|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
8.3.2008 16:57:22   
katka37
Nuka, Nejcu želim čimprejšnje okrevanje. user posted image

Meti, jaz že kar teden dni uporabljam navadne dnevne vložke, čisto tanke, ker imam tudi samo še malo rumenkastega izcedka.

Pina, čestitke za obletnico. user posted image user posted image

Uživajte v današnjem prazniku!

Tudi Tinu se je začela koža čistiti, ima mozoljčke. Danes sva potegnila s spanjem do 9.30, sem se komaj malo naspala. Pa celo nosečnost nisem imela migrene, zdaj pa že drugič v treh tednih, grrrrrrrrrr.   Jutri pa se verjetno tudi mi prvič kopamo, me zanima, kakšna bo reakcija.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.3.2008 18:18:34   
buči
pina, fino da je pri vas mleka za izvoz, pri nas ga ni bilo niti za vzorec. Hvala za pojasnilo.

metiLu, tamponov ni priporočljivo uporabljat dokler nimaš prave menstruacije. Glede vložkov pa kot ti paše. Pazi le, da boš imela raje tiste sensitive, ker jih pač kar nekaj časa nosiš (en mesec), da se ti ne vname koža.

Moj Aljaž je že od nekdaj rad doma in tako tudi danes ni hotel z atijem v trgovino, pa sem šla "lahko" jaz. Sem šla v Ruratja, kupila tisti ležalnik v akciji. Je čisto ok, res totalno enostaven, ampak bistveno je, da je hrbtenica dovolj podprta, da je hrbtišče trdo, kar tukaj je, Naš stari ležalnik je pa preveč mehak, bo pa za kasneje.

Škoda, da je šele v petek porodniška, sicer bi že zavila v Supernovo prečekirat trgovine ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.3.2008 18:21:54   
buči
Joj, sem jih ravnokar slišala ... Sem šla po meso in tako hitela, da bi bila v eni uri doma, da še kaj naredim, ker bi šla rada zvečer k kolegico na en sprehod, da sem spet kupila kuro s kostmi . matr, vedno zabluzim ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 753
9.3.2008 8:09:50   
buči
Dobro jutro, videim, da sem včeraj zadnja poklepetala tukaj, zdaj imam pa spet samogovore ...

Ni mi jasno, kaj ve počnete s svojimi user posted image  v banjah, ko jih kopate, da potem ful spijo, ker pri nas to že drugič ne deluje. Najbrž imamo preveč vodnega kamna ... user posted image

grem zabavat najmlajšega, ker se dere! To mu ni podobno.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 754
9.3.2008 8:25:15   
misar
dobro jutro

včeraj smo obiskali našo primorsko nono in se imeli super. tamala sploh, ker jo je mama žulila ene pet ur na rokah in je spala ko polh. kljub vsemu, da smo se drli vsi naokoli ni niti trznila. pa na poti dol je skoz spala v avtu in nazaj isto.
valjda, ko semo zvečer prišli domov je bila pa gospodična lepo spočita in pripravljena za žur.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midva pa čist adijo.sem v prvi rundi user posted image poslala spat ob pol desetih. midve sva se še nahranili in začuda je takoj zaspala. ampak je bila sirena spet ob dvanajstih, sva se spet nahranili in spet je zaspala ko mrtva. sem rekla, da morda bomo mel pa srečo to noč. ja šur user posted image user posted image user posted image ob dveh spet sirena in potem ne spat do jutra. je okoli štirih dragi prevzel stvari v svoje roke, da sem se do sedmih vsaj mal naspala. od takrat pa spet jaz dežuram, gospodični se pa spet nič ne spi.čeprav zdele je dovolila mamici v miru spit kavico in prav pridno žveči dudo v košku in maha z rokami.user posted image user posted image saj smo si sami krivi za tako noč.
vas grem še malo prebrat, da vidim kaj ste kaj počele na prekrasno user posted image user posted image soboto.user posted image user posted image

danes v celju sije sonček. mogoče celo vozičkamo

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 755
9.3.2008 8:41:49   
mala_pikica
O dobro jutro buči!

