|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
14.3.2008 19:05:42   
ledenka
spet neki za lepsi vecer user posted image

user posted image

pa spet neki za nosecke..,. in seveda vse ostale user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
15.3.2008 8:49:33   
sonček33
O punce.
Kako ste?
Grozno vreme. Sem se nadejala sonca, da bi z mailma šli kam v naravo. Zdaj bo treba spremenit načrt. Le kam bi jo mahnili.
Lepo se imejte tud ve.
Pocrkljajte svoje drage.
Pripravite jim okusno kosilce, povabite jih v kino, zmasirajte podplate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
15.3.2008 9:00:23   
sonček33
Spelka12 - jupi, jutri pa testek

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
15.3.2008 10:39:28   
beyba
V planici full sije sonček tko da pejte tja kej pogledat, v naravo, al pa v tamar.....   pač na gorenjsko kjer se sonček še ne skriva. Tuki v Kranju je oblačno in ne izgleda da bi blo dans kaj bolš, višje na gorenjskem pa je že sonček, tako da kar pogumno ven...

Aja drugače vsem dobro jutro moj se uči in jst morm bit tiho ko miška je zoprn ko 4je skupi ko se uči. Ma v torek izpit za turističnega vodnika....

Moje počutje zaenkrat super...Sam včasih mam že občutek da me trebuh moti oziroma me ovira.  Sem ko balon že....  Sej veste kako je prej ste mele majco popackano na prsnem košu, če je s kozarca kaj kapnilo ali pa iz žlice, potem v prvih mesecih nosečnosti se ti te packe preselijo na joške, zdej se pa  že na trebuh. Pa ko kuhaš, kaj špricne ponavadi nimaš trebuha in majce ostanejo čiste, zdej pa vsakič ko si roke umivaš, kuhaš....  je vedno nekaj popacana majca na trebuhu, pa kapljice od vode......

No včeraj je bilpo treh dneh malbolj živahen, me je zvečer kar premetaval na kavču, tako da je strah izginil in je zaenkrat vse ok... maali spet brcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že v 7 mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
15.3.2008 12:40:53   
spelka12
Babe žabe - ŠPELKA BO PA MAAAAMIIII!!!!user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet. Zdej moram papat pol pa pridem nazaj k vam.
Rada vas mam vse user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
15.3.2008 12:41:47   
Erin
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mi zamert ker jokam..od srečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
15.3.2008 12:45:59   
Erin
Poročaj hitro, nujno....user posted image

No vidiš...navsezadnje pa moj buhi ne bo tako okupiran od tebeuser posted image ...boš svojega božala...pa jaz ti bom pomagalaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro smo pesti držaleuser posted image user posted image user posted image

ČESTITAAAAAAAAAAAAAM!!! (in vse naj naj kar paše zraven)
user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 15.3.2008 12:46:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
15.3.2008 12:50:38   
spelka12
Hvala erin. Čisto po pravici povedan - pa ne me kregat sva že v petek delala test ampak BC in je bla še bolj šibka črtica, pa ne na jutranji urin. Tko da sem rekla da bom počakala na danes in sem videla tko močan + na CB, da sem bila kar trda od sreče.
Sem že reškota klicala in se moram v ponedeljek prijavit na UZ, ki bo od 31-5.5. enkrat.
HVALA VSEM ZA PESTI in dobre želje in navijanje in.......zlate ste.
erin bova druga drugo božale a j prov?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
15.3.2008 12:54:51   
Erin
Velauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ful sem srečna zate..ne veš kako....vidiš take novice čakam jaz od vas že od novembrauser posted image ...
A se spomniš jaz sem tudi delala CB popoldne pa je pokazal močan + pa sem mu verjela... hmmm mogoče zato ker je bilo pred njim še 100 user posted image testovuser posted image ....

UZ imaš pa gotovo 31.3. do 5.4. če se ne motim kajne?

Innnnnnn...kaj imaš občutek...je eden, dva?...Jaz navijam za obauser posted image user posted image user posted image Enga user posted image pa eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ane, ane?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
15.3.2008 13:11:32   
tinkamiška
Špelka, čeeeeeeeeeeeeeeestitkeeeeeeeeeeeeee iz srca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako sem vesela!user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
15.3.2008 13:41:10   
spelka12
erin a ti bi kar 2? Ja občutka nimam, vesela bom pa enega al pa obeh. Ljubezni mam dost za vse, pa še kak bo potem čez par let.
Ja sorry UZ bo že 4 meseca. Sem čist na glavo sploh ne vem, kaj pišem.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
15.3.2008 14:01:19   
ledenka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooooooooooooooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
15.3.2008 15:21:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Babe žabe - ŠPELKA BO PA MAAAAMIIII!!!!user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet. Zdej moram papat pol pa pridem nazaj k vam.
Rada vas mam vse user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  ---SOLZE SREEEEČEEEE!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupi! jupi! Juuuupiiii!!!!!!!!!!
Naša špelkica bo pa mamiiicaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
15.3.2008 18:32:59   
sonček33
Špelka, napisala sem ti zs.
Vesela sem zate, iskreno ti čestitam. čaka te vse dobro. Jupi.Po dolgem času spet nekaj lepih novicčk.

