|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
15.3.2008 10:14:48   
SpeliG
Dober dan user posted image !

Danes bom pa jaz mal pojamrala, ker je za mano groooozna noč. No, roko na srce lahko bi preštela na prste ene roke koliko jih je do zdaj bilo, zato se res ne smem preveč pritoževat. Vse me je dol tiščalo, vse razboleno, mala user posted image  pa je veselo brcala v stilu Neishe "malo tu malo tam", in to od cca 23. do pol štirih zjutraj! Celo nosečnost je bila prav zaskrbljujoče mirna, zdej v zadnjem mesecu je pa ful aktivna.
No, je pa res da zdaj čutimo vsak gib, ker imajo naši user posted image  manj prostora, ne?

Vijolica, a že v 38. teden greste, joj kolk gre hitro! No, mi pa v 36....

Tudi jaz skoz bolj razmišljam, kako se bo našauser posted image  ujela z otročkom, ker je še sama precej mlada (maja bo eno leto) in se kar malo boji otrok, čeprav so ji všeč.

Joj, res da sem slabo spala, ampak sem se potem spomnila, da sem sanjala dojenčka. Imela sem ga v naročju in potem sem ga kopala. Hm, sicer je bil fantek (?!) in imel je zelo goste črne laske (oba z možem svetlolasa, ha ha).

Z možem sva tut zaključila MŠ, zdej je lahko povsod z mano, ampak itak grem v Kranj, kjer potrdila ne rabiš.

Lepo se imejte, jaz grem danes na 2.rojstni dan moje male nečakinje, ki je tudi najina krščenka in se že ful veseli male sestričnice ki pride kmalu!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.3.2008 10:58:14   
nana09
IZVIRNO SPOROČILO: modrookica

ojla!

testiranje za streptokok B - jst sm to spraševala mojo G, pa mi je rekla najprej, zakaj vse to sploh berem (naštela mi je še nekaj zapletov, ki so opisani v knjigah in forumih - pa bolje, da o njih ne razmišljamo), potem pa mi je povedala, da ne izvajajo presejalnih testov, vendar testiranja opravijo le pri tistih, ki so že imele te težave, ali pa so se težave pojavile že v prejšnjih nosečnostih. Torej mislite pozitivno in vse bo ok.

Lp

Ne razumem čisto tvojega posta? user posted image  Kaj pa ima presejalni test s streptokokom B? Presejalni test je tretja stopnja preverjanja kromosomskih napak pri plodu, v primeru, da ti pri NS ugotovijo velike možnosti, da kromosomke napake obstajajo. Testiranje za streptokok B je z brisom. Od pozitivnih misli pa še noben otrok ni odnesel brez posledic pri okužbi z bakterijo streptokok B, verjemi, da je antibiotik boljše zdravilo. Če pa želiš povedati, da me testirajo zaradi moje nesrečne prve nosečnosti, pa ti povem, da so me testirali že v 1 nosečnosti, razlika je samo, da sem takrat mogla plačati pa nisem imela nobenih težav. Nekateri G so pač bolj previdni in ne tvegajo, hvala bogu je moj eden izmed tistih  user posted image

Morem pa pojasniti kaj me pri tej lahkovernosti G jezi. Ker, ko se ti pa zgodi tragedija pa ti vsi dohteri rečejo, "v naslednji nosečnosti pa vas bomo bolj pazili", vendar to mi moje pikice ne bo prineslo nazaj in to je zelo slabo tolažilo. Probližno to ti je tvoja G tudi hotela povedati. Če bo sedaj šlo kaj narobe, bo pa v naslednji nosečnosti bolj pazila na te. Pa še to, moj G testiranja opravi vsaki nosečnici!

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.3.2008 11:22:17   
Tanja555
Ojla jaz bi še rada dodala naninem komentarju., da ko sem jaz povedala svoji ginekologinji o tem, da so mi v bolnišnici odkrili okužbo z bakterijo streptokok B, ni niti trznila, ampak me je mirno vprašala: ja kaj so vam pa potem rekli? user posted image . Sestra mi je pa rekla, da to pa res ni nič kaj takega, da ima vsaka 3 nosečnica to okužbouser posted image .

Če se ne bi sama malo bolj pozanimala, potem sploh ne bi vedela, da jih MORAM v bolnišnici NUJNO OPOZORIT, da mi takoj dajo antibiotik, ko mi bo odtekla voda!!!