Jaz pa zdaj prav uživam. Mož in Lana sta šla k mojim staršem , da se bo Lana igrala z bratrancem Rokom, star je 6 let in sta ful navezana eden na drugega. Po kosilu pa se grejo še sankat na Areh. Jaz pa sem z Lukcem ostala doma, ker je tako kislo vreme.
Zdaj pa pijem kavico s smetano, mali pa spi. Potem grem pa pospravljat in obesit jajčka na vejice. Imam 3 škatle za čevlje polne jajčk, mi jih je mož dal iz omare in kar zavil z očmi, koliko jih imam, jaz pa sem mu zadnjič naročila, da mi jih mora prinesti še iz Hoferjauser posted image user posted image . Jaz sem obsedena s temi stvarmi, pa z svečkami, jih nimam več kam zlagati, pa bi jih še kar imela.
Kaj pa ve, boste že kaj pripravile za Veliko noč ali sem jaz prva?

Drugače pa smo mi vredu, Luka zaspi med 19-20 uro in spi do 1-2 zjutraj, potem pa še med 4-5 uro, še malo zaspi ob 7 pa vstatanemo. Drugače se že tudi mi potepamo po obiskih, v trgovine pa ga zaenkrat še ne vozim, sploh sedaj, ko so virusi na pohodu. Drugače pa sem že tudi jaz pustila Lukca pri moji mami v varstvu, ko sva šla z možem po trgovinah, pa jaz zaradi tega nimam nič slabe vesti, mi je prav pasalo. Lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 756
9.3.2008 10:37:02   
itata
dobro jutro,
mala pikica: jaz si probam vsak dan organizirat vsaj pol urce brez mojega "terorista"user posted image  to paše sto na uro pa pol se z veseljem vrneš k njemu. v petek mi je punca od brata prišla lepo lase pobarvat... sem slišala, da se mali dol dere pri moji mami, sam je bil in sit in previt pa sem lepo vrata zaprla in se sprostila in ko sva prilezle čez pol ure nazaj gor, je lepo dremal... tko da sploh ni nobene panike.
pina: a si ti spraševala glede telovadbe? po mojem lahk začneš po 6 tednih takoj, ampak verjetno mal postopoma. jaz že zdej mal telovadim, ampak to pomen tko mal počepkov pa mal trebušnjakov... čist na izi. križ me pa že tko boli zarad tamauga, da je konc. tko da si bom najprej organizirala masažo pol pa daljeuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 757
9.3.2008 10:44:09   
itata
drugače je pa danes jakob idealno spal in držim pesti, da se tko tudi nadaljuje (no, ok bodimo realni vsaj kakšen danuser posted image ): zaspal ob 22h, pa do 2h, potem dojenje in takoj zaspal nazaj, do 4h, spet dojenje in spal direkt naprej do 7h!! sem mu dala joško v usta še ko je tko napol spal... sam pol proti jutru je jamral ful, ker nisva kupčka podrla, tko da sem dejansko sam še dremala od 6h dalje, ker je bil tko glasen... pa mal pred 4h sem se že sama zbudila, ker me je desna joška tko "bolela", da sem si mogla it prav mal mleka ven stisnit...
zdej pa lepo spi dol pri dediju in babi, jaz sem že vse lepo posesala in pospravila, zdej pa lepo sama klele uživam na kavču in me čaka še časopis mal za pogledat - pol pa verjetno akcija dalje.
celo nekaj se vreme dela, tko da bom verjetno šla danes spet lahko popoldne na sprehod.
večerno kopanje sem spet uvedla, pa se ni več vmes zbujal. očitno se je mal "navadil" in ne pade več direkt v komo, ampak se očitno dovolj naje in spi pol 4 ureuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 758
9.3.2008 11:02:19   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči
Ena je pisala, da ji punčka že dva dni poliva. Bamby? A si pomislila, da je to mogoče zato, ker še nima dovolj razvitega želodčka in ji zapiralka ne deluje dovolj dobro in se hrana zlije iz želodčka nazaj v usta? To je pogost pojav pri user posted image , ki s časom preide. Vprašaj zdravnika. Moja kolegica si je pmagala z Novalac formulo proti polivaju, ker je narejena tako, da je mleko bolj gosto in bolj ostane v želodčki. Pozanimaj se, če bi vam kaj pomagalo.

