|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.3.2008 21:00:34   
barika
Dajica, lego navadne original, v šparu so od danes naprej v akciji, 700 komadov  po 19,99€

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.3.2008 21:06:28   
barika
user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.3.2008 21:07:49   
manca
A mi lahko prosim poveste, katero znamko dude imate?user posted image
Mi smo na začetku imeli Mam, pa jo je imela rada. Potem smo šli na Avent, pa je bila duda le za zelo kratko potolažitev, pa še to je mogla biti gor kapljica proti krčem. In ji danes zvečer čist tko za foro vtaknem v usta tisto njeno ta prvo dudo (uporabljal smo jo en mesec in pol, potem sem jo pospravla)...ne boste verjele, da zdej pa obožuje dudo. Tako, da grem jutri kupit novo dudo od Mamuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
11.3.2008 21:09:36   
manca
vam neki povem, sej vem da boste rekle da sma malo , sam najin otrok je dobil 3500 Lego kock , pje bomo sestavlal

A jih bosta že sedaj vidva sprobala?

Neposredna povezava do sporočila: 4454
11.3.2008 21:09:45   
tintin
Manca, mi imamo za ponoč Avent nočne (se sveti ročaj), za čez dan pa Mam. Mam imajo samo v Pikapolonci. Ima pa rad obe.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
11.3.2008 21:12:28   
manca
a samo v Pikapolonici? Pa je Pikapolonica samo dol pri Muellerju?

ja, že vem kje je...v ONC-ju

< Sporočilo je popravil manca -- 11.3.2008 21:14:11 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
11.3.2008 21:16:48   
ninocka
Uh, men se je dons skor strgalo, ker je bil Evan spet 3 mac tecen. Ne vem, a ne spi v vrtcu, al ga prehitro zbudijo al je pa zarad zobka. Nc mu ni pasalo, zvecer se je samo dru, pa ne  se slect, pa ne se oblect, pa ne zob prat... POl pa ne bo mel vrece, bo mel vreco, ne bo mel vrece...kr neki. Vse skupi se ne bi blo tko tecno, ce ne bi pa se Ruben ful jokal, ker je bil tolk zaspan in lacen. Se mi je revez tko smilu, toooolk si je ucke mencal, pa kr ni vedu kaj bi nase navleku od zaspanosti. Zdej pa zaspat nemore, se sploh ni na joski uspaval.  Sem mu se enkrat przgala vrtiljak in bom se mal pocakala, ce bo pa se buden, ga grem pa cartat.
Revcek, pa svezo posteljnino ma danes, ko bi moral uzivat in sladko zaspanckat user posted image

Glede moje nesrece - sploh ni bla nesreca, mapak moja neumnost. Vceraj sem Rubna peljala k P zarad kaslja (BTW zenkrat je se vse OK, ampak ga moram spremljat). Ko sva koncala, je zunaj ful scalo in sem prosila sestre, ce jim ga lahko pustim za 5 min, da skocim po avto (sme ga mela eno ulco stran parkiranga in bi bil bubi cist moker). Tam je pa pol ful ozko za obrnt in jst s tistim krizancem med tankom in ladjo tam manevriram, ful gledam da ne bom zgazla kaksneg otroka, k bi lahko uletu ven, pa da ne bom butnla kaksnega avta in na koncu butnem v ograjo user posted image user posted image user posted image
Sej ni panike, sam bedno se mi zdi, ker sem nardila skodo zarad nepozonosti.
Se pa Ruben v 10ih dneh ni zredil NIC - spet jemel tezo 6050 g. Sestra meje se najprej prepricevala, da se je od zacetka febryuarja zredu 0.5 kg, pol sem ji pa rekla, da smo bli 10 dni nazaj tuki (29.02) in je mel tezo 6050 (sem si zapisala) in jo ma danes sito. Pol je bla pa tiho. Sem se P rekla in je rekla, da ona ne kompliocira glede teze in dokler ne pada ni kriticno.Mene pa vseeno skrbi - sem pol razmisljala, iz porodnisnice smo sli s tezo 3060 g in smo se v 4.5 mesecih zredili za 3 kg. Ne vem, no, men se zdi to ful malo. Vsi vasi 3 ali 4mesecniki majo ze nad 6 kg user posted image user posted image
Pol sta me pa se kregali zarad GH, pa sem rekla, da sem pri starejsem isto tko zacela in ne bom nehala. P je rekla pol, ko sem ji povedala, kaj tocno dajem, da mlecna kasica ni problem in da komot dajem, bolj je problemeticno sadje oz. zelenjava zaradi razvoja alergij. Zato svetujejo, da se pocaka do 6 meseca.
Sem mu danes spet dala kasico, jo je tko zmazu, kr smeju se je zraven. Se mi zdi, da je bil kar mal razocarn, ko je zmanjkalo user posted image . Sem mu pa nardila iz 60 vode in ne vem kolk zlic kasice. Mu bom jutri probala dat vec, ce bo lahko pojedel.

