tasyo
|
Kosilo je že pod streho, tudi vreme se je malo izboljšalo... Tako da bo kar treba lepo še kaj postorit danes! NiLe, ja, sem tudi jaz že nekajkrat videla, da imamo pogosto podobne jedilnike. Hitra in enostavna kuhinja, kajne? Kar se pa regrata tiče, pa ga je tu pri nas vse polno, tako da ga kar pridno nabiramo - no, predvsem tašča, ki me potem zalaga z njim, med vikendom pa še midva popokava košaro in greva v vinograd, kjer je najlepši... K sreči tega drugi še niso ugotovili (aja, pa itak da vinograd ni naš...) Sinska - čestitke za nakup hišice! Dobri ste, če se vam bo res uspelo že mesec po rojstvu preselit...Aja, še nekaj glede Ikeinih kuhenj - sama sicer nimam izkušenj, ampak imam pa dve dobri prijateljici, ki imata njihove kuhinje in sta obe blazno zadovoljni z njima. So šli gor, zrisali glede na mere prostora in tudi dobili so jih hitro. Kvaliteta je čist primerljiva z našimi... Pa tudi še nekaj drugih, ki jih poznam, je zadovoljnih. Tako da - a so cene kej nižje kot pri nas? Aja, pa bele tehnike niso vzeli gor, to so raje pri nas kupovale punce. Malamalinca, ti kar komentiraj, saj zato pa je forum, da izmenjamo mnenja. Saj nihče ne pričakuje, da se bomo v vsem strinjale oz. da bomo vse nasvete upoštevale. Meni osebno je ful fino slišat, kaj vse ste izkušene mamice že poskusile in je pri vaših malčkih delovalo oz. ni... Srečka, lepo da si se malo oglasila, pa da uživaš! Marsovka, ti pa si takooooo drobna, da se sploh ne bi smela obremenjevat s kilogrami, pa če sem prav videla, si se itak zredila le 6 kg, kar je fuuuul malo. Dej, uživaj še ta mesec in lepo prosim, brez omejitev pri sladkarijah - potem boš kateri izmed nas preveč slabo vest vzbudila... Meni namreč na kraj pameti ne pade, da bi se recimo odpovedala domači kremšniti, če mi zadiši. Hmmmm, zdej sem si pa lušte naredila, pa se mi jih ne da pečt... Bom mami poklicala, da vidim, če je pri volji. Uh, sem ratala komot zadnji mesec, se kar pustim razvajat! Ljubljančanke, če se boste slučajno zmenile za petek, se vam mogoče še sama pridružim. Bi pa tudi jaz morala zavit še v Tosamo, ampak je doma toliko dela... Ja, Scorpio, to je ta sindrom - da ko si frej, še prej zmanjka časa za vse... Ti le uživaj, saj si si zaslužila. Sicer vas moram pa kar vse pohvalit, da ste danes zelo pridne, na veliko pospravljate pa perete in likate. Madona, se vidi, da se april res že hitro bliža... Kje pa je lepa posadka? Se ni danes še nič oglasila... Tako, zdaj pa uživajte še v preostanku dneva, jaz grem še kaj naredit...
|