|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
15.3.2008 18:14:58   
Tanayya29
Pozdravcek!
Debeluska super za Emmouser posted image user posted image .
Dajica,no vedno nekaj komentirajo te starsi,upam,da vam uspe tko,da bo za vse dobro.user posted image user posted image
No,naprej pa nisem brala oz. nazaj.
Debeluska vprasanje zate,ali tvoja Erna se je po obrokih,aves da je moj Taj tut zacel tko jest,pa pol je vsako uro do 2 po 70 do 100 ml....jaoo jaooo....upam,da bo kmalu zacel spet jest normalnuser posted image user posted image .
nasa koza oz. od malega se je pozdravla sele s kremo Aderma za atopicni dermatitis,manca imeli smo pa tisto kot ti.No,da vam povem se to,da smo dobil izvide od alergologa,in mene klice moz in pravi,da je potrjena alergija,jaz izvida nisem vidla,ker sem bila v Idriji,potem pa jaz klicem pediatrinjo po tel,da se pogovorim glede tega,in pazi to....izvid je negativen,jaoooo mi je blo full neroden,moj je ocitno negativno zamenjal z pozitivno al kaj pa jaz vem...uglavnem,v celoti zmedena familja,kaj naj druzga recemuser posted image user posted image user posted image user posted image .Tako,da...nisem samo jaz zblojenauser posted image user posted image user posted image user posted image .Se opravicujem anit28 in Scubi,sem tudi njima posredovala napacne podatkeuser posted image user posted image user posted image .
BB imam karticouser posted image user posted image user posted image user posted image .....itak!!!!!!!!

Ufffffffffff alarm

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 15.3.2008 18:16:13 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
15.3.2008 18:25:37   
Dajica
Hvala vsem za tolazbo. Sej vem, da je moj se na slabsem, ker to niso njegovi starsi, ampak se mi zdi, kot da se on lazje zmeni z njimi, meni prehitro popustijo zivci, pa se potem raje umaknem. Ma, sej bo. user posted image

Danes imamo srecanje s sš, pa se mi ne da it, pa se itak sem sama doma in ni varuske.

Jaz tud razmislam, da bi si kupila kartico za BB, ker mam cas, pa bi na vsake tolk pogledala.

yyq<bujh7   x

No, tisto vrstico zgoraj je Kaja natipkala, ne me vprasat, kaj je hotla poveda, pomoje pozdravlja vse svoje vrstnike in vrstnice. Pa se tipkovnico mi je fajn poslinila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
15.3.2008 18:35:03   
Laubica
No, tisto vrstico zgoraj je Kaja natipkala, ne me vprasat, kaj je hotla poveda, pomoje pozdravlja vse svoje vrstnike in vrstnice. Pa se tipkovnico mi je fajn poslinila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
15.3.2008 18:50:18   
DEBELUŠKA30
Tanayya, se kar nisem upala pohvalit user posted image  (saj veš hit je pol po ta starem), odkar dodajam rožolino poje fulll velik do 180 ml (prej max. 120 ml) in nimava več od 10 do 12 obrokov, ampak 6 obrokov user posted image user posted image user posted image !
Pa še ponoči, se samo enkrat hraniva user posted image user posted image user posted image ! Upam, da se nisem prehitro pohvalila user posted image !

Dajica, mi tudi živimo v hiši z mojimi starši, pa se zelo dobro razumemo, ko pa me je enkrat mama "razjarla", sem ji rekla, če bi bla moja tašča, bi se že zdavnaj odselila od tebe, pa mi ona odvrne,: saj se lih tko lahko odseliš user posted image user posted image user posted image  (pa sva si bli "bot")!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
15.3.2008 19:09:42   
gruška
Evo nas doma ... smo se imeli luštno, čeprav so bili danes fantje posebej in punce posebej .... pa tud tko včasih paše ...

Tannaya - a se je una pesem vrtela, ko si tvojga spoznala: "Bil je tako prikupno zmeden, da sem zato ljubila ga ... "user posted image user posted image

Dejte mi samo povedat, tiste, ki imate (oz. ste že uporabljale) Antilop stolček iz Ikee - glede na to, da je na takih tankih "špičastih" nogicah: a se to kaj pozna na parketu, kakšne luknjice, tam kjer stol stoji ... saj verjetno so naši črički prelahki, da bi se nevemkako "vdrlo" v tla, ampak vseeno ... Razmišljam o nakupu, zato ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
15.3.2008 19:19:20   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

yyq<bujh7   x

A ti prevedem... ?  yo yo ql, bo ura jutr hitr 7 , x  pa pomeni če (če si v naši družbi čas hitro mine in zato bo ura jutr hitr 7....) user posted image  Kaja že ve ....

