Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 19:51:39
|
|
|
|
petarda
|
ne imamo tisto trikotno , vendar je en vogal malo dvignjen - ravno prav, da drobižka lahko gor sedita in ko je veliiko vode, jima le ta sega do popka No, potem mate verjetno nekaj podobnega kot mi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 20:03:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina zna vozel zavezat (sicer enojni, drugi jo zbega, vendar vseeno...). Si je zdaj pred ogledalom haljo zavezovala in odvezovala , skoraj nisem verjela svojim očem, dokler ni v tretje ponovila in sem videla, da je res to res . (p.s. Anže še ne zna oz. mu uspe ob stalnih navodilih ) Ajde, grem drobižka spat spravit... ...jaz pa verjetno pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 7:36:03
|
|
|
|
petarda
|
jaz pa verjetno pridem nazaj tisti, ki se po tleh valja!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 7:37:17
|
|
|
|
petarda
|
Tina zna vozel zavezat Bravo! ... ....jaz še pomislila nisem na to, pa tudi garderobe oziroma obutve še nimamo na vezalke ...nima kje trenirat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 7:38:13
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro! Kavica Nina sta tvoja drobižka zdaj zdrava?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 8:45:58
|
|
|
|
nincy
|
Jutro Sva vstali že ob 6, in ponoč 2-krat Še ne vem katera bo začela jemat uspavalne tablete ...jaz al pa L Ker jaz sem že čist nakonc, sploh se ne naspim, ker moram ponoč vsaj 2-krat vstat (imam že srečo da ne večkrat), pa ob 6 auf. In to se vleče že od njenega 7 meseca, prej pa spali kot anglečki. Grem še eno skuhat, pol pa .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 8:46:27
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dober dan Petarda, hvala za . Zelo je dobra in prav paše... Joj, mi smo pa imeli tako naporen vikend. V soboto smo imeli koline, včeraj pa polno hišo ljudi, tako da drugega nisem delala kot stregla ljudi. Pa vse mi je ostalo za speglat, tako da se bom tega lotila zdaj dopoldne.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 9:44:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy Sva vstali že ob 6, in ponoč 2-krat Nincy, če te kaj tolaži, mi tudi vstajamo ob 6:05- AMPAK samo ob vikendih. Ko pa je treba v vrtec, takrat pa ga moram buditi, oz. priganjat da se zdeva iz postelje. Kar se tiče nočnih pohodov... Naš S se zbudi tudi 1x-2x na noč. In pride k nama. Če ga slišiva ga odženeva nazaj v njegovo sobo, če ne, pa gospodič lepo spleza na sredino in se zjutraj zbudimo 3je. AMPAK, od luninega mrka dalje se dogaja, da prespi celo noč brez da bi se zbudil in prišel k nama. Tako kot danes ponoči. Je pa res, da ob vikendih skoraj več ne hodi spat podnevi in je zvečer tako utrujen da komaj gleda.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 9:49:37
|
|
|
|
petarda
|
Je pa res, da ob vikendih skoraj več ne hodi spat podnevi Petardito tudi včeraj ni šel..ampak ga je še zvečer metalo je zaspal šele malo pred osmo...vstajamo pa tudi okoli šestih...ampak k sreči tudi za v vrtec, tako, da vsaj s tem nimamo težav
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 9:50:53
|
|
|
|
petarda
|
Če ga slišiva ga odženeva nazaj v njegovo sobo, Pa gre? ...pri nas to nebi nič zaleglo ... ...smo pa le naredili en podvig od zadnjega jamranja na RR ..ponoči pije samo še vodo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:16:52
|
|
|
|
nincy
|
AMPAK, od luninega mrka dalje se dogaja, da prespi celo noč brez da bi se zbudil in prišel k nama. Pri nama je tudi tako trajalo 3 dni. In jaz že vsa ponosna, da nama je kočno ratal in da bova normalno spali...pa je bilo še istega večera spanja spet konec.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:20:16
|
|
|
|
nincy
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če ga slišiva ga odženeva nazaj v njegovo sobo, Pa gre? ...pri nas to nebi nič zaleglo ... ...smo pa le naredili en podvig od zadnjega jamranja na RR ..ponoči pije samo še vodo Pri nama že ne bi šlo tako. Moram jaz vstat in k njej v sobo it, pa zraven ležat. Glede pitja...včer sem imela vse kocine pokonc...sem ji dala vodo, pa je tulila, da ne bo vode, ampak sok lumpija Kaj vse se ne spomni in to ob 2.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:26:49
|
|
|
|
petarda
|
Kaj vse se ne spomni in to ob 2. petardito je hotel v noči iz petka na soboto ob štirih ponoči ČOKOLADO mislim ej...še bolj noro je pa to, da mu je moj lubi hotel ustrečt ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:29:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa gre? ...pri nas to nebi nič zaleglo ... ...smo pa le naredili en podvig od zadnjega jamranja na RR ..ponoči pije samo še vodo Ja, v večini primerov gre. Oz. če se ne prebudi do konca si uleže nazaj brez problema. Če pa se zbudi, pa vedno prosi da še malo posediš pri njem-oz. ko ga je strah takrat se stisne čisto v kot in treplja po vzglavniku in zraven pravi: pridi se cartat meni... . Potem si pač uležem zraven njega za minutiko. Nekaj mesecev nazaj je bilo stanje katastrofalno. Sploh si ni dal rečti da mora spat v svoji postelji. Kar naprej je prihajal k nama (meni-ker je Gregor itak več ali majn odsoten). V bistvu smo imeli eno tako fajn krizo. In bila sva postavljena pred dejstvo kaj