|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.3.2008 20:12:15   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Gruška, seveda vas že čakam, morda pridem še jaz kaj prej v LJ. user posted image

Ja, ja, ja, ... daj pridita s Tinom v ponedeljek 17.3. ob 11ih v Lj. ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.3.2008 20:27:27   
sonchek
VIDIM DA SE FUL MENTE KAM VSE BOSTE..ups velike črke...user posted image  šle..pol pridie pa še v VL (velike Lašče..) ali še bolje če se dobimo kr na Trubarjevi domačiji na Rašci..je fulll lepo tam...
..seveda en dan ko bo sonček..
evo časit kufe, pa čaj..no al pa kar koli boste pile...
no vas pričakujem..
l.p.

..grem naprej delat čestitko za svakinjo, k ma jutri rd...tale šopek je že uspel..
30 bačijev za 30 let..pa nobenmu povedat..pssstttt

user posted image

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.3.2008 20:31:12   
pikapikica
hej debeluška user posted image  za Emmo in prijazne zdravnike... sem čekirala, samo da izvem, če ste ok... ma jaz mislim, da bo potem tudi vse dobro...

user posted image  vsem!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.3.2008 20:56:08   
Dajica
sonchek-super sopek, res dobra ideja! user posted image user posted image user posted image
Sem dala Kajo ze spat ob 20.00, da bom gledala BB, pa se je neki zacela oglasat...joj, k bi vsaj spala. Sam groza, kaksno bajtico bojo mel, v primerjavi z lani, k so mel luksus. morm it h Kaji. Uzivite v BB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.3.2008 21:07:59   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: pikapikica

hej debeluška user posted image  za Emmo in prijazne zdravnike... sem čekirala, samo da izvem, če ste ok... ma jaz mislim, da bo potem tudi vse dobro...

user posted image  vsem!!!
tole je pa res fajn novica

no smo se dans potepal po CE (ajtak ni znesl, smo bli ful leteči in nisem nč klicala) in končno sem dobla trenerko. nakar ugotovim, da bi jo lahk kupla že zadnč,če bi jo šla sploh probat, ker pa sem mela v mislih 36št in je ni blo sem pa bemtla, dans pa jo probam user posted image user posted image  in mi je bla vlkauser posted image  pol sem pa komi našla manjšo. skratka zagonla celga hudiča zanjo, res si že par let kupujem eno ornk trenirko, in mislim, da sem si jo res zaslužla.No dragi pa si je kupil v h&m 2 oblekiuser posted image user posted image  in, da ne bo faušije sva še taji kupla igrače, saj se je že vseh na igralnem centru navlčala. Pol je mela pa doma tako fešto, da dol padeš. Pravi cukrček je. zaj pa že pridno pančka in upam, da bo dans kaj bolš spala kot včeraj in že nekaj dni zapored. zbudla se mi je pred polnočjo in pol mal pred 4 in pol ob 5 in pol mal pred šesto ob mal pred 7 pa auf, saj je mela cel žur, jaz pa še čist zalimanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč, grem pod tuš. tale BB mi nč kaj ne potegne.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
14.3.2008 22:00:40   
naraščaj
pa kaj je zaj to?? A vse gledate BB?? je pravo zatišje ratalo.

nočko

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.3.2008 23:05:06   
manca
No, ura je 23:02...kje pa ste vse? Ste čist v BB padle?

Jaz ga grem sedajle gledat...ja, pri nas raje snemamo če nismo 100% da bomo v celoti gledali...hihi

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.3.2008 23:14:49   
Dajica
Pomoje bo to se zanimivo, BB mislm. Najprej kao full bogo stanovanje, potem pa luksuz. Jaz bi mogoce kksne par let nazaj sla tja, zdej se mi pa zdi, da sem ze prestara, pa se malo pupiko imam. Bi mogla na vsake 3 ure ven it dojit, ce bi mi bb pustil user posted image user posted image user posted image
Je pa pridna Kaja, mi je v miru pustila gledat.user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
14.3.2008 23:31:40   
scubadiver
zanimiv bo tale BB.. Si kr ne predstavljam tehle razvajenih pup in tipčkov v tem razf...anem stanovanju z mrzlo vodo in skretom zunaj user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.3.2008 23:46:29   
scubadiver
Gruška kje si zdej? Debeluško vabiš na zabavo ob 23h, pol te pa ni user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
15.3.2008 4:52:00   
naraščaj
čer al raj naj rečem jutrouser posted image

se je zbudla 4,20 (že drugič) in sploh ne vem kaj bi rada se ful dere (no zdele pred rač. je pa tihouser posted image ).mambčutek, da ve, če bo jedla, da bo zaspalauser posted image .

skratka, ker sem ta prva vam čatim en zgodn user posted image .

jo grem probat še enkrat prklopt.

