|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
13.3.2008 20:31:28   
ledenka
BAAAAAABEEEEEE user posted image  KJEEEEEE STEEEEE?

mam neki za vas... za nenosecke

user posted image

pa tud za nosecke user posted image

user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
13.3.2008 20:40:22   
LuNa73
Hja, ampak debatirate pa o njem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se* če ne bi vedla kje tvoj dela, pa kak zgleda, pa kak mu je ime, pa kak se piše... pol bi ti še vrjela da boš gospa Murkova user posted image user posted image user posted image user posted image ... u pišuka, me se tu nekej zajebavamo... hja to si poglejte... murkica - Murko.... ali je podobnost v lastnih imenih zgolj naključje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ugotovila, da ste že štir klele ko bote rekle letos DA user posted image user posted image user posted image user posted image . no jst ne bom. vsaj s totim ko ga mam zdej ne.... pa ga mislim še letos obdržat user posted image user posted image .

Drgač pa punce... jaz grem spet mal na izobraževanje. tokrat pa baje med same dede... user posted image  Same asfalterje.... pišuka, upam, da bo kak mlad, pa ne tak zagrižen, pa se sam o asfaltu menu.....user posted image .

Pridne bodte... pa fajn čvekajte, da mi ne bo treba tega komada gor lepit. Predvsem pa pazite na sebe! Vse!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
13.3.2008 20:46:55   
ledenka
luncika, kam gres pa tokrat? user posted image  a kaj bolj v nas konc?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
13.3.2008 21:10:08   
Erin
Ne vem če boste dans dočakale slike..mojega še kar ni...opa zej je pršu....akcijaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
13.3.2008 21:15:33   
ledenka
JEEEEEE, slike busija bojo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
13.3.2008 21:38:01   
Erin
Evo ga....mal je zrasu...user posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
13.3.2008 21:39:39   
Erin
Pa rit tud kot vidmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
13.3.2008 21:42:32   
ledenka
uravnotezit se mora user posted image

je pa ultra lepi busi user posted image user posted image user posted image  sam... kaj pa striptiz??? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
13.3.2008 21:45:26   
Erin
Že spet? Te je Špelka mal okužla a?user posted image user posted image user posted image
Neneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
13.3.2008 21:50:51   
ledenka
user posted image  kaj pa v kopalkah? *smajlikiultralepogleda* user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
13.3.2008 21:53:19   
Erin
alpa u rdečmu ledru pa z bičomuser posted image user posted image user posted image

Hehe... sej se dost vid..sem dala gor same oprijete cunjeuser posted image

Zej grem pa pred tv se k mojmu stisnit...

Nočko lepotičkeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
13.3.2008 21:55:17   
ledenka
u rdecku ledru... njami user posted image user posted image user posted image  

nocko, noseckica!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
14.3.2008 0:23:03   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

hja to si poglejte... murkica - Murko.... ali je podobnost v lastnih imenih zgolj naključje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha, si me pa nasmejala. Ja Se+, pazi, da ti gha ne bom prevzela....user posted image user posted image user posted image
No nič batuser posted image .

No glede na to, da sem tako pozna bom samo napisala Erin lep buši. Zaradi ritke pa se ne sekirat. Te saj ne bo vleklo ful naprej ampak bo lepo ravnotežje. user posted image .

Ko se bo user posted image  rodil, bo vse izginilo. user posted image

Bodite pridne. zdej pa tudi jaz šibam pančkat.

Jaz bom danes spala prvič sama v hiši, od kar sem se preselila k user posted image , pa mi je kar malo grozno, ker ni nikjer nikogar. No seveda razen moje user posted image , ki bo danes pala kar pri meni na postli. Za boljši občutek. user posted image

Lahko noč in lepe sanje.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
14.3.2008 9:02:27   
beyba
Dobro jutro čveke....

Jutranjo kavico bo danes kuhala katera druga, jst mam polno dela...

AMpak na hitro:

Špelka upam da so tvoji dve pikici ugnezdene in si vesela nosečka, s tem da tega sploh še ne veš...Kar se tiče zabav, pojdi najprej na poroko od murkota( baje bo žurka leta) in če ti bo po tej žurki še držal za žurat, pa povej- jst grem 21 na porodniško tako da mate do 18.6. čas da mi pripravite baby zabavo user posted image user posted image user posted image . Bila bi fora ja če bi ERin in jst obe pršle s trebuha, sam se noben v dvorani tut zdrznil nebi, ker ne vem če kdo vrjame da je sposoben ženski narest otroka....

