tasyo
|
Dobro jutro! No, se vidi, da je Scorpio začela z dopustom, izgleda namreč, da sem spet prva... Tako da vam bom najprej postregla z eno kavico - ; je potem dan veliko lepši! Kekec in mojca, lahko da se ti je naredila manjša popkovna kila, ampak je res težko karkoli rečt v virtualnem svetu... A lahko to izboklinico potisneš nazaj noter? Vsekakor povprašaj svojo G na pregledu, če pa ti bo delala preglavice in bolečine, pa se odpravi prej do zdravnika. Da boš mirna. Ketrin, ja, naša punči se kar pridno redi. Prej mi je skos govorila, da je bolj majhna in drobna, zdaj pa je konkretno krepka. No, debelušček še ni, pravi da ima glih prav podkožne maščobe, sama tega ne znam ocenit... Sem pa res vesela, da se je obrnila. Sva se včeraj srečali s kolegico, ki ima rok konec marca, pa je bil fantek ves čas postavljen na kolenčka in je že imela dogovorjen CR, pa se je včeraj (15 dni pred rokom) tudi obrnil na galvico! Glede koška - nobenih kjut pa diht... Po moje bova vzela kar enega plastičnega barvastega v merkurju oz. eni podobni trgovini. Meni je najbolj važno, da se dobro zapre. Pred kratkim sem takšne, ki imajo malo večji rob, ki se prekriva s spodnjim delom (upam da ti je vsaj malo jasno, kaj mislim) in na stopalko, videla v Sparu. Pa ga seveda takrat nisem vzela, zdaj pa jih ni več... Sandrin, za sestrske izjave se pares nič ne sekiraj, velikokrat bleknejo kaj, kar v resnici ne mislijo... Fino, da se še ne odpiraš... A so ti naredili uz in pogledali posteljico? Ker se tile izcedki pa kljub vsemu meni ne zdijo normalni. Ampak G verjetno že ve, kaj dela. Saj nam v bistvu ne preostane drugega, kot da jim zaupamo in sledimo njihovim navodilom... Je pa res, da je nosečnost veliko lepša, če imaš G, na katerega se lahko zaneseš... No, nisem te hotela prestrašit - res sem vesela, da pravijo, da je vse ok in samo čakamo - vsaj do velike noči, kajne? No, tole je pa velik napredek za Ljubljansko porodnišnico, če lahko naredite porodni plan... Lepo, upam da se ga potem tudi kdo drži! Za toast pa poskusi, Ketrin, ampak mislim da je bolje, da imaš za vsak slučaj s seboj prepečenec, bo še najbližje temu Aja, še glede poroke sem hotela komentirat. Jabolko, midva sva na poroki imela cca 60 svatov, s poročnima pričama pa sva se že prej zmenila, da je v bistvu vse, kar si želiva to, da so ta dan z nama. Res sta se obe potrudili in nama pripravili malo večja darila, drugih stroškov pa nista imeli. Sva vse financirala midva. Za odkup šopka in ostalih stvari pa so bile na sporedu le igrice z nalogami, tako da ni bilo težav. Če se boste prej vsedli, potem ni problema, se da vse zmenit. Aja, edino moževa priča je financirala še poročno torto, ampak to je kar izsilil, sva jo imela namen plačati sama. Po drugi strani pa mislim, da te bodo razumeli tudi, če odkloniš, saj bo dete res še zelo majhno. Mislim da bo najbolje, da najprej predebatirate njegova pričakovanja, potem se pa odloči! Evo, zdaj sem vam pa napisala kar en obsežen roman za dobro jutro... Grem nekaj zmetat v želodček, potem pa pret oblekce! Tokrat brez izgovorov... Se tipkamo kasneje. Lep dan vsem - pri nas se že kaže sonček...
|