Neposredna povezava do sporočila: 4761
15.3.2008 8:42:59   
scubadiver
Dobro jutro,

Naraščaj hvala za kavico, sta bli pa res zgodnji. No upam, da sta hitro zaspali nazaj.
Mi smo spet kar fajn spali. SE je zbudila ob pol štirih in ob osmih.

Zdele pa mami frise poka in jo animira, potem pa leti k frizerju. Sem nujno potrebna, ker sem bla nazadnje še pred nosečnostjo in mam čist  uničene lase. Jih komaj sploh še razčešem user posted image  

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
15.3.2008 9:05:36   
gruška
Jutro, sem omagala po BB in sem šla spat (se opravičujem vsem, ki so zaradi napovedane zabave čakale na RR do 23ih... user posted image user posted image )... ja, zanimivo bo ... sem pa danes zjutraj prižgala tv in na kanalu A se zjutraj vrti kamera iz hiše BB .... sta se dva v postli že šlatala user posted image ........ je bil očitno pester spoznavni večer user posted image ....

Moji fantje (sin, mož in oči) so šli v Planico, jaz grem pa s Tajo in Piko in mami na vikend, upam, da bo kaj lepše vreme kot je tukaj (je oblačno)... Do popoldne bomo sicer že nazaj, ker gre Pika k "sošolki" iz vrtca na rojstni dan ...

Lep dan vam želim ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4763
15.3.2008 9:53:22   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!
Dve punci sva ravnokar vstali, najmlajša še spi. Se je zbudila ob 5.15, pokakala, zelo, zelo malo pojedla in šla nazaj spat.
Je očitno utrujena od včeraj. Včeraj sem po plesnih domov pripeljala 4 plesalke, ki ji niso dale dihat. Ta starejša je pa uživala s prijateljicami.
Glede BB, kaj pa vem. Nina mi gre malo na živce. A si bo katera kupila kartico za neomejen ogled. Mene mika, saj sem doma in je malo več časa za spremljanje.
Aja, dobili smo pri zobek!!
Je bilo kar hudo, ker je bila nemirna, razdrežena. Upam, da bo sedaj malo boljše. Do naslednjegauser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
15.3.2008 9:56:56   
Laubica
Mi gremo tud na morje, sicer samo za vikend (4-6.4) v Strunjan. Komaj čakam!
Tintin-a v hotel Salinera?Nam je bilo tam super -smo bili januarja

Laubica kar se mene tiče komot pridemo tud v MB. Men se ni panike vsest v avto in pripeljat. Sem pač bolj ciganček
SUPER
NEMAK-čestitke za zobek
PIKAPIKICA-si zasledila punce pridejo v MB tako -da tudi ti ne smeš manjkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi smo pa ful slabo spali sem že od 4.45h budnauser posted image

< Sporočilo je popravil Laubica -- 15.3.2008 9:57:14 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
15.3.2008 10:26:12   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Gruška, seveda vas že čakam, morda pridem še jaz kaj prej v LJ. user posted image

Ja, ja, ja, ... daj pridita s Tinom v ponedeljek 17.3. ob 11ih v Lj. ... user posted image

Gruška, sej bi zelo rada pršla, a veš,da mej mal strah it tako daleč s Tinom, nisem še šla user posted image , bi morala probat. Itak sva imela z mojim namen kaj v LJ, pa je zdej zbolel, naslednjič, ko se boste dobile v LJ, pa sigurno. user posted image  Ful bi vas rada  vse spoznala, sploh pa svojo bodočo taščico in nevestico user posted image

Jaz sem tud včeraj takoj omagala po BB, bo pa res pestro, čeprav gre men tud Osenarca ful na živce. user posted image  Sem bla pa kar razočarana, ko sem vidla kako hišo imajo, no sej obstaja še drugo stanovanje, jao, kako bodo te bejbe zdžale noter. user posted image
Pri hrvaškem celebrity BB je pa šla včeraj naša Salome ven, men je blo kar mal žal, da je šla ona ven, ker je bla ful faca, a veste kakšne je pokala... user posted image
Gruška, a da je bla že akcija v BB....? user posted image

Sonchek, super darilo. user posted image
Nemrak user posted image user posted image  za prvi zobek.
Naraščaj, hvala za kavico, ste ble res zgodnje. user posted image

Mo smo spali dobro, se je predradramil okoli 1, pa ni niti hotel jest, pol se je zbudil ob 6 in sva potegnila še do 8. user posted image

Pr nas je tud oblačno, upam da se kaj zjasni. user posted image
Želim vam lepo soboto.... pa pa

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
15.3.2008 11:09:06   
Ilije
Ojla!

