|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
10.3.2008 22:02:43   
Dajica
Cer!

Da se se jaz pofockam. Sva bili s Kajo na sprehodu kksno urico popoldne, kaj vec se mi pa ni dalo hodit, pa sva bile se pred hiso malo zunaj. Se pa zdej tko utrujeno pocutim, upam, da se me ne bo kaj lotilo. Kaja ze od 21ih pancka, jo je po kopanju in hranjenju takoj pobralo. Je ze med jedjo zaspala, upam, da se je dovolj najedla, da ne bo prekmalu alarm.

Srecanje v cetrtek: se nisem cisto sigurna, mogoce pa celo res prideva

Zaenkrat toliko od mene, se mi ne da pisat, ker sem res utrujena, pa vse me boli, vrat, noge, hrbet, se glava malo...

Lahko nockouser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
10.3.2008 22:07:59   
Kimi6
hvala vam za odgovore o shranjevanju mleka - termovke. Bomo tudi mi tako prakticiraliuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.3.2008 22:10:36   
scubadiver
Tantra verjetno so mal tud leta da ne grejo kile več tko dol. AMpak a ni zdej bolj važen Lukec in njegovo mleko? Se mi zdi da ni prav priporožljivo hujšat med dojenjem?
Jaz sem se pa zalotila še pri hujšem. Da mi je postalo kr vseeno če sem debela kot en user posted image

Dajica pridita s Kajo. Boš vidla kako smo šele v živo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej vas pa samo še polupčkam za lahko noč in grem spat

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.3.2008 22:12:17   
Kimi6
Tantra saj bouser posted image , ali misliš da ne moreš v fitnes, če dojiš? Sama se sicer na to ne spoznam, kaj pa kakšen pilates, tam se baje tudi fajn razmigaš in oblikuješ postavo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.3.2008 22:37:51   
gruška
Tantra, jaz sicer nimam težav s kg, te pa vseeno čisto razumem, ker sem se jaz po porodu tud tko počutila ... že od nekdaj sem bila suhica, konfekcijsko št. vedno 34/36 ... Med nosečnostjo sem se zredila 16kg - VSE v trebuh ... ko sem odhajala iz porodnišnice, me je cimra v hecu vprašala če grem v porodno ... sem imela tak trebuh kot ona, ko je šla rodit ... Za odhod iz porodnišnice sem si pripravila trenirko, pa sem jo komaj gor spravla ... sem se najprej smejala, pol mi je šlo pa kar na jok ... sem si mislila, pismu, četrti porod, to ne bo šlo nikol dol ... ampak ker sem vedela, da je šlo 3x, bo šlo pa še četrtič ... jaz mislim, da je precej v glavi ... bolj ko razmišljaš o tem, slabše je ... par dni sem se doma skoz hodila gledat v ogledalo, pa pomerjat cunje, kaj lahko spravim čez trebuh, pol sm si pa rekla, da je brez veze.... sem se nehala tehtat, pa pomerjat cunje, ampak sem začela veliko oz. čimveč hodit na sprehode in veliko pit (vodo) in so kg kar kopneli ... po 6ih tednih sem si vsake toliko (in še vedno si) privoščila kopel (v vodo sem si dala kopel iz sandalovine, ki ful pomirja), vzela sem si eno uro zase v kopalnici in sem se počutila 100x bolje ... Pa začela sem delat na Leg-magicu....  Sploh če si bila vedno suhica, se nimaš kaj bati... res da nismo več stari 20 let, pa vedno bolj je res, ko pravijo - 9 mesecev gor, 9 mesecev dol.... Ampak dojiš pa tudi in je to zdaj bolj pomembno kot hujšanje ... Zdaj se začenja pomlad, vedno več bomo zunaj na sprehodih, boš videla, da bomo vse - tudi ti, kar "zacvetele" ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.3.2008 22:45:23   
Oranža
Čer punce,

Tantra hitro posprav cunje k so ti premajhne nekam kjer jih ne boš vedno ko boš odprla omaro vidla, drugač se pa ne sekiri, bo šlo dol boš vidla, čak da tamal začne hodit user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res kar je Scuba rekla, trenutno je Lukec bolj pomemben kot pa to da imaš kkšno kilco prevečuser posted image .Drugač pa na fitnes po moje kamot lohk greš.

