|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
13.3.2008 21:46:45   
Alina_alin
Evo, fotke so gor.  So pa v dveh albumih (različne). Max se je za poziranje najbolj  potrudil.user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Desetke007
13.3.2008 21:49:24   
mehurčica
Metkica, lepe slikice in vse tri lepe punce!user posted image Tudi meni je všeč kako se lepo skupaj kopata. Še malo pa se bosta našadva tudi. Še čakamo na fliperja, pol pa akcija. Sem dala tudi Davida notri pri cca.5 mesecih in je lepo čičal. Bom poiskala slikico, da vidite kako to zgleda, če še ne veste.

Pridem takoj nazaj...



_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Desetke007
13.3.2008 21:52:56   
mehurčica
David v fliperju:

user posted image


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4653
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:04:06   
Pandica
Tako, moja miška spi, jaz pa sem pojedla še tuno z velikim kosom kruha namesto, da bi naredila par trebušnjakov   user posted image   pol pa jamram, da se ne znebim "šlauha"  user posted image


Metkica 1 moja bo ju3 tut stara 5 mesevec tako, da skupaj praznujemo user posted image Čestitke

Maja Zarja  držim pesti, da boste imeli danes mirnejšo noč. In, če so zobki naj že pridejo čimprej ven.

Alina_alin  imaš ZS. Ja, saj jaz tut upam, da bomo čimprej vse porihtali v hiški in, da se bomo končno preselili. Se že full veselim   user posted image

Lane31 Aneta je pa res full velika pupika. In res je bilo fajn, da sma šli še pol en krog na sprehod. Samo pol sem tako domov "letela" z malo, ker sem misla, da bo dež in, da naju nebi dobil.

Teka upam, da naslednjič, ko se dobimo nebo Max prespal celega srečanja. Ko bi le on vedel, da je bil danes blažen med ženami in, da je imel okoli sebe 6 pupik ziher nebi spal cel čas  user posted image

Sanwebdra  Julija pa je jedla že kot prava velika punca. Še nisem tako navajena, da ti naši malčki nekateri že tako jedo, ker moja še je samo pri meni na zizi user posted image

Sicer pa ste itak videle, da je mamina ziza zakon in punca zaspi v 5 minutah.
Ko bi še to veljalo zvečer, ko je čas za spanje. No, danes se ne smem pritoževati, je res hitro zaspala, zdaj pa bom videla kako dolgo bo to trajalo.

Mehurčica  a si šla laufat? Madona, res si pridna, da tako vzdržuješ svojo kondicijo. Jaz bom začela malo migat, ko se preselimo, tam me nebo noben poznal in si nebom delala sramote z mojo nekondicijo  user posted image     Pa bom še psa zraven vzela in naredila dve muhi na en mah. No, bomo videli user posted image

Aja, Alina_alin  sicer nisem brala veliko za nazaj tako, da ne vem za kakšno razkužilo si spraševala. Imam pa jaz doma Sterillium razkužilo za roke, takšnega kot imajo v bolnicah in je full vredu. Sem pa vidla tut, da ga imajo v Dia Fit-u za kupit. Meni ga sicer prinese od sestrinega fanta mama, ki dela v UKC Mb.

Srečanje v CE  tudi jaz sem za user posted image    Samo tako kot pravi večina ko bo še topleje.  Če bomo le imeli čas in nam bo datum ustrezal.














(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4654
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:13:57   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica


Mehurčica  a si šla laufat? Madona, res si pridna, da tako vzdržuješ svojo kondicijo.

Ja, sem šla. Sva naredili s prijateljico tadolgo furo - še na Piramido in potem okoli. Tako da je bila menda 1h teka.

