Alina_alin
|
Ojla čvekice, se vidi, da je bilo danes srečanje in niste tolk naklopflale. Imam sedaj manj dela - ne rabim tolko za nazaj brat Maja zarja - škoda, da te ni bilo, da bi videli Zarjo, ali še kaj študira, al je že začela zabušavati . Drugič pa obiskom povej, naj se v vrsto postavijo, in če je RR srečanje, pač počaka obiskovalec na vrsto. Pandica, lepo porihtajte svoj novi domek. Sem pa jaz slikala oz. nekaj so punce slikale z mojim fotkačom. Pošlji mi mail. Bom pa dala fotke gor v album (danes-jutri). Bom dala ključek z geslom maribor. Lane tvoja Aneta je pa spetu fuul zrastla! Noa, Ajša mi je od 1.srečanja ostala v spominu kot velika punca in vidim, da še kar naprej vztraja pri tem, da hitro raste. teka, ja, kaj pomaga našim puncam, da se Max zrihta, pol pa prespi srečanje. Še dobro, da se še kaj vidimo sicer Pandica, mehurčica, sanwebdra (dobro, da si obrazložila svoj nik, sem ga kar na pamet celo sedaj napisala), me veseli, da smo se spoznale. Štajerke, se vam opravičujem, da sva S Tjaško pobegnile brez pozdrava.Sem se po navodilu šefice (Tjaše) morala iti predčasno malo sprehodit, saj se je Tjaša hitro odribala svojih 20 min spanja, potem ji pa tudi po 5 minutah ni bilo več za sedet. Sem upala, da zaspi, da grem naprej kofetkat z vami, pa je raje vključila program lahkega spanca (beri: dremanje, ko jo vozakam in tu pa tam mal z eno oko pošpeganje ali se res premikamo). No, mi je zaspala, ko ste ve nehale kofetkat in sem jo pripeljala do Europarka do avta, da bi jo presedlala v jajčko. In sem zato še mahnila malo v Špara za njenih naslednjih 20 min spanca. Tak da naslednjič imamo lahko kofetkanje v 2.delih: 1.runda v mestu, 2.runda za 2 uri v Europarku. Valči,kje si?tudi jaz sem opazila, da se nič ne oglašaš. sanosan,kako razkužilo imaš za roke? kje se dobi? Da vem, če nas kaj podobnega doleti. Pa pozdravite se čimprej! kinnie, da otroci sami plačujejo, pa je res zakon. Tudi naša 2,5 letnica je vsa presrečna, ko lahko ona plača. jasna, še dobro, da si imela pojštre na pravem mestu! Srečanje v CE: sem za. Mogoče res, ko bo malček še topleje, ko vse lažje.
|