|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
8.3.2008 19:44:47   
Krista28
Oj punce, ste se pa kar razčvekale. Maychika bravo za Bon Joviuser posted image . Jst sm si ga tud na stene lepla. Sam ti nism zdele nč fouš. Se komi še premikam.user posted image

Glede vrtca se bo zgleda pri nas nekako uredilo. Mogoče bo nekaj časa malo dražje kot navaden vrtec (drugi ne bo zastonj), ampak za nas je to aktualno itak šele naslednjega aprila. user posted image user posted image Sem si kar oddahnila.

S sošolkami z OŠ nimam stikov, me tudi ne mika, s sošolkami iz SŠ pa smo se lani dobile in smo se imele ful luštno, 2 delata tudi pri nas na banki, tako da....no prav posebej se ne kličemo. Imajo pa skoraj vse že otroke, ena celo 4, pa največja rokerca je bla...zdaj je pa zaposlena gospodinjauser posted image

Evo, danes smo pa nabavli male planičke, pa milo, pa oljček za malecko, ki pride...

Večerja je pri nas ponavadi čokolino, ali skutke, jogurt, kakav, gres,...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.3.2008 20:59:52   
maychika
eya dej napiši kak recept za testo za piškote...pa sevede kolk časa se pol peče pa na kolk...

ja alička se mi zdi da bo nas še prej začelo skrbet. se mi zdi da so tile "mulci" kar prehitro zainteresirani za določene stvari in mene je že pošteno strah kaj bo čez 8, 9, 10 let....

iiii, MM čestitke za objavo...superca...user posted image

krista sej če bi zdele šla na kak koncert skakat, verjemi mi, da bi kaj hitro šla rodit hi hi hi

lepo bodite

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.3.2008 21:51:27   
Krista28
Zvezdica, kako se pa ti kaj držiš? Še delaš, al si si mal frej vzela? Kako pa Marcel in spanje?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.3.2008 9:52:09   
eya
Dobro jutro!

Maychika, iz tistih piškotov je potem ratala kar picauser posted image  Samo je bila pa fuuuuul dobra, ena najboljših, kar smo jih jedliuser posted image  Aja, drugače sem pa hotela naredit piškote po Mojčikinem receptu...ga je prilepila na maminih aprilkah: tukaj.

MM pa čestitam za Metuljčkovo slikico mesecauser posted image

Kaj boste počeli? Mi bomo dopoldne kar doma, popoldan bi šli pa v Hišo eksperimentov pogledat, še nikoli nismo bili. Upam, da bo tudi za Žiga kaj zanimivega...

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.3.2008 14:56:57   
ČebelicaMaja
Ojla! Joj, ste pa res pridne... jaz se že nekaj časa nisem oglasila, ker imam v službi tako gnečo, da preberem vas še, pisat mi pa ne znese.
Mi smo se sicer pozdravili, na kontroli je bilo vse bp...ampak razmišljava, da bi jo imeli še kar kak teden doma, da se k sebi spravi po AB, bomo vidli, če bo zneslo...

Bravo MAjchika za hišo, tisto smo tud mi gledal... ker vedno bolj razmišljamo , da se bomo preselili v hišo in to ven iz Ljubljane...ravno danes je bil oči na obisku, pa je rekel, da bi bil on tud ful za, samo smo ločeni in ne vem, kako bi moja mami to sprejelauser posted image  no ja, nekaj bomo naštrikali, ker tele cene v Lj so res nore, dobiš ga gužvo, slab zrak in snobizem...uh, me to jezi...mene skrbijo samo davki in sve te zadeve... boš poročala, kako bo šlo...
Aja, sem ti v petek poslala krtka, upam, da  ste dobili.

Jaz tudi v slu lahko obiskujem tečaj, samo se mi zdi brezveze, ko tako ne vem, koliko časa bom še v službi, pa že tako cele dneve tam visim, da imam za mojo srčico čist premal časa... pri naslednjem članu, si bom pa tudi jaz, če bom le lahko, privoščila 6 urni delovnik...

