|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
12.3.2008 12:24:58   
kekec in mojca
Sobica od Trnuljčice je res fuuuuuuuuul lepa! Nekako si nikoli nisem znala predstavljati takšne barvne kombinacije, niti nisem upala pomišljat na kaj takšnega, ko sem Kekcu barvala sobo, ampak pri Trnuljčici je pa izpadlo prav krasno. No, če bomo imeli kdaj srečo in se preselili v hišo, kjer bodo naši otroci imeli vsak svojo sobo, potem pa bom ponavljala... za vami. user posted image

Seveda, če bodo otroci takrat za to, ker ravno najstniku takšne sobice ne bi šla delat. user posted image user posted image user posted image

Punce, a tistega mojega vprašanja s plenicami ni nobena videla? A se nobeni tako ne mečkajo, kot so se meni? Ker res razmišljam, da bi šla kupit še en paket plenic, samo ne vem, če bi se potem odločla raje za Aljaževe ali Tosamine plenice.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
12.3.2008 12:58:38   
trnuljčica
K&M hvala za pohvaleuser posted image . Glede tvojih tetra plenic- videla, vendar sem jih jaz kupila v Avstriji( kiki), saj veš ovčke, kužki... Tako, da ti ne morem pomagati. Mojih pa še nisem oprala. Upam da bodo ok.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
12.3.2008 13:19:02   
tasyo
K&M, meni se zdi, da so te tetra plenice vse nekak isto zmečkane, ampak zmečkane ful. Sama imam ene od Tosame in ene od Aljaža, pa ne vidim bistvene razlike. Sem pa že navajena teh cotastih plenic, ker imamo mi v službi tetra majice, pa si recimo po dežuri katastrofa...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.3.2008 13:28:42   
JABOLKO3
Kekec in mojca - plenice so take od sušilca, sem jih pa jaz dva dni nazaj čisto brez problema zlikala, le malo več pare sem naštimala na likalniku pa najvišjo temperaturo, pa je šlo en dva tri. Če te pa zelo moti, ti pa še vedno ostane, da jih zmočiš in posušiš na zraku. Sem pa jaz pri prvih dveh otrocih imela tako prakso, da sem sušila v sušilcu in še tople zložila in tako naštimala v omaro, da so bile obtežene, pa so se same poravnale - tako za domačo uporabo so bile čisto OK, sem ter tja sem pa kakšno polikala, da sem jo imela 'za taboljš' - k zdravniku, na obiske... So pa po mojih izkušnjah od vseh proizvajalcev bolj ali manj enake.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.3.2008 13:43:17   
pikica030407
Da se jaz pokemntiram glede tetra plenic.  V Baby centru sem kupila en paket plenic, ne vem katera firma, neka mariborska firma, pakirane pa so bile v škatli. Nato pa sem še prav v Baby centru naročila prek interneta dva paketa plenic od Tosame, ke so ze bile na otip čist drugačne bolj kvalitetne in robovi so bili lepo zaključeni ni bilo nobenih nitk, tako kot pri prvem paketu. Ko pa sem jih oprala in posušila, pa so bile vse full zmečkane. 

Lepo bodite
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.3.2008 14:02:05   
maja24-2
ojla naj se vam malo javim sem še vedno v enem kosuuser posted image  čeprav mi danes spet kar pogosto otrdi buši, mam pa od včeraj neko čudno bolečino levo zgoraj se mogoče to še kateri dogaja.
No najin oči gre za 4 dni v Anglijo sam upam da namo šli vmes rodit
Jabolko te smem vprašat kje si nabavla posteljninco zua zibelko ful lepo
Drugače pa se bo moj buši samo še razpočil pa še pokat sem začela okrog popijauser posted image  no tud naši user posted image  majo svojo ceno
pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.3.2008 14:08:39   
simvir
Berem kako ste vse pridne. Perete, likate, pucate... prav pohvalnouser posted image user posted image user posted image . To bo verjetno gnezdenje, a ne. Saj jaz sem ista, samo zadnja dva tedna se pa bolj na izi lotevam stvari, ker drugače me potem v trebuhu špika in boli.
Tudi zdajle sem že oddremala eno rundouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Kekec in mojca - plenice so take od sušilca, sem jih pa jaz dva dni nazaj čisto brez problema zlikala, le malo več pare sem naštimala na likalniku pa najvišjo temperaturo, pa je šlo en dva tri. Če te pa zelo moti, ti pa še vedno ostane, da jih zmočiš in posušiš na zraku. Sem pa jaz pri prvih dveh otrocih imela tako prakso, da sem sušila v sušilcu in še tople zložila in tako naštimala v omaro, da so bile obtežene, pa so se same poravnale - tako za domačo uporabo so bile čisto OK, sem ter tja sem pa kakšno polikala, da sem jo imela 'za taboljš' - k zdravniku, na obiske...

