|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
11.3.2008 11:42:00   
NiLe
Trnuljčica; trgovine Tosama res ne moreš sfalit, je tik ob cesti, ko se pelješ mimo Domžal proti Viru - na desni strani.

Ketrin; seveda čakam na tebe, da bova šli v shoping user posted image Pa upam, da se ti ne sfuzla od številk! Hvala za ideje za kosilo ... jaz sem se za danes odločila za mesni sir na žaru in pečen krompir v pečici, pa solatko seveda.
Tasyo; mi2 imava pa večkrat podobne jedilnike user posted image user posted image mi smo imeli včeraj kotlete in rizi-bizi user posted image . Kje pa najdeš regrat? Na tržnici (tu v LJ. je fuuul drag) ali greš nabirat? Pri nas ga očitno še ni, ker drugače bi me tašča že razveselila s kakšno dozo user posted image user posted image . Imaš pa res srečo, da ti tvoj dragi da ideje za kosilo ... ko jaz mojega vprašam, ni ne bu ne mu user posted image .

Srečka; lepo, da si se oglasila ... a potem ste se zmenili za stanovanje? Super!
Barby; tudi tvoje dete lepo napreduje user posted image .

LJUBLJANČANKE in OKOLIČANKE
(vabljena seveda vsaka aprilčica iz drugega konca SLO, ki bo mogoče takrat v LJuser posted image ): ja, nič jaz bom kar "določila" dva datuma, pa se dogovorimo za naše srečanje s trebuščki user posted image user posted image user posted image

SREDA, 19.3. ali PETEK, 21.3. v dopoldanskem času

user posted image Ketrin
user posted image Sinska
user posted image Jo@n
user posted image NiLe

Dejmo, dejmo punce, pofočkajte se user posted image

Dost je zabušavanja ... grem delat!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.3.2008 12:04:41   
Jo@n
Ketrin, če iščeš barvni koš za smeti na stopalko, midva sva ga vzela v Lesnini na Brdu, v pritličju na desni strani, povsem do konca, kjer imajo "kuhinjsko plastiko" in ne tam, med opremo za kopalnico. Imajo pa bele, zelene, modre in oranžne, cena je okrog 31 EUR. Med kopalniškimi imajo pa tiste srebrne...

No, tako je bilo 10 dni nazaj...

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.3.2008 12:56:12   
marsovka
kekec in mojca, samo tolk bi napisala, da jaz (tut) imam popkovno kilo. to zgleda tako, da se, ko se npr. vležeš na hrbet, trebuh v predelo popka dvigne, torej nekako "zašpiči". boli pa nič ne in tudi (tako mi je rekel ginekolog) naj ne bi smelo boletiuser posted image  tako da upam, da pri tebi ni kaj drugega.no, seveda upam, da ni niti to. to se menda sanira po porodu, če moti . sicer obstaja možnost, da se uklešči, a to ni najbolj pogost rezultat.

imam tudi neke nabrekle vaginalne žile in zato prepoved sexa (vsaj tovrstnegauser posted image user posted image ) saj veswte, da bi moški lažje preživeli mesece brez vode in hrane kot brez...

ajej, bo enih saniranj po porodu...

jaz sem imela danes pregled v 34tednu. sicer zelo na hitro, me kar malo moti, da ne stehta bejbike, no, saj vem, da je to le zelooo okvirno, pa vseeno. osebno sem iz  46900kg  prišla na 53kg, kar se mi zdi kar veliko, glede na to, da imam še mesec in pol...hmhmhm, bo treba sladkarije omejit, samo kako?!user posted image

pa ko mi je sestra jemala kri, mi je dvakrat prebodla žilouser posted image  in je špricalo vse naokoli, samo v epruetko ne. sedaj se mi že veča hematom...
je imela očitno slab dan...
na srečo me to ne gane.