Alička in Eya, jaz tudi kupujem preko e mercator spletne trgovine... to je zakon, pa še prinesejo strici v predsobo...user posted image

Joj Barba ste vi pridni s kuhanjem... meni čez vikend že znese, ampak med tednom je pa res kriza, če ima mož Hano, itak zraven nje ne moreš kaj dost kuhat, ker dela same norčije... ponavadi kaj zmrznjenega odmrznemo in na hitro še kako polento, makarone ipd., to je pa tud vse...jaz sedaj, ko sem v drugem stanju, kar redno v slu hodim na kosilo.

Joj, Krista, upam, da se uredi z vašim vrtcem...mi bomo vseeno oddali prošnjo za drugo enoto , potem bomo pa videli kako bo.

Uh, zdej me pa Hana že prav razvaja, spi že skoraj 3 ure...grem pristavit posilo, ker kadar toliko spi, more takoj, ko se zbudi, nekaj v usta pastuser posted image  

Aja, hrana...naša ima tud ful rada umešana jajčka, palačink pa nič ne obrajta.
Včeraj sem spet naredila jetrca in krompirček in je bilo fuj in fej, je pojedla pa potem dve skledčki kompota (slive in jabolka)user posted image  kdo bi jo razumel...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.3.2008 20:46:00   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Bravo MAjchika za hišo, tisto smo tud mi gledal... ker vedno bolj razmišljamo , da se bomo preselili v hišo in to ven iz Ljubljane...ravno danes je bil oči na obisku, pa je rekel, da bi bil on tud ful za, samo smo ločeni in ne vem, kako bi moja mami to sprejelauser posted image  no ja, nekaj bomo naštrikali, ker tele cene v Lj so res nore, dobiš ga gužvo, slab zrak in snobizem...uh, me to jezi...mene skrbijo samo davki in sve te zadeve... boš poročala, kako bo šlo...
Aja, sem ti v petek poslala krtka, upam, da  ste dobili.

ja najprej hvala za krtka...smo dobili...in tia ga je gledala kot le kaj...

drugače pa za hišo..hi hi..saj je pri nas isto. starša sta ločena že 19 let. moj oče rajši ne pride k nam na bisk, če ve da je možnost da bo mami srečal, tko da pride redkokdaj na obisk. rajši nas cel teden ali dva ne vidi, čeprav nas ima ful rad. no in mu tudi ne bo nič po godu, ko se bomo z mami skupaj v hišo spravili, ampak a veš...če se bomo pa na to ozirali pol pa lahko celo življenje ostanem v bloku med tečnimi sosedi. itak se tolk zastopimo, da se bomo videvali tko pogosto kot smo se do zdej. a veš...je zaradi fobije pred srečanjem moje mami tako zamudil mojo valeto, maturantski ples, na poroki je bil pa samo na obredu in hitro izginil tko da na žalost niti ene slike z njim nimam...na žuru ga itak de ni blo. ampak ga iam še zmeri najrajši na svetu, ker mi je bil pa vedno najboljši očka.
tko da se bomo vseeno preselili...

o davkih pa raje ne bi, ker bova spet ene dva miljona pa pol skozi okno vrgla državi...groza. edino če bo kak taki vzel stanovanje, ki se bomo lahko zmenili, da ceno v pogodbi napišemo manjšo kot bo v resnici. bo vsaka malenkost vplivala.

nič...grem. je treba še tio zrihtat za spat. zdej ji je mož za večerjo naštimal politanke in mleko...user posted image   ampak je pa vse pojedla.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.3.2008 6:41:10   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Končno sem imela mal več za prebrateuser posted image , ste ble prav pridne!

Maychika čestitam za hiško in upam, da vam bo šlo vse po planu!

MM bravo za metuljčka meseca februarjauser posted image .

