Dajica
|
ojla! nemrak-bravo za prvi zobek! No, kakor sem hvalila Kajo, da ze celo noc prespi, se je danes zbudila ob 4ih, pojedla-zaspala in potem ob 7ih-pojedla- zaspala tja do do 9ih. Cez dan se kar veliko prespi, vsaj meni se tko zdi, pa s fullom se pogovarja, se igra, rokice so se kar zakon, se smeji, pa tud pojamrat zna. Vceraj sem bila spet zivcna zaradi mojiih starsev....grrrr.....tko da sem sla na doooolg sprehod z vozickom po gozdu in sva poslusali pticke (bolj jaz, saj je Kaja takoj zaspala), tako da sem se pomirila. Sej ne bi sla v podrobnosti, govor pa je o stanovanju...v glavnem, namesto da bi bila vesela, da vlagava v hiso, skrbiva za prenovo, novosti, spremembe, samo (predvsem fotr) grdo gleda pa govori da on nima denarja, da on je v hiso svoje ze vlozil (pa haloooooo, niti 1x nisva rekla, ce bi onedva kaj dala zraven, niti 1x!!!!!!), pa sva kupila nova glavna-vhodna vrata(ker ta do zdej so bila stara ze 30 let, pihalo pri vsaki spranji), pa sva sprasevala, kazala slikice, kaksne so jima vsec, pa ni bilo veliko zanimanja za to, tko da sva se sama odlocila, zdej, ko pa so montirana, pa fotr pametuje, da je premalo svetlobe, kako da sva take vzela z malo sipami, pa da ne bomo mogli roz notr met bla bla bla....takrat se mi je pa utrgal, vse sem mu povedala, pa se mami. Vecina jih sanja o takih otrocih, da bi tako poskrbeli za hiso, pri nas pa bog ne daj se kaj dotikat, pusti tak kot je, tako je najboljse pa ce je staro, polomljeno, zluknjano, zgrizeno, plesnivo.....tako je najboljse. smo imeli ze tezave novo kuhinjo pa dnevno kupit pred par leti (mami je bila ZA, fotr pa PROTI, da kaj stari manjka, pa je dobesedno razpadala!!), sej ko pa je vse zrihtano, mu je pa vsec, sam noce priznati, pa se kr govori, da tisto prejsno je bilo kakovostno itd itd... Jao, sem spet cist notr padla, pa sm rekla, da ne bom sla v podrobnosti. Ko bi imela vec denarja, bi sla takoj nekam cist na svoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|