tudi jaz že nekaj dni veselom njamsam regrat...joooj, sem ga komaj čakala. v.d. tašča je zakon, mi ga celo opere in pripravi, da ga moram jaz samo še v skledo narezatuser posted image  
več takih!

sicer pa tolk čvekate, da vas ne dohajam, pridne ste. uživajte maximalno

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.3.2008 13:13:48   
Tanja555
Ojla, še jaz poročam z včerajšnjega pregleda...
Našuser posted image  ima 2670g, obrnjen je na glavicouser posted image , del posteljice je že kalciniran, zato mi je ginek. rekla, da ne bomo čakali datuma poroda, ampak mi ga bodo sprožili prejuser posted image , plodovnica pa še ni bistra, tako da baje še ni čist čas za rodit.
Moti me spet to, ker me je spet naročila na UZ šele 25.3. (to je čez 15 dni) na CTG pa šele 2.4., rok imam pa 5.4.?
Pa sem zatežila, da bi rada, da me prej naroči, pa je rekla, da naj grem kar v bolnico če se bom slabo počutla oz. če bom čutla manj gibovuser posted image
Glede streptokoka B, so ga meni tudi odkrili, ko sem bila prejšnjič v bolnici. Sem vprašala potem na viziti kaj je to in so mi rekli, da gre za bakterijo, ki je skoz prisotna v nožnici (???), lahko pa se prekomerno razmnoži npr. v času nosečnosti in da naj jih pri porodu še posebej opozorim, da bom dobila antibiotike v žilouser posted image .

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.3.2008 13:29:00   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

SREDA, 19.3. ali PETEK, 21.3. v dopoldanskem času

user posted image Ketrin
user posted image Sinska
user posted image Jo@n
user posted image NiLe

Dejmo, dejmo punce, pofočkajte se user posted image

Hej hej,

jaz bi predlagala sredo, verjetno bi šlo tudi v petek. Super se že veselim user posted image .

Letam okrog in sploh nimam časa vsega prebrat, kaj šele komentirat...
Glede hiške sva se kar odločila, da je to to, zdaj tečejo pogovori okrog plačila - saj veste koliko zadevščin je treba uredit, ko se enkrat spraviš v tak življenjski projekt. Selil se bomo verjetno mesec po porodu, zdaj bi blo skor mal iluziorno računat na izdelavo kuhinje itd. v roku 1meseca. V glavnem vam še poročam, ko gremo korak naprej in bajturo vsaj del plačamo, pol pa korak po korak user posted image . Se ful veselim, ker je novogradnja in res lepo izdelana znotraj in vzunaj, da bom spet lahko igrala arhitektko, jupi! user posted image user posted image .

No, že letim dat delat ene dve ponudbi za izdelavo kuhinje (čist mimogrede, ima katera izkušnje s kuhinjami iz Ikee?), čuvajte se punce in vse dobro vam želi turboSinska!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.3.2008 13:45:11   
NaTaŠa*
11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG
- modrookica - diabetolog

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

- Tanja555 - CTG

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.3.2008 14:03:49   
Jo@n
Sinska, čestitke za bajtico, samo da sta našla, kar sta iskala. Srečno pri nakupih in opremljanju!

NiLe, meni je vseeno kateri dan, (sedaj) sem itak doma... Pa ljubljančanke povejte, KJE se dobimo.

Violica, sem pozabila za statistiko napisat, da imam naslednji GP 2.4. Pa sem spet zadnja na seznamu....