Drugače smo mi več in manj po starem. Razen včeraj je Marcela nekaj zvilo in je bruhal pa trebušček ga je cel dan bolel. Ne vem al je kaj takega pojedel, al je pa kakšno virozo staknil. Sredi noči mi je izgledal že čisto super, saj mi je ves naspidiran deklamiral pesmice in se na vsak način hotel pogovarjati z manouser posted image . Očitno mu je odleglo pa je mogel za celo nedeljo not prnestuser posted image .
V četrtek gre mali za 3 dni na počitnice k tastu in tašči. Saj vem, da je zanj to super, ampak men se bo pa kar vleklo. Zadnjič enkrat je bila tašča čez teden pri nas in pazila na malega, zvečer je pa rekla če ga lahko za ene 2 dni s sabo odpelje. Matr, da me je kar zvilo...sem kar brez besed ostala pa mal cmok v grlu dobila. Saj mi ni problema če gre k njim na počitnice..ampak na take stvari se moram jaz mal psihično prpravt. Vsaj ene par dni prej morm vedt......a sm čudna, auser posted image

Jaz s sošolci iz OŠ nimam nekih stikov..če koga na cesti srečam kakšno rečeva, da bi pa prav redne stike imela pa ne. Tud iz SŠ ne..razen občasnih naključnih srečanj. Iz faksa pa še to ne....matr sm čudnauser posted image

Za večerjo pri nas mali običajno je kakšen fruhzwerge ali pa mleko z medvedki...obožuje pa prepečenec namazan s sirčkom. Sicer imamo pa tako pozno kosilo, da za večerjo običajno sploh ni lačen in popije samo 2 dl mleka.

Krista, ti si pa sedaj že v nizkem štartuuser posted image . Glej, da nam tvoj dragi takoj sporoči veselo novičko. Od bratranca žena ima tud aprila rok...na isti dan kot sem ga imela jaz za Marcelauser posted image .
Kolk prej si šla ti na bolniško preden si šla na porodniško+ sklepam, da si dopust tud pokoristla. Jaz že kar mal plane delamuser posted image ...da bi si na koncu probala ene 14 dni bolniške zrihtat, pol pa dopust in da zaključim konec maja. Jej, bi blo to finouser posted image . Že kar mal odštevam!

Zdej pa veselo na delo

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.3.2008 14:48:32   
mojčika
V četrtek gre mali za 3 dni na počitnice k tastu in tašči. Saj vem, da je zanj to super, ampak men se bo pa kar vleklo.

O poznam, jaz sem to že dvakrat izvedla in obakrat sem se pri odhodu zjokala, so se me že navadili, ko pa pride MM nazaj, me kaznuje vsaj tri dni. A sem vseeno prepričana, da ji s tem ne škodujem, ampak jo pripravljam na to, da mama in ata pa res nista vedno tu, kaj pa če bi zbolela in bi šla v bolnico za nekaj dni, ali kaj drugega. Boli, a tudi to mora bit.

Naša trma se je polegla, dneve, ko hodi v varstvo, očitno zaradi bujenja težko prenaša, zato skuša bolje uveljavljati svojo voljo, sploh ko je utrujena. Čez vikend se je pomirila, bila je menda neka huda luna.

Ostalo nam je pa še, da mala s sprehoda noče domov, če bi bilo po njenem, bi bila zunaj tudi 3-4 ure, zato Maychika jaaaaaz bi tudi hišo. Moj oče je podedoval svojo rojstno hišo, če ne bi bil nanjo tako navezan, bi jaz šla kar tja živet. V gozdu sredi jase, stran od civilizacije, z lepim razgledom v hribih, idila, skozi kuhinsko okno bi videla malo, ko se zunaj igra.... Smo pa v bloku, v mestu brez otroškega igrišča, brez pločnikov in oh in sploh.... Zato kupite hišo, če se le dauser posted image

