Marelica
|
maychika, pa si me zgruntala (saj veš, kaj to pomeni? ) Barba, me veseli, če sem bila koristna. Jaz pa stalno pozabljam vlogo za vrtec oddat. Pravzaprav ne pozabim, ampak nimam prilike. Ne morem že enkrat sama dopoldne do vrtca skočit, da bi z obema malima šla, se pa tak verjetno ne bom mogla nič zmanit. No ja, vsak izgovor je dober, ali.. Se pa veselim, da boste delali na Metini družbi. Ful mi je fajn, da ste tu v večini take, ki ne ciljate samo na edinčke. Še bomo navijali. Next please, bi rekla maychika. Aja, maychika, potem vam ta hiša res ni bila usojena. Takim ženščinam se je že dobro ognit na daleč. Ker pol morijo vse dokler živijo. hehe, pa še rima se. Moja sestra je s fantom zdaj v podnajemu pri eni čudakinji. Je blo vse zmenjeno, zdaj pa jima skoz nekaj serje po glavi pa si zmišljuje kaj ja pa kaj ne... pa vse kar se kvari bi morala ona servisirat (centralno peč)... Sestra je že čisto živčna poleg nje in komaj čaka, da za vikend pobegne domov k mami. Pa še v gradnjo hiše se bosta kmalu vrgla... nezavidljivo, res. No, vam pa želim, da vam usoda prinese kmalu kako fajn hiško na ogled, ki bo tudi cenovno dovolj ugodna. Čebelica Maja, pred kratkim sva kupila rabljenega karavana Suzuki Balenota, ki ima 4x4 in klimo. Je res ful udoben, mehek pa res tudi, kar plava, kot praviš. Mogoče je res to krivo. Za ovinke vem, da so zahrbtni, samo potem bi morala vedno bruhat, ker imamo res dosti ovinkov. Pri sebi sem skapirala, da zjutraj pred vožnjo nisem smela pit mleka in je bilo boljše. Zato tudi Katarini ne dajem mleka, če gremo kam dlje. Ampak tudi to ne pomaga vedno. Aja one tablete/žvečilne proti slabosti pa meni sploh niso pomagale. A vi pa na Kangooja ciljate? Jaz sem pa slišala, da ni ravno udoben za potovanja. No, vem pa ne, ker se še nisem peljala. So se mi pa renaulti kar malo zamerili. Doma smo imeli 3 generacije Cliotov (očetov izbor), pa niso bili ravno kvalitetni. Že novi je imel neko čudno napako, ki je servis sploh ni znal odpravit, na koncu pa so izjavili, da je to normalno. Flecker, sem mislila, da se boš javila. Jaz grem danes na pošto, pa bi ti lahko poslala. Samo tvoj naslov rabim! Še malo imam fraj, ko mi oba spita. Pridem še potem kaj pokukat tu gor.