Mamuška tole je pa res blo nekulturno, jst tacga stola sploh ne bi vrnila ampak bi se ti globoko opravičila in ti šla kupit od iste firme novega.

Tintin še naju daj na seznam za četrtekuser posted image user posted image

Ja Dajica dej prid no, jst Timonu že skoz obljubljam da bo nevestico spoznal, se že tolk veselivauser posted image user posted image user posted image .

Spanje s starši: Pr nas je Enej bil tud do 4 leta pri nama v spalnici, pa morm rečt da ko je šel v svojo sobo mi je blo prav hudouser posted image user posted image user posted image , pa tud zdej imamo vrata odprta. Timon bo po moje tud do enga 3 leta pri nama, nama tko odgovarja.

Ninočka sam da ste vi v redu. Pleh boste že zrihtal. Kako pa sta z Rubnom opravla pri P?

No jst vas tud pozdravljam pa mirno noč vam želim.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.3.2008 22:50:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

sem si mislila, pismu, četrti porod, to ne bo šlo nikol dol ... ampak ker sem vedela, da je šlo 3x, bo šlo pa še četrtič ...

Oprosti Gruška, jst sem očitno neki zgrešila, a nimaš ti 3 otrokeuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.3.2008 22:54:30   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

sem si mislila, pismu, četrti porod, to ne bo šlo nikol dol ... ampak ker sem vedela, da je šlo 3x, bo šlo pa še četrtič ...

Oprosti Gruška, jst sem očitno neki zgrešila, a nimaš ti 3 otrokeuser posted image

Ja, Vanja, res možno, da si se nam kasneje pridružila, ko sem jaz svojo zgodbo že povedala ... ko je bil Tevž star 16 mesecev, sem jaz v 27. tednu nosečnosti rodila sinčka, ki je po treh dneh umrl user posted image ...... tko, da sem 4x rodila ... ti bom v živo razložila ....sam spomni me ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
10.3.2008 22:59:40   
nicolina
Tantra, so ti že punce lepo povedle, ne se sekirat tolk za kilograme, Lukec je zdej najbolj važen. user posted image  Vse bo šlo dol počasi, zdej pa sploh, ko bo lepo vreme in bo več sprehodov.

No, ko smo že ravno pri kg, Debeluška in Vanja, kako?
Jaz sem se pozabla danes zjutraj zvagat, se bom jutri...

Mamuška, to je pa res grdo od sosede, da ti je tak sedež vrnila. Sto ljudi, sto čudi. Verjamem, da te take stvari izučijo in res premisliš, če boš kaj posodil. 

Glede spanja otrok,se pa jaz tud strinjam, da je fajn če jih imaš v isti sobi. Sploh ne razumem enih staršev, da lahko tako majhne otroke pustijo same. Jaz ga kljub AC včasih kar poslušam in gledam, če diha. Prvi mesec je bil Tin tud z nama v postelji, kasnej pa je že lepo pančkal v svoji.

Lepo nočko vam želim...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.3.2008 23:16:48   
barika
Se javim še kaj zvečer, itak sva z na bojni nogi, je v soboto prevež žingal okol.... ne bom se z njim ukvarjala iz principa, sem žleht, ne?
se strinjam s t eboj, jaz sem tud jezna na mjga, ker sem se spravla pisat diplomo, mali je bil pa cel dat teeeečččnnnn ko user posted image user posted image user posted image user posted image  (verfjetno reakcija na jutrijšnje cepljenjeuser posted image ), moj je pa cel dan prespal, ker je bil bogi revež zmatran (jaz pa cel dan letam okol, pa cel dan sem malega mela na rokah, ker se je drugače drl,kot da bi ga iz kože deval...ni kakal že 3 dni, pa ga verjetno malo matrauser posted image )

Martin je tudi zraven naju v sobi, ampak striktno v svoji postlci, potem naju pa zvečer "špega", ko midva bedarije delamauser posted image user posted image user posted image , tak bo pa verjetno do enih 4-ih let, potem naju bo pa iz sobe vrgeluser posted image . jaz imam AC prižgan, pa še vseen ponoč opazujem, če lučka utripa

Kašice, jaz sem kupila od Milupe riž+koruza, pa jih ful je (no, danes ni bilo nič posladka, sem imela opero na ušesih, potem sem bla pa zmatrana, da sem šla z njim že ob 19.00 spat, potem me je pa moj zbudiluser posted image , da sem se šla stuširat, pa na forum)