Poporodna aerobika: bi se mi katera pridružila? Ob ponedeljkih 17:30 - 18:30. Tukaj še link: http://www.afna-sportni-klub.si/sl/poporodna-aerobika.html
Sem še sedaj videla, da je prvi obisk BREZPLAČEN.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 13.3.2008 22:14:05 >


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:31:20   
Alina_alin
Mehurčica, ful si pridna s tekajem.
Ko ste pisale o kopanju - kje se dobi ta fliper in koliko stane? je ok? predvidevam, da se uporablja, odkar otrok sedi, ali? Jaz sedaj posebej obe kopam (ta večja v veliki bani, ta mala v otroški). V album pa sem dala fotko kako sta se prejšnji teden kopali skupaj v lavorju. user posted image user posted image ko smo bili  na počitnicah in ni bilo otroške bane.
SEdaj pa grem ajo ajo. Nočna bujenja bodo hitro...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:47:34   
Pandica
Mehurčica  vsaka ti čast za laufanje user posted image  
Na oni slikici, ko je David v fliperju pa se mi zdi, da mu je Eni full podobna. Se vidi, da sta bratec in sestrica user posted image
Aja, jaz pa imam za Zalo takega medvedka, ki sem ga kupila v Baby Centru in se da v taveliko bano in jo tut dam noter, ko jo kopam in tako uživa, da je joj user posted image
Tako brca zraven, da je vsa kopalnica mokra user posted image

Ju3 pa se dobim s teto, ki pride iz Sežane v Mb  user posted image  
Komaj že čakam, da se bova spet po dolgem času videli in naklepetali.

Alina_alin   full lepe slikice user posted image . Ne, nisem še jih dobila, pa sem ravno gledala pošto. Ko jih dobim ti javim, ok?

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4657
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:50:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin


Ko ste pisale o kopanju - kje se dobi ta fliper in koliko stane? je ok?



Jaz sem kot sem že napisala ga kupila v Baby Centru. Imam pa malo drugačnega kot Mehurčica. Takšnega medvedka, ki je bolj položen in v oporu user posted image , ko je v bani. Meni je full fajn ta zadeva in mala tut full uživa v medeku v bani user posted image
Stane pa 20 eur.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:55:41   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin


Ko ste pisale o kopanju - kje se dobi ta fliper in koliko stane? je ok? predvidevam, da se uporablja, odkar otrok sedi, ali?
To pa ne vem, kje se ga kupi.user posted image V kakih otroških trgovinah treba vprašat ali mogoče Šparu.user posted image Mi si ga bomo spet sposodili. Je pa David na sliki star 5m in 4 dni. Sam še sicer ni sedel, ampak v tem stolčku ima itak oporo iz vseh strani.
Pandica ja, Eni mu je ful podobna!

Grem ajat..user posted image Se je Eni že ob pol desetih danes prvič zbudila za dojenje.user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo cela noč na dve uri, ker imam jutri Davida doma pa bi se rada naspala.

Zzzeeeehhhhhh.....


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
   RE: Desetke007
13.3.2008 22:55:46   
Pandica
Alina_alin zdaj sprejemam pošto tako, da ziher prihajajo tvoje slikice user posted image

Se vidi, da moja mala danes spi, ko top, ker mamica pa kar visi na RR user posted image

Dokler sem pisala ta post, sem že sprejela tvoje slikice. 100x ti  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
   RE: Desetke007
13.3.2008 23:04:08   
miska1
Kolk ste pridne nekatere in se non stop javljate. Nisem tolko na tekocem, se opravicujem. Vidim, da ste se imele lepo na srecanju.