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.3.2008 11:48:30   
smrcek
Hojla punce! Še ena aprilčica se vam danes pridružuje. Prej ni bilo časa za aktivno debato, sedaj pa začenjam počasi z bolniško in bo malo več časa user posted image . PDP je 29. 4., baje bo user posted image .

Imam pa že takoj vprašanje za vas:
Ta vikend praznem, sortiram, izbiram cunje iz ene veeeelike škatle, ki mi jo je dala kolegica. In sem čisto zmedena, saj nimam pojma, kako naj oblečem otročka konec aprila. Verjamem, da ste o tem že govorile, ampak 55 strani ... res ste bile pridne user posted image .  Skratka, ene ful zagovarjajo mako in tetra majčke, druge bodije na preklop. Meni so ljubši bodiji, v "mojem" kupu pa je obojega le za vzorec (dve mako majčki 56, dva bodija 56, ostalo pa kar velike številke). Skratka, kakorkoli obrnem bo potrebno nekaj še kupit.

Moje vprašanje pa je: koliko česa za ta čas. In kako naj potem oblačim otročka: bodi na preklop, čez pa kaj? pajacek z dolgimi rokavi (bombaž) ali žabice in majčka? Kaj je bolj praktično. Kupila bi le par stvari, saj imam PS in SS, tako, da bi prala sproti oz dokupila če bi bilo potrebno.

Zanimajo me vaše izkušnje, saj sem že čisto zmedena od raznih nasvetov tu na forumu in v živo. Verjamem, da se ponavljam, ampak če se kakšni da bom neskončno hvaležna user posted image  

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.3.2008 12:52:56   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

- smrcek: user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
97 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 22  :  26

user posted image
                                   2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.3.2008 12:53:43   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.3.2008 12:54:16   
NaTaŠa*
smrcek- dobrodošla. Kar priključi se debati.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.3.2008 13:47:59   
barby78
Sem pozabila prej povedat,da sem danes 1. dan na porodniškiuser posted image

Smrcek-dobrodošla med aprilčicami !!!!!!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.3.2008 18:42:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Sem pozabila prej povedat,da sem danes 1. dan na porodniškiuser posted image

Smrcek-dobrodošla med aprilčicami !!!!!!
barby sem morala prit pogledat,če si še kaj aktivna na forumuuser posted image user posted image user posted image ja malo še pa bouser posted image user posted image user posted image sem vesela,da se je vse uredilo .tebi in vsem aprilčicam pa želim,da boste uživale do konca.vaš čas nosečk se počas približuje h koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
15.3.2008 18:59:38   
aprilska34
Joj, punce, meni pa je danes tako hudouser posted image , tako sem razočarana, da že celo popoldne jokam. Moram se vam malo potožiti...
Moj je danes šel nekam na obisk, domov pa je prišel "nasekan". Skoraj me je na rit vrglo, nisem mogla verjeti. Dobro ve, da je samo še en mesec do konca, lahko da me zvije vsek trenutek, ali da bo karkoli narobe, pa bo treba v P. Sploh nisem mogla nič povedati, samo videl je, da mi ni prav, ker sem se obrnila in se šla zjokat v sobo. In kaj je naredil? Ne, nič ni rekel, niti potolažil me ni, ni prišel za mano. Mrtvohladno si je odprl še eno pivo...
Saj vem, da sem občutljiva, zdaj proti koncu menda še bolj, ampak... se vam zdi to prav?user posted image
Ti njegovi pivski izpadi niso ravno pogosti, so pa tu in tam. Ampak kljub vsemu sem pričakovala, da bo zdaj, ko "gre zares" pa malo bolj resen. Kako naj se zanesem na njega, ko bom potrebovala prevoz v P. In ko bi naj bil ob meni- kaj naj imam ob sebi pri porodu po alkoholu smrdečega moškega?