Eh, sori k vas morim, ampak sej vete da sem sama, pa se cel dan samo grulim in ghgjam, pol se pa pogovarjam z 2.5 letnikom. Tolk o odraslih pogovorih user posted image user posted image PA dons sem se mojga zacela ful pogresat, sej vem, da je ze 1/2 mimo, mapak mi ni se nic napisu, pol sem pa mal zalostna...

No, pa je revcek zaspal. Jst grem pa prebrat, kaj ste napisala. Pa se enkrat sori, k sem vas utrujala user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4457
11.3.2008 21:21:41   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

PA dons sem se mojga zacela ful pogresat, sej vem, da je ze 1/2 mimo, mapak mi ni se nic napisu, pol sem pa mal zalostna...

Če pa revež po trgovinah leta, k si mu tak spisek dala ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
11.3.2008 21:22:02   
zirafa76
pozdrav se od nas...

bolj klavern, sma z mojim mal na bojni nogi,vse nama gre narobe zadnje case in posledicno je tud to...user posted image Se mi zdi, da odkar je Sofija umrla nama nic ne gre,kr komplicira se neki..sluzba, stanovanje, avto,za povrhu danes se sosedu zgoraj pralni stroj crkne in smo mi imeli poplavo v kopalnici,na stropu in v kuhinji..kr neki....user posted image moj je sel sedaj ven na pivo jaz pa ga tudi pijem 2dcl doma...Izabela spi,upam da se bova malo umirila....user posted image

DEBELUSKA
..ne vem, ce ti kaj pomaga,ampak jaz sem jo dobila pod nujno,se isti dan, ko so me pregledal,se v nosecnosti,so pogledal obe puncke zraven,tako da ..A zdravnik ne more napisat napotnico, ce gre za nujno???Poiskusi vse termalne ustanove..eden sigurno ima...je pa men bila skrajno neprijetna zadeva,vmes mi je bilo se slabo,ampak pomagal je..takrat se je vidlo res vse..na zalost....poslal pa me je moj ginekolog...Kaj pa sosednje drzave???Od kje si??? Ker pri nas je to postalo sele aktualno,v tujini je dlje casa in ce se vama ni problem zapeljat v Avstrijo ali kam,poiskusita..pa se ceneje bo verjetno..Tukaj v Bratislavi je okrog 150eur..je bilo novembra,sem videla v bolnici...je pa privat in sluzi tako bolnici kot zunaj...
Se izvorne celice sma placala 'samo' 800Eur za obeuser posted image user posted image ,ker pri nas je ful vec,imajo pa tu laboratorij....No, samo primer,ker je vcasih tujina cenejsa in takoj dobis....

VRTILJAK..enaki kot Scubin..ful zadovoljna,ponavadi zvecer prizgem lahko glasbo,tisjo ali pa se samo vrti in sveti...res fajn..pa se daljinca ima,ne rabim do ppostelje it,da jo ne zmotim,ne zaradi moje lenobeuser posted image ...

VANJA..VSE NAJBOLJSE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GRUSKA in ostale...ni hujsega kot izguba otroka,ampak je res boljse govorit o temu kot drzat v sebi..pa se pomagas lahko drugim,ce pride do podobne situacije....in jaz te se kako razumem....
ZA NAJINE ANGELCKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jaz se vedno jocem skoraj vsak vecer....user posted image

NEMRAK...pridemuser posted image user posted image , komaj cakam,da malo odklopim od tukaj in pogresam dom, priznam...user posted image

KG..user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj recem....se trudim, sem se danes izmerila,no obseg,pa sem ugotovila, da 4cm cez boke in 19 cez pasuser posted image brez telovadbe,ampak grem v fitnes vsake tolko..no 3x do sedajuser posted image user posted image ,drugace pa hodim po 3 ure skupaj skoraj vsak dan...to pa je nekaj...od 92kg,ki sem jih imela na porodniuser posted image -dvojckiuser posted image ,jih ima se 70,pa pocasi gre dol,moram pa prilezit do 65,pa bo kul,pol kasneje pa se do 62..ce ne pa tud vredu..Sem pa kot TANTRA...vse lepe stvari imam v omari,oblecit pa se ne..ampak moram rect,da predvsem cez prsa ne zaprem...ah,bo ze...sem ravno novo MILKO kupla...user posted image user posted image ,ko so jo tako lepo ponujal na degustaciji v trgovini...user posted image

Kaj se...user posted image ..no, verjetno sem kaj pozabila,pa grem se mal brat....