Spet bi povedala nekaj na temo polivanje. Martina hranim na tri ure in pije Novalac. Vedno poliva, ampak tolko kot zadnji teden pa se ne. Npr. spije, podre kupcka, malo pljune, pa tud vmes podrem kupcka. Potem do naslednjega obroka skoz poliva tud do petkrat, sestkrat. Vmes poskusiva podreti se kaksn kupcek. Huje je to, da se mi je v tem tednu ze trikrat dobesedno davil. Minilo je enkrat ura in pol, drugic dve uri in je poleg polivanja, ko sem ga imela v lezalniku pljunil ven in ni mogel priti do sape, se je zacel davit. Sem ga takoj ven vzela, da je izpljuval ostalo. Pol sem imela dosti in sva sla k pediatru. Dal je kri, jutri da se vodo. Mislim, da ni viroza. Dobil je mleko Novalac AR1 proti polivanju. Sem mu ga dala ze dvakrat in ni nic polil, v nobenem polozaju. Res vec nevem, kaj naj, ker kar hlasta in ne zna normalno piti. To ze od prvega meseca naprej, kriza. Zdej se ga bojim pustiti samega in iti kaj iskat, ker nikol nevem, kdaj se bo spet davil. Cucelj ima 3 luknjice (za 4.,5.,6. mesec), po mojem mal prevec tece. Ce dam 2 se pa krega k premalo tece, pa ne spije dosti. Sem brala zadnjic, da tud nekaterim polivajo.

V glavnem dons nimam nobenega apetita, skori nic nisem jedla. Ko pa takole zvecer pogledam vase zajtrke, me pa prime. Jutri si bom privoscila.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
   RE: Desetke007
13.3.2008 23:14:06   
valči
Dober večer!

Vidim,da ste me nekatere pogrešale,sem vesela.Samo na hitro sem uspela prebrat,dva dni nazaj sem zbolela z vročino in slabostjo,pa dela imam skoz,komaj sfolgam,ker sem cele dneve sama,ati gre zjutraj,pride zvečer,ker pomaga bratu les žagat za hišo.

Najbolj od vsega me skrbi Lara,ki se le vsaka dva dni pokaka in to s težavo in mukami,s tem,da sem z njo,jo bodrim in trpim z njo.Res je to hudo,pa še taki trdi kakec spet,kljub temi,da zelo pazim,kaj poje in da ja veliko balasta,sadja dobi,ter ogromno pije.Vglavnem,kar slabo mi je od skrbi za njo,ker ima probleme s tem...

Nino mučijo zobki,cele noči je prisesana na meni,masiram jo z Gengigelom,se mi zdi,da ji pomaga.Ji ne dodajam še nič,le dojim zaenkrat,ker obema tako ugaja.
Varuško sem kuopila in sicer Ansmanovo in dela super v drugo hišo vleče brez problemov.

Vam odgovorim,ko utegnem,fajn mi bodite,mislim na vas skoz,vendar ne utegnem.Držite pesti za našo Larouser posted image ,da ne bo spet bolnice in zaprtjauser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
   RE: Desetke007
14.3.2008 7:35:40   
sanosan
Dobro jutro!

Samo na hitro, da se vam javim.

Alina_alin, slikice iz srečanja so super, ste imeli prav lepo vreme. Boma z Brino enkrat definitivno prišle še mi2. Razkužilo pa imam Skinman soft (to imajo v ptujski bolnici in zdravstvenem, kjer dela moja mama in mi je prinesla) in pa Fentanil Lek, ki ga je ena predstavnica prinesla v zdravstvenega kot reklamo in bi naj uničil tudi rotavirus.

Valči, lepo te je slišat, sem bila že malo v skrbeh, ker se nisi tako dolgo javila. Eno user posted image za čimprejšnjo ozdravitev.

Moram it, ker moram blažu pomagat hišo zgradit!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
   RE: Desetke007
14.3.2008 7:42:55   
metkica1
Dobro jutro!