Kaj sem preveč obutljva, se sekiram za brezvezne stvari? Zelo sem prizadeta. Mirim se, ampak solze mi kar tečejo....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
15.3.2008 19:51:54   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Joj, punce, meni pa je danes tako hudouser posted image , tako sem razočarana, da že celo popoldne jokam. Moram se vam malo potožiti...
Moj je danes šel nekam na obisk, domov pa je prišel "nasekan". Skoraj me je na rit vrglo, nisem mogla verjeti. Dobro ve, da je samo še en mesec do konca, lahko da me zvije vsek trenutek, ali da bo karkoli narobe, pa bo treba v P. Sploh nisem mogla nič povedati, samo videl je, da mi ni prav, ker sem se obrnila in se šla zjokat v sobo. In kaj je naredil? Ne, nič ni rekel, niti potolažil me ni, ni prišel za mano. Mrtvohladno si je odprl še eno pivo...
Saj vem, da sem občutljiva, zdaj proti koncu menda še bolj, ampak... se vam zdi to prav?user posted image
Ti njegovi pivski izpadi niso ravno pogosti, so pa tu in tam. Ampak kljub vsemu sem pričakovala, da bo zdaj, ko "gre zares" pa malo bolj resen. Kako naj se zanesem na njega, ko bom potrebovala prevoz v P. In ko bi naj bil ob meni- kaj naj imam ob sebi pri porodu po alkoholu smrdečega moškega?

Kaj sem preveč obutljva, se sekiram za brezvezne stvari? Zelo sem prizadeta. Mirim se, ampak solze mi kar tečejo....

Aprilska,da boš vedela,da nisi edina s takimi problemi.jaz sem na istem.Pri nas pa kr neki delamo zumaj in pol pridejo kolegi in valda da kaj spijejo.še zdajle so zunaj.jaz sem jim pripravla malico,pol pa še grejo baje k sosedu v klet user posted image .Moj se sploh ne zaveda,da me lahko vsak čas pelje v P.Pol se pa samo zaradi tega kregava.saj me drugač ne moti,če kaj spije ko se dela,ampak zdaj pa me,ker lahko grem vsak cajt rodit.Kaj naj pol rešilca kličem,če pa imam user posted image  doma.Pa saj sploh ne bi mogel bit pri porodu poleg.sem ga že prej itak skur...a.pol se pa kr neki prilizuje.pa lubči gor,pa lubči dol.sem tud jezno ko user posted image .Mu bom že še pokazala user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
15.3.2008 21:48:08   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Aprilska,da boš vedela,da nisi edina s takimi problemi.jaz sem na istem.Pri nas pa kr neki delamo zumaj in pol pridejo kolegi in valda da kaj spijejo.še zdajle so zunaj.jaz sem jim pripravla malico,pol pa še grejo baje k sosedu v klet user posted image .Moj se sploh ne zaveda,da me lahko vsak čas pelje v P.Pol se pa samo zaradi tega kregava.saj me drugač ne moti,če kaj spije ko se dela,ampak zdaj pa me,ker lahko grem vsak cajt rodit.Kaj naj pol rešilca kličem,če pa imam user posted image  doma.Pa saj sploh ne bi mogel bit pri porodu poleg.sem ga že prej itak skur...a.pol se pa kr neki prilizuje.pa lubči gor,pa lubči dol.sem tud jezno ko user posted image .Mu bom že še pokazala user posted image

barby78 in aprilska34- pol mata pa res lohka problem če vaju zagrab za u P. No hvala bogu je pri nas ravno nasprotno in moj user posted image sploh ne pije alkohola, no, spije mogoče en pir pa še to ne celega ker ga nemore tako, da je skos na soku alpa na čaju. Upam pa da bota zrihtale z vajinimi.

Evo jaz sem bila zaj več kot 3h pri moji tašči, sva čvekali 100 na uro. Mi je pa moja tašča rekla da pričakuje da bom šla  21.3. jaz že rodit ker je takrat polna luna in naj bi takrat jaz  rodila. Upam da še ne.

Punce želim vam lep preostanek vikenda.

NOČKO

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.3.2008 8:17:04   
sasy20
Dobro jutro!

Rabim en nasvet....včeraj zvečer se mi je po opravljeni veliki potrebi naredila ena bunkica. Malo sem šla brat pa mislim da so to hemeroidi. Vem da ste nekatere o tem pisale ampak posta žal nisem našla. Povejte mi prosim s čim se lahko kaj namažem da mi bo šla ta bunkica nazaj? A sploh so to hemeroidi?

