|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
9.3.2008 21:34:25   
potepinka
Čer

No Mark že tudi spi od 20.
Včeraj ženski čvek uspel, smo tako čvekale od 19-24 tolk da se vžgale nismo pa 4 bandidose ice sem spila skoraj po 2 letih pa bifteka najedla,skratka super je bilo.Zdaj bomo to vajo ponovile 1X na mesec.user posted image  je pa Marka spravil spat in ponoči (ob 4 )dal za jest,in ga zjutraj do 9 rihtal potem je pa mamica vstala.Zlat je tale moj user posted image
Ajda-čestitke za 4 mesece
No zdaj pa grem pod tuš in spat

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.3.2008 21:51:03   
gruška
Evo me, mal gledam ATTNP in se smejim zravn, pa mal sem prišla vas počekirat, da vidim kako ste....

Pa prej sem pozabila Ajdi čestitat... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

<stolček za hranjenje: sem odkupla od sestre, saj je ful še ohranjen, se ne spomnem ka za ene firme je, je podobn pegperegu in tut cenovno je tam nek, vem, ada so jih prodajal vBC.

Naraščaj, prosim ne zamert kar bom vprašala oz. komentirala, pa upam, da ni preveč osebno ... Pa tud odgovort ti ni treba, če nočeš ...  sem se zamislila nad tem stavkom, da si od sestre kupila stolček ... jaz si namreč tud v sanjah ne predstavljam, da bi moji sestri karkoli od otroške opreme prodala (in tudi ona meni ničesar ne proda)... če ji kaj dam, ji dam ali posodim ... Pikine stvari sem ji posodila za njeno hčerko (voziček, previjalno,...) pa mi je zdaj vrnila za Tajo, zdaj je pa ona spet noseča in ji bom določene stvari, ki jih mi ne rabimo več, dala ... tud evra nočem za njih, pa čeprav so kakšne stvari u bistvu nove ... ne vem, no, je le moja sestra in njena hčerka je moja nečakinja (ki jo imam tako rada kot lastne otroke)... drugače bi bilo, če bi bil to avto ali ne vem kaj... ampak otroške stvari ji pa res ne morem prodati ... ko smo se selili v hišo, sem ji iz prejšnjega stanovanja dala celo otroško sobo... tudi ona meni kaj da, čeprav logično da manj, ker imam pač jaz starejše otroke...mi pa zato kdaj otroke počuva oz. pripelje iz šole Tevža (ker je učiteljica v šoli)...  čist možno, da ne razmišljajo/te vsi tako, ampak meni je to  padlo v oči in sem se malo zamislila .... Kaj pa ostale mislite?...

A za četrtek je potem fiksno? Ob 11ih v Qlandiji? Ja Vanja, vem kje je to user posted image user posted image user posted image ... imam navodila user posted image user posted image user posted image

No, saj zdaj je pa tud ATTNP konc ... grem pod tuš, pa spat .... Nočko!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.3.2008 22:09:22   
manca

Manca v spalnem studiju v Britofu sva midva pred dvema letoma kupila fullll hudo posteljo Gracia-Meblo, res je bla draga (350.000 SIT) sam je pa "zakon" in mi res ni žal. Mislim, da se za ležišče splača mal več odšteti, ti odvrne !

Sem vzela boljšo stvar...pri firmi Dolar

uf, porka dus..sem vidla ceno od Brevija

Koliko je bila pa cena?

< Sporočilo je popravil manca -- 9.3.2008 22:11:02 >

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.3.2008 22:38:00   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A za četrtek je potem fiksno? Ob 11ih v Qlandiji? Ja Vanja, vem kje je to user posted image user posted image user posted image ... imam navodila user posted image user posted image user posted image
Drži kot pribitouser posted image user posted image

No tud jst grem spat.
Nočko......

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.3.2008 22:41:41   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Aja, ful me mika tale Qlandia, ampak jaz si z D, ne upam v zaprte prostoreuser posted image user posted image user posted image . Njegov deficit je še vedno hudo hud in bi se požrla, če bi mizaradi mojega čvekca zbolel. Se vam bo pa vsem kolcalo, ker vam bom tolk fovšuser posted image user posted image

Mamuška ob kakšnem lepem vremenu bi se lohk tud na Bledu dobile, jst sm kr blizu doma pa še kkšna bi se gotov najdla....sej na odprtem je najbrž manj variant za okužbe al kak?