Danes je tako kisel dan, dež je ponehal, MM pa spi že 3 ureuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.3.2008 14:50:00   
mojčika
Aha večerja pri nas je kar kaj ostalega od kosila, če je zelo utrujena samo flaša kakava, ker več ne gre. Kruh, linoti... to nam zvečer ne gre. Če bi bile jajca, bi jih pojedla tudi 5, palačinke pa niti poluser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.3.2008 15:15:09   
mojčika
A ste že oddale za OTROŠKI DODATEK?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.3.2008 19:40:24   
eya
Joj, ne še Mojčika, še dobro, da si me spomnila. Lani se mi zdi, da so mi poslali obvestilo, letos pa še ničuser posted image

Pri nas je danes za večerjo sir, brez kruha. Tega pa vedno poje dosti.

lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
11.3.2008 12:01:18   
barba
Ojla, kako kaj?
Mi smo OK, v bistvu je Meta center dogajanja in stalnega nakladanja. Čist skoz govori, razlaga, sprašuje zakaj to, kam to, a boš, ....
Zadnje čase je sploh skoz na tapeti: "Ne, to je od Mete. To je moje," in podobno.

Ko pišete kaj vse jedo vaši user posted image  za večerjo, se jst včasih kar mal zamislim. No, ko ste o palačinkah pisale, sem jih v nedeljo tud Meti nardila. Itak jih je kar zmazala, sej so ble z marmelado namazane.user posted image

Eya - jst sm pa v soboto dobila pošto za tole vlogo na CSD

Bodi dovolj ....

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 987
11.3.2008 13:06:48   
Anonimen
Pozdravljene!

Mi smo pa bolančki, Kristina je zjutraj zakuhala do 39 stopinj, potem je še dvakrat bruhala, sem ji dala svečko paracetamola in je spala do dvanajstih. Zdaj je sicer vročina padla, postaja pa spet zaspana. Viroza, kaj čmo. bo treba prespat.

Zvezdica, meni je bilo prvič grozno, ko je Kristina šla na počitnice k mojim. Sem cmilila pol poti do doma, ampak Kristina očitno ni imela nobenega domotožja. Itak se ji je neprestano nekaj dogajalo in zmeraj uživa sto na uro. Zdaj te vikend počitnice prakticiramo približno enkrat na dva meseca. Pa kar paše, sprememba okolja za vse. Edino ko pride nazaj, se ji moram za nekaj ur posvetit in se ukvarjat samo z njo, se stiskat, brat knjigice... Potem je dobra in cele dneve razlaga, kaj je počela in videla pri babi.

Barba, mi smo tudi v fazi moje, moje user posted image . Pa vse hoče narediti sama user posted image . In kako je ponosna, ko ji uspe.

Waw, MM, čestitke, prava mala pozerka, mami pa obvlada fotoaparat user posted image user posted image user posted image . Pa v reviji Mama sem tudi že videla MM.
Aja, naša tudi noče notri s sprehoda, zato ji že ene pol ure prej začnem razlagat, da bova Tisi (naši psički) še nekajkrat vrgli žogo, pa da bova šli še rožice pogledat, kako kukajo iz zemlje, potem bova šle notri. Predpriprava. To delam tudi, ko gremo kam, kjer pričakujem dretje (npr v trgovino). Ji že prej  razložim, kaj je v načrtu in kakšno vedenje pričakujem. Ponavadi je kar mir, prej se je znala sredi trgovine dret  user posted image . Ne vem, po komu ima to, baje sva oba z očkom imela podobne izbruhe. Trme user posted image user posted image user posted image .

Za otroški pa bom jaz oddajala šele aprila, se mi ne mudi.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 11.3.2008 13:07:16 >

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
11.3.2008 13:41:51   
*zvezdica*
Pri nas je pa trenutno faza "Mami kaj je to"?, Mami zakaj je to"?...tako da nam mora domišljija že kar pošteno lavfatuser posted image .