se podpišem pod ta post

El. varuška - mi jo imamo od prvega sina in sicer Philips-ovo (mislim da so sedaj v kombinaciji z Aventom). Je bila malo dražja, a mi ni žal denarja zanjo. Doma smo v hiši, kuhinjo imam spodaj, spalne prostore pa zgoraj in mi je ful prav prišla. Pa tudi ko sem šla na vrt ali pa samo na sončka sem jo vklopila in si prenosni del zataknila za pas. Pa kamor smo šli na dopust smo jo vzeli sabo in nisem imela nikljer problemov z motnjami kot nekatere druge kolegice (za štiri vem), ki so imele razne Navihančke in podobne varuške.

Srečanje - jaz bi tudi skoraj raje videla, da bi se dobile kak drug dan kot petek. Takrat imam zjutraj ravno pregled, potem pa pride na vrsto še barvanje jajčkov in drugi velikonočni opravki.

< Sporočilo je popravil simvir -- 12.3.2008 14:10:40 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.3.2008 14:20:37   
Ketrin
Jaz imam plenice stare 28 let...jih je moja mami uporabljala zame in za brata.... So kot nove, nimam pa pojma  kere ferme so bile takrat... Mogoče je bila ena al pa dve na robčku mal scufana, sem postrigla nitke pa je. Likala sen jih čis lhko, brez problemov. Je pa res, da nisem sušila v sušilcu.... 

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.3.2008 14:21:22   
kekec in mojca
Pri Kekcu nisem imela sušilca, pa plenice niso bile tako zmečkane, likala jih pa tudi nisem (ni bilo potrebe), ker sem jih že pri obešanju tako zložila in poravnala, da sem si olajšala delo. Torej bo sušilec pri teh plenicah odpadel.

S Kekcem sva naredila kosilo, zdaj se peče (špinačni narastek s sirom) in čakava, da bo ati prišel domov. Po moje se bo spet zmrdoval, ker je nekaj novega. user posted image On ni človek, ki bi oboževal nove jedi, ampak jaz pa uživam, kadar delam nekaj drugačnega... Potem pa se najini interesi križajo. Po moje se bo kmalu aboniral v šoli.

Vam kasneje sporočim, kako je izpadlo kosilo in kako je komentiral. Zadnjič ga je Kekec skregal, ker ni hotel jesti kosila (je jedel že v šoli, ker je zelo zelo pozno prišel domov). Rekel mu je: "Pa ati, moraš jesti, midva z mamico sva se tako zelo trudila zate!" user posted image user posted image user posted image

Ironija je v tem, da je Kekec tako neješč otrok, da bi morali z lupo iskat takšnega, če bi ga želeli najti in za kosilo poje glih 2 makarona, pa pravi, da ima trebušček poln. user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.3.2008 14:29:48   
Krista28
Ojla, da se še jaz javim. Bila na GP in moja voda je katastrofa, tako da sem morala zjutraj prvi urin odnest v adrialab, da naredijo orng preiskavo, potem pa dalje. Me je tako zvilo, da sem kar jokalauser posted image . Ko se je prvič začelo to dogajat, sem morala skoz v porodnišnico na opazovanje hodit, pa not ostat in potem so sprožili porod zaradi suma na preeklampsijo. Kar stemni se mi ob misli, da ne bom s malim popoldne doma, pa še 2 leti ni staruser posted image .