Hvala

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.3.2008 9:23:33   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 21  :  26

user posted image
                                   2

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.3.2008 9:24:39   
NaTaŠa*
17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG
- barby78 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.3.2008 9:31:04   
NaTaŠa*
Dobro jutro

Evo pa vam bom danes jaz postregla s user posted image . Danes nisem prav dobro spala, sem se celo noč premetavala pa še glava me je začela bolet mislm da tm enkrat okrog 3h. Še zdaj me boli da je za popiz... Tako da se vam na hitrco mal oglasim pol grem pa počivat če me bo nehala bolet če ne bom pa mogla popit en tablet (se mi jih sploh ne pije) ampak če se bo tako nadeljevalo bom mogla.

sasy- lahko da so hemeroidi, krema tudi obstaja ampak  jo dobiš sam v lekarni, lahko pa greš jutri k svojemu zdravniku po recept za kremo. Upam da se pozdravi tale tvoja bunkica.

Želim vam lepo nedeljo, mogoče imate kje kaj sončka ker tukaj pri nas ga ni.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.3.2008 9:36:14   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbike user posted image

se pozna, da je vikend, ko bolj malo čvekamo user posted image
moj user posted image je zbolel, ima bronhitis in sem bila ful vesela, ko je prišel tast peljat user posted image na en dolg sprehod. sama s psom ne upam bit dolgo zunaj, ker me hitro začne tiščat pa bolet trebuh, user posted image ne sme ven, že tako komaj diha, tko da je tole kar dobrodošla pomoč user posted image se je baje tašča včeraj ponujala, če pride pomagat cotke likat, pa je bil user posted image dost pameten, da je odklonil user posted image mi ni do tega, da bi kdo drug šaril tukaj okrog, dokler lahko sama ... en stroj mi bo pa tako mami oprala pa v sušilcu posušila, ker sva pri naših doma našli še nekaj cotk user posted image
včeraj sem oprala še zadnji stroj tehle cotk - posteljnino pa nekaj brisačk in mi je uspelo pobarvat tisto, kar je bilo belo, na zeleno user posted image zgleda ena brisača ful barvo spušča, pa mi ni prišlo na misel, da bi lahko ... sem prala zraven še tiste tetra krpice (včeraj sem en paketek še kupila, da mi jih ne zmanjka) pa nepremočljivo podlogo za posteljico ... zdaj imam pa zelene krpice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

Dobro jutro!

Rabim en nasvet....včeraj zvečer se mi je po opravljeni veliki potrebi naredila ena bunkica. Malo sem šla brat pa mislim da so to hemeroidi. Vem da ste nekatere o tem pisale ampak posta žal nisem našla. Povejte mi prosim s čim se lahko kaj namažem da mi bo šla ta bunkica nazaj? A sploh so to hemeroidi?

Hvala

kar z olivnim oljem. naj bi pomagalo user posted image

lepo nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.3.2008 9:48:31   
sasy20

Najprej hvala za kavico. Sem jo jaz pozabila postrežt ker sem imela v mislih samo to  bunkico ker nisem vedla kaj je user posted image  pa me je malo skrbelo.
Hvala obema za nasvet....bom poskusla z oljem drugače pa se bom šla pokazat k zdravniku.
Spala sem dons dobro user posted image  čeprav me sedaj neki hoče glava bolet user posted image ...po moje je ful nizek pritisk jst sem pa sploh na to občutljiva.

Nova aprilčica dobrodošla user posted image
Ena je spraševala kako je kaj z user posted image  midva sva februarja bila pridna in nisva nič...sedaj pa smo že tako daleč da si kakšen dan privoščiva malo user posted image .

Lepo preživite današnjo nedeljo.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.3.2008 9:49:53   
smrcek
Hvala za dobrodošlico.

pri hemeroidih naj bi pomagala tea tree krema ali pa ognjičeva krema. Jaz si mažem s tea tree, pa me vsaj ne boli, ko grem na wc. Je pa včasih prisotna tudi kri. Je rekla G, da je to pač prkletstvo nas user posted image .

Še vedno pa me zanima kako ste kaj s  cotkami. Koliko česa, da ne bo preveč. Saj seznamov je malo morje, vendar me zanima konkretno za aprilčice user posted image , sploh tiste, ki boste uporabljale bodije na preklop.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.3.2008 10:59:56   
darja33
Sinska, mere na UZ so približne (razlike do 200 g), izmerijo pač trebušček, stregnenico in glavico in naredijo približek! Na teden pa otrok zraste 200 do 250 gr. (v tem času kot smo mi).

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu smrcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.3.2008 19:44:51   
lepa posadka
Živjo!