Kaj priporočate proti kašlju? Mali kar močno kašlja...se pa izkašljuje..kako naj drugače povem..ni tist kašelj, da bi ga sililo pa ne bi mogel kašljat..ampak "lahko" kašlja. Preblem je edino to, da mi vse obroke zbruhauser posted image . Po obroku (ali pa že vmes) ko ga napade kašelj gre vsa vsebina želodčka takoj na planouser posted image . Sploh ne vem kako naj mu pomagam. Danes bomo poskusli, da prej in potem nekaj časa ne bo pil..pa upam, da ne bo tako hitro ven zletelouser posted image . Vročine pa drugače nima, samo iz noska mu teče.
Upam, da se mu do četrtka ne bo kaj poslabšalo in da bo šel lahko na počitnice...saj bi mi bilo kar mal tečno, ker vem da se ga tašča že noro veseli in ima pripravljen že cel programuser posted image

Joj, doklade saj res. Ene 2 dni nazaj sem dobila obestilo po pošti...zdej se pa moram še spravit v knjigarno po polo. A to je treba spet dohodke pa to vpisvat? A to ti v službi dajo kako potrdilo al kako? Kaj pa ko smo ble na porodniški, jaz pa še na zavodu 3 mesece? Sorry ker morim, saj najbrž vse lepo v navodilih pišeuser posted image

Dons je pa en tak zaspan dan. Jaz sem taka kot bi me traktor povozu al pa en fejst pretepuuser posted image . Vlečem se kot megla! Najrajš bi šla kar spat.

Kristina, čim prej se pozdraviuser posted image

Mojčika glede trme te pa 100% razumem. Pri nas je tista noro huda oblika (tudi nočna) trajala nekje 3 teden...zdaj je pa kot da bi odrezal. Res pa je, da smo se vsi (midva in mali) v tem času ogromno naučili. Midva predvsem to, da trmo totalno ignoriva (edino to res pomaga), on pa, da s tem ne bo ničesar dosegel. Sedaj tudi če ga zgrabi, traja to kakšno minuto potem pa mine. No, zdaj je OK...kaj nas pa še čaka pa nihče ne veuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.3.2008 13:58:06   
Anonimen
Zvezdica, za kašljanje pomaga veliko tekočine, če bruha, je boljše v majhnih količinah ampak bolj pogosto - požirek, dva, pa čez nekaj minut spet(mogoče tudi obroke večkrat na dan in po malem, da se želodček ne bo preveč obremenik?). Sicer pa, koliko je moker kašelj, se bo pozdravilo, le traja lahko dolgo user posted image .

Aja, sem že prej pozabila napisat: možek se je čisto ogrel, da bi Kristini naredili družbo. Pa še soseda ga spodbuja, da bo imela čim več otrok za pazit user posted image . Zdaj pa razmišljam, tudi jaz imam željo, veliko že od Kristininega rojstva dalje, ampak čaka nas gradnja hiše, živeli bomo praktično na gradbišču, jaz sem brez službe, že zdaj nam zmanjkuje prostora, nimam pojma, kam bi dali še eno posteljico... Po drugi strani pa bi se zelo rada spravila v kakšno službo. Eh, dileme, dileme... user posted image

Glede otroškega: a ne bomo zdaj enkrat dobili za dohodnino odločb? Saj bo tam pisalo, koliko je posameznik zaslužil v prejšnem letu. Samo ne vem, če ne bo to že prepozno za oddajo otroškega dodatka.

Neposredna povezava do sporočila: 990
11.3.2008 14:51:36   
ČebelicaMaja
ojla! Jaz sem bila pa danes na pregledu, vse OK, v čet. imam pa še UZ... že komaj čakam, da vidim spet našega pikeca. Mi je pa sodelavka posodila tisti domači "prisluškovalec" srčka- Angelsounds in je super... se ful dober sliši...pa res me pomiri, ko slišim bitje srčka.

Zvezdica... obrazec DP3 najdeš tud na netu in ga lahko sprintaš... oddajaš pa podatke za 2006 - lahko priložiš kopijo dohodninske odločbe...
Naši smo za tak kašelj dajali sirup Prospan- se mi zdi, da je malo res pomagal, še bolj pa inhalacije s fiziološko...