Kava je skuhanauser posted image  in že popita. Sem po tavečjem že pospravila, mala tudi že bedi tako da se že kar dogaja.
Upam, da bo mama06 pripravila zajtrkuser posted image , ko je že lepo poskrbela za večerjo, sedaj pa še naj zajtrk pripravi.user posted image
Kako je Lia in zobki?
Pa valči držim pesti za Laro, da se vam tole porihtauser posted image
Miška1 super, da vama je predpisala to mleko in boš videla, sedaj ne bo polival.
Alin alina: album je zaklenjen, prosim za geslo, bi rada videla slike
Mehurčica:kapo dol full si pridna s tekom. Tale fliper se kupi v BC, pikapolonici, vse povsod z otroško opremo. Vidim, da je res fajn. Jaz ga nisem imela pri tavečji,sedaj pa ga bom nabavila.

Pri nas je sonček tako, da danes bo treba izkoristit, vikend bo pa deževenuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:33:49   
skuštrana
Valči, držim pesti za Larouser posted image , da se to čimprej pošlihta...Kaj pa če bi jo res h kakšnemu otroškemu psihologu peljala?
Ne vem če si videla, sem ti enkrta nazaj napisala da je imel moj brat iste probleme..pa so starši z njim hodili od zdrravnika do zdravnika pa niso nič našli..user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:34:40   
skuštrana
Celje, srečanje - itak v celjskem parku, kje pa drugjeuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:37:43   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: janja

kinnie - a ti si z gorenjske?


jauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:50:43   
lane31
Dobro jutro vsem user posted image ....Sem že včeraj pogledala slikice in so res lepe.....Max pa je prava facauser posted image ..
Teka....kako je bilo na pilatesu ?In seveda kako je zgledala žurka doma.....ne vem kako bi to pri nas uspelo...mala že čez dan noče jesti pri drugem zvečer pa sploh ni šans....je tolk utrujena (ko bi le od česa lahko bila,še vedno spančka po vsakem hranjenju ),da ji moram full tišino naredit in ji potiho peti pesmico zraven, da ona zmore pojest.....no in včeraj je bilo enako.....je komaj uspela pojesti 150 ml in ker je prdala zraven sem jo dala na povijalno da vidim če je kakala....bože mili kaka zamera,ker je nisem dala v kinderpet....je prav na milo jokala in v naročju zaspala - prvič
Valči....pozdravljena nazaj....a sta morda že poskusili z rednim pitjem zluftanega mlačnega donata na tešče ,meni je v user posted image  pomagal mehčati blato
Metkica1.....geslo je maribor user posted image
Miška1....običajno je kar precej boljše po tem mleku....sicer pa bosta kmalu na GH pa bo tudi razlika user posted image

No spali smo o pol8 kot celih 14 dni....danes prihajata otroka pa upam da ne bodo spet žurke od 4h naprej user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:52:11   
lane31
Zgleda da je naš otrok ,otrok rutine in vse kar ni enako- sploh zvečer izove protest

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
   RE: Desetke007
14.3.2008 8:55:35   
*kinnie*
Dobro jutro sovice!user posted image

Evo pri nas se sonček kaže, upam da bo tako ostalo, ker res komaj čakam da gremo ven.
Valči: eno user posted image zate in za Laro. S predstavljam, kako ti je hudo. Januarja smo imeli datum za operacijo žrelnice za ta večjo in pol leta sem se sekirala kot nora, kar jokala sem se že ob misli, dabo moja mala operirana...no na srečo je bila OP odpovedana. No v glavnem, močno stiskam pestke, da se porihta!!!!!!
Mehurčica: Te prav občudujem, bi bilo fajn da bi bila moja soseda user posted image .
Metkica1: kavica je bila super.user posted image Se je prav prilegla po prespaniuser posted image user posted image user posted image noči.







(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:02:05   
metkica1
Lane31 hvala, sem si ogledala slike. Full so lepe, pa vaši otročki so takšni cukrčki. Samo, ko vas nič ne prepoznam iz slik, samo tebe lane 31 sem. Pa maxa, ko je spal. Res so zlatkani tile našiuser posted image

Si grem avto posesat, mi je tavečja po sedežih hodila in je full umazan, mala čebelica pa je šla spat.