Erin:
Cela polovica že čestitke...še mal pa boš čez krizne tedne... Jst sem mela ravno všeraj pregled. Kri super, cukr mi ni blo treba pit, vse ok. Dale me je na CTG in sm pol ure poslušala bebija kako dela vragolije v trebuhu. Fora je ker ga zdej ne čutim več tolk zlo. Ker se bolj gužva že kot pa brca, pa me je za vsak sučaj dala pregledat. Pravi da je vse ok... naslednjič pa vrjetno UZ jo nisem čist dobr zastopla....

Sonček 33-user posted image user posted image user posted image   za optimizem in pozitino energijo... Špikanja ti namreč nisem fouš... bom pa držala pesti!!!

Murkica
...Škoda ker tvojega ni ....jst sem mela tut sluz tist mesec ko sem zanosila full lepo. Prvič po dolgem času se je tolk lepo vidla. Sem mela doma ovulacijski test sem ga naredila, pa itak II in sem takoj mojga napadla. Očitno je prijel že tisti sex dva dni prej ker je punčka. Če bi prijel tisti od tistega dopoldneva bi vrjatno danes pričakovali fantkauser posted image user posted image user posted image   Mogoče bo pa vajin tudi tisti prej prijel. ..

Ledentka... Kolk si žleht, kaj bomo pa me ki smo noseče...gledale vas kako ga pijete...vam bomo potem drugo leto ko boste ve nosečke vse vrnile a ne erin...

Se* Pol boš mela pa full mal dela če najraje je riž. Ga skuhaš kilo, daš v hladilnik kjer se ohrani 1t in mu ga sam v mikrovalovki greješ....

Ostale, če sem kaj zgrešla se opravičujem , me ne  grdo brat, ker nosečnice take smo pozaljamo...

Za vse pa  velik user posted image in lep dan....

Zdej morm it pa v kadrovsko se menit za dopust, kako ga koristit. Držte pesti da se ne bo kaj zakompliciral....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
14.3.2008 9:28:48   
spelka12
eriiiiiiiiiiiiiiiiiin kje je pa popek? Hočem popek vidt. Nosečnice majo ful luštkane popke. Pa imaš res ultra lep super duper mega buši. Komaj čakam, da ga vidim v živo. Pol te bom pa tko božala, da boš čist znucana domov pršlauser posted image .
murki a si dobro spala a?
Še 2 dni do testa. Mal sem živčna. Mejčken. Sej bo +, vem da bo.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
14.3.2008 9:46:17   
vita80
Joj punce tud jaz čakam na user posted image , včeraj je že bil rjav izcedek, ki jo napoveduje!!! Če tokrat ni uspelo grem čez par dni na HSG!!!! Me je kar strah!Moj pa gre ta teden k Rešu na spermiogram.
Če ima katera izkušnje, še posebej iz bolnišnice Mb, bi bila ful vesela, če mi kaj napiše. A v Mb tudi dajejo pred posegom neke tablete, ko gre pol vsem na smeh?user posted image user posted image user posted image Kakšne tej so?user posted image user posted image user posted image

Za Murkota pa se ne preveč kregat, ga je za vse dost!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
14.3.2008 10:11:22   
beyba
Evo drage moje jst sm nazaj...

Lahko bi se zmenil bolš, ampak bo tut tko uredu. Prej bom zaključla porodniško, pa bom šla potem na dopust po 4 ure na dan namest na bolniško.....al pa sam na dopust, to je še na men  da se odločim....Bomo vidli....

