JABOLKO3
|
Živijo! Najprej vsem en lep pozdrav, potem se bomo pa nekaj zmenile - lepo bit pridne, pa se vse vsak dan tukajle pofočkat, ne pa, da vsake toliko kakšna kar izgine za par dni, pol smo pa vse v skrbeh. Lepo zjutraj na forumček, dobro jutro, jaz sem OK, pa je. Lepo posadko pogrešam že od začetka vikenda, a res nobena nima njenega telefona, da malo preveri, ali je le tako padla v nakupovanje, da se ne utegne javit ali jo pesti kaj drugega - tiste ki ste bile skupaj v Ikei morda? Trnuljčica - čimprej poslikaj sobico, da vidim, kako izpade, če je spodaj zelena. Jaz sem tudi malo razmišljala, da bi dala zeleno, pa sem se bala, da bo preveč in sem se raje odločila za oranžno, tako da je zelen le dimnik ob previjalni komodi. Streptokok - jaz zadevo malo poznam že poklicno, nisem pa tudi sama vedela, da je lahko zaradi te bakterije pri otročku tako hudo, kar sem vedela prej je, da povzroča okužbe pri novorojencih, kar sem si jaz razlagala kot mogoče vnetje očecnih veznic ali sluhovoda ali ustne votline, niti slučajno pa ne, da je smrtno nevarna. Tako da bom naslednji teden tudi jaz zatežila moji G. Me pa nekaj zanima, tiste, ki ste bile testirane in naši dve zdravnici - kje se jemlje bris za to preiskavo, nekje berem, da iz črevesa, drugje pa, da iz nožnice - lahko katera prosim malo napiše. Sinska - čestitam, da sta našla bajtico, ki vama je všeč. Midva sva jo iskala dobro leto, pa sva sedaj zelo zadovoljna. Glede kuhinje pa ti lahko priporočim dobrega mizarja (sem ti poslala na ZS naslov njegove spletne strani)- ti naredi po željah, kar si izmisliš, cenovno pa je dokaj ugoden. Jaz imam njegovo kuhinjo in je super, pa še kar nekaj naših prijateljev in so vsi zelo zadovoljni. Pa še kot človek je taka dobričina, pa tako prijazen. Malamalinca - nikar se ne sekiraj, če se ena pametnjakovička, ki se niti predstaviti ne upa, nekaj usaja. Tu lahko vsaka poda svoje mnenje, potem si pa itak ostale same izoblikujejo svoje mnenje in se na podlagi tega ravnajo. Violica - ful si pridna s temi seznami, hvala ti. Srečanje - bi tudi jaz prišla, če bo dopoldne, vendar pa nisem najbolj navdušena nad petkom, ker je potem v soboto že velika noč in bo po cestah in povsod blazna gužva, sploh BTC in ostali šoping centri - lahko se pa tudi dobimo malo izven mesta. Lepo se imejte še naprej, pa ne preveč pretiravat z delom, ker imam potem slabo vest.
|