Tako, da zdaj res samo še počivam.

Glede kavice sem seveda za, bolj sreda kot petek, ker bo v petek res nenormalna gužva v BTC-ju in drugod. Mi je pa BTC fajn, ker imaš kje parkirat. Lahko se zatakne edino, če bom morala na opazovanje, ampak to bom prej izvedela.

Zdaj moram pa res do konca vse pripravit, da ne bo moj user posted image  na koncu gnezdiluser posted image .

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.3.2008 15:06:27   
Ketrin
Krista, drži se.... Misli pozitivno, vse bo OK...boš videla! Držim pestke, da je lažni preplah....Pa evo enga user posted image  zate.....

Za kavico pa mogoče rs ne bi bilo neumno, da bi prestavili iz petka na kak drug dan.... Petek bodo res vsi rinili v trgovine in bo spet obup v BTCju....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.3.2008 15:07:00   
Roberta69
JABOLKO33, a pošlješ še meni od mizarja podatke. Midva sva dala tudi sedanjo  kuhinjo delat in sva še kar zadovoljna, ne pa toliko, da bi mu zaupala v obdelavo kar celo stanovanje. Seveda je odvisno tudi od materialov in midva se nisva ne vem kako izprsila. 

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.3.2008 15:58:56   
NaTaŠa*
krista drži se. Sj bos videla da bo vse OK.

Sporočam da sem tudi jaz imela nakazan denar user posted image . Zdaj grem pa pod tuš pa pol likat še malenkosti da zrihtam vse če me jutri zadrži gor (no upam da ne) da bom imela vse zrihtano.

Punce fajn bodte se še kaj oglasim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.3.2008 16:52:51   
aprilska34
Zdravo, se še jaz malo oglasim, predem odjadram v MŠ.  Nenavadni dnevi so za mene, čisto brez energije sem, sem najprej mislila, da je vreme krivo,ampak danes že ves dan sije sonce, jaz pa še vedno taka cota...user posted image
Trebuh mi še kar otrdeva,  hodim lahko samo še po ravnem, pa še to ne prehitro, ker me že začne ščipati spodaj v trebuhu.  Zdaj pa me že tri dni rama tako boli, da ponoči nič ne spim... Ne vem, ali sem si kaj nategnila, sem tako ležala ali kaj... Moje gnezdenje je zato bolj tak-tak, se mi zdi, da se bolj vlačim okoli po stanovanju, kot pa kaj naredim. Še vredu, da imam za user posted image  že vse pripravljeno... Upam, da to ne bo dolgo trajalo in bom kmalu spet polna energije...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.3.2008 17:13:22   
JABOLKO3
Hoj!

Blagor tistim, ki se hvalite, kako vam tašče in mame nosijo že spucan regrat. Jaz ga moram kar sama nabrat in očistit - saj imam ogromen travnik poln regrata zraven bajte, le pripogibanje je sedaj že bolj muka - sem ravno prišla domov z eno polno vrečo in sem čist hin, pa zgaga me peče do ust, groza. Bom naslednjič kar moža poslala nabirat.

Maja - posteljnino sem kupila v kompletu z zibko in jogijem v Rutarju, ne vem pa, če tako isto prodajajo tudi posebej in koliko stane.

Roberta - sem ti poslala na ZS.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.3.2008 17:43:04   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (25let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                    21  :  27

user posted image
                                          1

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.3.2008 17:43:42   
NaTaŠa*
12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.3.2008 17:51:10   
NiLe

Okej, punce, srečanje v petek torej odpade, imate prav - zihr bo gužva glede na predpraznični vikend ...
Kaj pa pravite na torek??? Lokacije bi se jaz držala kar BTC, kakšna slaščičarna ali prijeten lokal. Mogoče ZVEZDA ali v City parku - slaščičarna zgoraj.

