Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:16:56
|
|
|
|
barika
|
!sam neki probujem!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:17:34
|
|
|
|
barika
|
dela, kul
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:23:39
|
|
|
|
Oranža
|
Debeluška hvala za tole posrečeno voščilo in Tintin hvala za čestitke. Gruška oprosti res nisem vedela, ,drugač ne bi spraševala. Oprostiš Nč grem tamalga previt, pol pa mal pospravit......se tipkamo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:26:04
|
|
|
|
tintin
|
Pri nas pa noben vrtiljak, zvezdica ali karkoli glasbeno/svetlobnega ni aktualno. Mladič zaspi samo, če je temno in tiho...edini zvok, ki ga prenese je brbotanje od vlažilca zraka Evo Mama11, vaju dodam na seznam:) Evo, update sezam - Kranj: gruška + Taja TinTin+ Vasja vanja.v + Timon Scuba + Lana Manca + Maja Dajica + Kaja (?) Mama11+Tamara Previjalnica na Bledu - ostaja skrivnost tudi zame:) Jaz, če je dovolj toplo previjem kar v avtu, žabice do kolen dol, pa hitro plenico dol, obrišem z robčkom in hitro novo gor (se ne matram z mazanjem, da se mi Vasja ne polula slučajno). Ni pa ravno zelo priročno, priznam. Imam raje previjalnice.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:29:17
|
|
|
|
barika
|
Punce, kok se vam zdi tole -> babylegs
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:31:30
|
|
|
|
nemrak
|
, da se še jaz malo javim, Mi je pravkar zaspala, pa imam malo časa. TANTRA, lepo, da si se zopet malo javila. Jaz redno berem, pišem bolj malo. Ker novemberke norijo s pisanjem. Predno vse preberem in hočem kaj napisat so one že par strani naprej . Ajtak in barika, a vidve že res dajeta vsak dan GH. Jaz sem začela z Milupinimi kašicami, pa še to ne vsak dan. Barika tvoj je pa res pravi korenjak. Mi imamo jutri zopet pregled in cepljenje. Bom pa videla, kako bo, saj je malenkost prehlajena. Gruška, tudi jaz imam dve slabi izkušnji in vem kako boli. Spanje ponoči pri nas koker kdaj. To noč je zopet prespala v kosu od 9-8. Prejšnjo noč pa je zaspala ob 10 -2 in od 3- 9.30. Kadar se zvečer preveč nažira se ponoči zbudi . Če se že zbudi se zbudi samo 1x na noč. Je pa pridne in je tako od vsega začetka. Je pa prespala noči že tudi po 3 tedne skupaj. 10,11 ur v enem kosu. Imamo pa en velik problem. Nikakor se noče vioziti v lupinici v avtu. Katastrofa. Histeričen jok. Komaj čakam, da jo dam v avto sedež, da bo malo videla ven. Je velika radovednica. Žirafa, ti le pridi. Te že komaj čakam!!!! Vsem, ki ste in še boste v teh dneh praznovali VSE NAJBOLJŠE!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:51:38
|
|
|
|
Dajica
|
Draga Vanja, vse naj najboljse za rojstni dan. Pa ena rozica zate.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 10:57:00
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Dajica, jest bi tud tako rožo, ti pošljem naslov, kam jo poslati ! Zdaj grem pa za nazaj brat!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:02:52
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika TKT pri nas pa glih zvezdica ni aktualna, je pa res da muzika na vrtiljaku igra 20 minut, pa mali tega nikol ne dočaka, vedno prej zaspi. komu ti to?? mal preber kdo sem nemrak, ja jaz dam vsak dan popoldan par zlick
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:10:38
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla, Najprej Vanja Naša noč je bla kar solidna, 2x hranjenje. Kolk ste lahko nekatere srečne, ko vam prespijo celo noč. Barika, a sta se že pobotala s tvojim? Jaz se še kar nisem, moj je pa tako osladen in pozoren, da mi je že kar smešno. Je rekel, da me pelje ta teden v šoping al na masažo, kam želim, ga bom kar pustila še mal trpet. Ajtak, jaz imam tud tako zvezdico od Tomy-ja, včasih malo gleda medvedke po stropu in posluša , ampak ne vedno. Bo žeprav prišla. Gruška in Tantra za vaju. Ninočka, ne sekiri se zarad pleha, samo da je z vami vse ok. Pr nas je zopet dež, res grozno vreme. Po moje ne bomo šli nič ven. Se beremo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:18:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
TinTin, mene tud na seznam prosim! Gruška, lepo da si me sinoči pogrešala, ampak verjela, al pa ne, sem šla sinoči na telovadbo (1 ura telovadbe + 1 ura odbojke) od 20,30 do 22,30! Bilo je super , sem kot prerojena, upam, da bom zdaj hodila redno! Pa še nekaj Gruška, boš ti meni prinesla moje naročilo, da prinesem dinarčke ! Vanja, naslednji teden imam na Jesenicah Dermatologa, pa se še mal pri teb oglasim ! Ali mogoče katera ve: Kje se najhitreje pride na vrsto za magnetno resonanco (upam da se tko napiše)?