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.3.2008 23:34:48   
barika
Dobro jutro, dober dan, dober večer in lahko noč

danes ni bilo časa, zdej grema pa z mojim user posted image   (če ne bom vmes zaspala, ker sem zmatrana ko user posted image )

pa pa

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.3.2008 0:43:30   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Aja, ful me mika tale Qlandia, ampak jaz si z D, ne upam v zaprte prostoreuser posted image user posted image user posted image . Njegov deficit je še vedno hudo hud in bi se požrla, če bi mizaradi mojega čvekca zbolel. Se vam bo pa vsem kolcalo, ker vam bom tolk fovšuser posted image user posted image

Mamuška ob kakšnem lepem vremenu bi se lohk tud na Bledu dobile, jst sm kr blizu doma pa še kkšna bi se gotov najdla....sej na odprtem je najbrž manj variant za okužbe al kak?

To sem pa takoj ZAuser posted image user posted image user posted image Ja, zunaj se lahko družimo, tko da sem takoj za kakšo tako varianto.

za kaj več sem pa danes preveč crknjenauser posted image Mirno noč!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.3.2008 6:43:27   
Kimi6
Dobro jutro,

najprej ena kavica

user posted image

vsem, ki ste v kratkem praznovali obmesečnice želim vse najboljše (sem videla, da vas je bilo kar nekaj).

ali vaši user posted image  tudi kaj kašljajo? Meni se zdi, da zadnji teden kar nekaj pokašljuje.

Sedaj vas grem pa še malo brat za nazaj, kolikor mi bo user posted image  dopuščal. Včeraj mi je spal samo 2* po pol ure, zjutraj pa ob 5ih auf user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.3.2008 7:11:46   
Kimi6
bom kr mal po obrokih odgovarjala.

stolček za hranjenje smo dobili ob rojstvu, sicer ena bolj poceni varianta, se ne da naštimat naklon za sedet, ampak itak ga bom not dala že ko bo samostojno sedel.

voziček imamo Jane in sem super zadovoljna, ker je to naš prvi voziček, sva kupila malo boljšega, saj bi rada imela še 2user posted image , pa upam da bo vse preživel.

Naraščaj - tudi našemu se je po cepljenju malo zmešal ritem spanja, no sedaj po 2 tednih je pa malo bolje, no sej kmalu imamo naslednje cepljenjeuser posted image  

vidim, da imate srečanje, no kdaj se vam bom pa tudi jaz pridružila, ko boste imele v Ljubljani. Kako pa ve, ki jih imate na flaši to prakticirate na srečanjih, a si flašo prej pripravite in greste, samo je mrzla hranauser posted image  Me res zanima kako to prakticirate, ker jaz ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.3.2008 8:01:18   
barika
Jutroooo

user posted image je uspelouser posted image user posted image user posted image

Kimi, jaz imam zraven (vedno ko grem ven)flaško, hrano v disperzijski posodi user posted image pa v termoski vodo primerne temperature, pa je to to.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.3.2008 8:10:36   
potepinka
Jutro

No danes pa Mark časti tortico  je star 4 mesece

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.3.2008 8:15:09   
potepinka
Ja sem prilepla slikico pa nič no poskusno še enkrat

http://www.tortejelka.com/images/fotoalbum/foto47_velika.jpg

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 10.3.2008 11:59:37 >

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.3.2008 8:58:32   
scubadiver
Dobro jutro,

Kimi hvala za kavico, potepinka tebi pa za tortico.
Vse najboljše Mark za mini rojstni dan user posted image

user posted image

Kimi jaz sem imela prej kar eno majhno posodico za mleko, zdej imam pa tako posodico kot Barika, ker lahko že doma točno nameriš in samo streseš v flaško, potem imam pa v termoski ful vročo vodo in v eni drugi flaši mrzlo vodo in samo zmešam v flaško pravo temperaturo, dodam mleko in je.. Zelo enostavno! TO me spemlja kamorkoli grem.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.3.2008 9:10:48   
zirafa76
JUTROuser posted image user posted image spet imamo prelep soncek....user posted image user posted image

MANCA..na netu je znizan 395 USDuser posted image user posted image user posted image ,drugace pa 500 pa se nekaj....user posted image user posted image

KIMI..jaz uporabljam od aventa termosko,no je taka torbica,kamor lahko spravis 2 flaske..drzi 4 ure b.p.toplo mleko,tako da jaz doma naredim vroce mleko in shranim...fulll zadovoljna,je res prakticno..mleko je pa lahko toplo uporabno do 4 ur brez vseh problemov..kar se medicinskega stalisca ticeuser posted image

alarm..