TOREK
, 18.3. ob 11. uri 

Ketrin

Sinska
Jo@n
NiLe
Srečka
Tasyo
Simvir
Krista28
Jabolko3

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.3.2008 18:32:27   
barby78
Ojla!

Jaz sem končno zaključila s kopalnico.sem vmes še vse drugo delala.ampak,zdaj je pa za danes res dovolj.Me je začel tak križ bolet,da sem se morala mal uležt.sam kaj,ko sem se pol komi vstala.Katastrofa user posted image .res ne smem več tak pretiravat.Ja,tak se zgodi,ker vas ne ubogam in hočem naredit vse naenkrat.

Zdaj pa še pod tuš in na sedežno pred TV.

Lepo se imejte
pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.3.2008 18:59:54   
zokica
Ola punce,pri nas je danes bil lep dan, sončen a zelo vetroven, ampak me to ni ustavilo, da ne bi šla nabirat regrata, mam že spucanega in ga bova kar tri dni jedla, ker imam eno res zeeeeellllllllo veliko skledouser posted image
no, jaz bi danes tudi morala dobiti denar ampak še ob 1 nič ni blo nakazano, pa sem klicala na CSD če sploh bo danes pa je rekla, da je izplačilo že bilo izvršeno, pa sem klicala na banko, pa še nič ni blo. Nikoli ne veš, ena majhna napakica, pa lahko kdo drug dobi moj denaruser posted image  no, sicer pa sem že vajena da na Sparkasse zelo pozno nakazujejo denaruser posted image
samo še 6 tednov in˝RENE˝ bo z namiuser posted image user posted image
uživajte, jaz grem zdaj pred tv potem pa počasi spat

lahko noč pa eno bolho za pomoč ( za tiste, ki slabo spite )

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.3.2008 19:42:58   
barby78
punce,jaz pa se ful slabo počutim.zebe me kot user posted image ,pa ful mi je slabo.upam,da ne bom kje zbolela.mogoče se pa že kaj pripravlja.se mi zdi,da se mi je trebuh že čist spustil.nimam več jošk naslonjenih nanj user posted image .res se mi je kr orng spustil.se mi zdi,da je od včeraj do danes razlika ful očitna.bomo videli kaj bo user posted image

sedaj se pa grem zavit v kovter in deko. brrrrrrr...

lepo spite
nočko

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.3.2008 19:55:17   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Okej, punce, srečanje v petek torej odpade, imate prav - zihr bo gužva glede na predpraznični vikend ...
Kaj pa pravite na torek??? Lokacije bi se jaz držala kar BTC, kakšna slaščičarna ali prijeten lokal. Mogoče ZVEZDA ali v City parku - slaščičarna zgoraj.

TOREK
, 18.3. ob 11. uri 

U, torek user posted image

Če bodo druge za, jaz ne mislim komplicirat, boste pa še v mojem imenu malo počvekale in spile kofetek.

Jaz sem v pon. in torek brez avta, tako da bi kakšen center Lj (NiLe, saj si mislila kavarno Zvezda na Kongresnem?) še dosegla z javnim prevozom, BTC pa je (zame) po trolah predaleč...

A kompliciram, aneuser posted image ?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
12.3.2008 22:14:06   
lepa posadka
Živjo moje nosečke!

Naj najprej priznam, da sem vas kar malo pogrešala... Malo je rkivo to, da mi ej nagajal kompjuter...na koncu je šla grafična kartica...malo pa to, da imam kar aktivne dneve. Ves čas se nekaj dogaja, z otroki divjamo sem in tja, po hiši kar nekaj še pospravljamo, peremo in šivamo... Lahko pa se pohvalim, da sem si rpivoščila frizerja, hehe...saj en da sem zadovoljna (še nikoli nisem bila... :-)))) Je pa nova frizura. Pa v torek grem k pedikerki in na masažo nog, tako da sredi vse te akcije, si privoščim tudi malce razvajanja...