Zdaj grem pa v skrinjo pogledat, kaj dobrega se bo danes pri nas kuhalo.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.3.2008 14:32:03   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34
Če ne bi bilo interneta, človek za tričetrt stvari sloh ne bi nikoli izvedeluser posted image .user posted image

Ne bit huda, samo imam občutek, da bi brez tega interneta predvsem manj komplicirale user posted image vidim, da je že Ketrin podobno odgovorila user posted image ... sem prepričana, da bi bilo to testiranje obvezno, če bi bla res taka nevarnost pa pogostost ... men tud ni G nič omenila, ji pa zaupam, da bi me dala na testiranje, če bi mislila, da je treba user posted image

Ketrin, sicer je moj user posted image dopoldne doma, tko da nič ne obljubim, da pridem na kavico ... se pa kar zmenite, jaz pa se pridružim, če bom lahko user posted image bi se pa prislinila zraven za v Tosamo user posted image

Barby, če G ne skrbi, pomoje tud tebe ni treba user posted image user posted image pa ful huda slikca user posted image

kar se tiče porodnega načrta v Lj P, jaz ne bi preveč računala na to, da ga kaj prida upoštevajo user posted image prav za Lj P sem slišala (od parih, ki imajo izkušnje od tam), da sicer blazno sadijo rožice pa razlagajo, kaj vse je pri njih na voljo, kako so super in oh in sploh, potem pa ne upoštevajo tvojih želja in lepo naredijo vse po svoje (marsikaj tudi brez tega, da bi ti prej povedali oziroma te vprašali, če se strinjaš) user posted image user posted image pa upam, da je sedaj vseeno drugače in vas bojo upoštevali user posted image

Malamalinca, ti kar povej, če imaš kakšen nasvet ... ga nikomur ni treba upoštevati, če ga noče user posted image jaz sicer upam, da se naš user posted image ne naveže preveč na dudko (tko da tud rajši vidim, da je ne mara) ... so pa v MŠ rekli, da je še vedno boljše dudka kot prst ...

Marsovka, nekam veliko ničel se ti je zapisalo pri kg user posted image user posted image drugače pa mislim, da imaš takoooo malo kg, da se ni treba nič sekirat user posted image
Sinska, čestitke za hiško user posted image user posted image user posted image pa veliko uživanja in čimmanj požrtih živčkov ob urejanju user posted image

zdaj pa upam, da mi tole objavi, pol pa še kaj načvekam (to bo cel roman od mene user posted image )

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.3.2008 14:41:39   
scorpiogirl
Jeeeee, ni treba še enkrat vsega komentirat user posted image user posted image

ste ful pridno dons čvekale, jst pa čist nič časa prej, da bi vas mal prebrala ... saj, veste, sem na dopustu, pa ni časa user posted image user posted image user posted image zjutraj je bilo treba jutranjo kavico lepo prespat user posted image potem sem pa oprala in obesila dva stroja cotk za user posted image ... sedaj komaj čakam, da se posušita, da lahko tole začnem likat, pa operem še kakšna dva stroja ... sploh nisem vedela, da je teh cotk toliko user posted image pa je blo potem treba spet mal počivat user posted image , pa user posted image peljat mal ven, čeprav je dež, pa bi se mulo najraje obrnil že pri vratih user posted image ... zdej pa mal zabušavam za tole kišto od čarunalnika, pol pa se spravim še mal pospravljat ... tla je nujno treba zrihtat (sicer je user posted image reku, da bo zvečer to naredil, samo bom pomoje že jaz, pa bo zvečer imel čas zame user posted image ), pol se pa pomoje tud posteljice mal lotim ... oziroma pogledam tiste obrobe, če pašejo na posteljico pa če je treba kaj popravit ... si bom vzela eno (ali dva) popoldne pa šla k moji mami na šivalni stroj mal se izživljat user posted image

aja, a katera ve, koliko se rabi teh povijalnih plenic user posted image se mi zdi, da jih imam ogromno, pa ene so res velike, tko da ne vem, če tega tolk rabim ... koliko časa je pa treba na široko povijat (sicer smo o tem najbrž že kakšno rekle, samo, saj veste ... ementaler user posted image )???