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.3.2008 9:22:24   
manca

MANCA..na netu je znizan 395 USD ,drugace pa 500 pa se nekaj....

Kaj??????? Pa saj so nori...v Pikapolonica trgovini pri nas je sedaj cena 152,90. Do konca februarja je bila pa akcija in je bila cena za kar nekaj znižana.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.3.2008 9:32:55   
Laubica
Dobro jutro-sem takoooo zaspana-spet se mi je na 1 uro zbujal-ma skozi po ceplenju ga sračka -sem že rekla p. če mu kaj takega not zmešajo da pol ne spi -se je smejala(jaz pa jokalauser posted image )

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.3.2008 9:44:48   
sonchek
dobro jutro...

..Vse najboljše za mini rd, Mark!!!! pa hvala za tortico!!!

Kimi6..hvala za kavico!!!

Mi smo preživeli lep vikend...
..v soboto je moj pripravil odlično kosilo...v nedeljo je vse posesal in pomil...tko da včasih je res zlat tale moj user posted image ...

drug vikend svakinja praznuje 30-let..in vas sprašujem če ve katera od vas za kakšno foro ki bi ji lahko pripravila..ja darilo že imamo sedaj rabim pa še kej za hec...
..sem mislila narest šopek iz 30-ih bombonov...pa ne vem če mi bo to glih ratalo...
no s idejami na plan...

hvala vam..
Lep dan še naprej in čim več sončka

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.3.2008 10:01:20   
Mamathea
Dober dan

Mi imamo za sabo zopet pester in lep vikedn, smo se imeli super, mal smo se cartali pri starih starših.... Za osmi marec je meni možek podaril masažo in bilo je božansko še posebej zato ker me je on masiraluser posted image user posted image user posted image . Vsem našim slavljenčkom za nazaj in naprej vse najboljše.
Spet mi ni uspelo vsega prebrat za nazaj, sem pa vesela, da vsej vsake tolk časa kaj preberem in napišem in vi ste res ful fajne, face in vedno na voljo, v dobrem in slabem.user posted image user posted image user posted image
Našega Tijana pa zelo dlesni srbijo, sem mu kupila utrjevalec dlesni od tommee tipee, ki je kot duda in se ful fajn obnese, drugače pa zelo rad "gloda" svoje kakor tudi tuje roke, ko ga vzamem v naročje sam išče kakpno kost, ki bi jo glodal in si s tem masiral dlesni, pa kaj za vraga a bo res kr hitr dobil zobke, js sem ga menda dobila pri 4mesecih tk da če bo to podedoval po men bo hitro.
Počas se oglaša grem k njemu v igralni center se mal poigrat.
Lep dan vsem, pa tako skisano vreme je, da se je kr za zjokat, pa bo že bolje, saj po vsakem dežju posije sonček.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.3.2008 10:48:52   
ajtak
Dobro jutro!

Evo mene nazaj user posted image .

Spali smo ok, ko sem hotla ob pol osmih ustat sem vidla da je zadremal, pa sem kar potegnila dalje in spala do 9h- kak je blo super user posted image user posted image

Vsem ki praznujete pa VSE NAJBOLJSE!!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.3.2008 10:53:45   
zirafa76
no, mi se odpravljamo ven...POSILJAM SONCEuser posted image user posted image

Narascaj....ce pridem v Loce,bi sla na kafe????user posted image Kmalu pridem domov,pa se ponavadi oglasimo tudi v Locah vsake toliko cajta,v tistem hotelu pri Vas....pa ce bi imela cas, se lahko srecamouser posted image user posted image ,ce bi se ti dalo.....