Žirafa, ti si pa ful dobra dušauser posted image  (dej mi povej, kok se reče onim tabletam proti izpadanju las - jaz se bom naslednjič ko si operem glavouser posted image user posted image , ker bi lahko lasulje delala iz svojih las (Jolly je pa itak poglavje zaseuser posted image user posted image )

boleične v zapestju ---ne v zapestju ampak med palcem in kazalcem,joooj, nič nisem mogla, še flaške nisem mogla razstavit

mamuška, jaz imam teto tako packo, ko posodi...moji drugi teti sedež za futrat, pa je ona dobila zraven še porcijo riža pa špagetov, včasih so ljudje takšni user posted image user posted image user posted image , da ti je žal da jih poznaš. od mojga nečak, če je šel kam z nama je šel vedno iz avta s tako surlo, da bi človk mislil, da sma ga tepla, pa 1x ni rekel hvala za nobeno stvar.. pa mojmu se ne da dopovedat, da s takšnimi ljudmi jaz ne mislim okol hodit (nej se najprej ene olike nauči, pa potem po svetu z drugimi hodi---no to bi ga mogl starši naučit)

Ninočka, ne sekiri se, sej je samo pleh, qrc pa avto.user posted image

MaRTIN je tudi včeraj oblizoval čokolado, mater mu, njegovmu fotruuser posted image user posted image user posted image ,in potem bi mali šeeee, pa je mojga gledu s taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmiiiiiiiii učkami

Gruška ful te občudujem, da lahko o teh stvareh govoriš tak na "izi"user posted image user posted image user posted image user posted image

grem gledat pogajalca, lahko noč

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
10.3.2008 23:27:34   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Gruška ful te občudujem, da lahko o teh stvareh govoriš tak na "izi"user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, to te pa življenje nauči - kar te ne uniči, te naredi močnejšega... glej, enkrat se živi in zdaj imam samo dve možnosti - ali se "sprijaznim" s tem ali pa loh kar neham živet .... druge izbire ni ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.3.2008 7:38:46   
Kimi6
Dobro jutro,

evo eno kavicouser posted image , da se boste lažje zbudile, jaz sem sicer eno že spila, ampak mislim, da bo premalo, si grem skuhat še eno. Včeraj sem dobila menstro in sem čist povožena.

Danes pa naš Enej praznuje 4 mesece in vas časti s user posted image .

mamuška tole je bilo pa res grdo od nje, no saj imam tudi jaz take izkušnje, ko sem prosila, če mi vrnejo, pa mi sploh niso vrnili, tako da moja obhajilna obleka je še zmeraj pri sestrični. Tako, da sedaj preden kaj posodim res dobro premislim komu bom kaj posodila.

izpadanje las  - meni sicer ne izpadajo, mi bo pa zato user posted image  vse ven pocufal, zmeraj si morm zjutraj najprej narediti čop, ker seuser posted image  kar zasmeje ko me vidi brez čopa in že steguje rokice

gruška - to pa je huda preizkušnja, da preživiš svojega otroka. si ful lepo napisala in se čist strinjam s tabo.

je že alarm, zdele se igra v igralnem vrtu..........

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.3.2008 8:11:30   
BrinaS
Dobro jutro punce,

danes pa jaz kuham user posted image .

Pa da vas še malo pokomentiram. V treh dneh ste naklofale juhuhu strani.

Tudi pri nas cunjce kar krožijo med prijatelji. In nimam slabih izkušenj. Razen ene malo slabše, ko se znanki posodila začetne stvari za dojenca in mi jih je vračala leto in pol, tako da sem jih dobila nazaj dober mesec pred mojih drugim porodom. Je bilo kr stresno, ker si nisem mogla začetnih stvari oprat in pripravit.

Ta velik je spal v spalnici v otroški posteljici 2 leti. Ko se je rodil, sva rekla, saj imava veliko časa za naredit njegovo sobo, na koncu pa je bila panika, da bom prej rodila, predno bo imel svojo sobo in ga bova navadila spat v njej.user posted image   Ko jo je končno dobil, pa je trajalo kar mesec ali dva, da se je navadil nanjo.
Kdaj pa vasi ''ta veliki'' hodijo spat? Pri nas je po 19 uri kopanje ali tusiranje, ob 20 preberemo pravljico, po pravljici se polubckamo in damo se cd s pesmicami. Zaspi v 5-20 min, odvisno od utrujenosti.

