Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 18:14:58
|
|
|
|
Tanayya29
|
Pozdravcek! Debeluska super za Emmo . Dajica,no vedno nekaj komentirajo te starsi,upam,da vam uspe tko,da bo za vse dobro. No,naprej pa nisem brala oz. nazaj. Debeluska vprasanje zate,ali tvoja Erna se je po obrokih,aves da je moj Taj tut zacel tko jest,pa pol je vsako uro do 2 po 70 do 100 ml....jaoo jaooo....upam,da bo kmalu zacel spet jest normaln . nasa koza oz. od malega se je pozdravla sele s kremo Aderma za atopicni dermatitis,manca imeli smo pa tisto kot ti.No,da vam povem se to,da smo dobil izvide od alergologa,in mene klice moz in pravi,da je potrjena alergija,jaz izvida nisem vidla,ker sem bila v Idriji,potem pa jaz klicem pediatrinjo po tel,da se pogovorim glede tega,in pazi to....izvid je negativen,jaoooo mi je blo full neroden,moj je ocitno negativno zamenjal z pozitivno al kaj pa jaz vem...uglavnem,v celoti zmedena familja,kaj naj druzga recem .Tako,da...nisem samo jaz zblojena .Se opravicujem anit28 in Scubi,sem tudi njima posredovala napacne podatke . BB imam kartico .....itak!!!!!!!! Ufffffffffff alarm
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 15.3.2008 18:16:13 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 18:25:37
|
|
|
|
Dajica
|
Hvala vsem za tolazbo. Sej vem, da je moj se na slabsem, ker to niso njegovi starsi, ampak se mi zdi, kot da se on lazje zmeni z njimi, meni prehitro popustijo zivci, pa se potem raje umaknem. Ma, sej bo. Danes imamo srecanje s sš, pa se mi ne da it, pa se itak sem sama doma in ni varuske. Jaz tud razmislam, da bi si kupila kartico za BB, ker mam cas, pa bi na vsake tolk pogledala. yyq<bujh7 x No, tisto vrstico zgoraj je Kaja natipkala, ne me vprasat, kaj je hotla poveda, pomoje pozdravlja vse svoje vrstnike in vrstnice. Pa se tipkovnico mi je fajn poslinila.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 18:35:03
|
|
|
|
Laubica
|
No, tisto vrstico zgoraj je Kaja natipkala, ne me vprasat, kaj je hotla poveda, pomoje pozdravlja vse svoje vrstnike in vrstnice. Pa se tipkovnico mi je fajn poslinila.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 18:50:18
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya, se kar nisem upala pohvalit (saj veš hit je pol po ta starem), odkar dodajam rožolino poje fulll velik do 180 ml (prej max. 120 ml) in nimava več od 10 do 12 obrokov, ampak 6 obrokov ! Pa še ponoči, se samo enkrat hraniva ! Upam, da se nisem prehitro pohvalila ! Dajica, mi tudi živimo v hiši z mojimi starši, pa se zelo dobro razumemo, ko pa me je enkrat mama "razjarla", sem ji rekla, če bi bla moja tašča, bi se že zdavnaj odselila od tebe, pa mi ona odvrne,: saj se lih tko lahko odseliš (pa sva si bli "bot")!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 19:09:42
|
|
|
|
gruška
|
Evo nas doma ... smo se imeli luštno, čeprav so bili danes fantje posebej in punce posebej .... pa tud tko včasih paše ... Tannaya - a se je una pesem vrtela, ko si tvojga spoznala: "Bil je tako prikupno zmeden, da sem zato ljubila ga ... " Dejte mi samo povedat, tiste, ki imate (oz. ste že uporabljale) Antilop stolček iz Ikee - glede na to, da je na takih tankih "špičastih" nogicah: a se to kaj pozna na parketu, kakšne luknjice, tam kjer stol stoji ... saj verjetno so naši črički prelahki, da bi se nevemkako "vdrlo" v tla, ampak vseeno ... Razmišljam o nakupu, zato ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 19:19:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica yyq<bujh7 x A ti prevedem... ? yo yo ql, bo ura jutr hitr 7 , x pa pomeni če (če si v naši družbi čas hitro mine in zato bo ura jutr hitr 7....) Kaja že ve ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 19:45:13
|
|
|
|
Dajica
|
Joj gruška, si me pa nasmejala s prevodom. Ce se kdaj ne bom kaj razumela, bom tebe vprasala. debeluška-tvoja mami je pa cist prov povedala. A pol se vsi dobr razumete? Sej tud mi se razumemo, sam ko hocva midva kksno prenovo nardit, pa joj prejoj!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 19:54:28