Nekaj sem omenila, da je polila, vendar je bilo samo enkrat. Je mogla ena druga o tem govorit.
Če sem prav razumela, Tilena hraniš z adaptiranim mlekom. Vem, da je 10 dni mlajši od Anaje, me pa vseeno zanima, koliko ti v enem obroku poje?

pina, čestitke za obletnico!!! Ti čisto verjamem, da je fajn biti kdaj malo razbremenjen od otrok. Jaz tudi prav rada pustim otroke njemu, jaz pa grem sama v trgovino. Pravi balzam za odpočit!!! 

misar, si me kar potolažila, ko vidim, da se tvoja princeska tudi ni poredila za več kot kilo user posted image . Kako pa kaj čajček? Ti ga sedaj pije? So pa to konkretna izvajanja življenskih potreb (kakanje in lulanje user posted image user posted image )!!!

vrtnica, lepo, da si se spet malo oglasila. Mora bit kar mučno do tako poznih jutranjih ur nič spat, pa otroka po rokah nosit user posted image . Upam,da vam kmalu uspe, da se tega rešite. Pa Tamara naj se ti čimprej pozdravi user posted image .

mlavla, dobrodošla spet med nami user posted image . Nežiki pa enga lupčka!

janey, verjetno si spregledala, ko sem prosila, če bi še zame v Avstriji kapljice kupila user posted image . Verjetno je babi Jakca prav fajn pedenala, razen, ker je zgrešila pri kombinaciji oblekc user posted image .

meti, kaj pa imaš ti za ene kapljice proti krčem??? Kupljene pri nas, ali tujini?
Če grem samo na enourni sprehod, vzamem samo dudo in papirnate robčke, če pa gremo za dlje časa kam, pa v torbo pripravim termovko z vodo, aptamil, flaško, čaj, 2 tetra plenici, 3-5 pampersk, povijalno plenico, mako majčko, body, pajacek, robčke za brisanje ritke in kremico, pa še dudo user posted image .

katka, odkar sem rodila imam spet zelo pogoste glavobole. 2 Nalgesina-S mi komaj primeta, pa ti glavoboli še niso tako močni user posted image . Bom mogla os. zdravnico prav prositi ali pa G, ko bom šla na pregled, če mi pišejo Nalgesin Forte, ki je res konkretna tableta. Smo jih v P dobivali po CR.

mala pikica, velikonočno drevo jaz naredim en teden pred veliko nočjo, pol ga pa še en teden pustim. Sem pa tudi jaz obsedena s temi stvarmi, ker je vse tako lepo user posted image . Včeraj sem že nakupila barve za pirhe in sličice, pa čokoladna jajčka user posted image . Je treba otroke malo razvajat user posted image , pa odrasle tudi!

Mi imamo pa že standardno zvečer od 5h ali 6h krče, ki trajajo vse tja do 8h ali pol devetih zvečer user posted image . Potem se Anaja fajn naprdi in ko se še konkretno pokaka, potem so krči mimo. Mi pa kaka samo 1x na dan in to res samo zvečer.
Se je pa včeraj ahtala pri noni, ko sva imela midva izlet po LJ. Sta bila oba kar pridna in oba konkretno pocrtana. Ponoči smo pa 2x vstali in jedli ter spali naprej. Vstali smo pa ob pol osmih, zdaj pa spet pridno spi naprej.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 759
9.3.2008 11:26:35   
itata
bamby: a ti že robčke (vlažne) uporbabljaš za ritko? jaz sem še na vodi in to-to krpicah... pa me zanima a misliš, da kar probam kaj se zgodi, če en robček uporabim al je priporočljivo še počakat in do kdaj? načeloma pa nima občutljive riti.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 760
9.3.2008 12:21:37   
pina-1
dan.
no najina obletnica je minila... hmm vse prej kot željeno. Otroka sta zaspala. No Ana ima še vedno zvečer šou za zaspatuser posted image . KO je tudi ona odšla v deželo sanj, sem se stuširala in na kavču zajadrala v mižule še predno mi je dragi uspel sploh kaj rečiuser posted image .  Evo namesto se cartati sem spala. ampak mi je rabu ta spanec.
Ponoči smo pridno spali. Zbudila se je ob 2:30 in pol šele ob 7:30user posted image user posted image user posted image  Se je pa Mia zbudila že ob 6user posted image
Sem tudi jaz vmes stiskala mleko, ker so me zizike kar pošteno bolele. ME še vedno, pa sploh ne vem če je to tako bolelo tudi pri Mii.