še mal sončka za vse pa krasen dan
user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.3.2008 14:42:58   
NaTaŠa*
11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.3.2008 14:50:15   
NaTaŠa*
scorpiogirl- na široko ni treba več povijat, razen če sama tako želiš oz. če kolki niso v sklepu. To ti pa tako povejo še v P ko opravijo UZ kolkov. Teh tetra plenic pa rabiš tm prbližn ene 20 kom (no tako je nam rekla v MŠ).

Jo@n- evo sem zrihtala da nisi zadnja na seznamu (zdaj si pred zadnja) user posted image user posted image user posted image . Sam upam pa da Tanja ne bo jezna k je zadnja.

Evo punce moje zdaj pa grem mal počivat, sem prav crknjena sem bila danes res pridna tako da sem sama s sabo zadovoljna. Sem namreč generalno spucala kuhinjo in pa kopalnico, jutri pa še kaj drugega. Tako da upam da se bo pol svetlo k bom pršla nazaj iz P in da mi takrat ne bo treba nič pospravljat vsaj nekaj časa.
Se oglasim pol še kaj zvečer.

Lep dan še naprej!

pa-pa

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 11.3.2008 14:51:25 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.3.2008 14:50:44   
Jo@n
Scorpio, nam so v MŠ v Porodnišnici Lj rekli, da rabiš le 2-3 povijalne, ker se itak UZ kolkov dela, ko sta z user posted image  še v porodnišnici. Če jih boš potem rabila, bo pa očka skočil v nabavo.

Vidim, da je tvoj user posted image  tak kot naša zlatica, ko jo v momentu mine, da bi šla sploh ven, če je pa le treba, je pa izpopolnila hojo pod napušči in dežnikom... Meni je danes uspelo izpeljati sprehod v času, ko ni deževalo, in sem si pri njej nabrala nekaj plus točk...

Saj vem da ste že vse skuhale današnje kosilo, mogoče kakšna ideja za prihodnje dni... Pri nas bo zelenjavna juhica, mesna štruca, pečen krompir in velika skleda solate... Njami... Ko sem doma, bi skozi nekaj jedla. A se še kateri to dogaja? Madona, nočem da mi grejo kile zdaj gor, ko pa že tako dolgo stojijo.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 11.3.2008 14:53:49 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.3.2008 15:43:41   
tasyo
Kosilo je že pod streho, tudi vreme se je malo izboljšalo... Tako da bo kar treba lepo še kaj postorit danes!

NiLe, ja, sem tudi jaz že nekajkrat videla, da imamo pogosto podobne jedilnike. Hitra in enostavna kuhinja, kajne? Kar se pa regrata tiče, pa ga je tu pri nas vse polno, tako da ga kar pridno nabiramo - no, predvsem tašča, ki me potem zalaga z njim, med vikendom pa še midva popokava košaro in greva v vinograd, kjer je najlepši... K sreči tega drugi še niso ugotovili (aja, pa itak da vinograd ni naš...)

Sinska - čestitke za nakup hišice! Dobri ste, če se vam bo res uspelo že mesec po rojstvu preselit...Aja, še nekaj glede Ikeinih kuhenj - sama sicer nimam izkušenj, ampak imam pa dve dobri prijateljici, ki imata njihove kuhinje in sta obe blazno zadovoljni z njima. So šli gor, zrisali glede na mere prostora in tudi dobili so jih hitro. Kvaliteta je čist primerljiva z našimi... Pa tudi še nekaj drugih, ki jih poznam, je zadovoljnih. Tako da - a so cene kej nižje kot pri nas? Aja, pa bele tehnike niso vzeli gor, to so raje pri nas kupovale punce.

Malamalinca, ti kar komentiraj, saj zato pa je forum, da izmenjamo mnenja. Saj nihče ne pričakuje, da se bomo v vsem strinjale oz. da bomo vse nasvete upoštevale. Meni osebno je ful fino slišat, kaj vse ste izkušene mamice že poskusile in je pri vaših malčkih delovalo oz. ni...

Srečka, lepo da si se malo oglasila, pa da uživaš!

