DEBELUŠKA30
|
Jooly, s seboj imej rojstni list in bo zadostovalo! BrinaS super za tvojega fantiča, pa čim prej sporoči, kako je, pa če sta že doma ! Super, da je bil očka z njim celo noč! Ravno zadnjič mi je kolegica, ki je bila ob sinu v bolnici pravila, kako je ena sestra z enim otrokom grdo ravnala po noči, ko se je zbudil in ni hotel nazaj zaspati, star pa je bil 7-8 mesecev. To se je dogajalo na infekcijski, ona se je delala, da spi, je imela čisto temo v sobi, dva prostora naprej (ločeni so prostori s steklom), pa je ta sestra kar vpila na tega malega "boščka". Tko da nikoli ne pustit svojih sončkov čez noč samih v bolnišnici. Saj vem, da niso vse sestre take, ampak vseeno! Vanja, ti pa si čveka , bravo za 500-to objavo ! A ti greš jutri na srečanje v Ljubljano? Če bom lahko šla, dej mi povej, a bi lahko se dobili v Medvodah, pa da jest vozim za teboj, ker nimam pojma kje je to? Naraščaj hvala za kavo, bila je odlična, sam kje je pa sonček , daj probaj ga še enkrat poslat , mogoče pa pride do gorenjske! Tanayya, jest mislim, da je kar malo preveč za naše 4 mesečnike cela kašica, sploh pa saj bo sam nehal ko mu bo dovolj! Punce, moj se je zdajle odpeljal v Ljubljano na magnetno resonanco, tko da upam, da čim prej opravi in poroča, kako je bilo! Veste, da je bil kar malo nervozen
|