Mi smo danes, kjub vremenu, pli malo ven. Ana pa je zaspala takoj ko sem jo oblekla v bundico in še vedno spi.

Jaz sem pa malo pospravila in pripravila za popoldanske obiske. Kosilo bo pa danes zopet pri mami.

MEti, jaz imam torbo vedno pripravljeno, v njen pa imam 2-3 tetra peleničke, pa ene 5 pampersk, robčke za rito, kremico in enkrat za preoblečt.

itata jaz Ano sploh nisem umivala z vodo, pri previjanju ampak od začetka uporabljam robčke. Pa tudi različne sem že probala in ni imela nobene reakcije, tako da jazu bi ti kar svetovala da poskusiš robčke, ker če ga navadiš samo na vodo, ti bo znal imeti reakcijo kasneje na robčke, ko vode ne bo pri roki.

Uživajte v nedelji in lepos e cartajte

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 761
9.3.2008 12:25:13   
Janey
bamby oprosti res sem spregledalauser posted image ponavadi preletim samo zadnjo stran, ker sem bol tak s časomuser posted image Imam pa drugače petnajs minut do lekarne v avstriji in će bo mel srček kaj časa ga lahko prosim če bi skočil ponj pa ti pošljem. Ampak nič ne morem obljubit, ker ta teden se morem učit in bo mali kar dost pri atiju, razn če ga upa zraven vzetuser posted image bom mela v mislih in ti javim

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 762
9.3.2008 12:57:23   
Janey
Naš pikec bogi ima že danes drugi dan kar čez cel dan krče...sej ni tak hudo pa potelovadila pa se sprdi pa je bolše, ampak cel dan traja, zvečer ga pa navije na polno. Niti spančkat ne more, ker komaj zaspi in ga krči zbudijo. Spet so ga pa ni pet minut kaj je zaspal...gremo malo potelovadit

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 763
9.3.2008 13:44:00   
bamby
Če koža ni občutljiva nima biti kaj narobbe. Sicer pa dobiš tudi robčke sensitive. Jaz jih za na pot kar uporabljam, pa če se ponoči kdaj previjeva tudi. Ni nobenega problema. Kar probaj, boš videla, da so fajn.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 764
9.3.2008 14:41:10   
buči
bamby, naš je pojedel do pred enim tednom 3 merice - 100 ml, zdaj je pojačal na 4 merice, včasih malo pusti, včasih poje vse, ampak v povprečju nekje 120 ml.

mala_pikica, jaz sem tudi obsedena z okraševanjem. Moj se je tako smejal, ko sem mu prebrala, kaj si napisala o jajčkih in tvojem možu. Je rekle, da lahko ustanovita društvo moških v boju proti šari, šavju in visečih stavreh. user posted image  Jaz bom okrasila prihodnji teden, ker se mu bo sicer strgalo, da mu bingla jajce pred glavo, ko je kosilo ... user posted image  Je pa Aljaž že ful priden in vsak dan pobarva 2 jajčka. Sem kupila v Mercatorju bela jajčka in plastike, pa sploh nisem vedela, kako sem fajn nabavla. Se lahko z barvicami ali voščenkami barvajo. Aljaž ful uživa, le črna barva prevladuje ... user posted image  ne vem, zakaj mu je tako všeč. No, bomo pa imeli bolj moderna jajca. user posted image user posted image

itata, jaz vedno uporabim robček, ko je pokakan ali pa ko smo zunaj. Doma ga pa še z vatico namočeno v vodo umijen, isto tudi, ko je le polulan. Uporabljam DM-ove robčke, pa okrogle vatice, tiste ki so za obraz čistit, ki imajo malo strukture. Sem to prakticirala že pri Aljažu.