Joj, kolk Meta že govori... pri nas tudi ves čas nekaj čeblja, saj nekaj od tega razumemo, veliko ima pa še vedno svojega jezika...je pa tko fino, ko že pove, kaj ji manjka... danes se je ob 6h zbudila in je rekla mleka pupala- sem ji dala mleko in je kar padla nazaj v posteljo.

Midva se tudi pripravljava na prvi "samostojni" vikend, ko si bova prvič vzela čas res samo zase in jo mahnila na Dunaj... se kar bojim kako bo šlo.

Ankica... glede službe ti lahko rečem le tako, preden jo dobiš lahko traja, potem takoj kao ni lojalno, da greš na porodniško, tko, da itak ne bo nikoli prav... ravnaj se po svojih željah in intuiciji...user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.3.2008 15:24:14   
*zvezdica*
Aja, sem že prej pozabila napisat: možek se je čisto ogrel, da bi Kristini naredili družbo
IZVIRNO SPOROČILO: Ankicauser posted image user posted image user posted image user posted image   Super Ankica!
Ima ČebelicaMaja prav..preden dobiš službo lahko traja, pa še potem ni fino čist takoj zanosit...tako da go for ituser posted image user posted image user posted image . Imaš tukaj zveste navijačiceuser posted image

Hvala za info glede doklad in sirupa!

ČebelicaMaja super, da je vse OK z nosečnostjo! A boš potem v četrtek že izvedla kaj boste imeli...če bos seveda sploh hotla vedt?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.3.2008 15:24:44   
*zvezdica*
Ampak citirat se pa še zdej nism naučilauser posted image

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 993
11.3.2008 16:11:10   
flecker1
hojlaaaa, pa sem se spravila pisat po dooolgem času user posted image

sem na bolniški ta mala je malce bolna, bolniška tud zato, da grm jutri na eno probno delo v drugi firmi, če bo vse ok, pride odpoved v moji zdašnji službi, res komaj čakam user posted image

morda kdo od vas ima netresk? če se da men poslat, bi rabilaaaa, moja starejša ima že dolgo bradavico (res trdovraatno) na stopalu, baje netresk pomaga...

kmalu bodo naši aprički dvoletniki, uh hitr mine...pa moja ful govori, kličem jo me reče jaaaa, kaj je... v vrtec pa ful rada hodi, še vedno pa je mamaaaaaaaaaaaaa na prvem mestu, skoz hoče bit ob meni, kdaj pa kdaj pa me pozabi, men je to fajn kot pa da hoče bit brez razloga prilepljena name user posted image

bodite fajn, javite mi na zs gledee netreska pliiiz

Neposredna povezava do sporočila: 994
11.3.2008 16:25:38   
mojčika
Glede doklad, sem brala navodila in razumela, da moramo mi dati podatke iz predpreteklega leta, torej za 2006, a imam prav?

Samo toliko, čakam, da pride MM domov, sem bila do sedaj v službi. Čau bau

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.3.2008 16:57:40   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

ČebelicaMaja super, da je vse OK z nosečnostjo! A boš potem v četrtek že izvedla kaj boste imeli...če bos seveda sploh hotla vedt?

Zvezdica... meni so že povedali za spol...za Hano smo čakali, da je pokukala na plano, zdaj pa nisem mogla čakat...pa še bolj praktično je, v četrtek bomo samo preverjali pravilnost nuhalne user posted image  Baje bo fantekuser posted image  ... ma, samo da bo zdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
11.3.2008 20:55:08   
Marelica
O, koliko novega čtiva sem imela. Pridne!user posted image

Da ne pozabim, najprej zvezdici: mi imamo ravno zdaj kašljajočega Dominika, tudi tak moker kašelj, pa še malo mu hrope v prsih. Danes mu je zdravnica pljučka poslušala in ni nič drugega kot trdovraten kašelj, nismo nič zdravil dobili. In mi je še zabičala, naj mu ja ne dajem kakih sirupov! Da se mora skašljat. Pa tudi naj dosti tekočine pije. Tako da ti samo prenesem dalje njen nasvet. Pa upam, da se Marcel tudi kmalu pozdravi. Je res nadležno to kašljanje in siljenje na bruhanje.