Neposredna povezava do sporočila: 4414
15.3.2008 19:06:19   
LuNa73
Babe žabe, pa je zajček le mal sam sebe prehitel in nam prinesel veselo novičko, špelki pa itak srečo na kvadrat (beri pikici). Ampak sej ne boste verjele, ampak nekak sem slutla za našo Špelko, da je ta mesec to to... nekak ni blo z nobene strani občutit kake "panike" , tak se mi zdi da je blo vse bolj mirno... upam, da me razumete kaj hočem povedat, a ne????user posted image  Moj seznam se nenosečk bab žab se krajša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa ima da prnese nasledn teden zajček še kako veselo novičko.... če se ne motim, mormo zdej držat pesti za ajsiko...tam okol 22.user posted image . Pol pa počas pridete vse ostale na vrsto.... a, ne?user posted image  Al je še katera pred 22.?

Zdej pa naj vam povem še eno zanimivo anegdoto.... kot veste sem bila na "srečanju asfalterjev" ... pa dobim zjutrej en sms...: Ce bos v Celju, pocukaj Lojzeka za rokav, da ti kavo časti.
O.k, napišem jaz nazaj: Da naj on raje mene, ker sem jaz bolj sramežljiva....user posted image

Se posedemo v predavalnico.... mislim, da smo ble 4 ženske... pa okol 100 dedov (no vsaj tolk se je men zdel) in jaz se vsedem v prvo vrsto k enmu tipu bolj mladmu.... pa čez neki cajta pišem jst damici: Čuj, dej mi povej kak je tvoj Lojzek oblečen (ob 9.55). Pa nič od nič... med tem časom pa se že jaz spoznam s tem tipom poleg mene in njegovim kolegom... No, že mi pomalicamo in ob 11:50 prleti sms (ga citiram): Mh...Zjutraj je bil še slečen hm...Bež hlače, belo pa še nekaj srajco, pa sexi bradico... No, in jaz sms pokažem temu tipu s katerim sem malicala in mu rečem... po temle opisu pa bi te zlo težk spoznala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, bež hlače je mel... pa jopico je tud mel (o kateri ni bilo govora), pa srajci je tud mel... črtastouser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa na kavo me je tud pol pelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa na tortico.... no, sta me peljala....user posted image user posted image user posted image user posted image
No, tak da.... punce, imamo ženske eno intuicijo... da sem se med tistimi 100 moškimi ravn zraven iskanega se vsedla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Se* tvoj Lojzek je nadvse zabaven in simpatičen in že komaj čakam, da spoznam še njegovo tanartabolš polovico.... user posted image user posted image user posted image  Aja, pa pozabla sem mu povedat, zato bom zdaj tebi.... Takih svetlih in živih rjavih oči pa še nisem vidla svoj živi dan.... user posted image

Tak, zdej pa grem počas se prpravit, da bom šla navijat za viktorje, da bojo šle v prave roke!!!! user posted image

Lepo se mejte... pa pridno hip hopajte, da bo kmal tule gor spet kaka roza črtica v duetu padla user posted image .

Vse po vrsti vas lepo pa počas objemam.....user posted image , da le ne bom katere izpustila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
15.3.2008 19:26:22   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Spelka, še tukaj čestitke!

Danes je pa sploh moj najlepši dan na RR-ju.
Se vpišem, grem pogledat na upajmo skupaj,
vidim LuNino novico leta,
hitro odprem in kaj me čaka?
Novica leta!!! user posted image
pa so kar prišle v tenutku mi solzike v oči user posted image
joj, kako ti privoščim, ful!
Vesela sem zate! Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image M
Lepo user posted image  ti želim in zdravega user posted image
Končno je spet uspelo eni naših starih oz. standardnih bork na borbi!