Tantra, tudi jaz sem imela konec prve nosečnosti in po porodu zelo boleča in mravljinčasta mezinček in prstanec, pa je nekako izvenelo po 3-4 mesecih. Pri drugi nosečnosti pa nič.
Kar pa se kg tiče - tudi meni je še nekaj ostalo. Najbolj me moti koža na trebuhu, ki se je razvlekla, tudi jaz sem pri tastarih user posted image ,  pa sej bo.

Kdaj bo pa kaksno srečanje v LJ? Povsod vas je dosti, samo v LJ ne?user posted image  
Ko se zmenite za LJ se vam pridružim, ker imava samo en avto in sem vozičkaruser posted image

Kar se pa dodajanja hrane tiče, bom pa še malo počakala. 1.3. je bila stara komaj 3 mesece, pri prvem pa sem začela pri 5,5m.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.3.2008 8:15:13   
BrinaS
No, pa me je Kimi6 prehitela.

Kimi6 sva midve bolj jutranji, a ne?
Popoldan, ko prideta moja ''desca'' iz vrtca in službe se pri nas preveč dogaja, ko otroka zaspita imava pa midva čas zase.
Pa bom prišla enkrat zvečer na RR, ker vidim da se kr dogaja.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.3.2008 8:23:12   
scubadiver
Dobro jutro,
Mi smo spali fantastično. lana je spet prespala celo noč. Spala je od pol devetih zvečer do pol sedmih zjutraj user posted image
Tko da je tud mami naspana in dobre volje.

Mamuška sem pozabila komentirat tale stolček. Jaz sem si sposodila voziček od brata in nekaj malega cunjic od prijateljice. Priznam, da cunjic nisem niti uporabila, ker sem se bala da bi jih tako zasvinjali, da ne bi šlo dol, al pa da bi se kaj drugega zgodilo. Ne maram si sposojati stvari ravno iz strahu, da ne bi mogla vrniti v takem stanju kot je bilo. Jaz bi tejle sosedi sigurno povedala kar ji gre. Ne bi mogla bit tiho. Groza.

Ninocka vazno da ste vi ok. Pleh ni tako pomemben kot življenja. Verjamem pa, da mož ne bo glih vriskal od sreče, ampak j**i ga, se zgodi. Sej bo vedu da nisi namerno. Sem jaz kar vesela, ker sta oba najina avtomobila moja, tko da če kakšenga kaj butnem, nima moj kaj rečt. Hočem pač rečt, da sta oba najina, ampak kupila sem jih pa jaz iz samo mojega denarja.

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Evo, četrtek - Kranj:
Gruška in Taja
Tintin in Vasja
Manca in Maja

Kaj pa midve z Lano? Ne smeva pridet? user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.3.2008 8:28:27   
ajtak
Dobro jutro se od mene!

Evo, ker je kava ze padla castim zajtrk
user posted image

Gruska, kapucino je bil zato da sem sploh loh pogledala 7nebesa in tabloid, kaksen user posted image , bot no resna user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, a se vasi user posted image  tud tooook pogovarjajo? Tjas cele dneve gruli in se "dere" user posted image , ga je prav veselje poslusat, ceprav je vcasih tak glasen, da ze nevem vec a se sam jezi na igracke al mu kaj fali...

Aja, spanje- mi smo tud vsi 3je v isti sobi in tako bo dokler ne bomo na svojem... Sam bi mela kinderpet v spalnici tud ce bi ze zivela v hisi! Mi je sicer pomembno, da ne spi z nama v isti pojstli (mama sam 140cm  user posted image ) ampak kr v drugo sobo ga pa nebi mogla dat ze na zacetku...