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 4459
11.3.2008 21:25:08   
gruška
Ej Ninočka, drugač te pa jaz čist štekam ... včasih sem zvečer sama z vsemi tremi, pa jih moram skopat pa spat spravt... pa so tok zaspani, da so vsi tečke ... pol je pa jok, pa stok, ampak vse hkrat pa ne moram zrihtat... še dobr, da je Tevž že tok velik, da se u bistvu sam zrihta ... pol pa zaspijo so pa taki zlati sončki user posted image ..... saj so tud drugač, da ne bo pomote ... user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
11.3.2008 21:40:29   
zirafa76
porkadus..ni mi hotlo posla...se enkrat

NINOCKA..Izabela ima enako kilazo, pa je isto stara..men je p.rekla, da dokler je vesela,pa taksna da ni panike,ni pomanjkanja hranilnih snovi..V tem casu tudi pridobivajo manj teze,samo do 20g na dan,ce pa je se vedno lacen,mu daj za jest..jaz ji tudi dam vcasih flasko...
Drugace pa jo dojim in mi popije 180ml,toliko si tudi nacrpam....

Dude..nasa je imela samo MAM,ni hotla druge,ampak to je bilo davno nazaj,zdaj dude sploh noce in jaz jo ne silim...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
11.3.2008 21:46:47   
Kimi6
uf ste naklofale, vanja vse najboljše  user posted image user posted image user posted image .

brinas - ja zgleda, da nama res bolj jutra odgovarjajo, no saj jaz bi še spala, ampak je moj user posted image  bolj jutranji

manca - dude in flaške imamo mi od Nuka, druge sploh nočeuser posted image

mojval dobrodošla, tudi jaz komaj dohajam user posted image

debeluška - držim pesti, da čimprej dobite datum. Vez pa žal nimam nobenih

mama11- mi imamo isti vrtiljak kot Barika. Naš ga ima zelo rad, večkrat se z njim tudi pogovarjauser posted image

grem še mal brat za nazaj.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
11.3.2008 21:52:02   
zirafa76
BARIKA..sem pozabla nateuser posted image ..tablete za lase in nasploh kozo in nohte,posebej za lase...ime..REVALID.se kupijo v lekarni,jemljes po 3 na dan z vsakim obrokom,lahko naredis intenzivno kuro z 6 na dan,kar jaz jutri zacnem, ker tole ni vec smesno...saj ne bom imela ves kaj v gumico spet....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
11.3.2008 22:01:00   
scubadiver
Sem pozabila odgovorit okoli dud. Lana je kot okol vsega tud okol tega čist nekomplicirana. Katerakoli duda je ok da se pomiri, potem jo pa pljune ven. Sem ji pa nazadnje kupila od Nuby-ja dudo, ki je hkrati še grizalo, te pa nekako nima preveč rada. Drugač pa ni važno kaj dam v usteca.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
11.3.2008 22:01:40   
gruška
Moja Taja je pa dons cel dan toook prdela in to tko smrdeče, da sem mogla kar luftat user posted image  ..... Upam, da jutri ne bo več, ker imava cepljenje, pa da ne bi tam pediatru na mizi kakšnega spustila ... bo mislu, da sem ga jaz, ker tok smrdi user posted image user posted image .........

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
11.3.2008 22:03:11   
zirafa76
NO, ko ze tak cvekam sama tule gor..se nekaj...

Na sosednjem forumu so pisali o razlicni vrstah kasic.Pa ugotavlajo, da so nekatere kasice v tujini priporocljive npr.pri 5m enaka pri nas pa pri 7muser posted image Ali katera sledi temu,se posebej obmejne mamice,tam z Italijo???user posted image

Kaj pa bio kasice???Kaksne izkusnje???

Pa se eno vprasanje..Namrec moja Izabela kaka veckrat na dan,do 4x,obilno..A je to normalno???? Ko tukaj govorite o 1x na dan ali dva dni???