Mi smo bili pa danes 1 uro zunaj, s kolegi na kavici, zdaj pa Tilen še kar spi, je še kar v vreči iz vozička, odpet, en rokav ima še vedno oblečen, ker ga nisem hotela premetavat. Zgleda, da mu je fino, ker ga flisko od spodaj greje. Aljaž je pa toliko za kosilo pojedel (več od mene user posted image ), da sem jaz ostala lačna, zdaj pa spi kot polh. Tako je bil priden na spehodu, je lepo hodil poleg vozička in se ga lepo držal. To pomeni, da bom lahko tudi sam ašla kam z obema fantoma. user posted image

Komaj čakam petek, da bo porodniška, sem čisto brez dinarčkov ostala ta mesec user posted image ! Moram vsaj v DM in lekarno, no pa sebi kaj mini mini kupit ... Tiste, ki ste iz LJ: v Šiški se je odprl nov DM (novi blok za CSD Šiška), imajo 15% popust s kuponom, ki ga dobiš pri vsakem nakupu, velja pa do 13. 4.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 765
9.3.2008 15:45:30   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

bamby, naš je pojedel do pred enim tednom 3 merice - 100 ml, zdaj je pojačal na 4 merice, včasih malo pusti, včasih poje vse, ampak v povprečju nekje 120 ml.

Zdaj me pa kar malo skrbi user posted image , ker Anaja poje samo 80-90 ml, pa je 10 dni starejša, pa še tisto jo moram kar malo silit, da mi poje, ker če ne še toliko ne bi user posted image .

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 766
9.3.2008 15:49:26   
larisa
Ojla pupe in vaši user posted image ,

mi smo fajn in vsak dan odkrijemo kaj novega,...pa saj veste kako to gre user posted image

Zdaj vam bom pa jaz natrosila malo vprašanj:

Koliko po porodu ste šle ven že tko konkretno in za kolk časa? Ne mislim tistih sprehodkov po 10, 15 20 min, ampak kdaj lahko hodimo že tko malo dalj časa? (nočem da bi se mi kej povesilo tam spodaj od preveč hoje user posted image )

Kaj pijete tiste ki dojite?

Ali vašim malčkom škodi če pojeste kaj sladkega? (meni so to čist prepovedali in mam krizo po kaki čokoladici user posted image )

Sej vem da je od primera do primera vse drugače ampak tko mal me zanimajo izkušnje...

Lepo se imejte, pa se beremo. Pa pa vsem.

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 767
9.3.2008 16:53:48   
itata
vidim, da vas večina uporablja robčke. bom probala pa da vidimo.

sem imela prav smolo danes s sprehodom. sva pojedla pa ni dobr kupčka podru pa sva šla na sprehod. še sreča, da je šla moja mama z mano, ker je nazaj grede tko jokat začel jakob k ga je revčka tko tiščal, da je tolk ven vrgu mleka, da nisem mogla verjet. zihr ga je ful motil, sam ene pol ure je blo dobr pol pa taka sirena, da ga nisem mogla sploh pomirit. k je pa ven vrgel kar ga je motil, je bil pa takoj miruser posted image  pol se je pa še sonce naredil, sam ga nisem več ven peljala. mam pajacka ki mu je sicer prav, ampak ima očitno tko čudn sešite rokave, da komaj rokice not dobim... user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
9.3.2008 16:55:08   
itata
larisa: jaz skoz pijem Lumpi čaj (otroški zeliščni čaj) pa noter si stresem mal kumine in janeža. pa kako vodo al pa kompot. pa enkrat na dan eno kavo spijemuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 769
9.3.2008 17:18:52   
mary_lou
BAMBY Tai je danes star 20 dni in povprecno poje tudi 100 ml na dan pa povprecno 650 ml ???  Po moje ce Anaja lepo napreduje po tezi da ni razloga za skrb sej so si dojencki itak razlicni

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 770
9.3.2008 17:35:27   
buči
bamby, ne se sekirat, Aljaž je pri 14 dneh pojedel le 30 - 40 ml, Tilen pa 100 ml. To je čisto odvisno od otroka. Aljaž je jedel na 2 - 2,5 uri, Tilen na 3 - 3,5 ure. Otrok vzame, kolikor potrebuje. Odvisno tudi, koliko je težek. Tilen je bil že v štartu težji za več kot 0,5 kg od Aljaža. Ti jutri povem mere, ko imemo sistematskega.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 771
9.3.2008 20:00:16   
nuka
Dober večer!

