adrijana.sara
|
Dan, babike! Jaz uživam ob kavici in RR in prebiram vaše poste. Si bom sproti pisala, ker drugače tak ne vem več kaj sem hotela, ko pridem do konca. Bibi dobrodošla!!!! Zdaj pa kar v čvek, drugače boš ven padla, tako kot redno padam sama (droben nasvet za začetek). Nobena še ni napisala, pa naj bom jaz tista - jutri je srečanje pri Žanek (ne znam sklanjat, Žaneku, Žaniki...), po osmi uri, zaželjeni prigrizki (jaz še kar ne vem kaj je še zaželjeno, skoraj vse na dieti). Darja33 ti pa si ena z preveč energije. Te nič ne muči - jaz sem bila zadnji mesec kot nasedli kit, sem ravno včaraj gledala slike bušijo , pravega vampa mislim, tak da sem se že res komaj premikala. Privat ??? Katero področje potem - za urgenco sem si zapomnila, drugega pa ne. Pa verjetno to ne bo to. Janeja, bi te prosla, če mi poveš avtorico knjige, bi jo kupila. Ker Sara obožuje knjige, pa bi lepo pasala v zbirko. Naty sem vprašala včeraj za to bibo bajo in res je tako kot si rekla, na steni pred učilnico, sam men ni potegnal, pa sem že prebirala, ko se je uvajala. Hvala! Bom danes vzela nekaj s sabo, pa če bo spala... bomo prepisovali. Meni se tudi zdi, da so v hoferju samo ene planice, različnih velikostih že, sam znamke mislim. Sem jih že imela, pa so bile ok. Sicer pa zdaj pozimi uporabljam lidlove, ker so malo debelejše, pa če se že po tleh drajsa... pa lumpi so mi tud fajne, tiste imamo pa čez poletje, ker so tanjše. Pa saj so bolj kot ne vse ok, razen pampers so se mi zasrala, ker so je eno obdobje kar spuščale in sem jih takrat odpikala. Ok, zdaj pa dovolj za to rundo! Lep dan vsem!
|