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
14.3.2008 10:21:45   
ledenka
user posted image

najprej kavica user posted image

sem šla danes zjutraj dat bris, pa me je G presenetila s tem, da mam ravno O user posted image  no, vsaj vem, kaj bomo popoldan počeli user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
14.3.2008 11:33:05   
Erin
ledenka - v akcijoooooooo....kr takoj po user posted image pa v en kot zvlečt pa user posted image user posted image user posted image Popoldne je lahko že prepozno...dajmo, dajmo...a si še kr tukaj?user posted image
beyba - moj pa vedno začne brcat ko se uležem - se pravi ko grem spat in ima tako akcijo..potem ga pa jaz mal nazaj poštokamuser posted image Se je pa včeraj tako obrnil da sem čutila njegovo/njeno srčeceuser posted image madonca kako hitro bijeuser posted image
Špelka - moj popek je še kar isti - ugreznjen, ker mali/mala počez leži in se mi je nagužval/a pri mehurju in jajčnikih...bučko mali, pokonc naj se postav, me 5x na noč zaradi tega lulat tiši, potem pa skoraj na wc školjki zaspimuser posted image Aja, pa ko se dobiva, ti in jaz...tri metre narazen če ne bo mali/mala nasrkaluser posted image user posted image user posted image ..bom vokitokije s sabo prinesla....jokeuser posted image user posted image user posted image
murkica - kako si spalauser posted image ...te je kužika merkala...nič se še nisi javila dans...da te ni kdo odneseluser posted image

Jaz grem pa sedaj k babici na kosilo - REGRAAAAAAAAAAAD!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image plus goveja juhca,...ni boljše kuharice (zame) od babice....user posted image

Aja...sem pozabla povedat...so i podaljšal bolniško do 25.5.user posted image Uf mi je odleglo...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
14.3.2008 11:55:17   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Špelka Aja, pa ko se dobiva, ti in jaz...tri metre narazen če ne bo mali/mala nasrkaluser posted image user posted image user posted image ..bom vokitokije s sabo prinesla....jokeuser posted image user posted image user posted image
KAJ? A tud čist malo ne bom smela božat? Tko narahlo, sej bom nežna obljubim. Še masažno olje prinesem s sabo, če lahko božam.user posted image  
Aja...sem pozabla povedat...so i podaljšal bolniško do 25.5.user posted image Uf mi je odleglo...user posted image
user posted image user posted image  ti kar počivaj doma in nam delaj družbo. Bo to velik boljš za vse (sploh za nasuser posted image )

punčike kako ste kej?
ajsika včeri si pa celo štalo na IVF-jevkah naredla s piromuser posted image . Pomoje majo danes zarad tebe še vse mačkauser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
14.3.2008 12:35:23   
ledenka
špelčika, če paso IVFovke take face, pa pir je tam in user posted image  sem užiiiiiivala user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
14.3.2008 13:44:05   
sonček33
Ojla pupike.
jaz bom pa mama .... Jupi

No, moja sestrica in njen dragi gresta za 3 dni na počitnice in bom čuvala moja dva sončka - nežiko in Roka. Sem tolk vesela. Tri dni cartanja.

Erin ...upsa, kolk je že velik. To bo zdej zdej avgust.

Špelka - kako je počutje? Joj, a si fajn? A te kej skrbi? jaz sem skoz na Wc hodila gledat hlačke. Sam pozitivno pa bo.

Beyba pa tvoje počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
14.3.2008 14:40:36   
ledenka
sončika user posted image  nečakce varvat je taaaaak fajn user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
14.3.2008 16:18:15   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sončika user posted image  nečakce varvat je taaaaak fajn user posted image

se pridružujem, nečakci so zakoooon.
sonček jest sem maximalno super. Vložek je lepe bele barve in tak naj kar ostane.
ajsika kriegggggggggggggggg.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
14.3.2008 16:49:39   
Serendipity
Oj čvekulje!

Erinčica - user posted image  Heavenly! Kak je lepi buši. Rit pa nič debela! user posted image

sončkolina - ti kar uživaj! Jaz imam danes tudi tamalo tu user posted image

špelinčka - Držiiiim! Komaj čakam nedeljo ...

Ha ha ha, jao, ej če bi bil ta Murkočina moj bodoči, bi takoj v Müjro skočila! Sumim pa.... murkolina - meni je to kljub vsemu sumljivo... user posted image

ajsolina - Tak se dela! Je pasalo! Kaj bo pa danes v ponudbi? user posted image
lunolina (Hm, kaj mi je s temi -linami user posted image ) - je bila dobra kava? Upam, da ni spal na predavanju, ker ko spi - smrči! user posted image

Vsem ostalim pa BIG HUG!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?