Sem hotla napisat že dobro jutro, a sploh ni več jutrouser posted image .

Me nekaj zanima, ker sem zadnjih par dni bolj površno brala: koliko novemberčkov že ima zobke? Ker jst mam tud skoz občutek, da bo zdaj zdaj nekaj ven prilezlo.

Pa lep dan in če ima seveda katera kaj sončka naj ga hitro še na Štajersko pošlje, ker tle je spet vse sivouser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
15.3.2008 11:28:12   
naraščaj
dobr dan

no pol ji je ratal se okol 5ih prklopt in jest in sem jo pol še kr budno dala v kinderpet in je še ene 20min mela telovadbo pol jo je pa zmankal, sam se je ob 6ih spet zbudla pa sem jokr k seb vzela in je celo potegnla do 7,20. jaz pojma nimam kaj je tak razštelana. pri 2mesecih pa je tok lepo spala. mah bo že.

pri nas je tut tak čudno7tečno vreme. Taja ma pa fešto v igralnem centru s tanovima igračama. je ful faca.

Se mi pa zdi, da jo ful zobi mtrajo, saj se skoz drgne po dlesnih in kr tlači rokce not, pa moje pa vse kar ji pride pod roke, slini se tut ful. Kaka pa zglda ko leze zobek ven, ma vse tak nagrbančen, sam ne vem če je to to, ni pa videt kaj belga.

nemrak, super za prvi zobek. nč gremo počas ven, preden s vlije

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
15.3.2008 12:07:49   
Dajica
ojla!
nemrak-bravo za prvi zobek! user posted image

No, kakor sem hvalila Kajo, da ze celo noc prespi, se je danes zbudila ob 4ih, pojedla-zaspala in potem ob 7ih-pojedla- zaspala tja do do 9ih. Cez dan se kar veliko prespi, vsaj meni se tko zdi, pa s fullom se pogovarja, se igra, rokice so se kar zakon, se smeji, pa tud pojamrat zna. user posted image

Vceraj sem bila spet zivcna zaradi mojiih starsev....grrrr.....tko da sem sla na doooolg sprehod z vozickom po gozdu in sva poslusali pticke (bolj jaz, saj je Kaja takoj zaspala), tako da sem se pomirila. Sej ne bi sla v podrobnosti, govor pa je o stanovanju...v glavnem, namesto da bi bila vesela, da vlagava v hiso, skrbiva za prenovo, novosti, spremembe, samo (predvsem fotr) grdo gleda pa govori da on nima denarja, da on je v hiso svoje ze vlozil (pa haloooooo, niti 1x nisva rekla, ce bi onedva kaj dala zraven, niti 1x!!!!!!), pa sva kupila nova glavna-vhodna vrata(ker ta do zdej so bila stara ze 30 let, pihalo pri vsaki spranji), pa sva sprasevala, kazala slikice, kaksne so jima vsec, pa ni bilo veliko zanimanja za to, tko da sva se sama odlocila, zdej, ko pa so montirana, pa fotr pametuje, da je premalo svetlobe, kako da sva take vzela z malo sipami, pa da ne bomo mogli roz notr met bla bla bla....takrat se mi je pa utrgal, vse sem mu povedala, pa se mami. Vecina jih sanja o takih otrocih, da bi tako poskrbeli za hiso, pri nas pa bog ne daj se kaj dotikat, pusti tak kot je, tako je najboljse pa ce je staro, polomljeno, zluknjano, zgrizeno, plesnivo.....tako je najboljse. smo imeli ze tezave novo kuhinjo pa dnevno kupit pred par leti (mami je bila ZA, fotr pa PROTI, da kaj stari manjka, pa je dobesedno razpadala!!), sej ko pa je vse zrihtano, mu je pa vsec, sam noce priznati, pa se kr govori, da tisto prejsno je bilo kakovostno itd itd...
Jao, sem spet cist notr padla, pa sm rekla, da ne bom sla v podrobnosti. Ko bi imela vec denarja, bi sla takoj nekam cist na svoje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
15.3.2008 12:58:23   
nemrak
user posted image user posted image ,
Dajica, kako te razumem. Sva bila midva na istem pred 4 leti. Ampak sva bila pri njegovih. Od mojga foter ni nič pustil . Vse je bilo njegovo. To je od naredil, kupil. Vrata, okna. Saj sva razumela,ampak staro je bilo 30 let. Halo. Vse povsod  je not pihalo, midva pa dojenčka doma. Pa tudi vse z najinim denarjem. Lahko bi bil hvaležen, da se hiša prenavlja, on pa je bil ful nesramen. Pa sva si potem za silo uredila, ker smoo se lani potem HB preselili v svojo hišo.
Sem se rekla, nikoli več nazaj. Grem rajši v podnajemniško. Tolk živcev mi je šlo.

