|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
8.3.2008 17:41:26   
Urša
Sapramiška je pa zakon! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 401
8.3.2008 18:08:07   
nincy
Želim vam vse najlepše ob dnevu žena.

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 402
8.3.2008 19:05:09   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmaja

Super! user posted image user posted image user posted image  Moja 2 sta ful navdušena na DVDju, ko pihata, kaj bi bilo še v živo! Pa so lutke tiste originalne, še ta stare?

user posted image

Jp user posted image

A Sapramiška je dobra? No, to sem pa veselauser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 403
8.3.2008 21:26:18   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

user posted image  

Oooo tehle lutk se pa še jaz spomnim!user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 404
8.3.2008 21:30:45   
petarda
Za naš praznik user posted image !

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 405
8.3.2008 21:33:32   
ada2
jjaz sem pa glihkar iz gledališča prišlauser posted image

letos ne sodelujem v gledališču in so moji prijatelji že za silvestrovo pripravili novo igro, ampak sem potem vedno delala in jih nisem mogla it gledatuser posted image , potem pa me kličejo, da igrajo danes za ženske in sem rekla, da grem. sem še taščo s sabo vzela in sva se krohotali zdaj 2 uri skupajuser posted image user posted image
pa na koncu smo vse ženske gledalke dobile nageljčekuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 406
8.3.2008 21:37:37   
petarda
Dopoldne sem malo brezciljno hodila po trgovinah.... doma so, medtem ko me ni bilo, skuhali kosilo - govejo juhico in svinjski (psssst da navte povedale) golaž.

Vauuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole so se pa ful lepo spomniliuser posted image ...jaz bi bila čist šokirana user posted image user posted image user posted image , ker moj lubi se kuhinje izogiba kot hudič križauser posted image ....no, ja...le hladilnik mu ni tuj! user posted image ...

Me je pa tudi presenetil danes...se zjutraj lepo zrihta (na potiho)...in krene...itak sem mislila, da bo šel v delavnico in sem bila kar malo user posted image ...ker smo imeli strice na obisku in sem itak pričakovala, da se jim bo kaj posvetiluser posted image ....no...in pride nazaj s škatlo polno trobentic in eno rožo zame user posted image ....user posted image ....zdaj že kar po tradiciji na ta dan obiščemo babici, prababici in dve teti...tak, da se kar nabere teh trobentic....se mi zdi..taka lepa pozornost...pa itak se pomlad bliža in je lepo videti kako sveže cvetje še na mizi, ne?user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 407
8.3.2008 21:47:54   
petarda
No...včeraj je bilo itak toooolk veselja in norenja pri nas, da petardito doooolgoo ni mogel zaspati, ker je bil čist navdušen nad dejstvom, da bosta njegova strica pri njem prespala...ko je končno zaspal, pa smo še igrali Scrable do user posted image user posted image ....onadva pa sta potem še nintendo v sobi...sem prišla okoli enih v sobo, da vidim, če sta še na posteljah user posted image ...in sta se "kao" naredila, da spita...no čez nekaj časa pa ni bilo več "kao" user posted image user posted image ...in zjutraj se je petardito zbudil že pred šesto in itak najprej pogledat v sobo... sta bila reveža čist zaspana...pol je še tam mal oddremal, no po sedmi pa aufuser posted image user posted image ..... no zjutraj smo si izpihali jajčka za zajtrk (so mi ostala za pobarvatuser posted image user posted image user posted image ), potem pa smo se odpravili na izlet z vlaaaakoooom user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Petardito je šel prvič, njegova strica pa drugič user posted image ....Smo šli v Črnomelj v Hofer po sladoleduser posted image user posted image user posted image ....no, vsi trije so bili navdušeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem pridemo domov, petardito spat, jaz pa kosilo kuhat...in ko bi ve vidle kak sta se ta dva zmrdovala nad mojo zelenjavno juho user posted image ....mislim, en bolj kot druguser posted image ....no, k sreči so jima potem njoki teknili (je bila njuna izbirauser posted image ), samo moj bratec jih je jedel z drobtinicami in kečapomuser posted image ...jao, jao....od lubija bratec pa je itak mahnjen na sirovo omakouser posted image user posted image user posted image user posted image .....no in pol smo se še malo igrali in ju dostavili s trobenticami vred domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, lep dan je biluser posted image ...ampak naporenuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 408
8.3.2008 22:06:42   
petarda
Še slikice, da boste videle moje tri srčke user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 409
8.3.2008 22:08:37   
petarda
Sem pozabila povedat, da mi je bil tak user posted image  filmček od teni. user posted image  Teja je prava mala manekenkauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 410
8.3.2008 22:12:24   
petarda
Lahko noč...grem se tudi jaz malo stisnt k lubiju...da vidim, če bo zrasla še kaka roža user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.3.2008 8:38:10   
Teni_
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem pozabila povedat, da mi je bil tak user posted image  filmček od teni. user posted image  Teja je prava mala manekenkauser posted image

