahko upreš svojim kulinaričnim orgijam in drugim sladkarijam? Nasvet prosim, ker mene je začela dajat neka sladka mrzlca in mi gre zadnji teden samo nutella in čokolada po glavi vprašaj me čez dva dni . Včeraj zvečer sem že nutello napadla . Še dobro da svojega peciva, ki ga spečem ne jem . A je bila kaka fora s stanovanjem pri big brotherju? *Mojca* za posteljico. Midva pa še zmeraj do mizarja nisva šla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 15.3.2008 11:27:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
Fora je bila da so prišli na smetišče, pa noter je malo prostora, vse je staro, kopalnico imajo zunaj, wc pod milim nebom, nimajo tople vode. Je pa full majhno, tako da se je meni zdelo da mora bit še en fancy del. No uglavnem, tisti ki bo kao izpadel se bo vselil v ta fancy del in odločal koga vzame s sabo...podobna fora je bila tudi v Italiji. Totalno sem jezna glede pralnega stroja, ker je serviser rekel da pride včeraj, potem da pride danes in ga še kar ni. Ampak dobra plat medalje je ta, da se naslednjo nedeljo izteže 45 dnevni rok v katerem mora biti popravljen drugače mi morajo dat nov stroj ali pa money money. Glede tega imam eno vprašanje. Če ti dajo v času popravila nadomestni stroj, se to šteje enako? Pa če sva enkrat skenslala serviserja, ker naju ni bilo doma, se ta 45dnevni rok podaljša ali ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?