Najprej hvala za lepe želje. Nejc je danes prišel domov. Sicer mora še nekaj dni jesti zdravila za alergijo, šive bomo pobrali ven v četrtek. Jutri greva z mojim skupaj do zdravnika da bova zamenjala pediatra. Moj je bl tak za kregat, jaz sem prenežna user posted image , me zmeraj odslovijo da noben nima prosto.

Nina je zelo pridna. Včeraj zvečer jo je prvič malo črvičlo, no sej pol se je pokakala in sprdela in je prav sladko zaspala. Sej sem bla sama kriva sem za kosilo jedla koruzo.

Kako je bilo pri vas z mlekom po dobrem tednu? Že 2 dni mi ga tamala malo sračka. Prej je jedla na 3 ure. Sedaj ponoči spi eno rundo 4 ali 5 ur, potlej pa še 2 uri, čez dan pa hoče jesti na 1 - 1,5 ure. Tako da se mi mleko sploh ne naredi. A je to normalno, a sem imela te dni premalo počivanja in je mleko slabše kakovosti?

Bradavice so pa že veliko boljše. Malo še boli, ampak se da prenest user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 772
9.3.2008 20:07:59   
MetiLu
Čer punce, mi smo se pa danes skoraj cel dan potepali. Smo bili pri mojih starih straših in je pradedek malo popestaval pravnučka user posted image  pol smo šli pa k tašči na kosilo user posted image  user posted image  njami user posted image , popoldan ko smo pa domov prišli so se nam pa krčki pojavili in je bil jok eno uro in pol, revček mali, se mi tako smili user posted image  user posted image  zdej je od utrujenosti zaspal, pa kar malo zacvili med spanjem user posted image  user posted image  user posted image

Za jutri mi moj obljublja nekaj € in eno urco šopinga, medtem bo pa on malega peljal na dolg sprehod. Bom skočila v tiste štacunce nasproti Leclerca (H&M in C&A) + (pa v DM po vato in fiziološko) user posted image  grem po kakšne hlače zame, pa eno bolj toplo jopico ali jaknico za malega, ker mu nimam kej pametnega oblečt za povrh, kar bi se enostavno oblačilo in bilo primerno za to vreme (kadar je zimski kombinezonček preveč). Tista pliš kravica je pa že počasi malo majhna in zato zelo težavna za oblačenje user posted image Da ne govorim, da ima tako veliko bučko, da mu nobena kapa ne gre gor user posted image  

Bamby, potem pa kar dobr spakiram za sabo, mam jest enkae potrebščine v torbi user posted image  Kapljice smo mi kupili kar va naši lekarni, je pa to v bistvu sirup proti krčem za dojenčke (točno to gor piše), proizvajalec pa je Galenski laboratorij. Ful so sladke, pa res ke kakec boljši, samo ne vem kolk kej proti krčkom nucajo user posted image  Dones popoldan jih je izbruhal, ker mi je na zizah visel na dve uri, potem pa tako polival, da pomojem ni nič v njemu ostalo. Ni pa bruhal v loku. Ne vem, kaj mu je? Pa še to, naš Janez kaka čist skoz, čez cel dan, do sedaj še nisem zamenjala plenice, ki ne bi bila pokakana, pa jih redno menjam user posted image

Mala pikica, kako ste vašega user posted image  prepričali, da tako lepo spi user posted image  Jaz mojga skoz fehtam, če bi lahko hranjenje podaljšal na 4 ure, pa bi bilo treba 1x na noč manj vstat user posted image  pa noče, bolj kot gre noč proti jutro, pogosteje bi on jedel user posted image
Jaz se na praznike še nič ne pripravljam, bomo šli najbrž kar k tašči, mi je pa že zdej hudo, ker ne bom mogla potice jest (orehi...) user posted image  user posted image  user posted image

Itata, tudi jaz uporabljam vodo in toto krpice, ko pa kam gremo imam pa od nivee robčke sensitive, pa so tudi ok, samo malo so mi ti robčki mrzli user posted image  Jaz ga zmeraj s toplo vodico umijem. Sicer pa tudi robčke dobro prenaša.