zdaj narediti. Naj mu pustiva, da se zasidra pri nama ali vztrajati da spi v svoji postelji. Če bi jaz hodila v službo, bi verjetno prvo noč popustila. Ker sva se tudi do 7 krat na noč sprehajala sem in tja. Na srečo se je po skoraj 4ih mesecih (tu sem imela priložnost da pokažem svojo trmo in vztrajam... ) zadeva umirila. Lunin mrk nas je rešil. In S tudi ponoči pije. Še posebej če popoldne poje kakšno začinjeno zadevo. Ali pa čebulo. Odide dediju in si naredita solato iz čebule in fižola-občasno dodata še kuhana jajca in potem mljaskata tisto. Si lahko predstavljata kakšna žeja ga potem muči ponoči (pa naslednji dan vetrovi ) In v sobi ima nastavljen kozarec vode. Včasih si sam postreže, včasih pa me pride zbudi da mu pomagam. Kakor kdaj. Ravno v torek ko sva hodila k zobozdravniku je bilo prav zanimivo. V ponedeljek je jedel kuhana jajčka in v torek se je potem tak fajn slišalo prdanje po čakalnici . Meni je bilo tak smešno in nerodno hkrati Joj, joj. Še dobro da ni rekel nič. Ker doma običajno ko prdne, pride, se drži za usta in reče: pdnil sem. Zraven pa se reži kot pečen maček. Joj, joj...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.3.2008 10:35:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:38:49
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj vse se ne spomni in to ob 2. petardito je hotel v noči iz petka na soboto ob štirih ponoči ČOKOLADO mislim ej...še bolj noro je pa to, da mu je moj lubi hotel ustrečt ... Moški!!! Aaaaaaaa.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 10:43:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
Joj, zdaj sem malo bolj pogledala zgornji post. Ženske, ne misliti da se hvalisam z mojim otrokom. Niti slučajno. Verjemite mi, da smo imeli pravi križev pot, preden smo prišli do te točke. Nekaj mesecev nespanja, trmarjenja, dretja in vztrajanja. Želela sem samo povedati, da se pri otroku da marsikaj doseči, le vztrajati je treba. Kar pa je lažje reči kot doseči, posebej če to vključuje nespanje ponoči in službo podnevi. Z sva se pač odločila da bova vztrajala in če sva hotela to doseči, sva pač morala vztrajati. In kar je najhuje, da se lahko ves ta trud že v enem dnevu poruši in se čisto lahko zgodi, da bomo zopet imeli nočne pohode
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.3.2008 10:48:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 14:09:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Zdaj sem se pa tak fajn nasmejala. Moj je dobil pismo. Pisal mu je G. minister in ga prijazno opominja, da mu (avtu) naslednji mesec poteče prometna (kot da nam nebi bilo jasno ). Jao, jao...
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 10.3.2008 14:10:33 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 19:11:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Si dobro pogledala..... kaj če je kak € zraven priložil? Lahko noč, babe, jaz bom danes samo še padla.......
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 19:12:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čeer! V službi smo imeli papop... gužvo , zgleda, da je minister preveč pisem razposlal okoli . Ga je pa nam tudi poslal (pošiljajo le tistim, ki imajo avto mlajši kot 4 leta, se mi zdi ) - sem fulll debelo gledala, ko smo dobili pošto od MNZja , sem mislila, da je že kaka piz ija Popoldne smo z drobižkoma malo hodili po trgovinah - sta dobila vsak eno pižamco, dvojne hlače, velurja in kapici s šiltom - vse po lastnem izboru, da mi ne bosta slučajno nosov vihala, ko se bomo napravljali Nina sta tvoja drobižka zdaj zdrava? Jap sta, čeprav danes še nista bila v vrtcu, saj je imela moja mami dopust in sem jo "izkoristila" (v veselje vseh seveda), da še malo okrepita . Jutri pa gresta lepo v vrtec. Grem ju zdaj iz banje pobrat....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 21:36:05
|
|
|
|
nincy
|
Čer Smo zaspali končnooooo. Pa danes sva rezervirali . Greva že ta petek do nedelje (ni velik je pa nekaj), in sicer v Umag, hotel Sol Garden Istra. Bila že katera?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 21:57:14
|
|
|
|
nincy
|
Nikjer nobene Pol grem pa jaz tud pod kovter. Nočko
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.3.2008 22:58:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja itak, da sem mrknila z drobižkoma... Še dobro da ni rekel nič. Ker doma običajno ko prdne, pride, se drži za usta in reče: pdnil sem. Zraven pa se reži kot pečen maček. Joj, joj... de(s)ci Pri nas je Anže isti, samo da se prime za nos ...dočim Tina je pa bolj fina in teh prdcov ne poudarja toliko (čeprav ima zgleda zeloooo dober )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 7:35:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! je kuhana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 7:44:03
|
|
|
|
Naty_ka
|
Dobro jutro Nina, hvala za kavo. Midva se počasi odpravljava v vrtec, potem pa bom jaz skočila malo v Avstrijo pogledat, da vidim če že majo kakšne prehodne jakne, ker za Sergeja nimam nobene pametne. Lep dane želim vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.3.2008 7:50:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
prehodne jakne, H&M ima, za fantke sploh luštne (no meni so všeč), samo mojemu Anžetu niso bile všeč ...ah....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?