Nic, morm se jit oblect, ker morm pelat auspuh zasvasat- sem bla vceri na tehnicnem pa ga nisem nardila k mam pocen auspuh user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.3.2008 8:38:04   
scubadiver
Ajtak bi pa res lahko mal svoje čare uporabila na tehničnem.
Ko sem mela jaz še R5 so mi vsako leto povedali na tehničnem, da ne more it skozi ker ima luknjo v podnu. Pa sem vsako leto naredila zelo začuden obraz da tega pa res nisem vedela pa mal sem se posmejala, pa smo šli vsako leto čez tehničnega. Enkrat so me spustili pa s to isto luknjo v podnu in počenim auspuhom user posted image . Pol sem pa rajš avto prodala ker se mi ni več ljubilo smehljat tam vsako leto user posted image . Dobr opravi user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.3.2008 8:39:38   
DEBELUŠKA30
VANJA:

Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje,
vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!
Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,
naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!

Vse najboljše za rojstni dan!

user posted image
Pa še mal za hec user posted image :

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.3.2008 9:10:01   
tintin
Evo, update sezam - Kranj:
gruška + Taja
TinTin+ Vasja
vanja.v + Timon
Scuba + Lana
Manca + Maja
Dajica + Kaja (?)

upam, da nisem katere pozabila. Debeluška prideš? Pa Jooly?
Čestitke vsem za mini roj. dneve, vanja tebi pa vse lepo!!!user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.3.2008 9:39:17   
mama11
Sem že pred pol ure dvignila roleto, ker sem mislila, da bo user posted image  vstala, pa je le hotela dudo. Tako, da se lahko še jaz pofočkam za Kranj; mogoče bova malo pozni, ker je za naju to malo več vožnje, pa nikoli nisem zih, kako dolgo bo spala (no, saj po jutrišnjem cepljenju mogoče sploh ne bo več hotela spati user posted image ).

Punce, rabim nasvet. Včeraj je user posted image  končno dokončal posteljico. Danes jo sčistim in opremim in to je to. Rada bi ji pa nabavila glasbeni vrtiljak, pa sem jih gledala; dragi kot pes, zelo različni in v nobeni trgovini, kjer sem jih gledala, se jih ne da preizkusiti. Če so že razstavljeni, pa ni baterij, da bi videla, kako vsa stvar dejansko deluje. Vrtiljak bi v bistvu rada vpeljala v večerno rutino, tako da rabim igračke in glasbo, ki ne bodo animirale, ampak uspavale, pa rada bi, da se glasnost lahko regulira, ker imam z vrtiljačkom za na lupinico (Tiny Love) slabe izkušnje - Tamara ga ne mara, ker je preglasen. Pa ful mi je všeč ideja, da imajo lučko, s katero na strop odslikavajo oblačke ali zvezdice ali kar pač že. Lučka bi mi prav prišla tudi zaradi nočnega dojenja (če se jo seveda da uporabljati brez glasbe) - trenutno imamo vlažilec, ki je prižgan celo noč nočno lučko, kmalu pa mislim, da ne bo več potreben, ker bomo nehali kuriti. No, zdaj sem pa ultra zakomplicirala; povejte, ali jih imate in ali ste zadovoljne, pa bo.

Mamuška - tole izposojanje je pa horror story. Jaz imam veliko stvari izposojenih - avtosedež, ki ga imam sicer za v jedilnico, da je z nami, ko jemo; ležalnik; ogromno oblekic; ampak, kaj takega si pa ne bi upala privoščiti. Na vse stvari ful pazim, če bi pa slučajno prišlo do poškodovanja (predvsem pri oblekicah se to hitro zgodi), bi pa pojasnila in se opravičila. Ko bom stvari vrnila, bo pa tako ali tako zraven romal kakšen bon v zahvalo. Sicer pa sem tudi začetne cunjice od Tamare že dala naprej; pa nameravam imeti še user posted image .

Glede GH nimam kaj napisat. Še ne dajem, tudi še lep čas ne bom, če bodo prsi prenesle user posted image ; po tem, kar pišete pa vidim, da se bom morala prej še konkretno izobraziti. Uporaba svojega mleka - iskreno povedano, črpanje sovražim. Ravno ta teden sem pri njem, ker greva v soboto zvečer na koncert; me prsi potem kar neprijetno skelijo, pa vedno me grabi, da bo mogoče Tamara naslednji obrok hotela malo prej, pa se še ne bo dovolj naredilo. Mimogrede, koliko mleka naj bi načrpala za en obrok (čez slab teden bo imel 4 mesece)?

In še vprašanje za Gorenjke - kje na Bledu je najti kakšno previjalnico? Dojenje v javnosti še gre, previjanje mi pa ni. Sem previjala že v avtu, pa je zelo neudobna izkušnja...

