ČebelicaMaja
|
Ojla! Joj, ste pa res pridne... jaz se že nekaj časa nisem oglasila, ker imam v službi tako gnečo, da preberem vas še, pisat mi pa ne znese. Mi smo se sicer pozdravili, na kontroli je bilo vse bp...ampak razmišljava, da bi jo imeli še kar kak teden doma, da se k sebi spravi po AB, bomo vidli, če bo zneslo... Bravo MAjchika za hišo, tisto smo tud mi gledal... ker vedno bolj razmišljamo , da se bomo preselili v hišo in to ven iz Ljubljane...ravno danes je bil oči na obisku, pa je rekel, da bi bil on tud ful za, samo smo ločeni in ne vem, kako bi moja mami to sprejela no ja, nekaj bomo naštrikali, ker tele cene v Lj so res nore, dobiš ga gužvo, slab zrak in snobizem...uh, me to jezi...mene skrbijo samo davki in sve te zadeve... boš poročala, kako bo šlo... Aja, sem ti v petek poslala krtka, upam, da ste dobili. Jaz tudi v slu lahko obiskujem tečaj, samo se mi zdi brezveze, ko tako ne vem, koliko časa bom še v službi, pa že tako cele dneve tam visim, da imam za mojo srčico čist premal časa... pri naslednjem članu, si bom pa tudi jaz, če bom le lahko, privoščila 6 urni delovnik... Alička in Eya, jaz tudi kupujem preko e mercator spletne trgovine... to je zakon, pa še prinesejo strici v predsobo... Joj Barba ste vi pridni s kuhanjem... meni čez vikend že znese, ampak med tednom je pa res kriza, če ima mož Hano, itak zraven nje ne moreš kaj dost kuhat, ker dela same norčije... ponavadi kaj zmrznjenega odmrznemo in na hitro še kako polento, makarone ipd., to je pa tud vse...jaz sedaj, ko sem v drugem stanju, kar redno v slu hodim na kosilo. Joj, Krista, upam, da se uredi z vašim vrtcem...mi bomo vseeno oddali prošnjo za drugo enoto , potem bomo pa videli kako bo. Uh, zdej me pa Hana že prav razvaja, spi že skoraj 3 ure...grem pristavit posilo, ker kadar toliko spi, more takoj, ko se zbudi, nekaj v usta past Aja, hrana...naša ima tud ful rada umešana jajčka, palačink pa nič ne obrajta. Včeraj sem spet naredila jetrca in krompirček in je bilo fuj in fej, je pojedla pa potem dve skledčki kompota (slive in jabolka) kdo bi jo razumel...