Ooooooooo, hvala!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 412
9.3.2008 8:51:06   
petarda
Jutro user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 413
9.3.2008 8:53:42   
petarda
, ker moj lubi se kuhinje izogiba kot hudič križa

user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes zjutraj nam je pa po doooolgem času spet on pripravil zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image  Je dopekel user posted image  žemljice, pa maslo, marmelado, salamico, sirček...user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa da ni slučajno danes SPET kak praznik???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 414
9.3.2008 9:11:32   
Teni_
Jaz sem si pa včeraj sama kupila darilo za dan žena in to tega lepotca:

klikni

Me je premamil touchscreen.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.3.2008 9:12:57 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.3.2008 9:25:50   
*bubi*
DOBRO JUTRO!

Ah ne, hecam se user posted image user posted image user posted image

in zjutraj se je petardito zbudil že pred šesto in itak najprej pogledat v sobo...

Če prav razumem, potem petardito ni spal skupaj s stricema? Pa ni bilo to poanta, da si 3 postelje nabavila? user posted image  Aja, ne, kmalu boš rabila vse 3 za svoje otroke user posted image user posted image user posted image

Daj nam povedat, kateri stric je po čigavi strani user posted image  Saj se mi nekako zdi.... ampak sta si pa tudi kar precej podobna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 416
9.3.2008 9:28:45   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image

Glavno, da boš ti zadovoljna.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 417
9.3.2008 9:56:43   
NinaŠ
Dobro jutro!

.... ampak sta si pa tudi kar precej podobna.

user posted image meni se je tudi zdelo, da sta bratca user posted image ... ...sem mogla it nazaj še enkrat gledat, če sem prav prebrala user posted image

darilo za dan žena in to tega lepotca:

2 v enem user posted image sem brala text, da sem ugotovila kaj točno sploh je user posted image

Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo user posted image user posted image user posted image . In not uživali skoraj celo uro user posted image user posted image user posted image Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno user posted image user posted image user posted image . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
9.3.2008 10:03:55   
petarda
Če prav razumem, potem petardito ni spal skupaj s stricema? Pa ni bilo to poanta, da si 3 postelje nabavila?

Ah...nebi o poantah user posted image user posted image user posted image ...drgač pa za tisto tretjo spodnjo posteljo še nimamo jogija...pa tudi drugače nebi tam zaspaluser posted image ....še zmeraj mu je ljubša od očija posteljauser posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 419
9.3.2008 10:07:58   
petarda
Daj nam povedat, kateri stric je po čigavi strani Saj se mi nekako zdi.... ampak sta si pa tudi kar precej podobna.

ta večji je od lubija, manjši in mlajši user posted image ...pa moj bratec...pa ja..saj glih zdaj bo že brat ne bratec...bo letos star že 10! let, od lubija pa 14user posted image ....pa oba imata rojstni dan aprila user posted image ...ja, pa kar precej sta si podobna user posted image ....včeraj na vlaku so vsi mislili, da smo ena mlada družina user posted image user posted image ....smo imeli popust user posted image user posted image user posted image user posted image ...tudi ko kam drugam gremo skupaj nas vsi občudujejo...kao...tako mlada, pa že tako velike otroke! user posted image user posted image user posted image user posted image ....Kr paše user posted image ...pa pasal bi tudi, če bi bilo to že res user posted image user posted image user posted image user posted image ....bi mel kmal enga že za žent user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 420
9.3.2008 10:10:15   
petarda
Pri nas je pa soooooončeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image ...dost pospravljanja, gremo na zraaaaakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 421
9.3.2008 10:12:11   
petarda
Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo . In not uživali skoraj celo uro Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali

čak...a nisi ti enkrat pisala, da imate tisto standardno banjo?user posted image  V tisti še zame samo nebi bilo prostora user posted image user posted image user posted image user posted image ....drgač pa lepouser posted image

Pa od teni darilo mi je tudi všečuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 422
9.3.2008 10:13:42   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image

Glavno, da boš ti zadovoljna.

user posted image user posted image user posted image user posted image  sem že enkrat rekla, da se vse pogosteje v jezik grizeš???? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
9.3.2008 10:47:12   
NinaŠ

Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo . In not uživali skoraj celo uro Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali

čak...a nisi ti enkrat pisala, da imate tisto standardno banjo?user posted image

ne imamo tisto trikotno user posted image , vendar je en vogal malo dvignjen - ravno prav, da drobižka lahko gor sedita in ko je veliiko vode, jima le ta sega do popka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 424
9.3.2008 19:50:30   
petarda
Čeeeeeeeeer user posted image

In verjetno tudi že lahko nočuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?