Vidim, da ste vsi bolj odsotni ta vikend.
Za nami je en bolj crklalni vikend. Sicer se je ta srednja že v petek zmazala iz vročine, pa smo naredili v noči na soboto predajo...in je dobila vročino mala. saj so rpav luštne, ker bi ves čas počivale in se crkljale. Včeraj smo sicer še nekaj delali po hiši in ta velika dva sta večino časa preživela zunaj...jaz pa sem že bolj v počasnem tempu. danes sem precrkljala vse otroke...največ pa seveda ta malo, ki je bila ves čas bolj zaspana... Ja, tudi to paše, čeprav si želim, da se čim prej pozdravi... Upam, da naše dete še 2 tedna res počaka, pa da bomo takrat zdravi... :-)))) Se vsi tako veselijo, da bi bilo kar žalostno, če kdo en bi smel v porodnišnico na obisk...

No, danes bolj tak dan...
Jutri pa dalje. Spet imam CTG... Se vam po pregledu kaj javim.

Lahko noč.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.3.2008 7:07:06   
pikica030407
Dobro jutro punce!

Za vse, topla user posted image .  Prejsnji teden je zbolel moj user posted image , v soboto pa je še mene začelo grlo bolet in sem tud cist boga user posted image . Za povrh pa nisem spala celo noč, cisto vsako uro sem se zbujala pa se zaspati nisem mogla, mojemu sem samo rekla, da upam, da bom sla kaj prej rodit, ker drugace se mi bo obrnilo, ker ze celo osečnost ne spim vredu, cez vikend sem se zbujala pred 6 pa saj to ni normalno, pa da bi vsaj popoldne kaj zaspala, ne to pa ne.

Lepo bodite, grem si jaz kapučino naredit.
Pa pri nas že na veliko sije sonček, vsaj nekaj user posted image .

Papa

Aja to pa sem pozabila:

Tosja- četitke ob poroki, full lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim vama vse naj, naj v zakonu user posted image user posted image user posted image .
Pa pozravljena nova aprilčica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.3.2008 7:42:28   
Isabellabina
Dobro jutro punce naj vas danes jaz častim s user posted image saj sem od včeraj starejša za eno leto(34 let   za seznam).
Kosilo včeraj je naredil moj možek (zelo dobro ko se spravi kuhat),tako da me je malo razvajal in sem se jaz samo usedla za mizo in imela postreženo.Popoldne pa smo imeli obiske in smo malo poklepetali tako, da je dan tako hitro minil.

Med vikendom smo bile pa kar malo odsotne.
Hemeroidi---jaz jih nisem nikoli imela med nosečnostjo ,dobila pa sem jih pri zadnjem porodu in je blo nekaj mesecev zelo zoprno ,sicer sem že v porodni  dobila nekaj za mazat in je blo znosno.Potem pa so kar sami od sebe šli nazaj .

Dobrodošla nova aprilčica,več nas je, boljše je, ti kar klepetaj z nami.

Uh danes me čaka malo likanja-čisto malo ,ker bom jutri zabušavala na srečanju in moram danes malo poštimat cote,pa okna moram pomit in še zavese oprat tko da bom kar delavna.

Tako da vas za sedaj lepo pozdravljam ,če se ne javim več se vidimo jutri na srečanju na kavici!

Pa lep dan vsem

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.3.2008 7:43:28   
tasyo
Dobro jutro!user posted image  - obvezen pripomoček za zbujanje...

Vidim, da je bilo kar zatišje tukaj čez vikend... Pa sj je tako tudi prav, treba je izkoristit trenutke, ko smo lahko skupaj z najdražjimi, a ne?
Midva sva bila kar pridna - sva izbrala ploščice za večino hiše, samo za kopalnico še ne veva, kaj za vraga bova dala noter. Pa malo sva okolico porihtala, pa še infra je bilo treba zmontirat v kopalnico, ker bo ravno konec kurilne sezone, ko bo naša mala privekala na svet, malo sva zabušavala, šla na en čvek s prijatelji in je bilo vikenda konec. Se mi zdi, da se zdaj dnevi tako hitro obračajo, da je joj. Mi je pa ful smešno, ker mi vsi tisti, ki so mi prej napovedovali, da bom prej rodila, zdaj pravijo, da bomo zamujali. Upam, da ne, no... Čeprav mi tudi 20. ni najbolj všeč, saj gresta moja starša v Španijo, pa se ne moreta nikakor izogniti. To pa pomeni, da bosta zadnja videla vnučko... Ati je čist nesrečen in mi je zabičal, da naj vsaj kak dan prej rodim.user posted image  Kot da bom lahko izbirala...