Torej...rodit še nisem šla. Sem pa imela v ponedeljek že prvi CTG, naslednjega imam 17.3. in potem spet naslednji ponedeljek in tako na prej...doker ...:-)))) Sva kar na hitro opravila... srčkovi utripi so bili pravilni, popadkov nobenih...so pa imeli gnečo in so me poslali na CTG na porodni oddelek...in seveda tam pozabili name, da sem se kar 10 minut drla, da me je kdo registriral...bučkoti. No, sem pa vsaj počivala tistih 45 minut :-)))) Torej, da ne boste skrbele...če nas kaj prehiti, kar dvomim... bom poslala Tasyo sms...saj lahko, ne?

Sicer se počutim super in bi bila lahko takole noseča še kar nekaj časa...je pa res, da našim otročkom počasi že zmanjkuje potrpljenja...tako so neučakani in sedaj, ko je bilo po hiši polno teh cunjic, pa zibka, pa stolčki...vsi bi kar nekaj pestvali, pa zibali  pa....ja, počasi bo čas, da vsi spoznamo tega našega dojenčka.

Spim ponoči zadnje čase res fino...tudi zato, ker sem cel dan v akciji...NO, sem pa ugotovila, da mi dobro dene podaljšanje spanca že zjutraj...ker če grem čez dan počivat, potem je noč slabša. Tako kakšen dan kar podaljšam do desete...

Veliko bi pokomentirala...pa sem počasi že utrujena...jutri pa obljubim, da se že zjutraj kaj javim....
Lahko noč.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
12.3.2008 22:43:41   
NiLe
Čeeer ...

Lepa posadka ... smo te že ornk pogrešale user posted image ... saj se mi je zdelo, da imaš ogromno dela in obveznosti. Tudi naša  dva sončka sta tako zelooo neučakana, da je joj. Stalno sprašujeta, kdaj bo prišel naš dojenček. Moram pa se pohvaliti, da smo opravili en ornk projekt pred prihodom naše user posted image ... Namreč, večerno spanje naše 3 letnice, ki je postalo hudo naporno, saj je moral biti zvečer eden od naju ob njej in je trajalo celo večnost, da je zaspala ... Po 1 tednu se je brez joka navadila, da zaspi sama ... to mi bo prišlo še prekleto prav, ko bom ob večerih sama - mož ima pač tako službo, da ga večkrat ni ob večerih - saj bi težko sfolgala njo in bejbija.

Jo@n; mislila sem Zvezdo v BTCju ... bomo videle, kako drugim ustreza ta dan ...

Jabolko in Zokica
: vama pa lahko samo ploskam user posted image , da lahko z bušijem nabirata regrat ... jaz ga ne bi mogla. Pa dober tek user posted image

Še poročilo z današnjega pregleda: voda je OK, vzeli so mi še tretjo dozo krvi za toxo, HG imam 110 - še naprej moram jemati Legofer, pregledal me je vaginalno in ugotovil, da sem 1 cm odprta, ampak da nič ne kaže, da bi se kaj konkretnega dogajalo. Naslednji pregled imam 26.3.08 (Violica, hvala user posted image ). Vprašala sem ga, kdaj bom imela CTG in je rekel, da zaenkrat ni potrebe user posted image Ne vem no, UZ nisem imela od morfologije (no, imela sem ga, ker sem šla na 3D UZ in tam izvedela,da je user posted image obrnjena na glavo, ampak tega je že 2 meseca nazaj in vprašanje, kako je obrnjena sedaj user posted image ), CTG bom tudi imela najbrž samo enega ... ah, kaj bi se sekirala.

Še eno novičko imam, in sicer, da je naša aprilčica Resnično srečna danes sprejeta v P, ker so ji na pregledu ugotovili, da ima huuudooo visok pritisk in zaradi suma na preeklampsijo jo bodo imeli na opazovanju ... v najslabšem primeru, ji bodo sprožili porod.

user posted image nočko

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
12.3.2008 22:59:23   
NaTaŠa*
12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?