Marsovka, ti pa si takooooo drobna, da se sploh ne bi smela obremenjevat s kilogrami, pa če sem prav videla, si se itak zredila le 6 kg, kar je fuuuul malo. Dej, uživaj še ta mesec in lepo prosim, brez omejitev pri sladkarijah - potem boš kateri izmed nas preveč slabo vest vzbudila... Meni namreč na kraj pameti ne pade, da bi se recimo odpovedala domači kremšniti, če mi zadiši. Hmmmm, zdej sem si pa lušte naredila, pa se mi jih ne da pečt... Bom mami poklicala, da vidim, če je pri volji. Uh, sem ratala komot zadnji mesec, se kar pustim razvajat!

Ljubljančanke, če se boste slučajno zmenile za petek, se vam mogoče še sama pridružim. Bi pa tudi jaz morala zavit še v Tosamo, ampak je doma toliko dela... Ja, Scorpio, to je ta sindrom - da ko si frej, še prej zmanjka časa za vse... Ti le uživaj, saj si si zaslužila.

Sicer vas moram pa kar vse pohvalit, da ste danes zelo pridne, na veliko pospravljate pa perete in likate. Madona, se vidi, da se april res že hitro bliža...

Kje pa je lepa posadka? Se ni danes še nič oglasila...

Tako, zdaj pa uživajte še v preostanku dneva, jaz grem še kaj naredit...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.3.2008 15:48:03   
Ketrin
Joj, danes pa ste aktivne.... Bravo! Se vidi da dežuje!!!

Jo@n hvala za nasvet za košek....ampak a veš, 35 EUR za un mali košek za plenice se mi zdi pa čist preveč dinarčkov....user posted image  Mah jaz sem mislila, da bo to bolj enostavno, oz. več izbire...jaz bi kakega takega otroškega, odštekanega za ene 10EUR, saj je sama plastikka, madona! user posted image user posted image

Scorpio, normalno, da greš lahko z nami v Tosamo....No, z nami! Z NiLe in z mano.... če bo pa do takrat še kaka kandidatka pa v enem šusu oropamo tisto trgovinco pa bo.... Tko da Trnuljčica najbolje da greš pred ali pa z nami...po našem obisku boš morala počakat na novo robo....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sinska ti si res turbo....user posted image  Čestitke za bajtico.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš mal reportirala ko se vidimo.... Midva tudi nekaj mutiva v tej smeri.... user posted image

Srečkaaaaaa, kako gre, si res na dopustu? Sej ne morem verjet.... No, saj se drug teden vidimo....

Srečanje: joooooj, jaz pa ne morem ne sredo ne petek.... user posted image user posted image user posted image  V sredo ima mami RD pa prideta babi in teta že dopoldan v LJ pa mal k meni sobico pogledat, pa blablabla.... V petek pa načeloma lahko ampak čisto dopoldan....Ker grem ob ene 12 - 13 v službo mal počastit....bomo mal papcali... Lahko pa seveda zjutraj, oz. zgodaj dopoldan.... No, sicer pa imamo cel mesec časa, se bom pa drugič pridružila.... Vi se kar dogovorite....

Malamalinca, ne bit huda....user posted image Meni je prav prišel tvoj nasvet... Kera pa je bila tale anonimna pa tudi ne vem....Ni lepo da se tkole anonimno javljajo... Mislim, da aprilčica ni bila, saj se zdaj že vse tolk poznamo in povemo svoja mnenja pa čeprav se ne strinjamo vse z vsem.... Tko da: ti, ti, anonimna.... user posted image

Tosama: kdaj pa bi šle v Tosamo? Naslednji teden? Al še pol naslednjega? Madona mamo dela.... Potem pa bo treba že v kako slaščičarno v ta novo Supernovo.... Še na porodniški nisem, pa mam že čist plane in zasedenost....user posted image

Joj, komaj čakam, da pridem domov in pojem tale današnji goilaž..... Mmmmmmmmm!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.3.2008 15:54:39   
Roberta69
Abdominalna dekompresija je bolj kar neki. Ni ne vem kakšne razlike, tko da jaz najverjetneje ne bom šla več, razen če bi začela ne vem kako otekat. Če ima pa kakšna cajt, škodi sploh ne, pa še ena nosečnica je zraven, da lahko mal počvekaš.