Larisa, mi smo šli za dalj časa ven po 12 dneh, in sicer na enourni sprehod. Čez dan ponavadi pijem kompot iz jabolk in suhih sliv ali si pa bebe čaj skuham. Če pa ni časa, pa tudi vodo cel dan vase zlivam user posted image  Zdej sem si še eno brezkofeinsko kavico nabavila, tako da tudi to ena na dan pade user posted image  Krize s čokolado jaz nimam, ker jo kar jem. No, v bistvu jem samo nutello kar je čokoladnega in jo mali čist ok prenaša. Nič drugega user posted image  Aja, pa mogče malo kakava na gresku ali mlečnem rižu.

No, zdej grem pa večerjo servirat, sem glih mlečni rižek skuhala.

Se slišmo jutri user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.3.2008 20:45:37   
bamby
mary lou in buči, verjamem, da so si dojenčki različni, koliko kdo poje. Naša ni ravno veliko napredovala odkar sva prišli iz P user posted image . Domov sva šli s 3015 g, po 1 mesecu pa sva imeli 3790 g. Je pa res, da pediatrinja ni nič rekla, da bi premalo napredovala.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.3.2008 6:53:17   
buči
MetiLu, pojdi v Baby center pogledat, če še imajo flis jaknice za male, jaz sem jo kupila pred 14 dnevi in dala zanjo manj kot 4 eure, pa še fino kapuco ima, ki je podložena z bombažem. Sem vzela kar 68 št., rokavček zaviham za patent, dolžina je pa nekje do kolen. Prav fajn toplo mu je notri. Jaz ga sploh nisem dajala v zmnski pajac. Tisto, kar ima notri oblečeno, fliskota čez, tanko kapico, dekica žez noge - tanka, pa v vrečo od vozička.

Baby, Tilen je bil odpuščen s 3410 g, mislim, da je pridobil kakšen kg, ampak v primerjavi z Aljažem, ki je imel odpustno 2950 g je to velika razlika. Bistveno je, da se ti pikica redi. Aljaž je pospešil kasneje, imel pri 6 mesecih 9 kg, zdaj je paspet suhec s 15 kg, imajo vsi njegovi kolegi že vsaj 18 kg in več. Od ene kolegice sine bo aprila 2 leti, pa jih še nima 10 kg, od druge je bil pa včeraj star 1,5, pa jih ima 17 kg. Je pa za pol glave manjši od Aljaža, ampak več kot 2 leti mlajši ... Jaz sem se navadila že pri Aljažu, dane smem primerjat otrok med seboj, ker se potem sekiram, pa tako so vsi različni. Od kolegice, ki je starejša od Aljaža 14 dni, je mala shodila z 10 meseci, naš je pa komaj dobro sedel takrat. Seveda panika, smo takoj dobili napotnico za v razvojno. No, shodil je s 14,5 meseci, pa ni enkrat padel. Kolegičina pupa je takrat že po trampolinu skakala ... user posted image  Vem pa, da obstaja neko mleko, ki je za tiste user posted image , ki se bolj malo redijo. Vprašaj v lekarni.

NAM PA PONOČI PLENICA SPUSTI! user posted image user posted image user posted image  Bom spet doktorat naredila, predno bom ugotovila, katere bodo zdržale! To je bilo že pri Aljažu, samo veliko kasneje. Zdaj moram nabavit najprej večje plenice (št. 3), če bo kaj bolje, potem bom pa probala še kaj drugega kot Pamperske. Bomo videli. Kaj ve uporabljate? Ravno zato sem bila pri Aljažu tako zelo zadovoljna z DM plenicami, ker so bile celiko višje v pasu kot ostale, pa bolj vpojne, ampak se jih kar ne upam kupiti, če so res bolj zanič ... Imam katera kakšno idejo? Ga pa ponoči povijem s povijalno, da ima plenico bolj oprijeto okoli trebuščka, ker ko mu splahni trebušček, ko prebavi, plenica kar odstopi in je prostor, da vse steče mimo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?