|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
11.3.2008 16:21:42   
katja pv
pozdravljene!

Ej thumbelina, bi se lahko podpisala pod tvoj post. Tudi pri nas je stalno neka štala, ko sem sama z obema. Na srečo se me včasih mož usmili in odpelje Ano na sprehod, Matija pa pobere varuška in imam kakšno uro mir. Je pa to žal tako redko, da je omembe nevredno.

Tejkag: za srečanje sem takoj za. Lahko se zmenimo v četrtek ali petek, lahko pa tudi v soboto (mož dežura), če se nam želi katera pridružit, ki že dela. Naslednji teden smo na dopustu v Portorožu - si bomo malo privoščili morja in plavanja v bazenu. Drugače pa lahko po veliki noči.

Za Anin RD pa sem ji kupila eno knjigico s trdimi platnicami ali pa bom dodala še Lego kocke-duplo, ki jih imajo v Sparu v akciji.

Se še slišimo.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.3.2008 16:25:44   
Kaštrun
ojla bejbe!

jaz sem pa ravno prišla iz Jesenic. sva bili z Lučko na kontrolnem pregledu za alergijo. naročeni sva bili ob 11ih, na vrsto pa sva prišli ob 13.40, s tem da potem še na test čakaš 20 min, pa 20 min na izvide, tako da sva zaključile s pregledom ob 15.20!!! sem mislila da bom popizdila. pa kako naj otroku povem, da nimam za jest nič s sabo, ker sem mislila, da bova v max. dveh urah nazaj. hvala bogu, da je šla danes kot nalašč z mano in je imela s sabo banano in sem ji šla potem še en kifelček kupit na avtomat. matr! zakaj majo potem ure, če se jih ne držijo? fak ej. ok. pa tudi razumem tiste otroke, ki se jim da povedati, da je treba malo počakati, pa ki jim greš lahko kupit za pit in za jest na avtomat, ampak 10 m staremu otroku... je bila pa full, full pridna. nič ni jokala, nič ni sitnarila, samo zaspana je bila do onemoglosti, ker je dopoldne spala 15 min!

drugače pa sem jaz že full bolj. slabosti sicer še trajajo, samo nič ne bruham. sem pa utrujena za umret.

evo, grem skuhati do konca, pa se potem še javim...

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.3.2008 16:41:31   
zoom zoom
kAŠ    trun: tole je res sranje, da moraš tako dolgo čakat. Se tudi jaz včasih sprašujem, zakaj user posted image so ure, če se jih potem ne držijo. A na pregledu user posted image si že bila? A sta mogoče 2?user posted image

Thumbelina: tudi jaz si na vsake toiko želim malo miru in da bi en dan lahko malo dalj spala, pa da mi ponoči ne bi bilo treba vstajat, da bi lahko delela kar bi si zaželela, pa na žalos ni variante za to. Zdej pa sploh ko sta boljna. Starejši je že bolje, tamala pa smrka na ful, ima vnete oči (ji kar dajam kapljice Tobrex od starejpega) in če jutri ne bo bolje pokličem pediatra, sicer jo peljem v četrtek ko im asin kontrolni pregled.

Moram konlart

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.3.2008 16:48:39   
tejkag
OJ!
Čist na hitro se malo javim, ker je bejba taka tečka, v bistvu ni tečka,ampak se mora skoz nekaj dogajat okoli nje. Kar naprej se ji morm posvečat,kazat knjigice pa se igrat z njo...no saj malo se že zamoti sama,nikakor pa ne več kot deset minutuser posted image . V prenosni posteljici je še kar rada no, tam sama gleda knjigice o živalih in se igra s plišeki .
katja pv-meni je vseeno kdaj,ta teden lahko in mi je vseeno kateri dan. Kaj pa ostale?

aischa,valika,juniorka,gaja?