Ljubljančanke na kavico se mogoče tudi jaz oglasim, ne bom pa nič v naprej obljubljala, ker se vsak dan pojavi kaj novega.

SinskaT, ful fajn, da sta se odločila za hiško user posted image . Na katerem koncu pa (če ni skrivnost)?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.3.2008 16:33:21   
simvir
Ojla!

Ste danes že kar precej napisale, tako da še nisem brala, samo malo sem preletela (če je slučajno katera rodilauser posted image , pa vidim da ni).

Zaenkrat samo poročam kako je bilo na pregledu. Dala sem kri za hepatitis, voda ok. Na CTG-ju se je izrisal že manjši popadek (verjetno že posledica mojega špikanja),  je pa G rekel da sedaj ni več nobenih nevarnosti za user posted image  tudi če grem kmalu rodit. Vaginalnega pregleda mi ni delal, da ne bi še kaj sprožali s tem.
Naslednji pregled imam čez 10 dni, torej 21.3. (pa ravno polna luna je takratuser posted image  - prvič sem rodila ko je tudi bila), upam da bo takrat še vse ok, da vsaj še veliko noč preživim doma. 

Tudi zdajle me skoz nekaj špika, tako da bom malo več počivala, pa upam da bo bolje.

Le še glede srečanja - če bom ok, se vam pridružim. Ve se kar same dogovorite za datum.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.3.2008 16:35:48   
kekec in mojca
kar se tiče porodnega načrta v Lj P, jaz ne bi preveč računala na to, da ga kaj prida upoštevajo prav za Lj P sem slišala (od parih, ki imajo izkušnje od tam), da sicer blazno sadijo rožice pa razlagajo, kaj vse je pri njih na voljo, kako so super in oh in sploh, potem pa ne upoštevajo tvojih želja in lepo naredijo vse po svoje (marsikaj tudi brez tega, da bi ti prej povedali oziroma te vprašali, če se strinjaš)

Se strinjam s tem, tako je tudi v MB, tako da jaz ne bom delala nobenega porodnega načrta. Sploh pa poroda ni možno načrtovati... Bolje je, da se pogovoriš s partnerjem, kaj želiš in kaj ne, pa da on sproti pove tvoje želje. Dvomim, da si vse babice zapomnijo, kaj vse napišeš v PN oz. kdo je kaj napisal.

Samo za pirmer - pa mislim, da sem o tem že govorila - v prvi nosečnosti sem veselo pisala v načrt, da MI SLUČAJNO NE BI PONUJALI anestetikov... ko sem pa prišla v porodno, pa toliko, da nisem izjavila: "Dober dan, nekaj proti bolečinam prosim!"  Med porodom sem hotela hodit (ja, kje pa se mi je dalo!), želela sem uporabljat alternativno sobo in se tuširat (bla bla bla user posted image user posted image user posted image ), skratka, porod je bil vse drugo, kot sem pa napisala. Tokrat ne mislim pisat ničesar. Porod bo potekal, kot bo pač potekal in tudi vam svetujem, da čim manj komplicirate glede tega. Konec koncev, babice vendarle imajo več izkušenj kot me. Pač, moje izkušnje.

