LuNa73
|
Babe žabe, pa je zajček le mal sam sebe prehitel in nam prinesel veselo novičko, špelki pa itak srečo na kvadrat (beri pikici). Ampak sej ne boste verjele, ampak nekak sem slutla za našo Špelko, da je ta mesec to to... nekak ni blo z nobene strani občutit kake "panike" , tak se mi zdi da je blo vse bolj mirno... upam, da me razumete kaj hočem povedat, a ne???? Moj seznam se nenosečk bab žab se krajša . Zdej pa ima da prnese nasledn teden zajček še kako veselo novičko.... če se ne motim, mormo zdej držat pesti za ajsiko...tam okol 22. . Pol pa počas pridete vse ostale na vrsto.... a, ne? Al je še katera pred 22.? Zdej pa naj vam povem še eno zanimivo anegdoto.... kot veste sem bila na "srečanju asfalterjev" ... pa dobim zjutrej en sms...: Ce bos v Celju, pocukaj Lojzeka za rokav, da ti kavo časti. O.k, napišem jaz nazaj: Da naj on raje mene, ker sem jaz bolj sramežljiva.... Se posedemo v predavalnico.... mislim, da smo ble 4 ženske... pa okol 100 dedov (no vsaj tolk se je men zdel) in jaz se vsedem v prvo vrsto k enmu tipu bolj mladmu.... pa čez neki cajta pišem jst damici: Čuj, dej mi povej kak je tvoj Lojzek oblečen (ob 9.55). Pa nič od nič... med tem časom pa se že jaz spoznam s tem tipom poleg mene in njegovim kolegom... No, že mi pomalicamo in ob 11:50 prleti sms (ga citiram): Mh...Zjutraj je bil še slečen hm...Bež hlače, belo pa še nekaj srajco, pa sexi bradico... No, in jaz sms pokažem temu tipu s katerim sem malicala in mu rečem... po temle opisu pa bi te zlo težk spoznala... Aja, bež hlače je mel... pa jopico je tud mel (o kateri ni bilo govora), pa srajci je tud mel... črtasto . Aja, pa na kavo me je tud pol pelu , pa na tortico.... no, sta me peljala.... No, tak da.... punce, imamo ženske eno intuicijo... da sem se med tistimi 100 moškimi ravn zraven iskanega se vsedla.... Draga Se* tvoj Lojzek je nadvse zabaven in simpatičen in že komaj čakam, da spoznam še njegovo tanartabolš polovico.... Aja, pa pozabla sem mu povedat, zato bom zdaj tebi.... Takih svetlih in živih rjavih oči pa še nisem vidla svoj živi dan.... Tak, zdej pa grem počas se prpravit, da bom šla navijat za viktorje, da bojo šle v prave roke!!!! Lepo se mejte... pa pridno hip hopajte, da bo kmal tule gor spet kaka roza črtica v duetu padla . Vse po vrsti vas lepo pa počas objemam..... , da le ne bom katere izpustila.
|