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
15.3.2008 19:45:13   
Dajica
Joj gruška, si me pa nasmejala s prevodom. user posted image user posted image user posted image user posted image Ce se kdaj ne bom kaj razumela, bom tebe vprasala.

debeluška-tvoja mami je pa cist prov povedala. user posted image user posted image user posted image A pol se vsi dobr razumete? Sej tud mi se razumemo, sam ko hocva midva kksno prenovo nardit, pa joj prejoj!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
15.3.2008 19:54:28   
nicolina
Dajica user posted image user posted image  zate, verjamem, da ti je hudo.
Midva tud živiva v hiši z mojimi starši in zaenkrat se super razumemo. Upaa, da tako ostane. Nič nama ne težijo in če se kaj spravljava prenavljat, sta ful vesela, da se kaj dogaja. user posted image  Sta nam odstopla zgornji štuk in sta se onadva preselila v spodnjega, zlata sta. user posted image

Preko česa sta kupovale BB kartico, jaz tud razmišljam, da bi jo... user posted image
Gruška, dober prevod... user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
15.3.2008 20:02:14   
BrinaS
Punce,

nimam navade jamrat, ampak danes sem resnično žalostna.user posted image user posted image
Moj Maks je pristal v bolnici na kisiku (bronhitis), ker je imel saturacijo samo 88. Sej je mož z njim, samo občutki pa so tako čudni... Upam da ostaneta samo čez noč.

Polubčajte svoje otročke

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
15.3.2008 20:16:41   
gruška
Joj BrinaS user posted image user posted image user posted image , veš da bomo mislile na vas .... držimo pesti, da prideta jutri domov ...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
15.3.2008 20:19:33   
pikapikica
Hej Laubica ...user posted image  za MB ampak user posted image  samo ne drugi teden, ko mene ni v MB... razen če se na Primorskem zmenimo user posted image ... Bom mislila na vas, ko bom čofala v bazenu user posted image ... Sicer pa.. upam, da se kmalu vsaj midve dobiva - se javim, ko pridem domov..... zaenkrat imam še vedno obe doma in potrebujemo pol ure, da pridemo vsaj do prvega tobogana user posted image ... domov pa privlečemo kamnov, peska, trave in rožic za cel vrt... user posted image

Dajica in Gruška  user posted image user posted image user posted image

Joj BrinaS te tako razumem... jaz sem bila v bolnici, ko je bila Klara stara 14 dni... te kar zmrazi, ko ti povedo, da boš moral v bolnici ostat... ampak po eni strani hvala Bogu... tam je na varnem... in bo kmalu vse ok ... user posted image user posted image user posted image   bomo mislili na vas...

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
15.3.2008 20:24:13   
scubadiver
Joj BrinaS ful ful ful držim pestke, da boste čimprej spet skupaj doma.

Jaz sem se pa cel dan potepala naokoli. Doploldne sem bila pri frizerju, potem sem šla pa en blok naprej in sem čakala prijateljico da bova šli na kavo. In koga sem srečala? Uganete?

JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Jooly sem srečala, vso delovno, nosila je neke predale iz avta in se vseljuje v isti blok kot moja prijateljica user posted image . Prav pridna je bla.

Potem sem pa prišibala domov, popokala mojega dragega in Lano in smo šli skupaj z dvema paroma na kosilo. Prav luštno je blo. ob šestih smo prišli domov, skopali Lano, nafutrali, jo dali spat, zdej pa gledam Viktorje.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
15.3.2008 20:46:58   
Dajica
BrinaS-drzim pestke za tvojega Maksa, da bo cimprej doma!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
15.3.2008 21:02:28   
ajtak
Dober vecer, mamo tako full bizi soboto tko da vas nisem folgala spremlat...

BrinaS- user posted image

Zdej pa sibam gledat viktorje in se stiskat k mozeku... mogoce pa kaj fasem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
15.3.2008 21:10:42   
martita
Pozdravček,

danes smo se cel dan potepali po LJ, najprej po tržnici, pol po promenadi, šli smo na kosilce, nazadnje pa še v Bušija gledat marele...skoraj sva se že odločla za eno maclarenovo....jo ktera že ma??? Zdej pa smo končno doma, oči pripravlja Majo za spanje, jaz pa malo tle tipkam in poslušam Viktorje v ozadju.

