Marelica
|
Jaz še kr čakam, da se mi mali prvič zbudi za dojenje... danes me je zafrknil in očitno podira rekorde. Zato pa še visim tu gor. In lej jih: Nenya, maychika in jaz tazadnje tu gor, kot da imamo res največ cajta. Maychika, držm močno pesti, da vam uspe nakup! Sem šla pofirbcat, za katero hišo gre, pa glede na tvoje namige, mislim, da sem kar pravo v oglasih našla. A ma v pritličju talno gretje? Zgleda vredu, res, bi vam privoščila, ko res ni tako malo okolice poleg! Se bosta punci lahko v miru natekali. Večerja pri nas: hm, edini obrok, ki je bolj ko ne razpuščen in čisto naključen (ker nikoli nismo imeli navade kaj kuhat za večerjo). Danes recimo samo sveže pečen kruh (polnozrnat iz kruhomata), ki ga je kar veliko zmlatila. Včasih banana, sir, dugič samo kaki keksi, jabolko, ah res nič konkretnega. Ampak pred spanjem pa obvezno 2 deci mleka na slamico. Čokolinota pa naša sploh več ne mara, pa tudi drugih linotov ne. Ja, zanimivo, ravno danes sem dobila odgovor na mail od sošolke iz sš, s katero sem skozi držala stike. Pač, če odštejem malo daljše pavze vmes. Ima malo mlajšega fantka od našega Dominika in je tudi zelo spremenila navade. Zdaj itak debatirava samo še o otrocih. Sva pa edini z otroki iz naše freestyle klape (4 sošolke+partnerji), pa ne vem če ne edini iz cele paralelke. Z OŠ sošolci sem pa kar izgubila stike, že zdavnaj. Smo že po kraju bivanja precej daleč narazen, pa za ene par sem slišala, da so se tudi čisto "raztepli" po svetu. Mi je pa v veliko veselje, če mi pride na uho, da je kateri od teh postal starš. Je pa to zeloooo redko, tako da smo kar nizki procent mamic/očkov. Maychika, kaj ta reklama še obstaja? Meni je taka luštna, pa v uho sede. Ja nič, mali se je odločil, da me danes ne bo gnjavil. Al bo pa potem zgaga, ko se bom spet prepozno spravila spat. Maychika, Nenya, pestre noči, ni kaj. Mi je kar znano, čeprav tak hudo pri nas še ni. Sva se pa ravno prej z mojim režala, ko je povedal, kako mu je Katarina včeraj ob polnoči priletela direkt na glavo. In to v svoji spalni vreči, čez visoke rešetke... pa saj ne prvič. Se je prav razkuril. Evo, zdaj se pa že smejeva na ta račun. Saj so posrečeni ti naši malčki. Včasih, ko kaj ušpiči, mi gre prav na smeh, čeprav se trudim ostat resna. Ah, še kar visim tu gor. Nič, lahko noč vsem!