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 11.3.2008 11:19:06 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:21:01
|
|
|
|
scubadiver
|
Draga Vanja vse najboljše za rojstni dan. Lepo praznuj!! ena zares: In ena za hec: Mama11 mi imamo od Fischer price tale vrtiljak: http://soncek.si/si/c0108-fisher-price-vrtiljak-z-medvedki-i2253.shtml Ima tri jakosti zvoka, solidno nežne melodije, lučko ki sveti samo dol, al pa še odseva ene metuljčke na strop, lahko zvok čist izklopiš in imaš samo svetlobo. Jaz sem ful zadovoljna. Če pa kdaj po Bežigradu hodiš ga pa lahko prideš pogledat.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:23:40
|
|
|
|
scubadiver
|
Debeluška ko smo mi rabili CT za mojo mami in bi ful čakali na napotnico, smo jo peljali na Meidlab in bili samoplačniško takoj na vrsti. Vem da delajo tudi magnetno resonanco, ne vem pa koliko stane. Pokliči jih: http://www.medilab.si/kaj-delamo.php
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:25:28
|
|
|
|
barika
|
TKT pri nas pa glih zvezdica ni aktualna, je pa res da muzika na vrtiljaku igra 20 minut, pa mali tega nikol ne dočaka, vedno prej zaspi. komu ti to?? mal preber kdo sem nemrak, ja jaz dam vsak dan popoldan par zlick ah steri se nekam, pa si ne menjuj te nicke, pikolino no, za mene boš žužola, pa pika Nicolina, ah ka pa vem, sej je kr naprej neki no, pri njemu tak nobena stvar ne zaleže za več kot par dni. jaz se ne dam tak na izi, kot on, seje pa tud neki muzal okol mene, pa sem rekla nej se ne trudi preveč. se pa pogovarjama no, tak... Kje se najhitreje pride na vrsto za magnetno resonanco (upam da se tko napiše)? verjetno kakšna rogaška slatina, sam to ti je na drugem koncu Slovenije... mal po internetu poglej...a tišlerja si že dobila??? vem še za enega
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:33:52
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba hvala za SMS in to int. stran, takoj grem v akcijo!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:35:23
|
|
|
|
scubadiver
|
Malenkost Debeluška, upam, da ti bo kaj v pomoč. držim pesti!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:37:12
|
|
|
|
scubadiver
|
Ufff debeluška zdej sem vidla cenik za MR, pa vidim da je bistveno dražje kot CT glave
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:46:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba, kličem že od kar si mi tole sporočila, pa je skoz zasedeno , bom vztrajna! No pa sem dobila zvezo, na vrsti bi bil šele SEPTEMBRA Barika, hvala, sploh ni važno na katerem koncu Slovenije je, bom klicala še v Rogaško! Baje je nek na Ptuju tud, pa tam prideš v parih dneh na vrsto za magnetno resonanco, a katera ve? To rabi moj mož, je revež fulll bogi in čaka na operacijo hrbtenice, še prej pa mora to preiskavo oz. slikanje!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 11:51:20
|
|
|
|
nemrak
|
, DEBELUŠKA , magnetno resonanco dela tudi dr. Praznik v Vojniku
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 12:03:55
|
|
|
|
ajtak
|