Imela bi še eno vprašanje glede plenic - dobila sem paket tosaminih, pa so potem, ko sem jih oprala in posušila v sušilcu, postale tako... kockasto zmečkane (ne vem, kako naj to drugače pojasnim)... Pri Aljaževih plenicah se tega ne spomnim, da bi delale (je pa res, da ko sem jih uporabljala pri Kekcu, še nisem imela sušilca). A je to zaradi samih plenic ali to naredi sušilec? Komaj sem zlikala teh 10 plenic (mislim, da sem ob res aktivnem likanju porabila skoraj celo uro! user posted image )

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.3.2008 17:25:57   
sinskaT
Joj, punce hvala, da me (nas 3) podpirate pri taki velki odločitvi, vendar povdarjam, da ara še ni plačana torej....ni še nič gotovega, je pa že ogromno, da smo se sploh odločli. Tko da kaj več povem, ko bo to vse uradno a prav? Zdaj moram pa mal nehat mislit na vse to in se posvetit našemu user posted image .
Ste me čist prestrašile s tem streptokokom, (a pol naj kar zatežim svoji G naj me stestira al kaj boste ostale nardile) se kar strinjam s Ketrin, da je včasih bolje, da nisi tako virtualno obveščen kot je to danes v navadi (kar poglejte, Tosja nam je prav zaradi tega ušla user posted image ), jo pa čist razumem.

Tasyo - fino,da so kolegice zadovoljne z Ikea kuhinjami, midva se vseeno ne bova odločla za njih, ker sva šla mal bolj v podrobnosti in nekak ne klapa v kuhinjo z dvemi okni in vrati. Verjamem pa, da znajo bit te kuhne ful lušne...Sicer pa ne bovanikjer nič naročala dokler (beri zgoraj user posted image user posted image user posted image ).

Abdominalna dekompresija - sem imela namen it, pa sem se premislila, ker je baje kontraidikacija nizek pritisk (ki ga občasno imam), pa tudi nič mi ne fali in bom termine prepustila kakšni, ki ji bo to bolj prav prišlo - oh sem jst dobrosrčna user posted image .

Simvir le počivaj, drugače pa user posted image za pregled. Prav tako sem vesela, da imate ostale same fajn novičke iz GP user posted image .

Porodni načrt - user posted image Mi je kar hecno no, kot da bodo v Lj kaj upošteval no. Itak pol nardijo, da je njim najlažje, najhitreje in se ne ukvarjajo ravno s tabo. Po eni strani je razumljivo, vsak dan jih rodi toliko in toliko..
Mogoče ni slabo napisat kaj si želiš v smislu, da s tem daš na papir svojo vizijo in je pol res več verjetnosti, da bo zadeva stekla po scenariju . Prikličeš pozitivno energijo user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.3.2008 18:02:32   
NaTaŠa*
11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.3.2008 18:25:54   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Scorpio, normalno, da greš lahko z nami v Tosamo....No, z nami! Z NiLe in z mano.... če bo pa do takrat še kaka kandidatka pa v enem šusu oropamo tisto trgovinco pa bo.... Tko da Trnuljčica najbolje da greš pred ali pa z nami...po našem obisku boš morala počakat na novo robo....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ketrin nič bat, saj jaz grem šele od naslednjega ponedeljka dalje. Skratka enkrat naslednji teden. Sicer pa kakšna tovarna so, če ne bodo mogli sproti polnit polic za nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Siniska saj odločitev je važna, nato gre lažjeuser posted image .
K&M tista z analgezijo me je prav nasmejala. Sem si živo predstavljalauser posted image user posted image user posted image
Malamalinca kot so že punce rekle, nič se stran držat z nasveti. Saj se tako vsaka nato sama odloči. Tako nikoli nismo vsi enaki in nimamo enakih mnenj.user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.3.2008 18:31:46   
sinskaT
Violica za seznam (pridna punca user posted image ): CTG 28.3.

Hvala in lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.3.2008 19:04:36   
sirenetta
Ojla!