Bom pa sedaj preizkusila novo varuško angelcare, ker je prejšnja bila za enuser posted image  (know how).

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:14:32   
lane31
Kako pa je z Oktoberko, a katera kaj ve user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:35:07   
noa1
Dobro jutro!
Smo danes že zgodaj vstali, ampak mi ni uspelo prej sem gor prit, pa še veliko je bilo za nazaj za prebrat. Ste včeraj zvečer vse nadoknadile.
Meni se zdi da se Ajša ponoči vedno bilj pogosto zbujauser posted image . Sem pa jaz taki zombi, da nisem sposobna niti na uro pogledat, niti ne vem kolikokrat se dojiva...delam vse v napol snu. No, sedaj sem jo uspavala nazaj v dopoldanski spanec, potem pa ven, če bo le vreme zdržalo....se mi zdi da danes ni lih dosti sončka.

Punce, včeraj je bilo super. SEM VESELA, DA SMO SE SPOZNALE S TA NOVIMI (eh te črke).....sedaj pa se je še še pupa zbudila in jo imam na rokah....

Teka: me full zanima kako je bilo na pilatesu...in kako so ga preživeli tvoji trije sončki sami doma? Sporoči, ko boš lahko.

Vsem bolanim  enouser posted image za zhitro okrevanje

Vsem, ki danes praznujejo pa user posted image user posted image


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:37:05   
valči
Dobro jutro!

Malo časa imam,ker mi Nina spi ,dva šluka kave sem spila,za zajtrk sem imela pa polnozrnat kruh z medom inkapučino.
Tako vas je lepo brat in lepo,da mislite na nas.Ker sem taka,obupana,sem v enem tednu shujšala 3 kile,sicer jih imam še 64,vendar me pobira od skrbi.Včeraj mi je gospa zmaj poslala Larino odpustno pismo,v katerem navaja,da deklica uživa le mnlečne izdelke,nič sadja in zelenjave,ter da je njeno zaprtje le zaradi neustrezne prehrane.Hkrati pediatrinjo poziva,naj poostri nadzor nad deklico in družino.user posted image user posted image user posted image
Glih toliko,da ni poziv socialni delavki napisala.V odpustnici je še veliko neresnic napisanih,tako da se mi meša,kako mnenje si je o nam ustvarila.Še nisem utegnila nič pritiožbe pisat,bom pa osebno šla do predstojnika oddelka in pokazala pismo in poudarila,da se jaz na vse pretege trudim za hčero,diham in trpim z njo.
Če še hočem kdaj it v Brežiško bolnico,moram to naredit,ker se mi res krivica godi.Nisem še kaj podobnega nikoli doživela.

Hvala,ker ste me brale,se lažje počutim.

Lepe dečike imate,sem gledala albume,pa taki lepi zaliti so,za razliko od naše user posted image
Pa fajn,da uživate na srečanjihuser posted image
Oktoberka,kje si,me je lane 31 spomnila?

Donat-naša Lara ga noče,pozna katera kak trik,da bi mi ga 1 dcl spila zjutraj?
Dajem ji na tešče sok sveže pomaranče in ga rada pije.
Hvala,čao.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
   RE: Desetke007
14.3.2008 9:49:39   
noa1
Evo...malo sem uspela nazaj uspavat...le za kako dolgo?

Valči: ne se sekirat zaradi ene P, čeprav je to veliko lažje reči. Pritožbo pa kar hitri napiši, ker dlje ko boš čakala, manjša je verjetnost, da boš zadevo izpeljala do konca (moje izkušnje...ko nekaj časa preteče se mi potem ne da več). Pa šeuser posted image user posted image user posted image , da se tvoji pupi čim prej porihta prebava.

Tudi jaz pogrešam oktoberko.

Metkica1: pridi na kako srečanje, pa nas boš spoznala

Sedaj pa grem malo pospravit in pod tuš.
Se beremo!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.