ČebelicaMaja
|
Joj, Krista... to je res kriza- jaz sem bila tudi pri Hani zadnje 3 tedne v bolnici... tudi zdaj mi grozi visok pritisk(imamo v družini), samo sedaj ful pazim na hrano in si redno merim pritisk, pa tudi s kg sem bolj pridna... sem pridelala samo 1 kg - pri Hani pa v tem času že 7 ... Danes smo šli vsi trije na UZ... seveda mož ni mogel bit zdraven, ker Hana tud sekundo ni bila pri miru... je pretekla celo pritličje porodnišnice, pa še ven je hotela uit je bila še ena punčka, celo mesec starejša, ampak tko pridna... mamica je jedla sendvič in brala časopis, ona se je pa malo igrala pri mizi... naša je bila kot en Viking zraven, sploh ni taka crkljivka in punčkasta... je kot fantek, skoz v pogonu, nič crkljanja, vse obdela in nič se ne boji... pravi gavnarček... no ja, sej je ful zanimiva, samo včasih bi pasal vsaj sok v miru popit... Sicer pa glavno, da je UZ pokazal, da je z otročkom vse OK. No Maychika, ful popravil sva tudi že midva dala pri Bergiju skoz, ker so ga tako slabo vzdrževali, pa sem ga kupila od sestrične kot ful ohranjen avto Kaj češ... Zvezdica, jaz sem tud Puntota kupila še v študentskih letih, le da je bil takrat v akciji skoraj pol cenejši, kot je danes. maychika... glede hiš je pa res treba pazit- je prav težko dobit tako, kjer vse štima. vseeno bolje tako, kot da bi se stalno nekaj pregovarjali... Aja, sem zadnjič pravila, da naša palačink ne mara... hja... jih včeraj speče mož in namaže z marmelado, je pojedla celo in še pol... sem kar debelo gledala.... sem rekla možu, od kdaj pa naša čmrla palačinke je- pa mož meni, od takrat, ko je z mano doma ostala ( da jaz ne jemljem bolniške, jo ima mož, potem pa on čez vikend dela, da notri prinese, pa mal s taščo pokombiniramo)... Dans sta šla pa potem, ko sta mene odložila v ZOO in pravi mož, da jo je itak najbolj zanimal tobogan res je lep dan, mi imamo pa ob 14h sestanek, ki se bo lahko zavlekel, do neznano kdaj lepo bodite...