Pa se končno spet oglašam s poročilom za prejšnji teden:
GP sem imela v četrtek in je vse skupaj trajalo mogoče 5 minut. Sem kar malo razočarana nad mojim G. Še napotnice mi ni dal za porodnišnico niti za laboratorij user posted image   Kljub temu, da sem ga prosila za napotnico za laboratorij, ker se mi je dvakrat v zadnjih 14 dneh zvrtelo in sploh se počutim nekam utrujeno in švoh, me je lepo odslovil, češ da bomo kontrolirali zadnji mesec!!!
Sem pa že v 33. tednu. Sploh pa me je naročil za naslednji pregled komaj čez mesec - 3.4.!
In takrat naj bi mi dal napotnico za laboratorij - 3 tedne pred rokomuser posted image user posted image user posted image Pa kaj mi takrat pomaga, če ugotovim, da je železo slabo??? Nazadnje smo kontrolirali kri januarja, ko sem bila komaj na koncu drugega tromesečja, pa je bilo železo za silo ok.
Sem se malo potožila sestri na MŠ, pa kar ni mogla verjet. Mi je svetovala, naj se naročim k svoji splošni zdravnici. Tako sem tudi naredila, sem naročena za jutri in jutri grem tudi v laboratorij (so me naročili nalašč že za sedmo, da utegnem dat kri).
No, vsaj nekaj lepega, v tistih petih minutah, kolikor sem bila pri G, mi je pretipal trebuh in ugotovil, da je moj user posted image še vedno pridno obrnjen z glavico navzdol. Vsaj moj user posted image je pridkan.

Prejšnji teden sem bila tudi po nakupih, sva z user posted image izropala H&M user posted image user posted image user posted image Upam, da ni kira prišla za mano in iskala št. 62, ker sva jih pobrala skoraj do zadnje user posted image user posted image user posted image Sva prišla s tako ogromno vrečo ven! Pa še obloge za posteljico in komplet posteljnine. Pa dve nosečniški majčki zame, sta bili še znižani od razprodaj user posted image

Tko da zdaj me čaka veselo pranje in likanje in pospravljanje.
No, saj ne bo hudo, od tega tedna sem doma, najprej dopust pol pa porodniška. Tudi to se je lepo izšlo, naš ravnatelj ni nič kompliciral in je kar podpisal ko mu je tajnica pomolila potrdilo o izrabi dopusta user posted image Pa tudi zamenjavo mi je že našel, tko da sem mirna, da je v službi vse ok tudi brez mene.

Violica za seznamček: naslednji pregled (ali karkoli že bo) imam (če se kaj ne zgodi prej) 3.4.08. Lahko pa še dopišeš user posted image in Izola porodnišnica pa starost 34.

Pozdravček vsem srečkam nosečkam user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.3.2008 19:16:30   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

PETEK, 21.3. v dopoldanskem času, ura je lahko 9.00 ali 9.30

user posted image Ketrin
user posted image Sinska
user posted image Jo@n
user posted image NiLe
user posted image Srečka
user posted image Tasyo ??
user posted image Simvir ??

Jaz sem se danes spomnila, da bi v sredo tudi težje prišla, zato naj zaenkrat ostane petek user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.3.2008 20:51:17   
Ketrin
NiLe, tolk zgodi spet ni treba... user posted image A veš kdaj mora Tasyo že štartat iz NM! Pa Simvir tudi....user posted image No, kar se mene tiče komot, jaz itak vstajam zgodaj, ampak mogoče bi raje ob 10?

Pa naj se še katera javi..... Malamalinca? Pa kje sta Krista in Sky??? Srečki pa SMS napišemo, ne? Pa Lepa posadka? Kje se skriva? Pa Big mamma????

Nič, danes sem bila celo popoldne kar pridna, sem veliko naredila... Zdaj pa grem mal v horizont...gledat fuzbal....

Lepo, dolgo in lahko nočko!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.3.2008 21:04:13   
NaTaŠa*
11.03.

- petty82 - GP

12.03.

- modrookica - GP + CTG
- NiLe - GP

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG
- nana09  - GP

14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?