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.3.2008 17:24:30   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

kaštrun: tole je res sranje, da moraš tako dolgo čakat. Se tudi jaz včasih sprašujem, zakaj user posted image so ure, če se jih potem ne držijo. A na pregledu user posted image si že bila? A sta mogoče 2?user posted image

ja, prvi UZ sem imela včeraj. vse je za enkrat OK, srček se je lepo videl... sicer pa ne, nista 2 user posted image  bog ne daj! moj si je full želel dva. je rekel "a je samo eden"? je rekel moj G "a ni dost?" user posted image

u pa še ena fora.
je moj vprašal G "a je datum v redu?" (PDP)
pa reče G "moja otroka sta oba rojena na ta datum in vam povem, da je datum prav lep".
pa potem jaz "a oba sta rojena na isti dan?"
pa G "ja, res je"
pa pravi mož "uf, potem ste pa dobr izračunal"
pa pravi G "kdo pa bo, če ne bom jaz" user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.3.2008 17:43:44   
smotka lonib
kaštrun!
Super, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image . Sem se pa nasmejala vicu o ljubljančanu, ki je šel v Idriji v trgovinona tvojem blogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Podoben vic:
Pride polanc (iz Poljanske doline, pa mal zavijejo) v gostilno pa naroči: En tamal pir?
Gostilničar: Nimamo.
Polanec:kok tu?
Pa mu gostilničar da KOKTO.user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.3.2008 18:23:12   
sabri
Taja se zahvaljuje, saj ko sem zjutraj vstala, sem pozabila oz sem se kasneje spomnila, da ima danes 11 mesecev, ah smotana mami neuser posted image . Še en mesec pa bo enka, jao jao.
Čestitke aishi in za včeraj Klariuser posted image
Kaštrun: kako pa ti kaj laufa tale štart, samo da se ok počutiš pa bo.
lilka: ful lep voziček, sem mahnjena na rdečo pa mi je kar malo žal ratalo, da sem ga že kupia, modrega.

Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.3.2008 18:33:04   
smotka lonib
TAKO ZATIŠJE JE TUKI, Da VČASIH NE VEM, A BI KEJ NAPISALA ALI NEuser posted image .

EVO VIC ZA DOBRO RAZPOLOŽENJE. SEM GA PREKOPIRALA OD MAMIC PO 35 LETUuser posted image
Žena gre ven 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najkasneje do polnoči. Tako ure tečejo kot tudi martiniji in žena se pošteno nasekana vrne domov ob 4h ponoči.
Ko tako pijana stopi v stanovanje, se ravno začne dreti kukavica na uri. Štirikrat naredi "kuku". Žena se prestraši, saj ve da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štiri "kuku"-je, tako da ji bo naslednji dan težil zakaj je prišla domov tako pozno.
Zato hitro sama "zakuka" še osemkrat. Žena je vsa ponosna, saj se je kljub pijanosti tako hitro domislila tako dobre rešitve. Oddahne si in gre spat.
Naslednji dan mož vpraša ženo kdaj je prišla domov. "Okoli polnoči" mu ta odvrne. Mož sploh ni nič slabe volje, zato je žena še toliko bolj vesela, saj ji ji zares uspela dobra ukana.
Nato pa moz rece: "Rabimo novo uro s kukavico".
Pa žena vpraša: "Zakaj pa to?"
Pa mož: "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem rekla 'u pičko', potem je zakukala se trikrat, se odkašljala, nato zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala se dvakrat, nato pa se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec se ji je pa začelo še kolcati..."

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.3.2008 18:53:39   
sabri
s lonib; tale zadnji vic mi je pa ful všeč. Je pa zatišje ja.

Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.3.2008 19:45:18   
smotka lonib
še en vicuser posted image user posted image user posted image
Pride mož precej nadelan zgodaj zjutraj domov, se previdno in potiho
sleče že na hodniku, pretihotapi v spalnico, počasi zlekne poleg žene
in zaspi, v upanju, da ni nič opazila. Ko odpre oči, je okrog njega
vse belo in poleg njega stoji človek, oblečen popolnoma v belo...
"Kaj pa to, kje pa sem, kaj počnete v moji spalnici?" je logično vprašanje.
"Moje ime je sv. Peter in tole in tvoja spalnica...".
Mož je zaprepaden: "Kdaj sem pa umrl, kako pa sem umrl, to ne more
biti res. A resno ni nobene možnosti, da bi se vrnil nazaj na zemljo?"
Mož z brado mu odvrne, da lahko, ampak je ena majhna kajla. Lahko se
vrne le kot pes ali kokoš.
Po krajšem razmisleku se odloči "Potem pa se bi rad vrnil nazaj kot
kokoš, raje bi preživel še nekaj časa na zemlji"
Pufff, rečeno storjeno, in naš junak z zanimanjem ogleduje svoje novo
oblačilo, peresa vsepovsod.
"Sploh ni tako slabo, prijetno toplo in lahkotno se počutim", tako da
skače malo okoli, malo kljuva po tleh, fino, skratka. Do njega pride
glavni petelin z dvorišča in mu reče
"aha, ti si torej nova kokoš tukaj, uživaš svoj prvi dan?"
"Ma ja, super je, ampak imam en tak čuden občutek, kot da bom vsak čas
eksplodiral."
"Nisi še nikoli valil jajc? To pomeni, da je jajce že skoraj zunaj, le
močno se napni in pritisni, pa boš videl"
In res, naš junak prtiska pritiska, nato pa fantastičen občutek,
boljši od vsakršnega orgazma in jajce pade na tla.
"Uf, tole je pa fantastično, poleg tega pa čutim, da je že novo na
poti." Spet pritisne, se napne, in waaaah, ogromno olajšanje in novo
jajce. Poleg tega še velik očutek materinskosti. Super, si misli sam
pri sebi, to da sem postal kokoš je bila najboljša stvar v celotnem
življenju!
Veselje se je le še povečevalo in ravno ko je skoraj izlegel že tretje
jajce, je začutil močan udarec po glavi in zaslišal ženo, ki vpije:
"Francelj, krava pijana, zbudi se, v posteljo serješ!!!!"

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.3.2008 19:55:08   
zoom zoom
Lonib, dober štos, čeprav jaz tega ne štekam (pa se mi zdi , da nisem blond):
PORABLJEN
Mladoporočenec je po poročni noči zaskrbljeno gledal svojo izbranko, ki je objokana ležala na postelji.
"Kaj te skrbi, ljubica moja? Kaj je narobe?"
"Kar poglej se! Že prvo noč sva skoraj celega porabila."

Sicer je pa pri nas bolezensko stanje grozno. Starejši je v bistvu že čist zdrav, pač še malo smrka, ampak ni panike (antibiotik pač dela svoje), tamala je pa tako boga. Iz nosu ji kar naprej teče (zeleno, pa če ji slučajno ne spucam takoj- -kar je tudi včasih nemogoče, si smrkelj razmaže po celem obrazu), oba očesa ima močno vneta, ji kar naprej teče zeleno ven, pa na levem se ji je celo ena mrena naredila. Ji dajem Tobrex kapljice, ampak jutri jo obvezno peljem k zdravniku pokazat. Je pa tudi nekaj hripava,... Ni da ni. Bo pomoje spet zelo pestra noč.
Si bom jutri, ko grem na manjšo operacijo, tam okoli 12h pomoje prav odpočila od vsega.

Kaštrun: jaz sem si ful želela dvojčke ampak to še preden sem zanosila prvič. Ampak sem ugotovila, da je čist ok imet samo enega. Si ne predstavljam, da bi imela 2 naenkrat. Pa fino da je vse ok. Želim, da tako tudi ostane.

Glede zatišja pa je verjetno takole. Nekatere so že v službah, nekatere se psihično pripravljajo na to, v mojem primeru pa se mi  zaradi bolnih otrok ne ljubi "gor" viset. Čeprav včasih paše vsaj prebrat.

Lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.3.2008 20:06:17   
zalbi
no končno sem našla čas - da se vam javim - skratka ja bla sem na razgovoru - kr neki, ja h mislm, da danes res ni lahko dobit normalno službo. Do konca tedna mam čas da razmislim, ampak danes sem čist zmedena - pa smo želim si eno službo s svojo pisalno mizo, tuki pa kr neki hočjo da jst delam preko svojga s.p-ja - vglavnem nevem kaj naj sploh nardim.

Taja - vse naj naj za uh že 11 M

Tko - zdej pa grem neki povečerjat - pol pa likanje...brrr... se mi je nabralo za znoret cunj....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.3.2008 20:52:57   
thumbelina
hej

matevž se je že ko je zaspal zbudil in jokal kot dež samo ko sem šla stranuser posted image , kr nekaj.... Upam da bo zdaj spal....
Zgornja dvojkica rine ven, pa ga matra

mojavto nekaj šteka - smo šli popoldne kao v Novo mesto, pa je že v Trebnjem začel avto kr nekaj škrtat pri voznikovem kolesu... NO potem sem jaz zatežila da v nm pa že ne gremo ampak pač v Mercator v trebnjem da jerca ne bo razočarana in še dobro da smo šli, ker bi sicer nekje obstali. Domov smonamreč zelo težko prišli. Volan se mi je v roki hudo tresel, komaj sem rajdala avto, mož prav da je šel ležaj, jaz se itak bolj slabo spoznam....

Skratka ni da ni. Pa glih zdej ko sem nameravala jerco dat v vrtec da se jaz mal spočijem. Itak. kaj pa druzga. zdaj ju še nikamor ne morem peljat ampak bomo lepo doma.... Da bo še bol pestro, imam v četrtek popoldne in zvečer dvoje inštrukcij. Ma sem jezna nase ko vedno vse obljubim. Folk je siten, zadnjič sta se kr ena mama in sin namalala pr mojih vratih in me spraševala če bi jst inštruirala tega sinauser posted image Svašta...

Jutri ima Matvež prvič terapijo v Ljubljani....  Bo šel še mož z menoj.

Nč sama jamrarija me je, tako da se bom kar speljala od tukaj. Naj rajši Lonib kakšen vic pove....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.3.2008 22:00:35   
smotka lonib
thumbelina!
ti kr jamraj sej zato smo tuki oziroma zadnje čase sem sam jest tukiuser posted image , no pa ti.. če boš pa še ti dol z RR-ja šla, pol bom pa čist samauser posted image . Jest čez dan včasih popkukam gor, pa je tok prazen, da ne vem več kaj pisat. Imam pa zvečer, ko dam Zalo spat, vsaj mir in tišino, da malo srfam.Pa še med srfanjem hodim k Zali, ker se v 1 uri 3-krat zbudi, da jo moram dvigniti, da zaspi v naročji in potem v posteljo. Včasih to ponoči ene 10-krat ponavljamuser posted image , vačsih jo pa rajši k nama dam spat. Se bojim, da še S  E X A T ne bomo mogli več.
jest sem pa šele dons zvedla, da če kupiš nov avto in 3 otroke, da dobiš vrnjen davek na novo vrednost avtomobila . Včasih vem, da je bilo tko, da ti tistega davka ni bilo treba kao tam plačat. Vglavnem nekaj malega dobiš in zame, ki imam že 3 mesece luknjo v denarnici in obrabljeno bančno kartico, je to juhuhuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3339
11.3.2008 22:06:46   
smotka lonib
EN FAJN VIC.
MOŽGANI
Kanibal vstopi v mesnico s človeškim mesom in povpraša mesarja za ceno možganov. Mesar mu pokaže cenik, na katerem piše:
1 kg moških možganov..........cena 1.000 tolarjev
1 kg ženskih možganov...... .cena 2.000 tolarjev
1 kg policijskih možganov.......cena 10.000 tolarjev.
Kanibal je začuden nad visoko ceno policijskih možganov, mesar pa mu pojasni:
"Veste, zelo veliko policistov je potrebno,da dobiš ven 1 kg možganov."
user posted image user posted image user posted image