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
11.3.2008 22:04:17   
gruška
Aja, dude... šele 10 dni nazaj jo je sprejela ... uno "ta grdo" silikonsko od Chiccota... čez par dni sem ji dala Mam, pa je tud to sprejela ... prej pa 4 mesece nobene user posted image  .... niti pod razno ... se je kar davla zraven .... jo imava pa čist samo za uspavat, da ni skoz na joški ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
11.3.2008 22:06:31   
gruška
Oooo Jooly, lih sms sem ti poslala ... javi se ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
11.3.2008 22:10:20   
zirafa76
spet jazuser posted image user posted image user posted image

NINOCKA..dobre inf.bos nasla na forumu dojencek,tema moja bajsika..pa bos dobila tezo in velikost..te kar sokira,kako so nekateri dojencki...obilni..user posted image bos vidla, da s tvojim ni nic narobe

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
11.3.2008 22:14:25   
jooly
Evo me, bejbi user posted image  Preden človk uspe pridet čez vse tele poste... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

In ze imamo vprasnje za lotka - tiste, ki dojite - user posted image ko boste dale mlecne kasice (tiste, ki jih je treba delat z  mlekom) - a boste dale adaptirano mleko al si boste scrpale in jih delale s svojim mlekom?

Men je to črpanje taka muka, tko da bom verjetn kr z adaptiranim mešala. Se pa zavedam, da bi blo črpanje neprimerno boljš user posted image
Matr, zdej pa mal neprej berem, boste pa skor vse s svojim mlekom mešale user posted image  Pa to ja rabiš ful časa, da zamesiš za en obrok user posted image  O, bemti, že zdej me mineva, sam da pomislm na tisto črpalko user posted image

Yoy Debeluška, upam da se Emma čimprej porihta, verjamem, da ni nič fajn tole čakanje. Držim pesti!

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Mislm, ženske, jest bom dudo z žnurco prvezala v ustauser posted image , Do zdaj sem 12 x vstala in šla dat dudouser posted image user posted image

Jst sem tud že študerala, da bi zvečer s kšnim Neostikom mal prlimala user posted image

Dj dj Tantra, oladi. 4 mesece starga pičipokija maš, pa paniko zganjaš. Ko bo šel v šolo, bo že vse na svojem mestu user posted image  O modrcih za dojenje pa itak ne bi zgublala besed user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Nic, morm se jit oblect, ker morm pelat auspuh zasvasat- sem bla vceri na tehnicnem pa ga nisem nardila k mam pocen auspuh user posted image user posted image

Lej, sej jst razumem, da mate v Cjelu ful promet, pa hupanje, pa cel mestni vrvež, in da težko vse porajtaš, ampak a veš, ko ti pod avtom dela UUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKHKHKHKHGGGGGTTTZUZTUVCFGCJHHGGGGHHH.... no, to je počen auspuh user posted image user posted image user posted image  Ane, Gruška? Praš moža če mam prov user posted image

Za Gorenjska meeting na žalost nisem še čist zihr. Se ubadamo s selitvijo, pa en obisk mam napovedan. No, ampak never say never.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
11.3.2008 22:15:02   
zirafa76
NINOCKA.....da ni tvoj v Hootersu????user posted image user posted image poglej na net....user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
11.3.2008 22:23:32   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Nic, morm se jit oblect, ker morm pelat auspuh zasvasat- sem bla vceri na tehnicnem pa ga nisem nardila k mam pocen auspuh user posted image user posted image

Lej, sej jst razumem, da mate v Cjelu ful promet, pa hupanje, pa cel mestni vrvež, in da težko vse porajtaš, ampak a veš, ko ti pod avtom dela UUUUUUUUUUUUUUUUUUUKKHKHKHKHGGGGGTTTZUZTUVCFGCJHHGGGGHHH.... no, to je počen auspuh user posted image user posted image user posted image  Ane, Gruška? Praš moža če mam prov user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pol si pa ti Jooly mela zadnjič prov v Celju, ko si rekla, da neki škripa po garažni hiši ... user posted image  ... ni bla Scuba, Ajtak je bla ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
11.3.2008 22:28:58   
Tanayya29
A je zabavno?Jst nc vec ne berem,sem na pocitnicah in sploh ne pridem do rac.,,,

torej,kaj dogaja?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
11.3.2008 22:31:04   
Tanayya29
Draga Vanja!!!!!
VSE NAJBOLJSE!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
11.3.2008 22:31:43   
Tanayya29
Vanja, aje blo danes?????

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?