ninocka
|
Da nadaljujem - cakte grem najprej P klicat, ker je tolk ura. Itak, da je zasedeno... anyway, mi smo v petek zaceli z gosto hrano. Sem mu dala mlecno kasico (je pa taka, ki ima mleko ze dodano) - cca. 50 ml vode in par zlic kase, da je prsla taka bolj razredcena. Tamal je skor iz lezalnika padu od veselja, tolk je zacel mahat in krilt z rokicami in nogicami od navdusenja. Pol je pa jedu kot velik Z zlice je kr sesal dol kaso (zgledal je kot da bi dudal), pol si je se sam mal pomagal in je drzal zlico, da mu je ja slucajno ne bi vzela. Na koncu je mel v ustih in zlico in rokico in ratal uzaljen, ker mu nisem dost hitr dala nove zlicke... Pojedel je vse, potem sem ga pa se podojila. Reakcije ni blo nobene, tko da kar nadaljujem s tem. Mu jo dam pa tam okrog 6ih zvecer. In ze imamo vprasnje za lotka - tiste, ki dojite - ko boste dale mlecne kasice (tiste, ki jih je treba delat z mlekom) - a boste dale adaptirano mleko al si boste scrpale in jih delale s svojim mlekom? Cestitke vsem, ki praznujete oz. ste praznovali Mamathea, upam da bo z vasim pikcem vse OK. Jst sem tud prej klicala na pediatricno, da mi dajo datum za pregled, pa je treba napotnico po posti poslat. Scuba, a si ti vprasala takrat P zarad Laninega (rjavega) bruhanja, kaj naj bi to blo? Te skoz pozabim vprasat. Gruska, glede plavanja ti se sporocim kaj in kako - bom vidla danes po pregledu. Glede odkupovanja se pa strinjam s tabo - mi si tud vse sposojamo. Dajica, men pa ni tolk grozno, da je otrok v svoji sobi. Jst ga ne bi mogla met zarad sebe, ampak je pa tko, da eni otroci (in starsi) lazje in boljse spijo, ce niso skupaj, ker se drugace samo motijo. Pr men Evan npr. sploh ne more spat pri nama, ker zacne samo skakat po postelji (ne glede na uro) in se ne umiri, ga pa odneses k njemu, pa zaspi v minuti. Je bil pa tud on pri nama drugac do 1 leta. In najbolj travmaticna noc je bla, ko je sel prvic spat v svojo sobo - zame, da ne bo pomote Jst za srecanje ne morem nic obljubit, bom vidla kaj in kako bo. Ker konc tedna bo mogoce sestra vzela dopust in bo pr men in ce bo lepo vreme, ne bom dala Evana v vrtec in bomo sli v ZOO in mal po stari LJ, pa z avtobusom in vlakcom se peljat... sonchek - moj je za 30ko dobil 30 skatel Jaffa keksov, ki jih obozuje, svakinja je pa dobila prometni znak 30. Jst niem dobila pa nic Evo morm it, dete klice PS: a sem vam ze povedala, da sem ful padla v Harryja Potterja - zdej berem ze 4 knjigo (ki sem jo drugace prebrala samo 2x, najveckrat sem pa 2, in sicer 6x ) in sem pri zajtrku prebrala 70 strani. Pa ne, nisem tolk veelik jedla Se eno vprasanje za giraffico - sem vidla na slikci, da ma Izabela (a jo klicete s celim imenom al Iza?) unga krtka igraco? Kje si jo pa dobila + kolk stane? Nas ma ful rad to risanko, pa bi mu ga kupila