IGNORANCA
Policista v parku naletita na golo mladenko. "Ignorirajta jo!" se sliši po zvezi s strani dežurnega policijske postaje.
"Saj sva jo že! Jaz trikrat, Tone pa štirikrat!"
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
11.3.2008 22:09:56   
smotka lonib
TREZNOST
Kdaj gre Dolenjec trezen iz gostilne?
"Kadar ga časti Gorenjec."
Gorenjka reče Dolenjki:
"Ti si ****!"
Dolenjka pa ji ne ostane dolžna:
"Saj bi ti tudi bila, če ne bi bila tako ohrna!"

Zdej pa jest odhajam, ker pridem moj iz službe. Bo reku, da sem obsedena, če me vid pred računalnikom.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.3.2008 6:56:22   
thumbelina
jutro.
no dones mi je malo bolje, ker je mož doma, je vzel dopust, da bo malo pripravil vrt za setev in popoldne bo šel z menoj, ker Moste pa res slabo poznam in se mi ne da ob 14.00 iskat parkirni plac..

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.3.2008 7:23:01   
zoom zoom
Dobro jutro.

Današnja noč je bila pretresljivo odlična. Sem mislila, da zaradi nosu in oči ne bova nič spali. Pa sem se motila (hvala bogu in upam, da tako tudi ostane). Sicer trenutno še spi, s starejšim sva pa že pokonci.

Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.3.2008 7:24:43   
thumbelina
Aja sem včeraj rezervirala dopust na otoku Molat blizu Zadra. evo slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da se malo pohvalim. Ma sem prec boljše volje, ko vem da bomo nekam šli...
sej pol pa otroc naujo hotli spat....

Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.3.2008 7:40:30   
zoom zoom
Thumbi: koliko je pa cena? Zgleda dober. Kaj pa plaža?

Neposredna povezava do sporočila: 3345
12.3.2008 7:57:10   
thumbelina
Mi gremo 15. junija v predsezoni, pa je ceneje  in sicer 38 € na dan. Meni se zdi sprejemljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.3.2008 8:00:16   
thumbelina
zoom zoom, saj vem da sem mal šauknjena, ampak se ne spomnim, a so ti podaljšali porodniško?
Se mi ne da brskat nazaj.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3347
12.3.2008 8:09:54   
zoom zoom
Ja porodniško so mi podaljšali. V službo grem enkrat julija. Po dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 3348
12.3.2008 8:13:12   
zalbi
dobro jutro!

jst sem se pa danes zbudila kot bi me vlak povozu - boli me glava, vse mišice, počutim se totalno zanič - sploh ne vem kaj mi je....

Sara pa je včeri dobila tricikel od babica in dedija - joj že za RD - pa je ful navdušena.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3349
12.3.2008 8:17:21   
1vetrnica
dobro jutro lejdiske,

prvo čestitke taji in klari in vsem ostalim, ki praznujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

spanje: naša bejbika je lepo spala celo noč, tamal mi pa hoče neki kašljat, bomo videli, kaj se bo izcimilo iz vsega tega.user posted image

Zalbi; ne štekam, zakaj naj bi ti zdej odprla s.p.?!?!? pa porka duš, tko, kot praviš, dons dobit eno dobro službo je tut cel hudič no. user posted image

thumbelina: kok je pa apartma oddaljen od plaže? a ste že bili tam?, če ste, daj malo več povej, ker zgleda, res lepo. Sicer pa; važičiuser posted image user posted image user posted image

srečnaje jutri: a smo že dogovorile detajle?

srečanje zvečer: ?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?