Vidim da ste nekatere že kar site telih malih težavic, ki se pojavljajo na koncu... Meni se zdi, da se kar dobro držim, če me le ne bi križ tako bolel, pa občasno kolki, bi bilo prav super.
Sasy, prav mogoče je, da so se ti pojavili hemerodidi, to je pogost spremljevalec konca nosečnosti, je pa zoprn kot hudič. Lahko poskusiš z Modulex mazilom (dobiš ga brez recepta), če ti bo kaj pomagalo (nekaterim namreč ne), mnoge pa prisegajo na olivno olje ali kak drug domač preparat. Žal ti pri tem ne znam kaj bolj pomagat (kar se medicinskega dela tiče, ni panike, sicer pa na srečo nimam teh težav), skrbi za to, da bo bolato čim bolj mehko in boš redno hodila na wc, to je najboljše.

Vse, ki ste danes prvi dan uradno na porodniški - uživajte!!!!
Lepa posadka, upam da se ta mala čimprej pozdravi, do takrat pa prijetno crkljanje. Pa počakaj s porodom še toliko, da boste skupaj uživali v pripravljanju velikonočnih jajčk in ostalega, saj je jasno, da ste zelo kreativna družinica...

Tako, danes ne bom pretirano dolga, grem raje malce poležat, ker se mi nič ne da - pa še sonček se je skril... Pridne bodite, in upam, da boste danes kaj bolj čvekaste! Pozdravček!

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.3.2008 8:14:13   
Barb77
OJla!
No kako smo kaj! Sem kar malo vesela, da je nedelja mimo, saj je bila zelooooo moreča. Nikamor nismo šli, saj smo bili malo nahodni, tako da se obiskov nismo posluževali. Čeprav sem računala, da se bomo oglasili pri prijateljih, ki imajo 2meseca starega fantka. Bi bila kar dobra generalka za našo Mašo.

Malo sem brskala po knjigah in zaslednila še eno dobro lastnost regrada... pomaga proti zastajanju vode. No je en izmed naravnih zelišč (lahko kot čaj - slistki, ali pa sveža solatka) in mi je prav fino da smo v času, ko ga je res ogromno. Le oprati ga je treba res intenzivno, da ne bo kakšnih nepredvidenih okužb.

Sicer pa se odlično počutim, čeprav mojega user posted image  malo skrbi, da ga bova s Petrom prehitela, saj imam res precej večji trebušček kot sem ga imela pri Maški. Pa tudi aktivnosti so bolj izrazite - je pravi šprotnik. Do poroda pa imava namen še menjati okna in vrata v spalnici, tako da bi bilo res fino, da ne hitiva preveč. No kar bo, pač bo, samo mislim da ne bo panike. Če pa že prehitiva, pa se bomo že nekako poštimali.

Jutri imam končno prvi CTG, komaj čakam da slišim svojega malega srčka.

Drugače pa sem bila v soboto kar malo zamorjena, saj sem izvedela, da so imeli pri sosedih nesrečno nosečnost... soseda je imela rok 1.maja, pa je približno pred dvema tednoma na G pregledu izvedela, da ima mrtvega dojenčka. Tako so šli v P in ji dali umetne popadke, tako da je naravno rodila... skratka, cel dan sem bila našpičena in preverjala kako kaj brca naš Peter. No saj sem se potem kar umirila, samo občutek pa res ni ta pravi... Ko že misliš, da si pravzaprav že vse najhuje dal skozi, pa se lahko še kaj takega zgodi, no saj vem da obstaja tudi možnost, da se pri porodu popkovnica ovije okoli vratu.... bal bla, bla, pa saj vse vemo kaj se lahko vse dogaja, vendar nisem kaj takega pričakovala tako blizu. (pri sosedih)

No upam da tudi vas nism preveč zamorila... moramo biti optimistične, saj naši pikci to vse čutijo, zato je treba bit vedno dobre volje!
No lepo se imejte, pa se tipkamo še jutri! Mam danes ogromno stvrai za postorit... sem še fulll aktivna, od pranja perila, likanja, pranja oken, skratka generalka! Danes imam namen pospravit in pomit pečico in hladilnik. Spet velik projekt, saj imam ta velik hladilnik (jumbo), čeprav je fino, ker gre veliko vanj, je tudi prav fino za pucatuser posted image .

No sedaj pa res čau-čau!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?