Grizala - zaenkrat tudi pri nas povsem neuporabna. Deluje, da ji ni jasno, kaj bi z njimi... so pač rokice boljše user posted image

Spanje z otročki - meni je samo po sebi umevno, da je v najini sobi. Tako jo ponoči tudi najhitreje nahranim ali pomirim, če je potrebno. Kaj pa narediš, če je v sosednji, se ves čas sprehajaš, ali kaj? Je pa v košku oz. bo sedaj v posteljici. Midva imava posteljo kot Ajtak (140) in si ne predstavljam, da bi spala z nama. Tudi, če bi bila postelja večja - oba sva do vratu zavita v kovter in bi me ves čas grabilo, da se bo user posted image  zadušila. Ko se ne bomo več dojili in bomo imeli prespane noči, bom pa že razmišljala, da bi jo dala v njeno sobo.

Gruška user posted image , tudi jaz nisem vedela.

Barika - s čim naj se pa jaz tolažim, ko je Tamara v nedeljo 2x kakala, včeraj 1x, pa je bila včeraj vseeno tečkasta... najbrž se pripravlja na jutrišnje cepljenje user posted image .

Tantra user posted image . Ful te razumem. Celo življenje sem bila suhica (no, 34 ravno ne), potem pa več kot 20 kg gor, tri mesece po porodu sem še vedno nosila samo nosečniške hlače pa en spodnji del trenirke, ki mi je bil edini prav... Najbolj važno je dojenje, kile bodo že šle. Meni je pomagalo, da sem ogromno pila in to vse nesladkano (voda, Alete čaj za dojenje, mleko, pivo user posted image  ipd). Sicer je moj prvi user posted image , ampak tudi jaz nisem več pri piščančkih. Pri hrani pa nikakor ne šparaj, bo mleko hitro šlo brez konkretnih OH in beljakovin.

Ninočka - samo, da je s tabo vse OK. Ali si imela user posted image  v avtu?

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.3.2008 9:58:53   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ajtak bi pa res lahko mal svoje čare uporabila na tehničnem.
Ko sem mela jaz še R5 so mi vsako leto povedali na tehničnem, da ne more it skozi ker ima luknjo v podnu. Pa sem vsako leto naredila zelo začuden obraz da tega pa res nisem vedela pa mal sem se posmejala, pa smo šli vsako leto čez tehničnega. Enkrat so me spustili pa s to isto luknjo v podnu in počenim auspuhom user posted image . Pol sem pa rajš avto prodala ker se mi ni več ljubilo smehljat tam vsako leto user posted image . Dobr opravi user posted image

je men to tud vsako leto do zdej ratal... sem mela katro pa eno zjahano kio, zdej je pa mnde vidu otr. sedez zadi pa naenkrat nisem bla vec tok privlacna user posted image  user posted image user posted image user posted image

mama11 jaz ti za nocno uspavanje odsvetujem vrtiljak (razen ce mas pac takega da sam muzika spila in se ne vrti). Ti pa full priporocam zaspano zvezdico, vsaj za nas je ZAKON!
user posted image  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578

kar se kakanja tice sem ravno ugotovila, da ga je korencek zapiral... bova danes s cvetaco poizkusla user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.3.2008 9:59:15   
barika
Dober  dan.
Martin je bil danes cepljen, pa stehtan, tak da Scuba, moj se pridružuje Lani z 8100 g, in 66 cm

Mama11, Martin ima vrtiljak od Tiny love s 3 melodjami, s tem da lahko tak naštimaš da igla skupa 20 minut, al pa 1x po 60 min, vse tru pesmi skupi. ima pa 3 igračke - opico, leva in zajca... fajn zadeva, bil je pa 45 € (se mi zdi, sam sma imela bone od BC pa je bil malo ceneje)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.3.2008 10:00:55   
Oranža
Dober dan gospe,

evo ena tortica ker danes praznujem

user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.3.2008 10:11:11   
barika
TKT pri nas pa glih zvezdica ni aktualna, je pa res da muzika na vrtiljaku igra 20 minut, pa mali tega nikol ne dočaka, vedno prej zaspi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.3.2008 10:15:37   
barika
Vanja, vse najboljše!!!!!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?