bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ena je pisala, da ji punčka že dva dni poliva. Bamby? A si pomislila, da je to mogoče zato, ker še nima dovolj razvitega želodčka in ji zapiralka ne deluje dovolj dobro in se hrana zlije iz želodčka nazaj v usta? To je pogost pojav pri , ki s časom preide. Vprašaj zdravnika. Moja kolegica si je pmagala z Novalac formulo proti polivaju, ker je narejena tako, da je mleko bolj gosto in bolj ostane v želodčki. Pozanimaj se, če bi vam kaj pomagalo. Nekaj sem omenila, da je polila, vendar je bilo samo enkrat. Je mogla ena druga o tem govorit. Če sem prav razumela, Tilena hraniš z adaptiranim mlekom. Vem, da je 10 dni mlajši od Anaje, me pa vseeno zanima, koliko ti v enem obroku poje? pina, čestitke za obletnico!!! Ti čisto verjamem, da je fajn biti kdaj malo razbremenjen od otrok. Jaz tudi prav rada pustim otroke njemu, jaz pa grem sama v trgovino. Pravi balzam za odpočit!!! misar, si me kar potolažila, ko vidim, da se tvoja princeska tudi ni poredila za več kot kilo . Kako pa kaj čajček? Ti ga sedaj pije? So pa to konkretna izvajanja življenskih potreb (kakanje in lulanje )!!! vrtnica, lepo, da si se spet malo oglasila. Mora bit kar mučno do tako poznih jutranjih ur nič spat, pa otroka po rokah nosit . Upam,da vam kmalu uspe, da se tega rešite. Pa Tamara naj se ti čimprej pozdravi . mlavla, dobrodošla spet med nami . Nežiki pa enga lupčka! janey, verjetno si spregledala, ko sem prosila, če bi še zame v Avstriji kapljice kupila . Verjetno je babi Jakca prav fajn pedenala, razen, ker je zgrešila pri kombinaciji oblekc . meti, kaj pa imaš ti za ene kapljice proti krčem??? Kupljene pri nas, ali tujini? Če grem samo na enourni sprehod, vzamem samo dudo in papirnate robčke, če pa gremo za dlje časa kam, pa v torbo pripravim termovko z vodo, aptamil, flaško, čaj, 2 tetra plenici, 3-5 pampersk, povijalno plenico, mako majčko, body, pajacek, robčke za brisanje ritke in kremico, pa še dudo . katka, odkar sem rodila imam spet zelo pogoste glavobole. 2 Nalgesina-S mi komaj primeta, pa ti glavoboli še niso tako močni . Bom mogla os. zdravnico prav prositi ali pa G, ko bom šla na pregled, če mi pišejo Nalgesin Forte, ki je res konkretna tableta. Smo jih v P dobivali po CR. mala pikica, velikonočno drevo jaz naredim en teden pred veliko nočjo, pol ga pa še en teden pustim. Sem pa tudi jaz obsedena s temi stvarmi, ker je vse tako lepo . Včeraj sem že nakupila barve za pirhe in sličice, pa čokoladna jajčka . Je treba otroke malo razvajat , pa odrasle tudi! Mi imamo pa že standardno zvečer od 5h ali 6h krče, ki trajajo vse tja do 8h ali pol devetih zvečer . Potem se Anaja fajn naprdi in ko se še konkretno pokaka, potem so krči mimo. Mi pa kaka samo 1x na dan in to res samo zvečer. Se je pa včeraj ahtala pri noni, ko sva imela midva izlet po LJ. Sta bila oba kar pridna in oba konkretno pocrtana. Ponoči smo pa 2x vstali in jedli ter spali naprej. Vstali smo pa ob pol osmih, zdaj pa spet pridno spi naprej.
|