|
|
|
|
nicolina
|
Dajica zate, verjamem, da ti je hudo. Midva tud živiva v hiši z mojimi starši in zaenkrat se super razumemo. Upaa, da tako ostane. Nič nama ne težijo in če se kaj spravljava prenavljat, sta ful vesela, da se kaj dogaja. Sta nam odstopla zgornji štuk in sta se onadva preselila v spodnjega, zlata sta. Preko česa sta kupovale BB kartico, jaz tud razmišljam, da bi jo... Gruška, dober prevod...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 20:02:14
|
|
|
|
BrinaS
|
Punce, nimam navade jamrat, ampak danes sem resnično žalostna. Moj Maks je pristal v bolnici na kisiku (bronhitis), ker je imel saturacijo samo 88. Sej je mož z njim, samo občutki pa so tako čudni... Upam da ostaneta samo čez noč. Polubčajte svoje otročke
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 20:16:41
|
|
|
|
gruška
|
Joj BrinaS , veš da bomo mislile na vas .... držimo pesti, da prideta jutri domov ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 20:19:33
|
|
|
|
pikapikica
|
Hej Laubica ... za MB ampak samo ne drugi teden, ko mene ni v MB... razen če se na Primorskem zmenimo ... Bom mislila na vas, ko bom čofala v bazenu ... Sicer pa.. upam, da se kmalu vsaj midve dobiva - se javim, ko pridem domov..... zaenkrat imam še vedno obe doma in potrebujemo pol ure, da pridemo vsaj do prvega tobogana ... domov pa privlečemo kamnov, peska, trave in rožic za cel vrt... Dajica in Gruška Joj BrinaS te tako razumem... jaz sem bila v bolnici, ko je bila Klara stara 14 dni... te kar zmrazi, ko ti povedo, da boš moral v bolnici ostat... ampak po eni strani hvala Bogu... tam je na varnem... in bo kmalu vse ok ... bomo mislili na vas...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 20:24:13
|
|
|
|
scubadiver
|
Joj BrinaS ful ful ful držim pestke, da boste čimprej spet skupaj doma. Jaz sem se pa cel dan potepala naokoli. Doploldne sem bila pri frizerju, potem sem šla pa en blok naprej in sem čakala prijateljico da bova šli na kavo. In koga sem srečala? Uganete? JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jooly sem srečala, vso delovno, nosila je neke predale iz avta in se vseljuje v isti blok kot moja prijateljica . Prav pridna je bla. Potem sem pa prišibala domov, popokala mojega dragega in Lano in smo šli skupaj z dvema paroma na kosilo. Prav luštno je blo. ob šestih smo prišli domov, skopali Lano, nafutrali, jo dali spat, zdej pa gledam Viktorje.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 20:46:58
|
|
|
|
Dajica
|
BrinaS-drzim pestke za tvojega Maksa, da bo cimprej doma!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 21:02:28
|
|
|
|
ajtak
|
Dober vecer, mamo tako full bizi soboto tko da vas nisem folgala spremlat... BrinaS- Zdej pa sibam gledat viktorje in se stiskat k mozeku... mogoce pa kaj fasem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 21:10:42
|
|
|
|
martita
|
Pozdravček, danes smo se cel dan potepali po LJ, najprej po tržnici, pol po promenadi, šli smo na kosilce, nazadnje pa še v Bušija gledat marele...skoraj sva se že odločla za eno maclarenovo....jo ktera že ma??? Zdej pa smo končno doma, oči pripravlja Majo za spanje, jaz pa malo tle tipkam in poslušam Viktorje v ozadju. Se pridružujem vabilu od sonchek in tudi jaz predlagam, da se kdaj dobimo na Trubarjevi domačiji na Rašici (da ne bo ktera iskala trubarjevine v Velikih Laščah ). Je pa to cca. 30 min iz LJ. Zunaj imajo lesene klopi, tako da bo za vozičke dovolj prostora. Ob lepem vremenu bi bilo super. Ena je tudi s Kočevja tu, a ne? Bi se nam lahko pridružila. No, zdej grem našo nagajačko spravit v postlo. Itak že vem, da bo spet nora noč. Se mi že meša od tega nespanja. Pa pa.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 21:15:03
|
|
|
|
naraščaj
|
čer, brinaS, držim pestke, da bote čimprej skupi. taja že panča, jaz sem stuširana in mislim, da jo bom kr mahnila spat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:01:57
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
BrinaS , pa da bo čim prej doma !