http://www.termemb.si/default.asp?id=2475 sam ne vem kok casa se caka... cene so pa take: Magnetna resonanca (MRI) - osnovna 220,00 Magnetna resonanca (MRI) - zahtevna 270,00 Magnetna resonanca (MRI) - zelo zahtevna 310,00 za Ptuj pa mogoce tole?? http://www.dr-mudnic.com/index.htm bom se mal pobrskala! Aja, v CE zd se caka 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 12:18:56
|
|
|
|
Nana Liza
|
Midva sva danes imela posvetovalnico. Tevž je imel ravno 3 mesece in pol. Cepljen ni bil, ker je mami tečna in ne pusti, da je cepljen, ker zakašlja parkrat na dan. To je še posledica bronhioitisa, ki ga je imel 6 tednov nazaj. Je le prvič.Zdej se moramo paziti, ne smemo hodit ven, nič obiskov, kopanja in bomo cepljeni naslednji teden. Razvoj je bp. Pediatrinja pravi, da je bil enkrat preveč oblečen, ker ima po telesu majhne pikice in je bil prešivacan. Včasih mi kje zaspi v vozičku in ga ne slačim, pol pa verjeten zašvica. Skratka glede teže je med težko kategorniki saj za 3 mesece in pol ima 7330g in je visoko zgoraj nad statistično zgornjo mejo, dolg je 62 cm. Upam, da ni med najtežjimi. Ker je pa dojen, ni čisto nič pretežak. Enkrat za razliko ni bilo gneče in sva pregled oopravila v slabi urci. Zdej grem vas pa mal brat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 12:19:01
|
|
|
|
mama11
|
Vanja vse najboljše še od mene. So ti pa toliko postavnih že prilimale, da bi bil še en gotovo višek (še dobro, ker jih ne znam limat ). Debeluška - žal ne vem in nimam vez pri zdravstvu. Pa vidim, da ti punce na polno pomagajo, bom držala pesti, da dobiš kak ugoden datum. Ajtak, Barika, Scuba hvala za nasvete glede vrtiljakov. Scuba, a je to skrivnost Laninega nočnega spanja... bom šla takoj v shopping . Barika, sem pogledala pri BC spletni strani, ampak kje pa je lučka? Bom malo pogledala, še kaj imajo rabljenega med oglasi. Se mi zdijo tele zadeve (razen zvezdice) tako drage, da bog pomagaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 12:42:27
|
|
|
|
mama11
|
Ja, ravno to fotko sem gledala, pa je najbrž lučka za to vodo - ne vem, kje drugje bi lahko bila. Sicer pa, ko smo že pri igračah - naša zadnja je ful poceni - balonov dobiš 10 za 0,60 evra, enega ali dva napihneš in jih obesiš nad previjalno (midva imava zgoraj poličko, tako da ji visijo nad trebuščkom). je z alkoholnim flumastrom gor narisal še obrazke in so ful hit - rdeči bolj kot modri (se vidi, da je punčka). Jih tepe in zraven kriči sto na uro.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 11.3.2008 12:45:43
|
|
|
|
Nana Liza
|
Vanja vse naj naj !!! Ena skromna rožica zate. Kakšno leto ali še več nazaj sem v Rutarju kupila super lučko, ki se uporablja nekako kot baterija, ki se jo pa lahko tudi kam prilima. Poglej si tale link: http://dotit.osram.info/index.php?lang=en&country=com Je taka medla svetloba enkratna za večerno uspavanje. Jest včasih pogledam s to svetilko še našo ta veliko kako spi. Uglavnem na moji nočni omarici je nepogrešljiva. Zdrži pa z eno malo baterijo svetenja mislim da enih 20 ur. Eno svetilko pa imam vedno na rezervi v predalu. Stane pa v Rutarju okoli 10€.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 11.3.2008 12:46:27 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?