Bom dalje komentirala v drugem postu, ker se zna zavlečt.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.3.2008 21:00:56   
Marelica
Kako lepo je brat pomenke naših nosečk. Sem ful vesela za vaju! Pa bo pri Čebelici Maji tudi parček, kot izgleda.user posted image

Flecker, mi imamo netresk, ti ga lahko pošljem. Je dober tudi za vneta ušeska zdravit. Samo ne vem, če je zdaj že poln soka, grem preverit ven... aha, ja, je že potegnil sok. Čez zimo je namreč čisto suh, ne stineš ven niti kaplje. Daj mi na ZS piši, pa ga spakiram pošljem po pošti.

Ker vidim, da si ravno gorm, bom kar poslala spet... nadaljujem pol s pisanjem.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.3.2008 21:49:52   
Marelica
Ankica, čisto res ja, za otroke ni nikoli pravi čas... ampak ko se "zgodijo" vidiš, da je bil še kako pravi. Jaz tudi navijam, da Kristina dobi družbo!!!!

Dobri so vaši malčki, ko tako sprašujejo. Mi na to fazo še čakamo. No, pravzaprav čakamo, da se začne jasneje izražat, ker s svojimi besedami na nek način res že sprašuje. Samo zdaj se še lahko francoza naredim pa ji rečem, da je ne razumem.user posted image  

Aha, Ankica, imaš res dobro taktiko to, ko Kristino naprej pripraviš kaj sledi. Sem že brala v vzgojnih knjigah in tudi včasih prakticiram. In se res obnese! 

Jaz pa za otroški dodatek ne rabim dajat vloge... do avgusta. Kdo me bo pa takrat spomnil?user posted image

Danes smo imeli za malega sistematskega +RA. Ga je pohvalila, res nima težav v razvoju in NFT ni potrebna, kot je na začetku predvidevala. Še dobro, da sem takrat vztrajala in sem od tega odstopila. Cepljenje je pa danes prešprical zaradi nahoda.

Uf, zdaj pa že tako dolgo klofam ta tekst, vmes pa še na MSN visim...

Aja, to sem še hotela vprašat: a je kateri od vaših malčkov tudi občutljiv med vožnjo in mu je slabo. Naša je že tretjič bruhala, pa zdaj res nimamo slabega avta. Mislim, da bo taka revica, kot sem bila jaz. Stalno sem bruhala, ko smo se peljali na izlet.user posted image Samo je pa razlika med stoenko in današnjimi avti, zato sem mislila, da ji bo prizanešeno.user posted image   

Maychika, kaj novega glede hiše?

Lep pozdrav in lahko noč vsem!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 999
12.3.2008 8:16:42   
barba
Ojla,
jst sem lih včeri spolnjevala obrazec za dodatek. Kdor odda do 30.3. vpiše podatke/prihodke za 2006, po 1.4. pa za 2007. Kje je logika, nevem.user posted image Ampak za nas je zaenkrat tako bolje, ker sem takrat imela edini prihodek preko študentskega servisa.

ČebelicaMaja - mi gremo pa vsi skupi na Dunaj par dni pred 1.majem. Moram še hotel rezervirat, pa vsak dan posebaj pozabimuser posted image

Marelica - si me spomnila na cepljenjeuser posted image  Naša še ni dala zadnjega cepljenja čez in sem takoj moža licala, da naj jo naroči.user posted image

Ankica - vidva se kar odločta še za enga user posted image . Čeprov od začetka zgleda vse bolj težko, se v končni fazi vse porihta. Midva sva se tud odločila, da bo Meta dobila družbo. Zdej še sam kakšen mesec počakamo in akcija.user posted image user posted image user posted image

Šibam na sestanek ....

< Sporočilo je popravil barba -- 12.3.2008 8:18:31 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.