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:19:08
|
|
|
|
BrinaS
|
Hvala punce, sem ze boljse volje. Po zadnji viziti je ze imel 92/93% kisika v krvi, sicer je zdravnica rekla, da mu v pljucih se malo ''poka'', ampak ce bo slo tako naprej, bosta jutri doma. Juhu Nocko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:22:56
|
|
|
|
tintin
|
BrinaS - držim pesti
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:24:42
|
|
|
|
tintin
|
Aja Maclarnove marele - ja, so super. Tudi midva sva najprej močno razmišljala o njej, pa sva potem zaradi cene vzela Hauckovo, ker je res ne bova veeeliiikko uporabljala. Imava pa Maclarnov trikolesnik mx3 in je super. Tako, da jaz prisegam na Maclaren.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:27:15
|
|
|
|
Tanayya29
|
brinaS zelim vam vse dobro. Debeluska sem tudi jaz dodala rizolino,in je res vec pojedu...no,sicer mi pa zadnje dni spet vec je,ker ene dva dni je imel kar blok avt,in je v celem dnevu spravu vase 500 ml ,al pa se mnj,no danes je vsega skp pojedu 700ml,meni se zdi malo,glede na to,da je pojedu ze 5krat po 180npr.No,mi je P. v Idriji rekla,da pride obdobje,pomoje nas ima ze Taj poln kufr,k ma enkrat allernovo,enkrat novalac,enkrat pregomin,tko je,ce smo napol pismeni oz.napol bralni,jaz sem zivela tri dni v prepricanju,da je izvid tak k je gruska,takrat je le kanzyani pel . BB,jaz sem si jo kupla kar prek monete.ce mate simobil lohk tut prek simobila viktorji pa so kar mal dolgocasni . anit28 super slikce . jooly kam se selis? nic sibam se ,malo med viktorje
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 15.3.2008 22:28:39 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:28:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Hvala punce, sem ze boljse volje. Po zadnji viziti je ze imel 92/93% kisika v krvi, sicer je zdravnica rekla, da mu v pljucih se malo ''poka'', ampak ce bo slo tako naprej, bosta jutri doma. Juhu Nocko evo brina super,se veselim z vami
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:38:08
|
|
|
|
jooly
|
Ej, babnce, sam na hitr se pofočkam, k sem res ko tempirana bomba. Dejte mi povedat, a rabm za Kim osebno za v Avstrijo??
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:49:19
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Ej, babnce, sam na hitr se pofočkam, k sem res ko tempirana bomba. Dejte mi povedat, a rabm za Kim osebno za v Avstrijo?? Uradno jo rabi. Pač meje ni in vas ne bo nihče ustavil, če bi pa kdo vas, pa rabite vsi dokumente torej tudi Kim. Ampak kok pa je možnosti da vas legitimirajo . Jest bi šla tud brez osebne.... Brina super novičke Držimo pestke še naprej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 15.3.2008 22:51:54
|
|
|
|
nicolina
|
BrinaS za Maksa, da bi le bla jutr doma. Jooly, po moje ni treba, nisem sigurna. Sem gledala do zdej hrvaški top model na RTL, ful zanimivo, samo kakšne se vse prijavijo. No, na novi TV pa je Farma a la naša Kmetija, pa so not znani, tud fajn za gledat. Kolk je zdej teh resničnostnih šovov, sploh več ne vem kaj bi gledala... Zdej grem pa spat...nočko
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?