Mogoce se Nemrak poberemo v Celju?????user posted image user posted image
no, papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.3.2008 10:56:30   
zirafa76
al pa Slov.Konjice????

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.3.2008 11:11:45   
Oranža

Dobro jutro,

Kimi6 hvala za kavico, potepinka tebi pa za tortico....Marku pa vse naj naj za mini rduser posted image user posted image user posted image user posted image . mi2 sva v bistvu šele pred pol urce vstalauser posted image user posted image je blo prav fajnuser posted image user posted image , zdej se bova pa zrihtala, k greva pol po tavelkega v vrtec pa upam da ne bo deževalo da bomo lohk vsaj kkšno urco na zraku. zdej pa morm it k bi timon tud po tipkah rad tolkel user posted image user posted image user posted image

To sem pa takoj ZAuser posted image user posted image user posted image Ja, zunaj se lahko družimo, tko da sem takoj za kakšo tako varianto.

O supruser posted image user posted image user posted image  sam da tale kislo vreme mine pa se takoj zmenmo user posted image
Žirafa a bi ti poslala še v slo mal sončka no.......user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.3.2008 11:28:42   
Dajica
Dobro jutro!

Spali smo super. S samo enim podojem ponoci (sem pa pozabila, koliko je bila ura, ali 3,4 ali 5user posted image Sej ni cudno, da ne vem, ko pa je bilo ze toliko noci z nocnim hranjenjem, pa zmeri drugace kako si naj clovek zapomniuser posted image ), zbudila pa se je ob 8.30. Pa je po 2 urah postala tako zaspana, tako majhne ucke je dobila in ko jo je moj dal v posteljico, je v trenutku zaspala. Ubozcek zaspancek mali. Tko da zdej se kr spancka.
Vceraj sem bila pa se jaz tko zmatrana od obiskov, da je zvecer se skopala nisem, samo preoblekla, podojila in dala spat. Smo sli pogledat enga fantka, starega 3 tedne. Joj, kolk je to majceno bitjece, pa lahek kot perescek. Rodil se je le 10 dni prekmalu, pa je imel 2200g in 45.5cm. Baje je imel zastoj v rasti. Res, tko je majcen ali pa sem jaz ze pozabila, kaksni so novorojencki. Kaja se mi je tko ogromna zdela proti njemu. Je imel majcko pa enega pajacka oblecenega, pa vse mu je bilo tako preveliko, vse nagubano. Pa tak luskan je, cist nebogljeno bitjece. user posted image Ni mi pa vsec to, da ga imata kar v svoji sobi, sam je v tisti veliiki posteljici in v sobi, sej onedva sta v sosednji sobi, pa vrata odprta, samo vseeno, se mi zdi, da je bolje, ce je se kdo v sobi, da se ne pocuti tko samega, pa se tko majhen je. Jah no, vsak dela tko, kot ve in zna...

No, pa se je tacas ze zbudila, sva se ze podojili, zdej papca se svoje rokice, zgleda da je to sladica po obroku.user posted image Da na hitro se koncam s tem pisanjem,pa se se kasneje kaj oglasim.

Dajica, to ga je mama tak naučila

ps: (nočem bit žleht al pa nesramna), sam kaj pomeni tvoj nick, mal je tak "bitchy"

Barika-ko sem se prijavljala na to stran, mi nikakor ni hotlelo sprejeti nicka, ki sem si ga zamislila, tako da mi je sele v ne vem kolikem poskusu prijelo(toliko razlicnih nickov), ko sem vtipkala ta nick. Nima kaksnega pomena, je pa izpeljanka iz mojega nicka, po katerem me klicejo. A da se "bitchy" slisi?? Jah no... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.3.2008 11:30:29   
Dajica
Pa vse najboljse danasnjim slavljencem!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.3.2008 11:33:39   
anit28
Dobro jutro še od mene.

Gruška najlepša hvala za informacije. Mislim, da je to vse, kar sem potrebovala vedeti.
Kar se tiče nočnega spanja pri nas, ne bi komentirala, ker že kar lep čas nisem spala 5ur v kosu. Pa tako je bil že priden!
Danes pa se bom le opogumila in mu dala malo jabolka.
Bodite fajn!

Pa vse najboljše slavljencem in slavljenkam.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?