Tole je pa za vse ostale :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da kmalu povemo še me lepo novičko!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
15.3.2008 19:33:43   
pikica36
jaoo špelči še tukaj čestitke! ful sem vesela zate, res user posted image user posted image user posted image  želim ti lepo srečno zdravo ...... nosečnost in naj tvoji pikici lepo rastetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še pikapoke da bo ja res vse tako kot mora bit

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
15.3.2008 19:36:25   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Sam za trenutek pa si pomisla da sem jst vsebina novice, a ne??? No, jst bom novica leta, drug let user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4418
15.3.2008 19:37:36   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

Sam za trenutek pa si pomisla da sem jst vsebina novice, a ne??? No, jst bom novica leta, drug let user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav imaš! user posted image
Res sem mislila, da si nas ti presenetla!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
15.3.2008 19:38:24   
pikapoka2
upam, da bo prej kot drugo leto! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
15.3.2008 19:39:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Zdej pa naj vam povem še eno zanimivo anegdoto.... kot veste sem bila na "srečanju asfalterjev" ... pa dobim zjutrej en sms...: Ce bos v Celju, pocukaj Lojzeka za rokav, da ti kavo časti.
O.k, napišem jaz nazaj: Da naj on raje mene, ker sem jaz bolj sramežljiva....user posted image

Se posedemo v predavalnico.... mislim, da smo ble 4 ženske... pa okol 100 dedov (no vsaj tolk se je men zdel) in jaz se vsedem v prvo vrsto k enmu tipu bolj mladmu.... pa čez neki cajta pišem jst damici: Čuj, dej mi povej kak je tvoj Lojzek oblečen (ob 9.55). Pa nič od nič... med tem časom pa se že jaz spoznam s tem tipom poleg mene in njegovim kolegom... No, že mi pomalicamo in ob 11:50 prleti sms (ga citiram): Mh...Zjutraj je bil še slečen hm...Bež hlače, belo pa še nekaj srajco, pa sexi bradico... No, in jaz sms pokažem temu tipu s katerim sem malicala in mu rečem... po temle opisu pa bi te zlo težk spoznala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, bež hlače je mel... pa jopico je tud mel (o kateri ni bilo govora), pa srajci je tud mel... črtastouser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, pa na kavo me je tud pol pelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa na tortico.... no, sta me peljala....user posted image user posted image user posted image user posted image
No, tak da.... punce, imamo ženske eno intuicijo... da sem se med tistimi 100 moškimi ravn zraven iskanega se vsedla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Se* tvoj Lojzek je nadvse zabaven in simpatičen in že komaj čakam, da spoznam še njegovo tanartabolš polovico.... user posted image user posted image user posted image  Aja, pa pozabla sem mu povedat, zato bom zdaj tebi.... Takih svetlih in živih rjavih oči pa še nisem vidla svoj živi dan.... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

No, jaz sem bila v službi pa nič na mobi gledala. Ampak, kaj... zjutraj je pa res bil še slečen user posted image  user posted image  user posted image  Ampak, drug teden, ko pride tetka M, priletim jaz/ midva v MB, na krvopirski odvzem, pa imaš, da maš čas, da tudi jaz spoznam to rdečelasko! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
15.3.2008 19:43:25   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ampak, drug teden, ko pride tetka M, priletim jaz/ midva v MB, na krvopirski odvzem, pa imaš, da maš čas, da tudi jaz spoznam to rdečelasko! user posted image  user posted image  user posted image  ..... ki je tak fajn in oh in sploh.... user posted image

Se, ampak finta je pa res bla..... user posted image user posted image Še dans se režim...

Neposredna povezava do sporočila: 4422
15.3.2008 20:31:55   
spelka12
Hm lunčika se dobiva s sekinim fantom? A jest kej ne vem, a se vi trije mal minglate?user posted image
No koker kermu paše. Ste pa face.
Kaj se* a tvoj dragi pol tud asfaltira? Tolk da vem, če bova kdaj asfalt rabiluser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
15.3.2008 20:32:58   
Serendipity
user posted image user posted image   

No, tega nisem upala pripisat, saj veš kak bi te to majcko čudno lahko izpadlo...user posted image

Je pa moj vprašal kere učke si ti gledala... Njegove ali pa od Andreja? user posted image

Samo je pa res bila finta! user posted image  Maš pa intuicijo, ni kaj! user posted image

Hm.. ampak tortico mi je pa zamolčal...user posted image  Je bila njami?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
15.3.2008 20:34:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Hm lunčika se dobiva s sekinim fantom? A jest kej ne vem, a se vi trije mal minglate?user posted image
No koker kermu paše. Ste pa face.
Kaj se* a tvoj dragi pol tud asfaltira? Tolk da vem, če bova kdaj asfalt rabiluser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, ja ... to so po moje meli kar asfalterske debate, še dobro, da me ni bilo zraven user posted image  

Ti samo povej, dobiš ga na kile, tone, litre, kaj češ.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?