Se pridružujem vabilu od sonchek in tudi jaz predlagam, da se kdaj dobimo na Trubarjevi domačiji na Rašici (da ne bo ktera iskala trubarjevine v Velikih Laščahuser posted image ). Je pa to cca. 30 min iz LJ. Zunaj imajo lesene klopi, tako da bo za vozičke dovolj prostora. Ob lepem vremenu bi bilo super. Ena je tudi s Kočevja tu, a ne? Bi se nam lahko pridružila.

No, zdej grem našo nagajačko spravit v postlo. Itak že vem, da bo spet nora noč. Se mi že meša od tega nespanja.

Pa pa.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
15.3.2008 21:15:03   
naraščaj
čer,

brinaS, držim pestke, da bote čimprej skupi.

taja že panča, jaz sem stuširana in mislim, da jo bom kr mahnila spat.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
15.3.2008 22:01:57   
DEBELUŠKA30
BrinaS user posted image user posted image user posted image , pa da bo čim prej domauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
15.3.2008 22:19:08   
BrinaS
Hvala punce, sem ze boljse volje. Po zadnji viziti je ze imel 92/93% kisika v krvi, sicer je zdravnica rekla, da mu v pljucih se malo ''poka'', ampak ce bo slo tako naprej, bosta jutri doma. Juhuuser posted image

Nocko

Neposredna povezava do sporočila: 4793
15.3.2008 22:22:56   
tintin
BrinaS - držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
15.3.2008 22:24:42   
tintin
Aja Maclarnove marele - ja, so super. Tudi midva sva najprej močno razmišljala o njej, pa sva potem zaradi cene vzela Hauckovo, ker je res ne bova veeeliiikko uporabljala. Imava pa Maclarnov trikolesnik mx3 in je super.user posted image Tako, da jaz prisegam na Maclaren.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
15.3.2008 22:27:15   
Tanayya29
brinaSuser posted image user posted image user posted image zelim vam vse dobro.
Debeluska sem tudi jaz dodala rizolino,in je res vec pojedu...no,sicer mi pa zadnje dni spet vec je,ker ene dva dni je imel kar blok avt,in je v celem dnevu spravu vase 500 mluser posted image user posted image user posted image ,al pa se mnj,no danes je vsega skp pojedu 700ml,meni se zdi malo,glede na to,da je pojedu ze 5krat po 180npr.No,mi je P. v Idriji rekla,da pride obdobje,pomoje nas ima ze Taj poln kufr,k ma enkrat allernovo,enkrat novalac,enkrat pregomin,tko je,ce smo napol pismeni oz.napol bralni,jaz sem zivela tri dni v prepricanju,da je izvid tak k jeuser posted image user posted image user posted image gruska,takrat je le kanzyani peluser posted image user posted image user posted image .
BB,
jaz sem si jo kupla kar prek monete.ce mate simobil lohk tut prek simobilauser posted image user posted image
viktorji  pa so kar mal dolgocasniuser posted image .
anit28 super slikceuser posted image user posted image user posted image .
jooly kam se selis?

nic sibam se ,malo med viktorje

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 15.3.2008 22:28:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 4796
15.3.2008 22:28:10   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Hvala punce, sem ze boljse volje. Po zadnji viziti je ze imel 92/93% kisika v krvi, sicer je zdravnica rekla, da mu v pljucih se malo ''poka'', ampak ce bo slo tako naprej, bosta jutri doma. Juhuuser posted image

Nocko

evo brina super,se veselim  z vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
15.3.2008 22:38:08   
jooly
Ej, babnce, sam na hitr se pofočkam, k sem res ko tempirana bomba.
Dejte mi povedat, a rabm za Kim osebno za v Avstrijo??

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
15.3.2008 22:49:19   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ej, babnce, sam na hitr se pofočkam, k sem res ko tempirana bomba.
Dejte mi povedat, a rabm za Kim osebno za v Avstrijo??

Uradno jo rabi. Pač meje ni in vas ne bo nihče ustavil, če bi pa kdo vas, pa rabite vsi dokumente torej tudi Kim. Ampak kok pa je možnosti da vas legitimirajo user posted image . Jest bi šla tud brez osebne....

Brina super novičke user posted image user posted image user posted image  Držimo pestke še naprej user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
15.3.2008 22:51:54   
nicolina
BrinaS user posted image user posted image user posted image  za Maksa, da bi le bla jutr doma. user posted image
Jooly, po moje ni treba, nisem sigurna. user posted image

Sem gledala do zdej hrvaški top model na RTL, ful zanimivo, samo kakšne se vse prijavijo. user posted image
No, na novi TV pa je Farma a la naša Kmetija, pa so not znani, tud fajn za gledat. Kolk je zdej teh resničnostnih šovov, sploh več ne vem kaj bi gledala...user posted image

Zdej grem pa spat...nočko

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?