Dajica, držim pesti, da se bo vse uredilo. user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
15.3.2008 13:04:11   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  Pa sem vas dohitela - prebrala! Pa se mi je Erna (pa ne od Gruške tašča user posted image user posted image user posted image ) zbudila! A veste, da Gruška skoraj (95 %) za vse novemberke ve kdaj so njihovi sončki rojeni, pa še njihova imena user posted image user posted image user posted image !

Ej punce, hvala še enkrat, da ste včeraj držale pesti za mojo Emmo user posted image , sem bila prav prijetno presenečena, da vas je toliko mislilo na nas. Je takoj človeku lažje user posted image !

Vanja, nekaj si mi dolžna (slike)!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
15.3.2008 13:53:26   
Tanayya29
Ajm bekuser posted image user posted image .

nc nism brala,kaj novega,kaj morem vedeti?povzetek prosmuser posted image user posted image ,no sj bom prebrala..

BB sm ze not padlauser posted image user posted image user posted image ,se taj je gleduuser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
15.3.2008 15:34:54   
Oranža
Debeluška še naprej držim pesti za Emmouser posted image
Nemrak user posted image  za prvi zobek.
Dajica, pr nas je tast bil tud tak, zanj je blo vse dobr, zdej je že pokojni. Tašča je pa ful vesela da se kej naredi pr bajti, pa nč ne komentira, zmer prav kakor bosta rekla....tud nikol ne zahtevava od nje tud centa ne....tko da imava srečo kar se tega tiče....sej nimam srca da bi ji rekla dej tolk pa tolk zraven, k vem da ma tistih borih 350€ panzjona.
Mah sm dons tečna tko kt vremeuser posted image , pa še k mami na rd gremouser posted image , mogoče bom pa pol kej boljš....
Aja Debeluška bom probala slikce pripopat

user posted image

user posted image

No to je to.....sej ni kej posebnega....
Lp

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
15.3.2008 15:52:55   
mama11
Pridne punce, da niste preveč pisale. Imam kar težave dohajat. Danes je bila spet težka noč - je jedla ob pol polnoči, pa ob dveh, pa ob pol šestih, potem se je pa še kapitalno pokakala (kako se ne bi, če toliko je .... čeprav se je včeraj 3x). Ker sem bila že čisto fertik, jo je user posted image  šel previt, potem sta šla pa v dnevno in se malo igrala potem pa zaspala na kavču, da sem prišla malo k sebi. Zjutraj smo bili vsi malo povoženi, pa sva midva vseeno šla na čistilno akcijo, user posted image  je pa moja zlata tašča popazila. Tole cepljenje je pa too much škode naredilo, pa že prej ni spala več kot 3,5 ure skupaj...

Nemrak, čestitke za zobek. Mi bomo verjetno kmalu sledili - vidi se sicer še nič, si pa že od začetka februarja na polno drgne dlesni. Kako je pa videti preden pogleda ven?

Dajicauser posted image . Pa je tebi vseeno lažje, ker so tvoji starši in lahko marsikaj bolj direktno poveš; kako je šele tvojemu...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
15.3.2008 17:21:47   
naraščaj
hoj,

kje ste vse??

midve sva bli od pol 12 zunaj vmes na kosilu in veste kaj zgodil se je čudež, da je taja 2h skup spala (v vozu). ne vem kaj naj zapišem.
dajica, joj te čist razumeme. moji so živel skup s starimi starši in tut starši od mojga, no tam je še slabš, ker babica tut nč ne pusti, čeprav će skor not teče in tut neb rabla dat centa zraven.
Jaz sem se zaklela že kott otrok, da ne bom živela skup s starši sem raj cel življenje najmnik (no nasrečo nisem večuser posted image user posted image user posted image  že 3,5 leta).

zdele ma pa taja spet cel žur v IC.
šibam

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?